jebe svoju mamicuuu

Jebavao sam ju dugo odozada, bolje reći guzio sam ju, verovatno kao niko pre u njenom životu. Primala ga je celog u sebe, onako u transu nabijala se sama na kurac, osetio sam kako odlazim nošen njenim izdisajima, osetio sam ju kako se gubi dok uživa, osetio sam prvi put ženu. Da, osetio sam ženu koja je bila u nekim odbeglim godinama, i ženu koja je znala šta mi treba.

Moje seksualno iskustvo naprosto je bilo smešno poredeći ga sa njenim, ona je bila bomba za te strašno dobre vibracije koje je znala da radi, bila je u tim trenucima meni sve i sve bi dao da ju jebem i da umrem na njoj, nerazumete vi to? Zbog nje sam promenio sve, sebe pa čak i svoj život, drugare, baš sve.

Bila je to teška nesreća, pad sa motora, sudar, krv, lomovi i koma, u kojoj sam bio više od mesec dana. Posle tri meseca, vezan za postelju, nemoćan, živeo sam kao tulipan, negovan. Sati, dani, prolazili su polako, ja sam još sporije dolazio sebi. Bio sam mrtav taj dan ali eto uspeo sam da se vratim. Dok je bilo plaćeno, negovali su moje telo, kasnije je sve to stalo, prepušten domu svom, sebi i majci koja se brinula za mene, kojoj sve dugujem i koju jako volim.

Ona me vratila u zive, prala moje mlado telo, hranila me kao pticu, bila uvek tu pored mene. Dani su prolazli, polako. Nije bilo financija da se plati osoba za moje potrebe, za negu, pa je ona preuzela tu, ne baš zahvalnu ulogu, a ja nisam imao izbora. Posebno, jer neki delovi tela su mi funkcionisali jako dobro, posebno u fazi nege i čistoće. Često puta mi se kurac dizao, bilo mi je jako neprijatno zbog toga, ipak je ona nešto drugo ali mi je govorila da je to normalno jer je ona žena.

Svaki put kad ga je navlačila, iz higijenskih raloga, on se odma’ počeo dizati i ubrzo bi bio u maksimalnoj veličini, iako je imala rukavice dobro sam osetio njen dodir. Bilo mi je neprijatno. Uvek mi je govorila da se opustim samo, i da to njoj neprestavlja neki problem. Posmatrao sam ju onako sa poštovanjem, sa respektom, sa zahvalnošću šta je radila.

Bila je lepa, snena, pomalo mršava i tiha žena. Bila je to žena koja je želela da se vratim u svet normalnih, u svet sposobnih. Isto tako nije moglo da ostane neprimećeno, taj njen skriveni šarm, prelep osmeh i plave oči duboke kao more. Ne opisujem ju kao seks simbol nego kao osobu koja je vredela iz svakog ugla gledanja, pa tako i iz ugla iz kojeg su se videle njene obline koje je uvek skrivala, povučena i sama, živela je svoj tihi život.

Gledao sam ju taj dan drukčije, a ona je gledala u ono što radila, a radila je na higijeni mog kurca koji se opet digao i koji se dobro osećao u njenoj ruci, zašto? Pa teško je to objasniti. Još uvek sam imao problema za pomeranje bilo kojeg dela tela osim onog što je rastao kao kvasac u njenoj ruci.

Pročitajte i ...  Zabranjeno voće – II

Neki čudan osećaj kuljao je mojim telom, kad sam zatvorio oči slike su počele da se nižu same jedna za drugom. Popratio sam ih blagim uzdahom. Ona je odmah reagovala. „Ne ništa nije”, rekao sam joj. Pitala me da me nije povredila. „Ne”, rekao sam joj, „samo sam se osećao lepo”.

Pogledala me je, malo se nasmešila: „Pa da lepo, on ti radi 100%”. „Ne on ne radi ništa, on bi voleo da radi, ali ne može još”, to sam joj rekao. „Ne brini se ti za njega, nego se brini za sebe”, rekla mi je uz lep osmeh. „Ne razumeš ti to, nikada ja više neću biti ono što sam bio niti će on imati ono što bi imao da sam ja ok”. „Nemoj tako da govoriš, sve će biti u redu, videćeš”, pokušala je da me uteši.

Pokrila me čaršafom. „Eto vidiš”, rekao sam joj tiho. „Šta to?” „Pa i ti si ga pokrila, spremila, jer nije za upotrebu.” „Ne, ja sam ga sredila i veruj mi i te kako je spreman za upotrebu, samo još malo da i ti budeš spreman.” Nije ni slutila koliko sam ja spreman za to, samo što se ne mogu pomerati, ali spreman sam da nešto jebem, i te kako bih to voleo – mislio sam u sebi. „Ma spreman sam ja.” „Da, da, jesi, de se odmaraj, a to će biti uskoro. Idem sad ja da se okupam, pa ću ti dati lek, samo se opusti.”

Kako bih voleo da ja tebi operem neke delove tela – mislio sam to u sebi. Otac je vozio vozove za prevoz robe, ponekad je bio par dana odsutan od kuće, čekao je penziju, bio je stariji od nje, verovatno je svoj kondom već okačio o klin. On i nije deo ove priče, nego nas dvoje.

Miris njenog svežeg tela osetio se do mene. Prišla mi je sa lekovima koje sam pio. „Kako lepo mirišeš Nado.” „Hvala.” Uzela je moju ruku, još uvek nisam imao snagu u njoj. Pomalo sam ju pomerao. „Biće sve u redu, polako, sve će biti dobro”, tiho mi je govorila dok se jedna mala suzi polako spuštala niz njeno lice.

Kao kristal je sijala, u toj suzi je bilo sve za šta ja nisam znao godinama. U toj suzi se krila tuga, čežnja, želja. „Lepa si Nado, lepa i dušom sijaš, lepota ti je zamena za sve, a dobrota ti je deo tebe. Puno te volim, poštujem i želim.” Ovo trece nije trebalo da se desi, izašlo je samo.

Pogledala me je svojim snenim plavim očima, prelivenim suzom koja bi svaki čas mogla da prsne van, suzdržala se. „Oprosti Nado nije bilo namerno.” „Ne, sve je u redu, rekao si ono što osećaš i ja sam srećna zbog toga.” „Rekao sam i nešto više zar ne?”

“Da, rekao si nešto i više ali ništa loše nisi mislio, zar ne?” „Ne, nisam ništa loše mislio, rekao sam da te želim Nado, a želim te kao ženu, želim te da mi otvoriš vrata, da uđem u neke delove tvog života gde verovatno niko dugo bio nije, možda i godinama.” Samo je ćutala i gledala me kako govorim i kako otključavam njene zagonetke. Kako ju oslobađam samoće.

Pročitajte i ...  Izjebao sam maminu ‘čupavicu’

Onda sam zastao, gledajući u njene plave oči koje su se caklile duboke kao more. Čekao sam da progovori. „Lepo si to rekao, ali nije to tako lako, nije to, jer to smo mi, znaš, ja i ti.” „Ne, nismo to ja i ti, to je ono što želiš, a ne smiješ ili nećeš, to je ono za šta te se moli, a ti odbijaš.”

„Nismo to mi, to je sudbina ove moje nesreće, to je želja koja se u tom zlu rodila, to je nešto drugo, to nismo mi.” „Evo stavi ruku ispod mog čaršafa.” Polako je stavila ruku. „Uzmi ga slobodno jer on to i čeka.” Uzela ga je u ruku dok me je u oči gledala. „On to želi, ja to želim, želiš li i ti?” Ćutala je dok ga je laganim pokretima, ne mogu reći drkala, ali ličilo je na to.

„A šta to on i ti želite?” Ćutao sam pa onda kao da sam se oslobodio malo, a i osetio sam da ga sve više steže i navlači ga dole-gore sve brže. Sad je to već stvarno ličilo na pravo drkanje na kojem sam joj bio zavidan jer ga je lepše i puno bolje drkala nego ja. „On želi… ahhhhhhh, bio je to jako lep osećaj, on želeee ahhhhh, on želi.” Tako sam se dobro osećao i plašio onoga što će se dogoditi jako brzo ako nastavi ovako. „Polakooooooooo… Nadooooo, polakooooooo, ahhhhh.”

mama mu drka kurčinuAli ona nije htela da me posluša nego je nastavila da ga drka, ubrzo uz nekoliko lepih uzdisaja počeo sam da svršavam, sperma je špricala iz njega. Špricnuo je nekoliko puta posle dugog vremena. Uzela je nekoliko maramica i očistila tragove, a ja sam drhtao ili sam osećao da drhtim. „Jel’ to on želeo?” „Jeste Nado, već dugo je to želeo.”

„A ti, šta mi ti želiš?” „Ja želim, ja želim sve što možeš da mi ponudiš.” „Pa reci mi šta bi ti još mogla da ponudim?” „Nju, koju nikom nisi nudila, nju koja je zaboravljena, nju koja je željna, nju, Nado, nju, koja se krije, a toliko bi želela da ju vidim, da ju osetim, da ju on oseti iako je i tvoja ruka bila nežna.

„Nju kažeš, jel’?” „Da nju.” „Ne znam… ali, to nebi bila dobra ideja.” „Zašto Nado?” „Pa bojim se.” „Čega?” „Pa nije mi lako.” „Znači, želiš, a bojiš se, jel’ tako?” „Da, želim, ali se bojim.” „Čega se bojiš?” „Pa srama najviše, onda svega ostalog.” „A kako ćeš se bojati srama za kojeg niko nikada neće saznati? Jer, Nado, to je samo to dok se ne sazna, a kad se sazna, onda dobije svoje ime: sram, greh, blud, ili kako već.”

„Pa dobro, ali kako, šta, šta da radimo, kako da se desi? Pa nije mi svejedno, ne znam ni sama, nisam o tome razmišljala, možda bi trebalo da razmislim?” „Ne nemoj, razmišljanja obično završe suprotno ili kajanjem.” „Jao dao si me na muke, slatke muke.”

Pročitajte i ...  Mamina i Tatina Radoznalica

Počela je nesvesno da me dodiruje, čak me je i poljubila malo, doduše u obraz, ali sve je to početak onog što treba da se desi, ili ne?

„Reci mi koliko dugo nisi, Nado reci mi, molim te koliko dugo nisi osetila, koliko ga dugo nisi primila?” „Dugooooo”, već ga je ponovo u ruci drkala dok se on dizao u njenoj toploj ruci. „Dugooooo… Joj, šta ja to radim!” „Koliko dugo Nado, koliko dugo ga nisi osetila u sebi?”

„Ne znam više joj, ne znam ali mislim… ahhhh joj, ne mogu, ne, joj šta ja to radim?” „Skini se Nado, skini se gola i polako sedni na njega, polako, Nado, uzmi ono što nisi dugo imala.” „Ne, ne ne smemo to, ne.” „Nado skini se gola molim te, želim da se tucamo, želim da ti vidim grudi, želim da ti vidim nju.” „Neeeeee, nemoj molim te, nemojjjjjj, ne mogu više, ah joj.”

Pričala je zbunjeno dok se skidala. Polako se popela na mene iako je i dalje odbijala da se jebe. „Ne, ne možemo to, ne, nemoj, molim te, nemoj, ahhhhhhhhh, joj.”

Bila je mokra i vruća, usao je u nju. Bila je to tesna pička, očuvana kao auto. Već se jebavala na meni skoro minutu, a i dalje je govorila izgubljenim rečima. „Ne nemoj, ne smemo to, ne, nemoj ahhhh.” jebe svoju mamicuuu

Mešala je i nabijala se na moj kurac dok se meni sve okretalo u sobi, ali znao sam da jebem svoju Nadu i da mi je lepo. A Nada je sve žešće i jače jahala, zaboravljala je na moje zdravstveno stanje, toliko se ludo jebavala na meni da sam osetio bolove u telu. „Nado, Nadooooooooooo, polako”, pokušao sam da ju zaustavim.

Stala je sva zadihana, gola kao lipa, znojna i uzbuđena, teško je disala. „Polako, molim te polako.” „Oprosti mi nisam znala, ako želiš da siđem, oprosti, da te nisam povredila?” „Malo me boli tlo, ali nastavi polako.” Nastavila je polako da se jebe na meni, smirila je strasti, ali i dalje se osetila ta velika želja, šteta što nisam mogao da ju ja jebem, iako nemam nekog velikog iskustva, ali znam da jebem i imam dobar kurac za to.

Posle nekoliko minuta Nada je svršila na meni, urnebesno se ponašala dok je svršavala, to nisam video čak ni u erotskim filmovima. Željna kurca, moja Nada dobro me je jebala, ali i uvredila jer je mešala kao luda dok se nabijala na kurac, sreća pa je svršila. Ja nisam, bol je promenio moj osećaj.

Sišla je sa kurca, kaže mi da sva drhti i da joj je bilo jako lepo. Ja se baš nisam osećao dobro, bilo mi je potrebno malo da se smirim i opustim. Uzela je svoju robu i otišla u kupatilo, sredila se. Kad se vratila bila je celo vreme uz mene. Razgovarali smo. Pitala me je šta će biti, šta ćemo kasnije. „Ništa”, rekao sam joj, „nastavit ćemo sa tim ako voliš”. Osetila se ta njena neobuzdana želja. „Da, želim to, želim to, kako mi je samo bilo lepo…”

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napaljene matorke

Aaaaaaaa nemoj :)