majka jaše sina obrnuta kaubojka

Izlazim iz kupatila, omotam peškir oko struka i sedam na krevet dok je čekam. Kosa mi je još mokra, a koža vlažna. Kasno je. Pružam ruku da upalim svetlo pored kreveta, a maleni izvor svetlosti osvetljava samo delić sobe. Dok to radim, primetim njegovu sliku na stolu. On bulji u mene, smeškajući se. Mora da ju je mama tu stavila kao podsetnik. Neka vrsta udobnosti. Možda samo da pojača osećaj njega u ovoj sobi. Njihovoj sobi.

Rekla mi je da želi da večeras spavam ovde. Ona ne želi da se oseća usamljeno. Ili ne želi ili ne može da mi objasni dalje od toga. Dovoljno je smogla snage da mi kaže da se plaši samoće, kao dete koje se boji mraka. Razmišljam o sutra. Želim da je sve to već gotovo. Da mogu da ubrzam vreme, uradio bih to.

Prošlo je svega par dana od mog dvadeset drugog rođendana. Ipak, nismo ga baš nešto posebno obeležili. Pretpostavljam da nije vreme za to. Znam da će se to na kraju promeniti. Možda će sutra život početi da se oseća drugačije.

Podižem pogled a ona stoji na vratima i posmatra me. Gledam u nju bez reči. Od kada je ovo počelo, nismo artikulisali rečima. Ona nosi crno. Satenska haljina, labavo vezana u struku. Prozirne crne čarape koje prijanjaju uz meku zaobljenost njenih butina. Znam da ih je nosila za mene. Za ovo, ovaj trenutak. Pomaže nam da oboje pronađemo ono mesto u umu u kom želimo da budemo. majka u crnoj providnoj spavaćici

Ona ima 43 godine i premlada je za dan kao što je sutra. I dalje je lepa. Zgodna. Duga crna kosa i tople, tamne oči. Baš u poslednje vreme mi je palo na pamet da je ona malo niža od mene. Tako je bilo od mojih tinejdžerskih godina, ali jednostavno nisam to registrovao do ovih poslednjih nekoliko nedelja. Možda je to zbog načina na koji su se naše uloge u životima promenile.

Pročitajte i ...  Moja nezasita mama

Ona seda pored mene na krevet. Njena ruka je meka dok dodiruje moj obraz. Želim da joj kažem da izgleda prelepo, jer zaista izgleda. Postoji samo nagoveštaj osmeha u znak priznanja mog pogleda, ali ne više od toga. Njene usne su nežne dok dodiruju moje, njeni prsti još uvek dodiruju moj obraz.

Poljubac moje majke. Polako, njeni prsti prate konture moje kože dok obeležavaju put niz moj vrat i bradu. Doživljavam luksuz njenog dodira dok opipava moj vrat i ramena. Naš poljubac se postepeno produbljuje. Jezici se dodiruju. Trepere i igraju se na trenutak dok istražujemo intimnost.

Dlan njene ruke pritiska mi grudi i stomak dok ga pomera niz moje telo, još uvek toplo i vlažno od mog tuširanja. Njen jezik luta mojim ustima dok odmotava peškir. Njeni prsti me miluju. Vrhovi se jedva spajaju dok ih ona prevlači preko mene. Osećam kako ih pomera preko moje erekcije. Zadrhtim dok dodiruju glavić mog penisa koji već curi i mokar je, lepljiv.

Usta nam se s ljubavlju izvijaju dok rukom okružuje moj kurac. Udišem njen miris dok njena usta napuštaju moja, a njena kosa nežno prolazi pored mog lica. Miriše na parfem i cigarete. Njeni dlanovi počivaju na vrhovima mojih butina dok se spušta na kolena. Ostajem miran, gledam dole u ​​njen vrh glave dok pažljivo klizi između mojih nogu. Njena usta se zatvaraju oko mene i osećam čvrstu toplinu na svom natečenom mladom kurcu. mama mu sisa kurac u krevetu

Nastaje pauza dok se oboje prilagođavamo našem kontaktu. Tišina. Ona pomera jednu ruku da zadrži i umiri moju tvrdoću dok počinje da radi ustima. Ona se kreće namerno i voljno. Radnja njene glave je ujednačen ritam. Njene usne pritiskaju i stimulišu me. S vremena na vreme, ona me pušta dok joj usne trljaju preko glavića moje kurčine pre nego što me vrati unutra. Svaki pokret je savršen. Odmeren. Ona je uvežbana. Ona zna kako da ovo učini posebnim.

Pročitajte i ...  Sportisti

Dok ona radi svojim ustima, svestan sam gde sam. U ovoj sobi koja je bila njihova. Sedeći na kraju kreveta koji je delila sa njim. Njegova slika pored kreveta. Osvrnem se na trenutak, a onda pogledam dole u ​​nju, dok mi guta kurac. Mislim na sutra. Značaj onoga što će doći – raste.

Lagano položim ruku na njenu glavu. Želim da oseti moju udobnost kao zaštitu od usamljenosti. Fizički izraz emocionalne snage koja će nam oboje trebati sutra. Ona reaguje na moj dodir pritiskom na mene, njenih usana rastegnutih i otvaranja grla dok me unosi unutra. Možda je to njen način da me zaštiti kao što ja želim da zaštitim nju.

Naše putovanje do ovog mesta nije bilo žurno. Nije bilo ni sigurno. U nedeljama koliko je ležao u svom bolničkom krevetu, mi smo postepeno i neočekivano pronašli svoj put do ovde, spontano. Možda smo oboje oduvek to želeli, ali nikada zaista nismo razumeli šta tražimo. Shvatanje da to sada želimo da podelimo izgleda neobično prirodno. Počelo je kao uteha, a postalo je nešto drugo.

Ruke jedno oko drugog. Koža na kožu. Majka i sin postaju ljubavnici. Sada pola sedim, a pola ležim na krevetu dok mi ona opseda butine. Njena leđa su okrenuta ka meni. Ona poseže ispod sebe da me odvede unutar tesne topline njenog mokrog otvore. Odvezala je spavaćicu koja sada leži, oslobođena od njenog tela, zgužvana oko njenog struka. majka jaše sina obrnuta kaubojka

Tkanina njenih čarapa masira moju kožu dok se kreće sa mnom. Pomeramo se, tucamo se zajedno u savršenom tempu. Moj kurac se gura u nju i ona to pozdravlja svojim kontrakcijama. Prelazim rukama nadole preko njenih leđa. Osećajući glatkoću njenog oblika prekinutu obrisima njene kičme. Dok se jebemo, ona poseže iza sebe. Privlačeći moje ruke oko sebe, ona ih drži na stomaku.

Pročitajte i ...  Moja mama jebacica

Vidim njenu glavu naslonjenu na moj vrat dok uživa u osećanju mog prodiranja u nju. Mogu da vidim savršenu krivinu njenog gornjeg dela tela dok se lagano savija da bi me odvela dublje. Ona drži moje ruke na ravnom stomaku. Naše ruke su sklopljene, s ljubavlju držeći mesto u njenom telu gde je započeo naš zajednički život. Naša tela se vezuju i stisnem je uz sebe dok dolazi njen vrhunac.

Sledi ubrzo i moje oslobađanje, preplavljujući njenu unutrašnjost svojim orgazmom. Seksualni osećaj i napetost polako nestaju. Pritisnem svoj poljubac na golu kožu njenih leđa. Još uvek drži moje ruke na stomaku dok se naš pokret smiruje.

Ona spava sa svojim telom povezanim sa mojim. Naši udovi su se iskrivili, naše disanje je sinhrono. Neko vreme ležim budan, osećam kako njena toplota prolazi kroz mene.

Vidim njegovu sliku. I dalje bulji u mene. Sat pored njega govori da je sutra konačno stiglo. Ja zatvorim oči. Moram malo da se odmorim. Danas je sutra, danas je veliki dan… moram da sahranim svog oca.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Sutra je Veliki Dan”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)