jebe je sin s guza mamu drolju

Konačno, petak je ponovo došao! Moj dan! Ali bolje da počnem kako treba, sa uvodom. Moje ime je Danica, i u vreme kada je moja priča počela, imala sam 39 godina. Moj muž je umro pre dosta godina, a otkako je moj sin Petar napunio 19 godina, živela sam sama. I tada su počeli moji izlasci petkom, sa nekoliko devojaka koje su skoro u istoj situaciji.

Skoro svakog petka bismo se doterale i izašle u grad, obično u omiljeni noćni klub gde bismo tražile muškarce. Muškarce!! Ne mladiće, definitivno muškarce. Nije uvek išlo po planu ali otprilike svakog drugog petka sam imala sreće. Ponekad je to bio čovek sa kojim sam već ranije bila. Ponekad onaj koji je već tucao jednu od mojih prijateljica, ali uvek čovek koji je imao svoj stan – niko ne sme da zna moju adresu, iz očiglednih razloga.

Takođe, pravilo je – ne raditi to na zadnjem sedištu auta; Treba mi više udobnosti od toga. Fizički sam srednje visine, smeđa kosa, i iako nisam velika par sisa pristojne veličine. Kada izlazim petkom obično nosim usku suknju, uz seksi donji veš koji uključuje haltere i čarape. Čini se da se muškarcima sviđa ova kombinacija i zbog nje skidanje postaje zanimljivije.

Uska suknja bolje pokazuje moju zadnjicu sa strane i pozadi. U svakom slučaju, tog konkretnog petka upravo sam završila sa pripremama kada mi je zazvonilo zvono na vratima. Požurila sam dole i otvorila vrata, a na moje iznenađenje tamo je stajao moj sin Petar. Retko me je posećivao, održavajući vezu redovnim telefonskim pozivima i povremenim zajedničkim izlaskom sredinom nedelje.

Nemojte pogrešno da shvatite, veoma smo bliski, ali se ne viđamo onoliko često koliko bih želela samo zato što smo oboje uvek tako zauzeti. Ja sam glavni računovođa za građevinsku kompaniju, a Petar radi grafički dizajn. Petar se nagnuo napred i poljubio me u obraz.

„Zdravo, mama, mislio sam da te uhvatim pre nego što kreneš. Kako si?“

Dok sam krenula da odgovorim, ušao je u hodnik i zatvorio vrata za sobom. „Dobro sam sine. Nego, jesam li zaboravila neki naš dogovor za večeras ili? Idemo negde?“

Petar se nasmejao i krenuo u dnevnu sobu. Umesto odgovora, upalio je svetlo i otišao i navukao zavese. Bila sam zbunjena. Zatim se okrenuo i skinuo sako, nehajno ga bacivši na fotelju. Onda je stajao mirno i zurio u mene, gledajući me odozgo do dole.

„Okreni se mama, polako.“

„Petre…… zašto“, pitala sam, ali sam zatekla sebe kako radim ono što je tražio.

On se i dalje smejao, i prišao je nekoliko koraka bliže. Ispruživši ruku, pomilovao me je po obrazu, veoma nežno, a zatim se ponovo povukao. Osetila sam i toplinu i ljubav, ali sam i dalje bila zbunjena njegovim prisustvom.

„Majko“, počeo je. Nikad me nije tako nazvao. „Čuo sam priče o ovim vašim noćnim izlascima. O tebi i tvojim drugaricama. Prvo im nisam verovao, ali odjednom mi je nekoliko ’prijatelja’ reklo o istom ponašanju, pa sam pomislio da dođem da proverim sa tobom.“

Zastao je, a moj um je pokušao da izmisli odgovor koji bi zvučao istinito. Ali pre nego što sam uspela nešto da kažem, ponovo je progovorio. „Pa? Da li se ponašaš onako kako mi je rečeno?“

„Petre, dragi, ne znam šta ti je rečeno. Ali zvuči kao da ti je izrečena gomila laži.“

„Znači, ne ideš u grad da tražiš… muškarce? Ne dozvoljavaš im da te počaste jedno veče, a onda ideš kući sa njima? Hm?“

Pročitajte i ...  Mama - Dvostruka Penetracija

„Ja… ne znam šta da kažem..… zar je moguće da veruješ tim gnusnim laž…”

Petar je podigao ruku da me ućutka. „Majko, rekao mi je između ostalih i Grgić.“

Oh. Jovo Grgić. Moja žrtva od pre mesec dana. Nisam imala pojma da poznaje Petra.

„Dao mi je prilično slikovit opis onoga što se dogodilo, a ja sam poželeo da to sam proverim. Uostalom, nema svaki muškarac drolju za majku.“

Drolja! Ja? Ne! Žena koja traži lepo vreme i diskretno druženje DA, ali sve je to nevino i bezopasno. Drolja? To ne. „Sine, nemam pojma ko ti je šta rekao…“ Naglo sam zastala dok je moj sin mahao prstom prema meni.

„Sin sam ti.. budi iskrena… to je sve što želim.“

Oklevala sam nekoliko sekundi i tada shvatila da moram reći istinu. Okrenula sam se da sednem, ali Petar me je uhvatio za ruke i držao ispred sebe. Bilo je teško pronaći reči. Usta su mi bila suva. A onda me je pustio i ponovo se povukao.

„Majko, skini jaknu.“ Njegovo uputstvo nije imalo smisla. „Sada odmah mama.“

Moji prsti su imali svoj život i skinuli su moju tamno plavu jaknu sa ramena, a ja sam je pažljivo odložila na stolicu iza sebe. Petar je stajao i gledao me, puštajući da mu pogled polako klizi niz moje telo. Sinulo mi je da me moj sin odmerava! Ali onda sam osetila kako mi telo reaguje – srce mi je zakucalo baš kao kad me je neki seksi stranac odmeravao, i zatekla sam sebe kako bacam pogled na prednji deo Petrovih pantalona – nema reakcije.

„Veoma si privlačna, nikada te nisam video na ovakav način. Sada vidim zašto muškarci žele da budu sa tobom.“ Oči su mu bile na mojim grudima – mojim grudima jebote – drhtala sam! Ne!! To je bio moj sin zaboga! Petar je ispružio svoju levu ruku i očešao je moje grudi. Njegov izraz lica se nije promenio dok je okrenuo ruku i obuhvatio moju desnu dojku. Moje disanje je skoro stalo. Znala sam da ovo nije u redu, ali me je naježilo. Nežno me je milovao, a zatim pustio.

„Otvori svoju bluzu.“ Te jednostavne reči su me potpuno zamrzle. Moj sin je hteo da vidi moje grudi! Bila sam tako zadovoljna što sam nosila svoj novi grudnjak. Pokazivao je moje sise do savršenstva. Mentalno sam se stresla. Ovo je bio trenutak; ako bih uradila kako je traženo (naređeno?) krenula bi da se spuštam niz veoma klizav niz.

Petar je otvorio usta nameravajući, mislim, da ponovi svoje uputstvo, ali u tom trenutku moje ruke me opet nisu poslušale i počele su da mi otkopčavaju bluzu. Dok sam gurnula svako dugme poput bisera kroz njegovu rupu, osetila sam prvo trzanje vagine i nakratko oklevala da uživam u uzbuđenju. Onda sam se rasplela i otvorila bluzu da otkrijem grudi prekrivene grudnjakom. Moje telo je sada bilo izvan moje kontrole i osetila sam da mi se ramena povlače dok sam gurala grudi prema svom sinu.

Petar je gledao u mene, u moj bledo plavi HoneyLux grudnjak i u moje još uvek veoma privlačne grudi. Posegnuo je napred i uzeo svaku u svoje ruke i odmerio ih, a zatim ih milovao. Njegova usta su bila otvorena što je očigledno bilo oduševljenje. Vagina mi je pulsirala.

Pročitajte i ...  Incest Seks s Majkom

„Mama, imaš fantastične sise“, rekao je dok je nastavljao da pipa.

Stajala sam potpuno mirno, nesposobna da govorim ili da se pomerim. Odjednom je prekinuo milovanje i polako me zaobišao. Ostala sam paralizovana i shvatila da je stao iza mene. Onda su njegove ruke uzele šaku mog punačkog donjeg dela i ponovo me milovao. Ruke su mu se kretale gore-dole dok nisam osetila da je shvatio da nosim podvezice. Čula sam kako mu se disanje ubrzava dok me je milovao. Onda je uzeo punu šaku moje guze.

„Mama, reci mi šta držim“, šapnuo je.

Bila sam na trenutak zbunjena, a onda „to je moja… zadnjica. Držiš maminu zadnjicu.“

Petar je oštro izdahnuo i još jednom prošaputao. „Ne majko, to je tvoja guza. Držim tvoju guzu. Kao što sam mazio tvoje sise. A sad… skini suknju.“

U njegovom glasu nije bilo sumnje da ću učiniti kako je naredio, i posegnula sam pozadi za rajfešlusom. Maknuo je ruke i posmatrao. Kada sam počela da spuštam suknju morala sam da se sagnem napred, a njegove ruke su bile na mojoj guzi. Sada je teško disao dok su mu ruke mazile i stezale moju guzu u mojim odgovarajućim bledo plavim gaćicama.

Moja vagina… moja pička je bila mokra, vrlo mokra. Pitala sam se da li moj sin može da vidi vlažnu mrlju iza mene. Dok mi se suknja spuštala ispod kolena, Petar je ponovo uzeo šaku mog donjeg dela. Njegove velike ruke slobodno su lutale po zategnutoj nategnutoj koži dok sam se saginjala da iskoračim iz suknje.

Ali sada sam drhtala od zadovoljstva. Nijedan muškarac nikada nije uspeo da me dovede do ovog nivoa seksualnog iščekivanja. Sise su molile za još jednim dodirom ruku mog sina, a moja pička je puštala sok kao da to nikada nisam iskusila. Htela sam da upotrebim prste da se olakšam, ali nekako sam znala da Petar to neće dozvoliti. mama u seksi donjem vešu

Zastala sam na toj pomisli: moj sin to ne bi dozvolio? Da li me je kontrolisao? Nerado sam shvatila da me on zaista drži pod kontrolom, iako ništa posebno nije radio. Jednostavno rečeno, postala sam njegova igračka tako lako i bez pripreme.

Moje sanjarenje je zaustavljeno kada je Petar progovorio, glasno: ​​„Mama, rekao sam da skineš jebeni grudnjak“.

Iznenađeno srećna, ubrzo sam stajala ispred svog sina, pokazivala mu gole sise i čekala njegov sledeći zahtev. Nisam dugo čekala – Petar je uzeo moje sise u svoje ruke i počeo da ih miluje, i gnječio mi bradavice dok nisam bila spremna da zaplačem. Delom u bolu, a delom u pravom seksualnom zadovoljstvu. Oh, bila sam tako napaljena. Pička mi je bila natopljena i tako sam želela da je dodirne.

„Reci mi majko, jel ovo tražiš petkom uveče? Ili im samo dozvoljavaš da ti podignu suknju i da te pojebu? Brzo i bez predigre!“

„Petar, ja nikada nisam ovako…. Uhhhh, molim te, skini mi gaćice!“

On se nasmešio. „Mama, jesi li napaljena? Želiš da te jebem zar ne? Petak je tvoj dan.. dan kada te neznanci odvedu kući i razvale od kurca.“

Te reči! Kolena su mi lagano pokleknula. Moje oči su brzo bacile pogled na stepenice dok sam pokušavala da se setim da li je moja spavaća soba uredna. Petar je očigledno uhvatio pogled i shvatio njegovo značenje.

Pročitajte i ...  Ljubavnici

„Ne mama, nema kreveta. Budimo iskreni – ti si drolja! Zato ću i da te jebem kao drolju.“

Na šta je mislio? Obično smo ja i moj jebač završili u krevetu ili hotelskoj sobi. Petar je brzo otkrio svoju ideju: još uvek jedva mazeći moje sise gurnuo me je prema kauču.

„Nagni se preko mama, zar to ne radi nestašna napaljena drolja?“

Progutala sam knedlu. Ovo je bilo neočekivano. Ali sada sam priznala da sam njegova kurva i okrenula sam mu leđa dok sam se nagnula nad mekanim kaučom. Osećajući se veoma ranjivo, spustila sam glavu i naslonila je na ruke.

„Podigni tu čudesnu guzu u vazduh, raširi noge.“ Željno sam poslušala. „Kako je nevaljala moja mama – imaš mokre gaćice droljo. Samo zbog toga je sasvim korektno da te udarim, ali… tvoje telo je učinilo tvog sina tako napaljenim, jedva čekam“ i kad je ovo rekao, moje gaćice su bile spuštene do ispod kolena. Njegovi prsti su tražili moje usmine, potvrđujući moje seksualno stanje.

„Da!“ promrmljala sam, ne mogavši da ćutim.

„Uhhh… nisam verovao kad mi je poznanik pričao.. mislio sam da laže, bio sam uzjeban i… ali ne znam zašto … poverovao sam mu! Jebeno sam mu poverovao da je moja mama obična droljetina koja svakog petka seda na nečiji kurac samo da bi zadovoljila svoj seksualni nagon.“

Predigra je bila završena! Više nije išao sporo! Čula sam kako otvara rajsferšlus, a onda je bio u meni u jednom jedinom pokretu svojih kukova. Njegov penis se osećao tako dobro – i bez oklevanja me je tucao, razvaljivao kao drolju kakva sam zapravo bila! Njegovi udari praćeni su kratkim dahtanjem. jebe je sin s guza mamu drolju

Moja pička je odgovarala pozadinskim udarcima i išla je u susret sa njegovim pokretima. Zatim sam se lagano pomerila da rukom svratim do svoje pičke sok me je on stezao za sise. Oh, taj osećaj dok sam se prstima trljala u vreme kada mi je sin zabadao kurac u pičku. Naravno, svršila sam. Opet i opet, dok je penis mog sina ubacivao svoju spermu u njegovu mamu.

Verovatno nije trajalo predugo, i znam da sam bila razočarana kada se Petar povukao, ali čoveče! Da li sam upravo bila žestoko izjebana od strane rođenog sina!? Niko me nikada nije naterao da tako brzo svršim. Polako, veoma polako, opustila sam se i okrenula da pogledam svog sina, čiji je kurac sada visio iz njegovih pantalona.

Pre nego što sam uspela da pronađem reči, Petar se sklonio, a onda me je pogledao odozgo do dole. „Majko, razmisli šta smo upravo uradili. Skinula si se po nalogu svog sina i pustila ga da te pojebe. Kao što rekoh malopre….. ti si jebena drolja. Ja sad odlazim, ali ti zabranjujem da ideš napolje večeras. Razmisli o tome kako si jebeno perverzna. Koliko smo oboje nevaljali.“

Okrenuo se i izašao iz kuće. Ostala sam da stojim usred moje dnevne sobe, gaćice su mi još uvek bile na kolenima, a sperma se spuštala niz unutrašnju stranu butina.

Sperma mog sina!

Redivno!

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)