mama sin seks svrsavanje zestoko uzivanje

mama sin seks svrsavanje zestoko uzivanje

Ljudi na poslu nisu mogli da veruju koliko sam ceo dan bila raspoložena. Svaku dodatnu obavezu sam prihvatala bez pogovora, a na časovima sam bila orna da svaki problem razjasnim i objasnim više puta, pa sam pohvale na kraju dana dobila i od svojih učenika.

Nakon posla sam otišla u jedan kraći šoping tražeći seksi veš. Nisam imala previše iskustva u tome pa sam stalno cimala ljubaznu prodavačicu i pitala za savet.
Ceca: “Ne znam. Ovaj crveni mi je najlepši ali… ipak i kosa mi je crvena… ne znam da li ide ta kombinacija.”
Prodavačica: “Naravno da ide. Sjajno vam se slaže i uz vaš svetliji ten, mislim da će muž da vam odlepi.” – govorila je mlada radnica dok me je gledala u kabini za
presvlačenje.

Nisam htela da joj objašnjavam da sam razvedena i sve te detalje, ali mi je bilo drago da me je pohvalila. Svaka žena u mojim godinama zna koliko to podiže samopouzdanje.

Izabrala sam nekoliko modela od kojih su neki bili toliko provokativni da nisam ni smela da poziram pred ovom ljupkom damom.
Zatim sam kupila sve što mi treba za večeru i uputila se ka kući. Taman mi je ostalo dovoljno vremena da sve spremim i serviram. Imala sam tremu kao pred prvi sastanak, a ne kao da mi sin dolazi kući nakon svega nedelju dana.

Ipak, htela sam da izgledam lepo i doterano. Kosu sam isfenirala i podigla je kako bi moje lice došlo do izražaja. Našminkala sam se veoma malo, i to oko očiju i usana. Izabrala sam belu bluzu sa nešto izraženijim dekolteom i kraću, usku crnu suknju i crne najlon čarape.
Marko je oko 8 pozvonio na vrata i njegov izraz lica kada me je ugledao je bio neprocenljiv.

Marko: “Dobroo… očigledno sam promašio adresu. Tražim svoju mamu, ona je nekih 15ak godina starija od vas, da je niste možda negde videli?”
Ceca: “Jaoj laskavče jedan. Hoćeš zagrliti svoju majku ili ćeš da stojiš tu pred vratima.” – prišao je i čvrsto me zagrlio.

Ruke su mu bile na mojim kukovima i blago ih je mazio i stiskao. Poljubila sam ga u obraz ostavivši mali crveni trag od karmina.

mama sin seks svrsavanje zestoko uzivanjeMama: “Nadam se da si poneo svoj apetit sa sobom?”
Marko: “Da znaš da jesam.”
Smestili smo se u kuhinju i večerali uz vince. Smejali smo se pričajući o njegovim iskustvima u novom gradu, na fakultetu. Posmatrala sam ga potpuno drugačije nego ranije. Snimala sam njegove pokrete, govor… njegovo telo.

Marko: “Mama, bilo je fenomenalno! Ovi tvoji gomboci su… trebala bi da ih patentiraš ili nešto tako.”
Ceca: “Znam da ih voliš. Još od vremena kad si bio mali si ih obožavao.” – prišla sam mu tada i na njegovo iznenađenje sela mu u krilo.
Marko: “Mama, ova odeća, frizura? Jel je to zbog mene?” – govorio je dok sam mu mazila kosicu.
Ceca: “Naravno. Jel ti se sviđa?”

Pročitajte i ...  Izdrkao sam se po maminim sisama

Stavio je ruku na moju butinu i počeo da je miluje preko tankih čarapa.
Marko: “Jako mi se sviđa. Znaš mnogo si lepša i zgodnija uživo, preko kamere nije to to.”
Ceca: “Uživo je uvek najbolje. Mada, moram da priznam da i kamera ima neke svoje čari. Uhhh Marko, jel to imaš nešto u džepovima ili si prosto uzbuđen što me vidiš?” – najgora kliše rečenica na svetu, ali se tada činila veoma prikladna.

Pomerala sam malo guzu osećajući kako mu kurac raste.

Marko: “Od onog dana i onog snimka, samo na tebe mislim. I da, uzbuđen sam poprilično.”
Pomerila sam guzu ka njegovim kolenima i uhvatila mu već potpuno tvrd organ preko pantalona. Zatvorio je oči i uzdahnuo.
Ceca: “Uhhh jebeno si tvrd kao kamen. Koliko samo dugo nisam osetila pravi kurac u rukama.” – stiskala sam ga sve jače.
Marko: “Uhhh mama… ako nastaviš da ga stiskaš svršiću u gaće!”

Ceca: “Ne, ne, to ne bismo hteli. Mamica je previše gladna da bi dozvolila da sva ta prelepa sperma završi na tvojim gaćama. Za nju postoji jedno mnogo lepše i toplije mesto.”
Sišla sam sa njega, čučnula i otkopčala mu šlic. Njegov nabrekli kurac je ubrzo provirio kroz otvor. Do tok trenutka ni sama nisam znala koliko sam ga željna.
Ceca: “Marko, ako nemaš ništa protiv volela bih da mi napuniš ova lepa usta. Kako ti se čini ta ideja?” – čvrsto sam ga uhvatila, isplezila se i glavićem počela da lupkam po svom mokrom jeziku.
Marko: “Mama, molim te. Stavi ga u usta što pre!”

Nisam ga odmah poslušala. Prvo sam se mazila sa toplim organom po svojim obrazima i udisala njegovu aromu.
Ceca: “Jesi spreman? Ponavljam, jako sam gladna tvoje sperme, nadam se da ćeš me fino nahraniti.”

Otvorila sam usta i usisala veći deo sinovog kurca. Oblizivala sam ga i balavila po njemu.

Marko je počeo da me mazi po glavi i lagano da pomera kukove kako bi ulazio dublje u moja pohotna usta. Primala sam ga sa uživanjem.
Marko: “Mama… izvini ali…” – bilo je to previše za mog neiskusnog sina i počeo je da svršava čvrsto me držeći za glavu.
Gutala sam toplu smermu i svršavala bez da sam i dodirnula svoju vrelu pičku. Nikada u životu mi se to nije desilo, kao da sam imala vlažan san koji sam zapravo sanjala u budnom stanju.
Marko: “Stalno me iznenađuješ mama. Ispričala si mi svakakve napaljive priče, ali nisi spomenula da ga tako dobro pušiš… još i gutaš. Veoma, veoma seksi.”

Ceca: “Zna mamica mnogo toga još. Ajde, dođi kod mene u sobu.” – uhvatila sam ga za ruke i povela u sobu. Smestila sam ga na fotelju pored kreveta i skinula mu svu odeću.
Ceca: “Imam jednu ideju. Šta kažeš na jedan prljavi šou za tebe, ali uživo?”
Marko: “Mama, ne znam koliko bih izdržao a da ga ne izdrkam. Samo kada pomislim na tvoju pičkicu poludim, a kamoli da je i vidim.”
Ceca: “Vidi ti njega kako je napaljen na maminu pičku. Znala sam da ti se sviđa, ali baš toliko? Ne brini, biću nežna i spora kako bi što duže uživao.”

Pročitajte i ...  Krvna Prevara

Otišla sam tada do računara i kamere na stolu, i upalila je.

Marko: “Zar ćeš da snimaš?”
Ceca: “Pa naravno. Jedan snimak je zaista premalo za mog napaljenog sina. A deo ovog snimka ćeš biti i ti, tako da ću i ja moći da uživam kada nisi pored mene.” – sela sam na krevet ispred njega i počela svoju predstavu.
Ceca: “Da čujem, jel želiš da vidiš mamin novi donji veš?”
Marko: “Da mama, jako to želim.”

Prišla sam mu i okrenula mu leđa. Osetila sam njegove prste kako drhtavo otkopčavaju moju suknju, koja je ubrzo završila na podu. Okrenula sam se i moja lagana, svilena, crvena tanga se našla pred njegovim očima.
Ceca: “Znaš, kažu da je svila veoma nežan materijal. Poljubi je da se i sam uveriš.”
Sporo je prišao i poljubio moju tangu iza koje je moja pičkica sve više vlažila. Nakon par nežnih poljubaca kurac mu je ponovo oživljavao.
Ceca: “Znam da želiš da napokon osetiš miris moje pičke, ajde, skloni gaćice u stranu i oseti je!”

Nakon što je sklonio gaćice pred njim se našla moja blago dlakava pička. Raširila sam je prstima i njegov nos se zalepio za nju. Udisao je i ljubio moj vlažni otvor. Zatim je ispružio svoj jezik i počeo da liže svuda, mljackajući moje sokove.
Ceca: “Uhhh… izgleda da ti se sviđa i ukus. Malo iznad sine, tu..” – pokazivala sam na klitoris i ubrzo poskočila kada sam osetila njegov jezik.

Zgrabio je rukama moje guzove i lizao me ubrzano i potpuno napaljeno.

Uhvatila sam potom njegovu glavu, odvojila je od sebe i počela da ližem njegovo musavo lice. Njegov jezik mi se pridružio i počeli smo međusobno da se ližemo i ljubimo.
U toku strastvenih poljubaca, uspela sam da skinem bluzu sa sebe, kao i grudnjak. Ubrzo su njegove ruke počele da maltretiraju moje mekane sise.
Marko: “Mama… želim te. Želim da budeš moja prva…!”
Ceca: “Biće mi zadovoljstvo sine i čast da budem prva koju ćeš jebati. Dođi na krevet, želim da kamera dobro uhvati svaki trenutak.”

Legao je leđima na krevet. Kurac mu je bio prilepljen za stomak i bio je više nego spreman da uđe u moju vrelu picu.
Opkoračila sam ga nogama i namestila njegov kurac na svoj ulaz.
Ceca: “Jesi spreman da osetiš maminu vrelu pičkicu oko svog kurca? Da osetiš kako se mamica nabija na tebe? Reci da me želiš, reci da me jebeno želiš!”
Marko: “Uhhh ne radi mi to… znaš da te želim… nabij se na mene…”

Pročitajte i ...  Putovanje sa bratom

Molio me je i nisam htela da dužim. Sela sam na njega i ubrzo je bio duboko u meni. Nisam se odmah nabijala, već sam samo sedela tako potpuno se prepuštajući osećaju ispunjenosti.

Ceca: “Uhhh, kako je lepo osećati svog rođenog sina duboko u sebi! Opusti se, uživaj…” – počela sam lagano da izdižem guzu i da se nabijam na sina.
Uspela sam za sekund da pogledam iza sebe i videla sam da smo savršeno stali u kadar. Spustila sam svoju glavu i počela da se ljubim sa Markom, sve jače se nabijajući na njega.
Marko: “Uhhh kako si uska mama, kako mokra… jebi me…uhh.” – reči su me napalile i sada sam se tako nabijala da sam osećala bol u donjem delu tela od napora.
Ceca: “Uhhh Marko… stani… sada ću ja leći na leđa a ti me jebi… jebi me jako, ne štedi me, spremna sam.”

Zamenili smo položaj i sada je on bio na meni. Raširila sam noge koliko sam mogla i pažljivo me je probio. Hvatao je ritam ljubeći moje grudi i grickajući moje bradavice.
Nisam bila u stanju da izdržim dugo osećajući ga u sebi. Moj sinčić, moj ponos i dika… jebao me je strastveno i jako! Prirodna ljubav majke i sina je preralsa u nešto više.
Shvatanje činjenice da sam mu skinula nevinost me je oduševljavala. Delovalo je potpuno perverzno, ali i prirodno da mu upravo ja kao rođena majka pokažem kako i šta da radi i da ga uvedem u čari seksa. Dala sam mu da jebe pičku koja ga je rodila i nema sumnje da je to ono što me je najviše palilo.

Ceca: “Aaaaa… jebi me, jebi…” – vrištala sam dok sam svršavala na njega. – “Svrši u mene sine… napuni me tom toplom supermom koju sanjam.”

Pogodila sam ga gde treba. Spusto je glavu na moje vrele grudi, ušao je što je dublje mogao i počeo da prska mlaz za mlazom tople bele tečnosti.
Grčio se na meni i osetla sam kako mu kurac polako gubi čvrstinu i napušta moj otvor.
Zadihan legao je pored mene. Tela su nam zračila toplotom, a znoj nas je obuzimala.
Marko: “Uhhh… mislim da ovo neću nikada zaboraviti mama. Hvala ti… volim te.”
Ceca: “Volim i ja tebe, ali ja sam ta koja treba da se zahvali. Usrećio si me i ispunio moje prljave snove. Zagrli me! Zagrli me, i ne puštaj.”

mama sin seks svrsavanje zestoko uzivanje

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Majka U Ulozi Mamice – MAJČINSKA LJUBAV”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)