jebanje ćerke velikim kurcem

Bojana jednostavno nije mogla više da ostane budna. Nije je bilo briga koliko će njena mama biti ljuta. Ionako joj nije imalo smisla zašto su svi morali da ostanu budni tokom te duge vožnje. Njena majka je vozila. Bojana je uznemireno povukla kapuljaču sa dukserice preko očiju, zavalila se u sedište i odlutala u zemlju snova.

Dušan je krajičkom oka zurio u svoju ženu. Bila je njena glupa ideja da vozi umesto da lete avionom, a sada se žalila da mora sama da odradi vožnju. Dušan je želeo da vozi, ali je njegova nedavna operacija tetive na desnoj ruci to učinila nemogućim. Nije bilo ništa strašno ali je lekar ipak savetovao da neko vreme izbegava vožnju.

Bacivši pogled na zadnje sedište, Dušan je video svoju ćerku Bojanu. Nasmejao se u sebi kada je shvatio da čvrsto spava. Mama bi bila ljuta da zna, ali nije primetila. Sa čudnim osećajem zbunjenosti, Bojana se probudila iz sna. Odmah je shvatila da su stali jer je osetila miris čipsa od sira koji je njena majka grickala. Sledeće što je Bojana shvatila je da je njen otac preko puta nje i da čvrsto spava.

On je uglavnom bio tih, opušten čovek, a njena majka je bila upravo suprotno. Bojana je često navijala za svog oca jer je osećala da ga majka često gazi. Ignorisala je majku i smestila glavu u očevo krilo kako bi se udobnije smestila. Ubrzo je ponovo zaspala.

Dušan je sanjao divan erotičan san. Osetio je pritisak na predelu prepona, toplinu koja ga je zadirkivala. Boreći se sa spavanjem, probudio se i setio se da je u autu sa suprugom i ćerkom. Bacivši pogled dole, video je kako njegova ćerka spava u njegovom krilu, prislonjena nosom na njegove prepone. Osetio je da ima blagu erekciju. Nije bio siguran da li je to zbog nedostatka seksa u poslednje vreme, ili zbog pogleda na njegovu slatku tinejdžerku ćerku u u krilu, ali Dušan je morao malo da se pomeri zbog načina na koji se njegov rastući penis napinjao u farmerkama.

Zatvorio je oči u pokušaju da se oslobodi vizuelne slike onoga što se dešavalo. Polako se budila i Bojana je osetila da joj nešto gura nos. Otvorila je oči i shvatila da je gotovo zarila lice u očevo međunožje. Međutim, baš kada se spremala da se odmakne u sramoti, primetila je da mu je kurac tvrd jer je napinjao farmerke. Veoma oprezno podigla je pogled prema tati i videla da su mu oči zatvorene i da verovatno nije bio svestan svoje erekcije.

Pročitajte i ...  Oduševljen svojom Bakom

Osetila je trnce u telu kada je shvatila da je bila tako bliska sa očevim tvrdim kurcem. Bez razmišljanja, stisnula je noge. Bojana je shvatila da je postala mokra od ovog ograničenog kontakta. Sa još jednim pogledom na tatine zatvorene oči, polako je pružila ruku do njegovog šlica i nežno ga povukla.

Učinilo joj se da ga je čula kako dahće, ali kada je podigla oči, oči su mu i dalje bile zatvorene kao da spava. Pokušavajući da kontroliše svoje iznenadno uzbuđeno disanje, Bojana je vrhom prsta prešla preko očevog kurca prekrivenog donjem vešom. Mogla je da oseti toplotu i morala je da obuzda jecanje. ćerka mu sisa kurac u kolima

A tata – Jedva je izdržao da ne eksplodira! Njegova mlada ćerka je dodirivala njegov kurac! Dušan je želeo da stenje naglas, ali se, naravno, plašio da će biti uhvaćen. Ipak, nije mogao da dozvoli da stvari idu dalje. Polako je pokrio prste svoje ćerke svojima. Podigla je pogled prema njemu i ovaj put je sreo njen pogled.

„Ti si ovo počela“, rekao joj je očima.

Polako, njegova prelepa devojka mu se osmehnula a on joj je uzvratio osmeh. Bojana je jedva mogla da veruje šta se dešava, ali svidelo joj se. Tada joj je njen otac pomagao da oslobodi svoju erekciju iz farmerki, i njegov ogroman kurac bio je tačno ispred nje. Nije mogla da se suzdrži pa je brzo obavila usne oko glavića očevog kurca.

Oh, htela je da zajeca naglas koliko je bio vruć i tvrd u ustima. Sve što je mogla da uradi bilo je da u ekstazi stisne noge dok su joj obe ruke pomagale da monstrumski penis primi dublje u usta. Dušan je već bio spreman da eksplodira dok je njegova ćerka sisala i lizala njegovu kurčinu. Bio je to prelep prizor, njene lepe crvene usne sijale su oko njegove erekcije. Želeo je da i njoj pruži malo zadovoljstva, pa je pomerio ruku niz njeno telo i osetio kako ona voljno otvara noge za njegovu ruku.

Dušan je osetio vrelu pičku svoje ćerke kroz tanki materijal njenih uskih helanki. Želeo je da zabije svoje prste u njenu mokru rupu, ali je znao da je to ogroman rizik sa njegovom ženom tako blizu. Umesto toga, trljao ju je diskretno preko tkanine dok je sisala njegov kurac. Njegova slatka ćerka uspela je da primi dve trećine njegovog kamenog kurca u svoja mala usta, više nego što je njena majka ikada mogla.

Pročitajte i ...  Moj Otac, Dečko i Ja

Ubrzo, osetila je kako svršava pa mu se približila što je više mogla, primajući ga duboko u svoja usta dok na kraju nije osetila kako joj vrela sperma šiklja u grlo. Pritisnuvši se na očevu ruku što je jače mogla, Bojana je uživala dok ga je njegova sperma ispunjavala. Otac i ćerka su se odmarali na zadnjem sedištu auta dok je njegova žena vozila kroz noć ne znajući da je kurac njenog muža bio u ustima njene ćerke.

Bojana je od umora zaspala. Kada je postala svesna, bio je već dan i ležala je sama na zadnjem sedištu automobila. Tada je shvatila da su ispred hotela. Pronašla je ključ od sobe pored njene glave pa je zgrabila svoje torbe i uputila se u sobu čiji broj je bio na ključu. Unutra je zatekla majku i oca koji je upravo izašao iz kupatila.

Majka ju je ljutito pogledala. „Evo je uspavana lepotica. Idem da se dugo tuširam, a onda ću da spavam nekoliko sati. Vi ste svoje odspavali vala.“ Zalupila je vrata kupatila.

Čim je voda počela u kupatilu, prostor između njih je nestao. Dušan je postavio ruke oko ćerkinog struka i podigao je tako da su njena usta srela njegova u vrelom, vlažnom poljupcu. Jezik im se zapetljao dok su se njene noge podigle oko struka njenog oca. Spustio je ruke na slatku guzu svoje ćerke da je oseti. Ponovo je bio tvrd. Bojana je zastenjala. „Molim te, jebi me tata“, uzdahnula je na njegova usta. „Moram da osetim taj tvrdi debeli kurac u svojoj pici. Želim da eksplodira u meni kao i ranije.“

„Dušo, i ja to želim, ali ne znam da li imamo vremena pre nego što tvoja majka izađe“, rekao je Dušan sa oklevanjem.

Skočila je sa oca i nežno ga gurnula na krevet. „Čućemo je na vreme“, rekla mu je, trgajući košulju preko glave. Sledeći je grudnjak napustio njeno telo i svideo joj se način na koji su oči njenog oca suzile. Skinula je helanke i gaćice tako da je potpuno gola stala pred ocem. „Molim te tata“, slatko je pitala. Začas se našla na njemu dok i on nije bio go. Osećaj malenog, ali prelepog tela njegove devojčice uz njega je naterao njegov penis da se napreže da upozna njenu pičku. Njegovi prsti su je prvi pronašli i zaronili da je pronađu vruću i mokru, zbog čega je stenjao.

Pročitajte i ...  Lucija

„O dušo“, rekao je ponovo. „Tako si jebeno uska… moraću da pazim da te ne povredim.“

Bojana je legla pored njega i raširila noge. „Ne brini, ja sam velika devojka… nabij svoj kurac u mene tata. Molim te“, molila je.

Dušan nije mogao da odbije takav zahtev. Prvo je zadirkivao njenu picu vrhom svog vrućeg kurca dok nije molila još malo. Zatim je polako ušao u nju. Kada je osetio njen uski ulaz, oklevao je i po prvi put osetio krivicu zbog onoga što će da uradi. Nije bila nevina a krivica se polako prepuštala požudi, posebno kada je njegova devojka podigla kukove u bezobzirnoj želji. jebanje ćerke velikim kurcem

Njen otac je imao ogroman penis i izbio joj je vazduh kada se naglo nabio u nju. Ali brzo ga je obmotala nogama, prigrlivši bol jer je to brzo dovelo do zadovoljstva. Zastenjala je i počela da se sastaje sa njegovim udarima iznova i iznova, moleći ga da nastavi da je jebe. „Jebi me jače! Da, tata, volim te u sebi. Svrši u mene tata. Molim te, svrši u mene!“ Želela je tu vruću spermu u sebi.

Ako bi njena majka u tom trenutku izašla iz kupatila, Bojana ne bi dozvolila da njen otac prestane da je jebe. Bilo je tako neverovatno dobro i ništa je neće sprečiti da pronađe svoje ispunjenje. Nastavio je da tuca ćerkinu pičku i želeo je da to traje zauvek, ali njeni zidovi pice su počeli da se grče oko njega dok je svršavala na njegov penis. Nije mogao da se suzdrži i pucao je u nju svojom spermom.

Ostao je u njoj i na njoj dok su se oboje borili da ujednače disanje. Njegova ćerka se stalno kretala uz njega, stiskala svoju pičku uz njegov kurac. „Hvala, tata“, šapnula mu je. „To je bila najlepša stvar koju sam ikada osetila u svom životu.“

Kada je mama izašla, zatekla je svog muža kako čita lokalne novine dok je njena ćerka listala TV kanale. „Nadam se da se vas dvoje odlično zabavljate“, rekla im je sa sarkazmom. Zatim je otišla da spava.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Sa Tatom na Zadnjem Sedištu”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)