duboko mamino grlo

Čim smo izašli napolje, Darko je počeo da se premišlja. Ovo je bio prvi put da je izašao obučen kao devojka, ali se malo smirio kada je video da nas čeka taksi. Mislim da je shvatio da mora da glumi, inače bi vozač znao da se nešto čudno dešava. Zoka i ja smo odveli Darka do taksija, trudeći se da se ne smejemo naglas. Bilo je skoro previše za podneti kada sam videla taksistu kako gleda Darkove noge! Kad bi samo znao…

„Mama, ovo je otišlo predaleko!“ Darko mi je šapnuo na uho dok smo ulazili u auto. Pogledala sam kroz prozor i pravila se da ne čujem. „Kuda ćemo?“ upita vozač. Rekla sam mu da nas odvede u klub za koji znam. Kad smo stigli tamo, Darko je bio opušteniji. „Samo ćuti i uživaj“, upozorila sam ga. „Možda izgledaš kao slatka devojka, ali tvoj glas će te odati. Popićemo nekoliko pića, možda koji ples, pa kući. Okej?“ Darko je potvrdno klimnuo glavom.

Još je bilo rano, tako da nismo morali da čekamo u redu da uđemo u klub. Rekla sam devojkama da nađu sto dok ja odem do šanka. Klub je bio mračan, ali što je još važnije, muzika je bila glasna, pa ako bi neko razgovarao sa Darkom mogao je samo slegnuti ramenima i slatko se nasmešiti. Sve dok nije vikao. Dok sam naručivala piće, primetila sam da me barmen odmerava. Lepo je znati da još uvek mogu da izazovem poglede. Ni on nije loše izgledao, visok, fit, lepa guza.

Tada sam osetila tapšanje po ramenu: „Pa zdravo draga“, rekla je moja drugarica Sandra. „Drago mi je da te vidim ovde. Sama si, ili si dovela onog starca?“ Sandra je divna osoba, bile smo velike prijateljice i povremene ljubavnice tokom godina. Ali ona poznaje Darka ceo život, od kad je bio malo dete i shvatila sam da bi ga prepoznala ako ga vidi. Ali ispred mene su bila tri pića, tako da nisam mogla reći da sam sama.

Pročitajte i ...  Porodično Kućno Školovanje 4. Deo

„Ovde sam sa Zoranom“, odgovorila sam. „I… njen prijatelj.“

Prekasno, videla sam sjaj u Sandrinim očima. Ona je veoma seksi i oduvek je volela Zoranu. Nije bilo pristojnog načina da je se otarasim, pa sam otišla do mesta gde su sedeli Darko i Zoka, a Sandra je pomno pratila. Sandra i Zorana su se srdačno pozdravile. „Sandra, dušo, ovo je Zokina prijateljica… Slađana.“ rekla sam sa podmuklim osmehom.

Sandra je grabežljivim pogledom odmerila ‘Slađanu’ gore-dole. Darko se samo osmehnuo, mahnuvši. Dobro, shvatio je igru. Svi smo seli i ćaskali neko vreme, koliko nam je muzika dozvoljavala. ‘Slađana’ je čvrsto držala jezik za zubima, srećom Sandra joj se nije obratila direktno. Ali nisam trebala da brinem. Sandra se nagnula prema meni i prošaputala. „U redu je, znam ko je Zoranin prijatelj“, rekla je, uspevajući da izgleda samozadovoljno i napaljeno u isto vreme.

„Znaš?“ Pitala sam, ne baš iznenađena.

„Naravno, da li zaista misliš da ne poznajem muškarca kada ga vidim?“ reče ona ustajući na noge. Pre nego što sam uspela da je zaustavim, Sandra je podigla „Slađanu“ na noge i vodila je na podijum za ples. Zoka i ja smo se bespomoćno pogledale. „Sandra zna“, viknula sam diskretno ka Zoki. Ona je slegnula ramenima.

Dugo su i seksi plesale, a onda posle dobrih 20 minuta vratile su se i sele. „Ovde sada postaje dosadno“, vikala je Sandra. „Hajdemo kod mene.“ Bilo je olakšanje izaći odatle. Shvatila sam da mi je muzika zadala glavobolju, ali sam takođe osetila novu vrstu ushićenja. Kao da su sve moje inhibicije nestale. Nekako sam osećala da me je oblačenje Darka oslobodilo jer sam prešla granice normalnog ponašanja. Sada je sve bilo moguće.

Sandra je pozvala taksi da nas odveze do nje. Sedeći u zadnjem delu auta pored Darka, diskretno sam naslonila ruku na unutrašnju stranu njegove butine. Mogla sam da osetim njegovu tvrdoću kroz materijal njegovih hulahopki i gaćica. Sandra, koja je sedela sa moje druge strane, držala je ruku između mojih nogu. Kada smo stigle kod Sandre, odvukla me je u kuhinju da skuvam kafu.

Pročitajte i ...  Poljubi maminu pičku dušo

„Dakle? Hoćeš li ti to zaista učiniti?“

‘Šta?’ sin obučen kao devojka

‘Pojebati sopstvenog sina naravno! Ti srećna, prljava kurvo!’ Sandra je bila mnogo zavidna.

„Pa, moraćemo samo da sačekamo i vidimo“, odgovorila sam samouvereno.

Vratile smo se u dnevnu sobu. Zoka je pomogla Darku da skine čizme koje su ga ubijale cele večeri. Osetila sam trenutni osećaj krivice što sam ga naterala da ih nosi, ali sam se podsetila koliko je bio seksi u njima.

„Mama, mogu li sada da skinem ove hulahopke? Znojim se kao svinja“, cvilio je Darko.

„Pa to nije baš damski, zar ne? Skini ih, ako moraš.“

Zorana je još jednom morala da mu pomogne. Sve ovo vreme Sandra je bezuspešno pokušavala da priguši smeh. U njenim očima je bilo i nešto drugo, nepogrešivi odsjaj požude. Pogotovo kada je Zoka nastavila sa hulahopkama, a potom mu skidala i suknju i gornji deo. Darko se nije žalio, telo mu je bilo natopljeno znojem. Gledajući unazad, shvatila sam da je trebalo da mu nađem nešto udobnije za nošenje. Al dobro, nema veze. Na kraju je Darko stajao na sredini sobe, samo u grudnjaku i gaćicama.

Očigledno je bilo da je muškarac obučen kao devojčica, ali veoma je bio ženstvenog izgleda, uprkos širokim ramenima. Izvinila sam se i otišla do kupatila gde sam skinula gaćice i stavila ih u torbu. Kada sam se vratila u dnevnu sobu, Darko je sedeo na kauču sa Sandrom i Zoranom sa obe strane, prelazile su rukama preko njegovog tela, milujući unutrašnju stranu njegovih snažnih bedara.

Tanak materijal Darkovih gaćica bio je napregnut do krajnjih granica njegovom erekcijom. Sela sam nasuprot kauča i lagano razdvojila noge, povlačeći haljinu kako bih sinu omogućila dobar pogled na moju mokru pičku. Sandra je ustala i pogledala Darka, jebeno napaljena. Odjednom se sagnula i grubo pocepala pojas njegovih gaćica. Darkoov nabrekli penis se oslobodio.

Našla sam se kako klečim na podu između njegovih nogu, a pogled mi je bio usredsređen na sloj pre-sperme koji je prekrivao njegov glavić. Jezik mi se ispružio, gotovo svojom voljom. Miris mošusa ispunio mi je nozdrve dok sam polako motala jezikom oko glave Darkovog kurca, zalivajući njegovu dragocenu tečnost. Jednom sam rukom zaokružila donji deo njegove kurčine, dok sam mu drugom hvatala jaja. duboko mamino grlo

Pročitajte i ...  Moja Draga Debela Baka (istinita priča)

Sandra i Zorana su pažljivo posmatrale, ne pomerajući se, ne ispuštajući zvuk. Spuštajući glavu dalje, primila sam ceo sinov penis u usta. Osećaj je bio izvrstan, kao i uvek, ali ovaj put je bio neopisivo drugačiji, ovo je bio moj rođeni sin! Počela sam da sisam ujednačenim ritmom dok sam nežno stiskala Darkova jaja. Izgubila sam pojam o vremenu, sve što je postojalo za mene bio je prelepi penis mog sina između mojih usana.

A onda me je zgrabio za glavu! Žestoko! Po prvi put nakon dosta vremena on je preuzeo kontrolu poput muškarčine kakva je zapravo bio! Tucao je moja usta poput pičke. Davio me je, gušio me je… i bilo je božanstveno!

Postepeno sam osetila kako mu se jaja počinju stezati i ubrzala sam ritam, privlačeći ga ka vrhuncu, stiskajući i sišući sve brže i brže, sve dok Darko nije tiho zastenjao i njegova topla lepljiva tečnost je preplavila moja usta. Kako se erupcija stišala, uzela sam njegov sada mlohav kursc između mojih usana, dajući mu poslednji poljubac. Okrenula sam se Zoki i ona je stavila moje usne na svoje, dozvoljavajući joj da podelimo spermu njenog brata. Sandra je zurila u nas, sa nedokučivim izrazom lica. Na njenom mestu bih se pitala ‘šta će biti dalje?’ Samo vreme će pokazati.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)