sestra mu guta kitu

Vruće vrelo leto… jedan od onih dana koje opisuju kao ‘pakleno vreo’. Čini se da čak i pčele koje zuje okolo lenjo prelaze od cveta do cveta, kao da bi njihovo brže kretanje izazvalo da se zapale. Za energičnu mladu ženu koja je kod kuće tokom letnje pauze na fakultetu, to je čisto mučenje. Dosadno joj je, dosadno, duplo dosadno, trostruko dosadno. Prolazi prstima kroz svoju medeno plavu kosu, kosu za koju majka kaže da bi trebalo da je ošiša, ali ona insistira da mora da ostane ovako duga, i oseća kako znoj curi niz pramenove, natapajući njeno čelo.

Sve što zahteva kretanje je mučenje… ali čak i mirno sedenje. Ona nema šta da radi. Tada primećuje bratov auto na prilazu kuće i zli osmeh joj se pojavljuje na licu. Ona je slučajno otkrila pukotinu u svom zidu pre nekoliko godina, kada je stavljala neke igračke i druge stvari koje joj više nisu bile potrebne u svoj ormar. Otkrila je da može da gleda kroz rupu u sobu svog starijeg brata.

Zavirivši tako povremeno, videla je zanimljive muške aktivnosti – poput njegovog treniranja i pumpanja mišića (bio je bivši bodibilder i rvač, ali je i dalje voleo da se pretvara da je tinejdžer), ili dok isprobava odeću da vidi koja bi mogla da izgleda dovoljno kul da impresionira devojke itd.

Taj dan je, međutim, bilo drugačije. Znala je da su mama i tata otišli i da su bili sami njih dvoje, ali nikada nije ni pomislila da će njen brat uraditi ono što je uradio. Uključio je nešto tišu muziku nego što je obično slušao, zavalio se na krevet i počeo da mazi svoj kurac, nanoseći meki losion da bi ga lakše drkao. Gledala je razrogačenih očiju u njegov kurac… izgledao joj je ogroman, i lagano je zadrhtala. videla brata kako drka

Osećanja koja nikada ranije nije u potpunosti iskusila počela su da je ispunjavaju, čineći da se oseća neprijatno i nemirno – koliko god da je bila odrasla, još uvek je bila prilično naivna i nevina, „kasno je procvetala“, kako ju je majka opisala. Nesvesno joj je ruka skliznula u gaćice i počela je da trlja osetljivo mesto između nogu. Dok je to činila, noge su joj se pomerale i izazivale su zveket o stvari i igračke oko nje, stvarajući buku koja se mogla čuti i iznad muzike.

Pročitajte i ...  Iznenađenje za Sina

Ukočila se. Njen brat je skočio iz kreveta i bez da se obuče viknuo: „Ko je to?!“ Ćutala je ali on je shvatio da ga neko posmatra. Brzim koracima je otišao u njenu sobu i naglo otvorio vrata.

„Ja… ja… izvini…“, prošaputala je. „Nisam htela da pravim buku.“ – rekla je sa gaćicama oko kolena i pičkicom koju je skrivala rukama.

„Da li si me špijunirala?“ začuo se glas njenog brata.

Ona jadno klimnu glavom, nesvesna osećanja koja su u tom trenutku prolazila kroz njenog brata… mogao je da oseti kako mu kurac postaje sve jači samo je gledajući tako ranjivu. „Koji kurac! Moraćeš da mi se iskupiš.“ Zavirila je u njegovo lice, a zatim spustila pogled, zbunjena emocijama koje je videla na njegovom licu. Ljutnja nije bila jedna od njih…

Odjednom ju je zgrabio, grubo povukavši gaćice i šorts do poda. „O da…“, čula ga je kako govori ispod glasa. Tada je osetila kako njegov goli kurac klizi između njenih golih nogu. Skinuo joj je majicu bez rukava i sportski grudnjak, ostavljajući je golu pred sobom. Videla je kako se glad u njegovim očima povećava; zgrabio ju je i povukao nazad u njen krevet.

„Jebote…“, uzdahnuo je dok ju je gledao, „ti si seksi mala kučka, zar ne?“ Ne čekajući odgovor, gurnuo je njenu glavu prema svom tvrdom, pulsirajućem kurcu. „Sisaj ga seko…“, rekao joj je promuklo, a disanje mu je postajalo sve glasnije. sestra mu guta kitu

Otvorila je usta i učinila kako joj je rekao. Nije bila baš dobra u tome – nikada ranije to nije radila – ali on je očigledno uživao u tome, stenjajući: „O, da… moja mala seksi kurva od sestre mi sisa kurac… jebote …“ Pogledao ju je vrelim očima punim požude dok je nastavljao: „Nikad nisi bila lepša… jebena kurvo… volim te.“

Uspela je da pomeri usta na određeni način, a on je zastenjao još glasnije: „Uffff prirodan si talenat!“ Zgrabio ju je za kosu i počeo da je jebe u usta i da gura kurac duboko u njeno grlo. Nekako je uspevala sa svime da se izbori. „To je to dušo. Mmmmm da… jebena seksi drolja…“

Pročitajte i ...  Nećakinja je Odrasla

Njegov ritam se lagano pojačao i ona je mislila da će joj svršiti u usta, ali on je imao druge planove. „Stani“, rekao je iznenada. Prestala je sisati i pogledala ga širom otvorenih očiju. Pitala se, šta je sad planirao za nju? Ili je bio toliko razočaran da je želeo da ode? Nije morala dugo da čeka. Njen brat ju je povukao preko svog tela sve dok nije ležala na njemu, prsa uz prsa, dok je njegov penis stajao divljajući između njenih nogu uz njenu picu.

Rekao je promuklo: „Želim da sedneš na moj kurac.“

Bilo je nezgodno; nije navikla da radi takve stvari, ali je na kraju njegov penis skliznuo u njenu picu… sve dok nije vrisnula od bola. „Drži se!“ rekao je oštro, držeći je uz sebe dok je plakala i izvijala se, pokušavajući da se navikne na novi osećaj. „To je samo tvoja nevina koja se navikava… prestaće da te boli… samo sedi mirno i uživaj.“ Povukao ju je nadole sve dok joj se grudi nisu našle uz njegove i poljubio joj usta, prolazeći jezikom duž njenih usana i uvlačeći ga u njena usta.

Igrao se njenim grudima i čekao da joj se jecaji stišaju. Kada je nakon nekog vremena prestala da plače, upitao ju je: „Da li je prestalo da boli?“ Na njeno klimanje, rekao je: „Vidiš… nema problema. Hajde sada zajaši moj kurac kao prava jebačica, ok?“ Na njeno klimanje, on ju je polako pomerao gore-dole i išla je veoma polako iako je on želelo da je uzme i grubo pojebe, kao što je radio droljama u tom malom mestu.

Ali ona je bila posebna… prema njoj je trebalo drugačije postupati. Imao je osećaj da će se na kraju isplatiti. I samo po tome kako se osećala, koliko je brzo shvatala stvari, kako je bila tako poslušna… imao je osećaj da će ona biti odlična igračka za njegove seksualne potrebe. Koliko momaka može reći da imaju savršenu seksualnu partnerku u svom domu? Dakle, ako je morao da odvoji malo vremena, bude strpljiv, radi sa njom – prihvatio je to.

Pročitajte i ...  Ja i Seka i njen prvi Sex

Zastenjao je dok je pomerala svoju težinu, a pokreti mišića davali su mu ukusne senzacije u njegovom kurcu. Njegovi prijatelji bi bili tako ljubomorni da znaju – znao je da na njegovu sestru gledaju kao na zgodnu pičku. Gledao ju je dok se opuštala i sve jače se nabijala na njegovu kurčinu. sestra mu jaše kurac

„Ti si jebeno zgodna… tako seksi…ohhhhhhhh…“, i počeo je da stenje kada je osetio da mu dolazi orgazam. Njegova sestra je takođe stenjala i govorila: „Oh, oh, oh….“

„U redu je dušo“, uspeo je da izdahne. „To je… samo – tvoj orgazam…“, a onda su ga sve racionalne misli napustile dok mu se kurac stezao i sperma je klizila u spremnu malu picu njegove sestre. Čuo ju je kako vrišti: „O, Bože, da!“ i osetio je kako njeni sokovi teku niz njegov kurac.

Njegova sestra se srušila napred, a on ju je povukao na svoje grudi, a zatim ih je oboje okrenuo na stranu. „Volim te“, čuo je kako mu sestra šapuće, sa glavom u njegovom ramenu, a kosa joj je prekrivala lice. Nasmejao se i sklonio joj kosu, držeći je za potiljak i dajući joj dug, strastven poljubac.

„Dušo, znaš da i ja tebe volim“, uveravao ju je.

I jeste… samo ju je sada voleo na drugačiji način. Dok su oboje tonuli u san, on je počeo da razmišlja o svim perverznim, seksi, divnim stvarima koje će imati priliku da radi sa njom…

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)