erotske price incest brat sestra

Draga seko
Znam da vjerojatno nećeš pročitati ovo pismo. Znam da ćeš ga početi da shvataš da je od mene. Znam da me ne želiš ni vidjeti ni čuti … sve znam … ali ja moram da ga napišem, to je moja potreba … moja slabost.

Nećeš me više videti, tu tvoju želju sam poštovao svih ovih godina a poštovanje je i do kraja svog svjetskog života, ali nemoj živeti u zabludi i voditi se mišlju da neću misliti na tebe. Mislio sam juče, mislim danas, mislim sutra … zauvek. Drhti mi ruka ali smiriću se, ništa što jedan viski ne može da reši.
Ne brini, neću postati pijanica kao naš stari, ali danas je tačno 10 godina od kada si otišla i teško mi je. Ne mogu a da ne pomislim da smo mogli da imamo sve … a danas nisi pored mene … samo praznina, muk … ambis kome dno ne vidim.
*
erotske price incest brat sestraA seko smo imali sjajan život. Šta je do 15 mjeseci razlike, ništa. A uvek si me gledala kao „malog bracu“ iako si bila i niža i sitnija od mene, ali eto, godinu i par meseci starija. Ja plavušan a ti crnka pa su nas i zezali- evo je plavušan glup i pametna crnka. A i bila si pametna, najpametnija osoba koju poznajem. Osnovna škola vukovac, srednja škola sve petice… a onda faks i diploma. A ja propalica, jedva sam srednju završio i odmah na arbajt.

Sjećam se tog leta, tog famoznog vreloga leta.

Decenija je prošla a svi ga ovdje u kraju i dalje pamte kao najtoplije leto ikada zabeleženo. Ti si uveliko gurala drugu godinu na studijama, u dugoj vezi i sa divnom budućnošću pred sobom, a ja samac u vreloj ćaletovoj radionici popravljao automobile i to vazda neke krntije. Bližio mi se rođendan tada, sunčani avgust, pazi ja uskoro 19 godina delovao kao nebitan klinac, a ti sa 20 … seko moja, kakva lepotica.
Te godine si potpuno izgubila onaj nevini izgled djevojčice i postala si prava mlada žena, lepotica, princeza. Jebote i ako si bila sa Nenadom već dugo, cela ulica bila je zaljubljena u tebe. Ali ne samo oni sestro moja mila … ne samo oni …
*
Došla si sa drugaricom da me vidiš, sećaš se? Ali nisi znala da sam ja dole u kanalu ispod auta, i da vas posmatram. Zapravo, gledao sam tebe … samo tebe. Kako ti je samo lepo stajala ona žuta lepršava haljina, taj mi je prizor ostao urezan za sva vremena. Noge glatke i preplanule od sunca, struk savršen, grudi koje su uživale u tom dekolteu… Odozdo sam uspeo i da primetim tvoje bele pamučne gaćice koje sam poznavao još od ranije jer sam bio često viđen gost u tvojoj fioci i korpi za veš.
Izvini ali… kao što znaš, obožavao sam tvoj miris. Znao sam da je pogrešno, znao sam da je protiv svih pravila i morala i svega … MA SVE SAM ZNAO! Ali to je bilo jače od mene … jer voleo sam … voleo sam sestru onako kako se nesme.

Ali nisi me mrzela, nisi se ljutila … ti si čak i razumla.

*
Sjećam se i tog trenutka kada me uhvatila na delu. Došla si sa fakulteta da uzmeš stvari i da si središnja, ne sjećam se baš tačno zašto si naišla … ali zatekla si me. Ja u kupatilu sa svojim ćosavim kurcem u ruci obavijenim tvojim nežnim gaćicama. Joj kad se setim tvog izraza lica. Neopisiva zbunjenost, a opet lepota, neobjašnjivo.
Ti: „Braco ?? Jesu to … moje … “- rekla si zbunjeno, a ja nikada nisam video sa toliko izbečenim očima.
I da sramota bude još veća uprvo sam svršio BAŠ tada u TOM momentu! A nakon toga i moj glupi pokušaj vađenja iz cele situacije: „Ne… ovaj… mamine su!“
Pogledala si me. Tišina. Onda su krenule usne da se ti pomeraju. I odjednom: „hahahahaahahahahahahahahahhaahahah…“
Smejali smo se sto puta zajedno pre toga, ali toliko glasno i jako se nikada nisu cerekala. Suze su ti tekle pa sam ja i dalje tako ulepljen sa tvojim gaćicama morao sam da se pridružim i smjejali smo nekoliko minuta prije nego što su nešalantno spustile gaćice i sela na wc šolju.

Pročitajte i ...  Da Li Smo Mi Normalni

Ti: „Jebeš mi sve ako si ti normalan, evo upišah se od smeha.“ – sedela si piškila i smejala se.
Ali kad smo se smirili i kada sam se udostojio i navukao gaće, uozbiljila si se. Počela si da pričaš kao zrela osoba kakva si oduvek bila. Smirena, nežna, prisna.
Ti: „U redu je braco. Mlad, napaljen, veruj mi da te potpuno razumem. Nije da nisam primetila povremeno fleke na mom vešu, znam i da si znatiželjan. Ne ljutim se. “- obrisala se i postavila pitanje u istom tonu-„ Jel mogu da ih vidim? “
Bože kakva reakcija … kakva smirenost.
Drhtao sam, sećaš se? Predao sam ih i bila si u čudu koliko sam ih napunio spermom.
Ti: „Ovo je baš… khm, mnogo. Jel je uvijek toliko? “
Nisam odgovarao. Mislio sam da ću u zemlju propasti, ali sam uspio da klimnem glavom.
Ti: „Mali, samo mi obećaj da ćeš uvijek koristiti zaštitu jer sa ovoliko sperme… ima dotična odmah da zatrudni.“ – opet osmeh… ali i još nešto… omirisala si ih, sećaš se? Noge su ti malo zgrčile a prsti na nogama su ti se uvili. Prijao ti je miris…
*
Ali mnogo sam odlutao iako i nije greda pošto ti ovo nećeš vjerojatno nikada ni čitati. Elem, izašao sam iz kanala i sav masan od ulja krenuo sam da te zagrlim na šta si ti reagovala brzim bežanjem i smehom.
Ti: „Bež od mene ti prljavi stvore.“
Ja: „Ma to je ništaaa pere se na 60 stepeni lagano. Dolaz vamo studentice da te bato izgrli. “- vijao sam te ali samo u šali jer naravno da nisam želeo da ti umažem prelepu haljinu.
Ti: „Slušaj, moramo da rasčistimo.“ – ton ti se iznenada promenio i pomalo me uplašio.
Drugarica nas je napustila pa smo krenuli ka kući da se ja otuširam dok si me ti čekala u svojoj sobi. I tog tuširanja se jasno sjećam. Emocije su mi se komešale, kao da sam znao da se sprema nešto što će promijeniti moj ceo svijet. Navukao sam bokserice i majicu i ušao kod tebe u sobu. Bože dragi i dalje osjećam tvoj divan miris koji ispunjava tvoju sobicu. Mekan, ženstven, prijatan…
Seo sam pored tebe na krevet i svojim prstima sam ti sklonio kosu sa lica a potom sam dlan naslonio na tvoju ruku. Gledala si u pod, u jednu tačku i govorila … ali nisi smela da me pogledaš u oči.
Ti: „Ja idem braco. Odlazim sa Nenadom preko. Dobila sam ponudu za posao uz mogućnost da tamo završimo ostatak studije. Ponuda je predobra da bih se odbila. “
Stegnula si mi ruku i pogledala me. Oduvek smo bili toliko bliski da mi je celo telo u trenutku zabolelo kada sam shvatio da odlaziš. Znao sam da je to dobra stvar, da ćeš uspjeti tamo i da će ti svakako biti bolje nego ovde u ovoj lepoj ali uništenoj zemlji. Ipak … bila si moj svet, deo moga srca … moje duše.
Ja: „Razumem lepa moja. Ako moraš … ako želiš … ja ću te podržati. “- dlanom sam ti obuhvatio rumeni obraz i pomilovao te. – „Volim te seko. Uvek sam te voleo i uvek ću te voleti. Znaš to. “
………
Tada nisam plakao, nisam hteo biti slabić pred tobom takvom hrabrom… ali sada plačem… ne od tuge lepa moja, ne… jer uspjela si, postigla si sve što si zamislila, uspješna i ispunjena… i ponosan sam na tebe…
…….
Ti: „I ja tebe volim. Najviše na svijetu. “
…… ..
Oči su nam se caklile. Gledali smo se dugo, delovalo je kao večnost … kao da su nam se sve slike našeg zajedničkog odrastanja premotavale pred očima.
Odjednom velika sreća u nama…

Nasmejali smo se…
Primakli smo se
…….
Poljubili smo se…
Znaš, dugo sam razmišljao o tom trenutku kada su nam se usne spojile. Mislim da bi u bilo kojoj drugoj situaciji naša reakcija bila smjeh i budalasto cerekanje … ali tada se to nije desilo. Desilo se nešto drugo. Ozbiljnost i iskrenost od kojih mi zaigra srce, ali i ne samo srce … već celo telo.
Uozbiljili smo se i gledali.
Počeo sam da ti ljubim dlan, pa potom prste, jedan po jedan. Osetio sam vatru, vrelinu… osmelio sam se i jezikom sam počeo da prelazim preko tvojih ukusnih prstiju. Šamar koji sam očekivao je izostao. Naprotiv… prvo si mi uzbuđeno uhvatila šaku i počela sisati srednji prst prije nego što mi jezik nabila u usta.
Pala si preko mene i svojim bujnim grudima si mi prenela otkucaje srca … mislio sam da ti nije dobro koliko je brzo kucalo. Ljubio sam te strastveno, prljavo… ne kao sestru već kao najveću ljubavnicu!
Ja: „Seko .. želim te. Ovdje i sada, budi moja. “
Ti: „Imaćeš me lepi moj. Tvoja sam, uzmi me. Ali obećaj da će ovo zauvijek ostati naša tajna. “
Nasmejao sam se i oboje smo ustali sa kreveta. Ja sam tebi skinuo haljinu a ti meni majicu i bokserice. Bio sam tvrd, bio sam nabrekao i bukvalno si me gutala pogled.
Ti: „Znaš… onda kad sam te uhvatila sa svojim gaćicama… neću da te lažem… ali napalila sam se i…“ – prišla si mi i obuvala mi kurac svojim malenim šakom. – „… uveče sam drkala, zamišljajući da je sva ona sperma završila duboko u meni…“
Prišla si mi još bliže, počela me ljubiti i lagano mi ga drkati. Zamišljao sam takvu scenu godinama, ali ni u snu nisam vjerovao da će se ikada ostvariti. Skinuo sam ti brus i obema šakama ti obuhvatio sise. Do danas danas ne mogu da zaboravim tu mekoću, tu toplinu … tu brzinu kojom su ti rozikaste slatke bradavice zaigrale i ukrutile se u mojim rukama.
Ti: „Uhhh … probaj ih braco …“ – sve si me jače stiskala i navlačila a ja sam prišao usnama i počeo ljubiti tvoje grudi.
Ja: „Predivne su, savršene… kao i ti.“ – balavio sam ti po sisama i lizao ih dok si jecala.
Ruka ti je bila oko mog kurca a drugom si se trljala preko gaćice. Mirisi tvoje pičkice su me udarale po čulima, sve je šljapkalo… gurnula si ruku u gaćice… znao sam da si jebeno mokra, čuo se svaki ulazak tvog prsta u taj topli otvor. Bukvalno smo seko mirisali na seks sećaš se ??
Zgrabila si me za kosu, podigla mi glavu i zavukla svoje mokre prste u moju usta.
Ti: „Eto, sada možeš da zaista osjetiš ukus moje pice. Jel sam ukusna braco … jel je fina pičkica tvoje seke ?? “- gutao sam ti natopljene prste dok sam te gledao po prvi put u tom napaljenom, pohotnom izdanju…
Podigao sam te tada i bacio te leđima na mekani krevet. Raširila si noge i prstima razdvojila divne usmine pokazujući mi mokru crvenkastu sluzokožu tvog toploga ulaza. Bila si potpuno glatka, ni jedne dlačice na vidiku. Legao sam stomakom i savio ti noge u kolenima, pribivši ih na tvoje grudi. Tada sam ugledao i sladak čmarić koji se grčio i stezao.

Pročitajte i ...  Sisata sestra

Ja: „Želim da te još bolje okusim. Da te pojedem… “

Naslonio sam ravan jezik na vašem čmaru i počeo sam ga nežno dizajnirati. More različitih i divnih ukusa sam skupljao od čmarića preko rupice, sve do ispupčenog nabreklog klita koji je vibrirao pod mojim jezikom i usnama.
Ti: „Aaaahhhh uuuuff…“ – cvilela si ne puštajući moju kosu u koju si uplela svoje prste.
Ja: „Jebeno si ukusna… kao što sam i zamišljao…“ – klit ti je bio zarobljen u mojim usnama i usnama sam počeo duboko da te sisam.
Bila si uska ali mekana … seko bila si savršena u svakom smislu! Ne postoji ni jedan seks pre ili posle tog da je iole ličio na ono što sam sa tobom delio. Vrijeme je bilo tih par minuta, ništa nije bilo važno, samo ti u mom naručju!
Ti: „Joooj bre, oćeš da se ispišam tu od orgazme … koliko me jebeno loži taj tvoj jezik i tvoji prsti!“
Ustala si nekako i bacila se preko mene. Nabila si mi picu preko lica i spustila se glavom ka mom uspravnom tvrdom kurcu. Bila si gruba ali mi je prijalo. Mljackao sam osećajući kako sa mnogo snage navlačiš kožicu mog penisa i pljuješ mi na vrh glavića. Nije bilo sumnje, moja seka imala je mnogo više iskustva nego što sam mislio … ti pokreti, te riječi.
Ti: „Kako ću ti pojesti ovu kurčinu! Pljesni me! “- da, celog si strpala u usta i malo sam poskočio osjećajući tvoje usne na mojim jajima.
Šamarao sam ti guzu i sisao picu dok si se davila u mom kurcu. Gubila si dah, zagrcnula se nekoliko puta, pljuvačke je bilo svuda, ali nisi prestajala … suze su ti krenule od dubine kojom si ga gutala, bila si sve ono što sam želeo, sve ono što me oduvek ložilo. Ali je to bilo i previše … jer sam se strahovitom brzinom približavao vrhuncu. Morao sam te zaustaviti i odvojiti te.
Musavih lica našla se na meni i počeli smo da se ljubimo. Vodila si igru, bila si samouvjerena, iskusna … svaki tvoj dodir bio je haotičan ali bio je „na mjestu“ bio savršen.
Ti: „Uhhh braco … želim te u sebi. Želim te duboko i snažno … želim da me gledaš dok me tucaš. Ne skreći pogled, ne idi nigde… uđi i razvali me. “
Način na koji si birala riječi je bio božanstven. Znala si tačno šta i kada reći. Kao što i sama vidiš, koliko god čudno i davno bilo, ali SVAKU reč pamtim kao da se juče desilo.
Namestila si mi kurac kako treba i počeo polako da se spuštaš na njega. Nisi žurila iako smo goreli od želje. Ti na meni, ja pod tobom. Gledamo se. Ne dišemo dok deo po deo moga tela ulazi u tebe …
Poljubac jedan… pa drugi, treći… i bio sam u tebi. U svojoj sekici… u njenoj predivnoj pičkici… duboko…
Ja: „Uhhh … nabij se … jače … želim da ti ispunim svu, da osetiš kako svršavam u tebe.“
Nisi mogla govoriti samo si ubrzala tempo i počela žestoko jahati po meni. Udari vrelih znojavih tijela su odjekivali svuda … sisala si mi i grickala donju usnu kada sam se te okrenuo na leđa i počeo prodirati još dublje u tebe … razvaljivao sam te seko, baš kao što si želela … nebrojani mali orgazmi su te tresli, jebeno si curela …D
Ti: „Napuni me, jako, isprazni se u mene braco…“
I jesam… ogroman urlik, moje oči spojene i zalepljene za tvoje … već nakon prvog mlada si počeo da me stežeš pičkicom i da me bukvalno muzeš njome. Nisam nikada tako svršio kao tada … NIKADA.
*
Scena je eksplicitna, direktna … ne zameri na to .. ali ti ovo vjerojatno nikada nećeš pročitati …
*
Otišla si… ubrzo si mi javila da si trudna… i zamolila me da ne dolazim nikada, i da se ne javljam. Govorila si kroz suze i jedino zbog čega žalim u životu jeste što nam posljednji … zadnji razgovor nije bio vedar i kroz osmeh … već kroz plač …
*
Volim te lepa moja, uvek ću te voleti … i želim ti svu sreću ovoga sveta. Sina našeg mi poljubi i ako nekada, jednom budeš željela, ako ikada pročitaš ovo … voleo bih da mi pošalje njegovu sliku. Ne mora ni reč, ni ništa… samo njega da imam pored tvoje slike.
Tvoj brat


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)