lizanje mamine sočne pičke

Moja majka je posebna osoba. Nadam se da ćete i vi to shvatiti do kraja ove moje ispovesti.

Moja majka ima veliko srce. U njenom srcu ima više nego dovoljno mesta za svakoga ko zasluži njenu ljubav. Ali ja uvek imam prednost u njenom srcu, imam posebno mesto. Ona nikada ne propušta priliku da mi kaže koliko me voli. I kakve veze ima što sam sada osrastao muškarac? Još uvek volim to da čujem od nje. Moj otac nikada nije video tu dobrotu i ljubav u njoj i odlučio je da mu je bolje sa tamo nekom „Marijom.“

Ali moja majka mi nikada nije dozvolila da osetim njegovo odsustvo. Iskoristila je svoje veliko srce da mi pruži dovoljno ljubavi za dva roditelja, možda i više. Njeno srce me je održalo u nekim od najusamljenijih perioda u mom životu. Kad god mi je bio potreban zagrljaj, kad god mi je bila potrebna neka naklonost, znao sam jedno mesto koje me nikada neće odbiti. Iako sam ušao u dvadesete, i dalje mi je potrebna naklonost, pažnja i ljubav.

Moja majka ima prelepo lice. Gde god da krene, za njom se i dalje okreću. Naša šala je da je ona „lice koje je potopilo hiljadu brodova.“ Njeno ime je Jelena. To lice je krilo mnogo bola od mene, kako ja ne bi osetio i video. Kada smo se mučili da sastavimo kraj sa krajem, a ona je radila previše poslova i prekovremeno, nikada nije pokazivala bol, muku.

Bio sam mlad, ali ne glup. Znao sam koliko se mučila zbog mene, ali na njenom licu to nikada nije bilo vidljivo. Zadržala je osmeh i srećan izraz kad god bi me videla. Taj izraz je inspirisao veru da će sve biti u redu. Moja majka ima divne oči. Kristalne lepotice osenčene bojom lešnika sa samo naznakom bledozelene. Te oči su videle toliko toga. Prozrele su i moje hladnokrvno držanje tog kobnog dana kada je sve krenulo protiv mene.

Pročitajte i ...  Orgazam pred svojom ćerkom 1. Deo

Postavio sam svoj najbolji blef izraz lica, ali nije bilo dovoljno jer je odmah znala da nešto nije u redu. Nakon toga, bilo je samo pitanje vremena kada ću se slomiti u njenom naručju. Uvek sam znao da me voli, ali te kobne noći saznao sam tačno koliko.

Moja majka ima tanke, zgodne ruke koje kulminiraju dugim vitkim prstima. Ti prsti su možda grubi od nemilosrdnih sati rada na raznim mestima, ali su i dalje imali magiju u sebi. Milovali su me po grudima iznova i iznova, crtajući uredne simetrične krugove oko mojih bradavica. Tačno je znala kako da ugodi muškarcu… da ugodi svome sinu.

Njeni prsti su se na kraju spuštali sve niže i niže dok nisu bili samo nekoliko centimetara udaljeni od moje kurčine. Onda je došao uzvišeni trenutak kada je njen vrh prsta prvi put stupio u kontakt sa mojim osetljivim glavićem. Njeni prsti su polako okruživali moju erekciju. Nikada se nije osećalo neprirodno ili pogrešno na bilo koji način. Jačina drkanja se postepeno povećavala sve dok se nije kretala haotičnom brzinom. mama mu sa ljubavlju puši kurac

Mogao sam da osetim usijanje duboko u sebi dok je moje uzbuđenje raslo. Tek što je dostiglo temperaturu, ona je stala. Naša noć je ipak bila daleko od kraja.

Moja majka ima nežna usta. Njene rumene, sočne usne ne mora da krasi šminka. Te noći nije mogla a da ne pritisne svoje meke usne u moje dok me je ljubila i odagnala moju tugu. Njen poljubac je značio da se sprema nešto mnogo više, nešto što je veće i jače od svih nas. Svet je mogao da misli šta hoće, ali to nikako ne bi uprljalo lepotu naše ljubavi. U tom trenutku smo prestali da budemo majka i sin, bili smo ljubavnici, voleli se kao što smo oduvek želeli. Ipak, ispod sve te strasti, ostala je nežna ljubav koju samo majka može imati prema svom detetu.

Pročitajte i ...  Swing sa Roditeljima

Njena nežna usta su bez zadrške gutala moju pulsirajuću erekciju. Hteo sam da ga zadržim samo na pola puta, ali ona je sve to na silu gurnula u svoje dubine. Znao sam da to nije moglo biti prijatno iskustvo jer sam nad prosečno obdaren, ali ona je to ipak učinila – za moje dobro. Želeo sam da se izvučem i uštedim muke da joj seme sopstvenog sina uđe u grlo, ali ona je uporno nastavila da sisa, da guta, da me tuca svojim ustima.

Tempo nije bio žustar već neobičan i miran, kakav samo majka može pružiti svom sinu. Zadrhtao sam dok je bez vađenja mog penisa gutala i usisavala svu moju spermu.

Moja majka ima savršene grudi. Čak i u njenim godinama, odbijaju da se spuste. Otkrila mi ih je te kobne noći. Njene bradavice su se ponosno izdvajale. Nisam mogao da odolim da ne ispružim ruku i otkotrljam jednu među prstima. Zastenjala je sa zahvalnošću dajući mi do znanja da radim dobru stvar. Kada sam bio beba, te bradavice su imale slatko mleko za mene. Sada su imale ljubav.

Nežno je vodila moju glavu do njenih grudi, a ja sam sisao tu dobro poznatu bradavicu. Njeni vitki prsti prolazili su kroz moju kosu dok mi je iznova i iznova govorila koliko me voli. Prešao sam jezikom oko njene areole, njeni zvuci zadovoljstva su me vodili. Između njenog stenjanja od ekstaze, nikada nije propustila priliku da mi kaže koliko sam joj poseban. Nikada ne dosadi kad čuješ da ti neko govori koliko te voli.

Moja majka ima divan stomak. Nakon što sam se temeljno iscrpeo na njenim ljupkim grudima, samo sam legao sa glavom na njen stomak. Bilo je tako spokojno, tako mirno dok sam ležao i ti vitki prsti prolazili kroz moju kosu i niz obraze i vrat. Osećao sam se kao da budan sanjam… san u kome bih mogao da provedem ceo svoj život.

Pročitajte i ...  Lek za Maminu Bol

Ovo me dovodi do onog divnog, toplog, mirisnog mesta odakle sam rođen pre sve dvadeset dve godine. Njene usmine delikatno uokviruju njen vaginalni otvor. Lepog je oblika, kao ruža u punom cvetanju. Ružičasti nabori virili su kao meke latice. Davno sam izašao odatle i te noći sam joj se još jednom poklonio. sin tuca mamu erotika romantika

Nikada nije prekinula kontakt očima sa mnom, čak i kada je moj kurac celom dužinom tonuo u njene privlačne nabore. Održavali smo stabilan ritam i ljuljali kukovima savršeno sinhronizovano. U našim postupcima te noći nije bilo ni nagoveštaja požude, perverzije… samo čista ljubav. Nagnula se da me nežno poljubi čak i kada smo se bližili vrhuncu. Uz ponjubac i uzdah svršili smo zajedno… ona na mene… ja u nju.

Kada se povukla, video sam suze u njenim očima – suze ljubavi koje samo majka može imati prema svom sinu. Krećući se dalje niz njeno telo, završavam svoj opis njenim nogama. Moja majka ima lepo utegnute pumačke noge. Nose je dostojanstveno gde god da krene. Te noge se nikada ne umaraju od beskonačne selidbe sa mesta na mesto, sa posla na posao da bi nas podržale. Naš srećni mali svet se sastoji od samo nas dvoje, i meni se sviđa tako. Volim da delim svet samo sa njom, posebno zato što je ona najlepša žena na svetu i voli me više od samog života.

To završava moj opis nje, od glave do nogu. Volim svaki deo svoje majke. Volim je u celini. Volim je.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)