sestra mu ga sisa

Živeo sa sekom i mamom. Otac nas je napustio još u mojoj 5. godini, bio je direktor jedne agencijske kuće.

Moja sestra je bila jako lepa. Često se skidala preda mnom dok ja nisam imao pojma zašto to radi i iskreno nisam obraćao pažnju. Sve do svoje 13 godine. Počeo sam da gledam ženska tela, jako me je palilo to.

gola sexy sestraJedan dan, kada sam imao 19 a ona 18 godina, sestra je, kao po običaju, počela da se skida preda mnom. U jednom dahu sam gledao njene obline, bila mi je okrenuta leđima. Na moju sreću, jasno se sve videlo na ogledalu, imala je predivne sise i pičku, gde se ocrtavala tanka linija. U tom trenutku hormoni su mi počeli da divljaju k’o ludi.

Sledeći put sam hteo da budem spreman da ovekovečim ovaj prizor. Uz mene je bio telefon, želeo sam da je snimim da kasnije, kad ostanem sam, mogu da uživam u gledanju svoje sestre. Ušao sam u sobu, kao po običaju, čekajući da moja sestra započne svakodnevni ritual. Počela se skidati, uključio sam kameru i počeo snimati.

Sutradan niko nije bio kod kuće. Počinjem da gledam klip sa sestrom i počeo sam drkati. U tom trenutku sam se toliko zaneo da nisam čuo da je ušla sestra u kuću. Snimak je bio uključen na kompu preko celog ekrana. Sestra je ušla u sobu i zatekla me na delu. Jako je zatresla vratima i počela da se smeje rekavši: „Moj bata je postao mukarac”.

Prišla mi je, a zatekla me je spuštenih bokserica. Na moje iznanađenje, kleknula je, stavila moj kurac u usta, bio je 16 cm dug. Pitao sam je šta to radi i odgovorila mi je da se prepustim i da ćutim, da nikome ne kažem.

Pročitajte i ...  Pojebo sam sestru

Okrenula je stolicu ka sebi i počela ga pušiti. Bio sam neiskusan i veoma mi se dopalo. Veoma brzo sam svršio; moja sperma bila je u njenim ustima. Rekla mi je: „Ne brini, seka će te sve naučiti”. Ustala je i otšla negde, rekla je da će se brzo vratiti.

Posle 10 minuta vratila se i rekla da je sačekam u sobi. Tako sam uradio. Došla je posle 5 minuta sa kesom u ruci. Rekla mi je: „Sad ćeš da vidiš kako ćeš uživati”. Jedva sam čekao da vidim šta će se desiti. U kesi su bili kondomi i teglica džema.

Zapitao sam se šta će sa džemom, a ona je rekla da se skinem, da legnem u krevet, što sam i učinio. Sestra je legla pored mene i otvorila teglu sa džemom mažući sise i pičku. Veoma sam se uzbudio, hteo sam da je jebem, ali ona je rekla: „Polako, gde žuriš, dugo ćemo biti sami”.

Zapovedila mi je da poližem džem sa njenih sisa, ali polako, da ne žurim. Uradio sam to, veoma sam se napalio, jako mi se svidelo. Rekla mi je: „Sad pređi dole na picu”.

Očas posla mi je bio jezik na pici moje sestre. Lagano sam klizio jezikom kružno, posle uzdužno, po pici moje sestre. To me je dovodilo do ludila, kao i nju. Veoma se uzbudila, pička moje sestre je bila sva olizana. Odjednom je počelo da curi nešto iz nje. Uplašeno sam pitao šta se desava. Rekla je da je sve u redu, da joj se svidelo sve ovo, kao i njenom telu i zato je to tako.

Uzela je kesu, izvadila je kondom. Ona mi ga je stavila rekavši da mora pravilno da se stavi. Legla je na leđa i rekla da legnem preko nje. Desnu nogu je stavila preko mojih ramena i pomogla da joj ubacim kitu u pičku. Počeo sa da je jebem brzim tempom. Rekla mi je da stanem, da ga ne vadim, rekla mi je: „Sad će seka da te nauči kako se jebe”. jebanje sexy sekice

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 5. Deo

Rekla mi je polako da to radim, da uživam u tome, kao i ona što treba da uživa. Tako sam i učinio: veoma lagano i polako sam jebao moju sestru. Jauknula je, što me je veoma uplašilo. Rekla mi je da je to od uzbuđenja i da je ne boli, da je, nasuprot, da joj se jako svđa i da nastavim.

Posle 15 min. sam svršio i legao na leđa. Ali, sestra je htela još, ovog puta bez kondoma me je uzjahala i rekla da se opustim, da ništa ne radim. I sve je ona radila. Skakala je po mom kurcu.

Mesio sam njene sise i pritiskao ih. Posle nekog vremena, uz gromoglasni uzdah, oboje smo svršili. Sestra mi je rekla da bolji orgazam nije imala i da nikad nije tako uživala kao ovaj put, jer, kako je rekla, sex je bio baš kako je želela.

„Kad god smo sami, kad ti se jebe, znaš gde sam”, rekla mi je.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)