tata joj liže šupak

Danilo ne zna šta da pokloni svojoj ćerki za njen rođendan dok prolazi kroz jednu od radnji. Do sada je našao rođendansku čestitku, ali jednostavno ne može da pronađe pravi poklon. Posle još petnaestak minuta odustaje. Dok se vozi kući, njegov um juri za idejama i konačno se odlučuje na finu večeru.

Sa ženom koja je poslovno bila van grada, ne bi bilo ništa romantičnije od toga da odvede svoju ćerku na večeru. Nasmejan, oslobađa um od brige i fokusira se na povratak kući. Kada se Biljana konačno vrati kući, daje joj čestotku i predlaže joj plan za večeru. Ona se osmehuje i grli ga pre nego što pojuri uz stepenice da se spremi.

Prođe skoro sat vremena pre nego što se vrati dole u maloj uskoj haljini koja pokazuje veći deo njenih nogu i njene čvrste guze. Danilo je spreman da joj kaže da se presvuče u nešto drugo kada iznenada oseti uzbuđenje u svom telu. Nije prvi put da njegovo telo reaguje na nju, naprotiv. Od kako je odrasla i sazrela u poslednjih nekoliko meseci, njegovo telo neprestano reaguje na ono što njegove oči vide. ćerka u seksi uskoj haljini

„Pretpostavljam da ti se sviđa tata?“ pita Biljana smeškajući se.

Danilovi obrazi se blago zacrvene i on sam sebe opominje zbog tako neprimerenih misli o svojoj ćerki. Biljana brzo juri na njegovu stranu i hvata ga za ruku, spasava od neugodnog odgovora. „Hajde, zakasnićemo. Restoran je sigurno krcat jer je jedan od najpopularnijih u gradu!“ požurivala ga je ali Danilo je uspeo da rezerviše ranije pa nije bilo moguće da ostanu bez stola.

Večera je išla prilično dobro, ali Danilo nije mogao da skloni nevaljale misli iz svoje glave. Bilja izgleda neverovatno slično njegovoj ženi, skoro da bi mogle da budu bliznakinje da je njena mama mlada kao Biljana.

„Šta ti se vrti po glavi tata?“ pita ga iznenada dok pijucka čašu vina.

Danilo izlazi iz sanjarenja. „Ah, izvini“, kaže on. „Ovo je tvoja noć i trebalo bi da bude posebna, ali moje misli je stalno prekidaju.“

„Tatice… Misliš na mene?“ pita ona sa lukavim osmehom kao da može da ga pročita u dušu. Po drugi put te noći lice mu pocrveni i nema reči. „U redu je tata“, kaže ona dok namešta svoju nogu ispod stola u njegovo krilo. Danilo zamalo nije skočio na iznenadni dodir, a Biljana se spušta glatkom cipelicom u njegove prepone. U trenutku njegov penis počinje da postaje tvrd.

Ona tada prilazi do njega, i šapuće: „Znam da bi voleo da me tucaš.“

Pročitajte i ...  Mama je ponosna... i pijana

„Biljana!“ kaže polu glasno. „Šta pričaš to pobogu!? Znaš da to nije istina.“

Ona se smeška i kikoće. „Tata, hajde što si sladak kada si tako nervozan, ali jedno sigurno nisi – diskretan. Videla sam te milion puta kako me gledaš.. posebno dok se oblačim ili tuširam.“

Danilo ne zna šta da kaže ili uradi. Njegove prve misli su da ukloni njeno stopalo i sve negira, ali njegove emocije mu govore drugačije. „U redu je tata“, kaže ona. „Čak… nekako mi se dopalo da znam da sam ti privlačna.“

On traži izgovor, ali ga ne nalazi… makar ne onakav kakav bi negirao njegove misli: „Biljana… Tvoja mama bi bila opasno ljuta kad bi znala.“ To je široko polje. Kada bi znala šta? To može značiti bilo šta, od prošlih događaja do sadašnjih ili čak u budućnosti.

„Ona nikada ne mora da sazna.“ Biljana iznenada izmakne nogu i promeni temu govoreći: „Šta kažeš na desert?“ Danilo se osmehuje i klima glavom, nije baš siguran kako da reaguje. Kada je njihov desert bio gotov, plaćaju i odlaze. seksi gola ćerka na krevetu

Vožnja kući je tiha, sve vreme Danilo vrti razgovor kroz glavu, dok Biljana sedi na suvozačevom mestu i povremeno mu se smeši. Kada se vrate kući, Biljana se bez reči penje uz stepenice i ulazi u svoju sobu. Danilo s druge strane uzima piće i seda na kauč razmišljajući o svom sledećem potezu.

Konačno nakon nekog vremena ustaje, spušta piće i penje se stepenicama u ćerkinu sobu. Dok se približava vratima, zastaje. Duboko udahnuvši, otvara vrata i ulazi. Biljana je već na svom krevetu, potpuno gola!

„Počela sam već da mislim da nećeš doći tata“, kaže ona jebozovnim zavodničkim glasom.

„Slušaj Biljana“, kaže on. „Ne možemo ovako da se igramo, to je jednostavno pogrešno.“

„Naravno da možemo tata, večera je bila divna, ali TO bi bio savršen rođendanski poklon.“ Ona klizi sa kreveta i penje se pored njega.

Danilo mora da prizna da se njeno golo telo naspram njega oseća prilično dobro i seksi i ne može poreći da želi svoju ćerku. Da bi mu pomogla da donese odluku, Biljana ga polako svlači. Danilov um vrišti da je zaustavi, ali on ignoriše taj unutrašnji glas i pušta je da ga svlači. Biljana oslobađa njegov jebeno tvrd kurac i priljubljuje usne na njegove.

Oni se ljube nekoliko dugih minuta, istražujući usta jedno drugom. Sve vreme Danilov penis se grči uz golo ćerkino telo. Biljana je ta koja će prekinuti poljubac. Ona ga uhvati za ruke i povuče prema krevetu da legne. Danilo ne progovara ni reč dok njegove meke ruke nežno počinju da miluju niz njeno telo do njene guze.

Pročitajte i ...  Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 4. Deo

On zadrhti, ali to ga ne sprečava da prstom pređe preko njenog nežnog šupka, a zatim se podigne između njenih nogu, uz njene usmine. „Mmm, tata“, stenje ona. „Sviđa mi se to. Nemoj stati.“ Biljana podiže nogu kako bi mu dala potpuni pristup njenoj guzi i pički. Posle samo nekoliko sekundi, on počinje da joj masira guzu i butine. Njegovi prsti nežno trljaju oko njenog šupka i dole uz njenu macu. Njegov prst klizi u nju, u tu predivnu usku pičkicu.

„Oh, tata, taticee“, plače ona. „Želim da osetim tvoj jezik na svojoj guzi i ribici.“ Danilo se ne ustručava da gurne jezik u šupak svoje ćerke. Njegov topli dah odmah izaziva osećaje u celom njenom telu. Počinje od njenog šupka, zadirkujući ga i ližući ga vrlo polako i nežno. U isto vreme, njegovi prsti i dalje rade, zadirkujući njen klitoris i nežno se zabijajući u njenu macu. tata joj liže šupak

Biljana oseća kako joj telo drhti i pre nego što to shvati, eksplodira od orgazma. Danilo počinje da gura jezik u njen šupak dok je još žešće zabijao prste u njenu mokru pičku. Za nekoliko sekundi on je pojačao njen orgazam. Biljana je teško da zadrži svoju poziciju i konačno mora da se odgurne da ne bi pala sa ivice kreveta.

„O moj bože, tata!“ viče ona. „To je bilo neverovatno!“ Dok ona pokušava da dođe do daha, Danilo brzo ulazi i usisa jednu od njenih grudi u svoja usta. Sisa njene osetljive bradavice dok njegova ruka pronalazi put nazad do njene pičke. On počinje da sondira prstima a potom da joj trlja klit. Sve što Bilja može da uradi je da se zavali i uživa u talasima zadovoljstva koji izbijaju celim njenim telom.

„Želim da me napuniš tata“, kaže ona iznenada. „O tata, želim da osetim tvoj debeli kurac u sebi.“

„Mislio sam da nikada nećeš pitati ljubavi moja.“

Biljana se prevrće na ruke i kolena, zabijajući svoju guzu i mokru pičku u njegovo lice. Danilo se useljava i pre nego što Biljana shvati šta se dešava, njegov jezik je napada, šaljući talase zadovoljstva svuda. Ona može da oseti njegove prste preko svojih guzova dok ih raširi, tako da može da prodre dublje.

On je jezikom jebe narednih pet minuta pre nego što konačno stane na kolena iza nje. Dok je nameštao kurac u nju, Biljana postaje uzbuđena od iščekivanja. „Uradi to tata“, nežno šapuće. „Jebi me žestoko… tucaj me tatice!“

Pročitajte i ...  Miran San

Danilo gura napred, njegova debela glava lako ulazi unutra. Pritisak je odličan dok isteže njenu picu do novih granica. Nakon što se njegov glavić namesti u njoj, Biljana pomera kukovima dok bi ušao dublje u nju. Sve dublje i dublje. Sokovi bukvalno šikljaju iz njene pičke i oblažu njegov penis sve dok nije do jaja bio u njoj.

tatica je jebe s leđaOn počinje da se kreće unutra i izvan njene pičke koja je sigurna najuža od svih koje je ikada imao. Njegove ruke se pomeraju ispod nje i on podiže praktično njeno celo telo sa kreveta i počinje da je nabija na svoju kurčinu. Ovako se jebu par minuta pre nego što je spusti na krevet. Još brže i agresivnije Danilo tuca ćerkinu pičku s leđa.

On njenu pičku sve dublje ispunjava svojom kitom i ona eksplodira sa još jednim orgazmom, ali to nije njen poslednji. Otprilike minut kasnije, drugi i još nasilniji ispuni njeno telo. Ona pruža ruke iza sebe i zabija nokte u mišićave noge svog oca. To ga samo tera da je jebe jače. Hvata je za kosu i snažno povuče, dok zabija kurac što brže može u nju. Ona oseća kako njegov debeli penis bubri u njenoj pički praćen toplim, glatkim osećajem njegove vruće sperme.

On se, međutim, ne zaustavlja. Sve jače i jače jebe, pazeći da svaka kap sperme završi u njoj. Telo joj se i dalje trese od orgazama koji je razdiru. Njegove ruke sklope se oko njenog struka dok izvlači kurac iz nje. Jedna od njegovih ruku seže do njenog klitorisa a usta im se susreću dok oboje dozvoljavaju svojim telima da se konačno opuste od orgazama.

Danilo nastavlja da se igra sa njenom picom i diše na nos dok im jezici zadovoljno plešu zajedno. Biljana još uvek može da oseti kako njena pica pulsira. „Tata, ovo je zaista savršen poklon za rođendan.“ – kaže nežno, poljubi ga i utone u san zajedno sa njim.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)