kako pojebati mamu

Pozdrav, ja sam Matija. Kako živimo na selu, nisam imao puno prijatelja koji su bili moja generacija, pa sam se družio sa dečkima koji su bili stariji dvije ili tri. U našem društvu nas je bilo 7, uključujući i mene. Svi ostali su bili stariji od mene. Najstariji je bio David, on je prvi slavio 19. rođendan. Marko i Ivan su bili njegova generacija, dok su Josip, Nikola i Viktor bili stariji od mene godinu dana.

Kada smo bili manji, često smo se družili, gotovo svaki dan. Sada nešto manje, ali obavezno se negdje skupimo jednom tjedno. Tako je Ivan došao na ideju da organiziramo zabavu samo za nas. No, jedini problem je bio što nismo znali gdje bi je organizirali.

-“Matija, pa mogli bi kod tebe u vikendici, tvoja je sređena i ima dovoljno prostora” predložio je David.

Ostali su se složili s njim te sam rekao da ću pitati svoje roditelje za dozvolu.

-“Ma ako će nam netko dati vikendicu, to je onda tvoja” rekao je Viktor.

kako pojebati mamuZnao sam da je tako jer mi mama nije branila da se s njima družim, dapače. Došao sam kući, a mama Lidija je bila u dnevnom boravku. Mama ima 35 godina, plavu, kovrčavu kosu do ramena, grudi četvorke i lijepu, mesnatu guzu. Visoka je oko 170 cm, malo niža od mene. Prijatelji su me uvijek zezali kako mi je mama definicija MILF žene.

Nisam se previše bunio jer sam i sam znao škicati kada bi se pribigala ili kada smo bili na kupanju. No, nisam bio jedini. Gotovo svi muškarci su je mjerkali, a pogotovo moji prijatelji kada bi bili kod mene. Mama radi u računovodstvu i bila je ljubazna prema svima, uvijek je gledala kako da usreći druge. Tata nas je ostavio kada sam imao 5 godina, tako da ga nisam popravo ni upoznao.

– “Mama, bi li mogli dečki i ja složiti zabavu u našoj vikendici?”.
-“Matija, znaš da ne volim preuzimati rizik da mi se netko otruje alkoholom ili da se nešto dogodi”.

Vidio sam da će pristati, samo ju je trebalo još malo nagovarati.

-“Obećajem da neće biti nikakvih problema”.

Pročitajte i ...  Kako sam Počeo Jebati Svoju Majku

Nasmijala se i rekla da može, ali pod uvjetom da nas dolazi provjeriti je li sve u redu. Obavijestio sam društvo i rekao da vrijeme u koje da dođu. Vikendica se nalazila na 10 minuta vožnje od naše kuće i bila je izvan naselja, tako da smo imali svoj mir. To je zapravo bila kuća moje neke bake, no roditelji su je preuredili u vikendicu nakon njene smrti. To je zapravo bila jedna poveća prostorija sa dugim stolom, trosjedom i malom kuhinjom. Mama mi je pomogla sve pripremiti i rekla je neka zovem ako nešto zatreba. Ubrzo je ekipa počela stizati, krenula je muzika i tako to.

– “Ok momci, ja idem kući, ko nešto zatreba zovite” rekla je mama.

– “Teta Lidija, možeš slobodno ostati s nama, nećemo se žaliti” uz smijeh je rekao David.

– “Možda kasnije ostanem ako bude dobra atmosfera”, namignula je mama i otišla.

Kada je otišla svi su me opet počeli zezati jer je imala kratku bijeli majicu pripijenu uz tijelo i sive tajice koje su pokazivale njenu atraktivnu stražnjicu i noge.

-“Napravit ću ja njoj dobru atmosferu hahah” rekao je Josip dodirivajući svoj alat.

Svi smo se nasmijali i krenuli se zabavljati. Zabava je išla u dobrom smjeru, malo se i popilo već, počeli smo i pjevati. Nakon sat i pol, atmosfera je bila dobro zagrijana, neki su počeli svlačiti i majice kada ih je “pogodila” pjesma. Baš smo se dobro zabavljali. Nakon desetak minuta pojavila se i mama.

– “Opa, vidim da je dobra atmosfera” smijala se mama kada je vidjela kakvo je stanje.

David je, pošto je bio najstariji pa se valjda želio pokazati pred nama, zamolio mamu za ples. Naravno da je pristala i počeli su plesati. Mama je rekla kako mu dobro ide. Nakon dvije pjesme, ruka mu je malo kliznula prema maminoj stražnjici. Vidio je da se ne buni, pa ju je nastavio držati na vrhu njene guze. Nakon nekoliko minuta, odlučili su malo odmoriti, ali je ubrzo uskočio Nikola i pitao mamu za ples.

Nije ni njega odbila, a on je ruku odmah stavio gdje je držao i David. Mama se opet nije pobunila te su otplesali nekoliko pjesama. Mi smo nastavili piti, a kako sam se želio dokazati starijima, ja sam najviše popio i počelo mi se malo vrtjeti.

Pročitajte i ...  Sve Za Svog Sina

Morao sam se isprazniti i otišao sam van.

Nakon nekoliko minuta smo se vratio unutra i vidio kako njih 6 i mama plešu na neku veselu pjesmu. Sjeo sam na stranu jer me je dobro uhvatilo piće. Primijetio sam kako svi žele biti što bliže mami, koja se odlično zabavljala, valjda jer nije izlazila. Vidjevši da se mama ne žali ako je malo dodiruju, malo malo ju je netko grlio ili “slučajno” okrznuo po guzi ili sisama. Mama se samo nasmijala, mislila je da je slučajno jer su popili. Ubrzo je mama rekla da mora piškiti, a kako wc u vikendici nije bio u funkciji, morala je ići van. No, bojala se sama izaći pa mi je rekla neka idem s njom. Ustao sam i izašao za njom van, ali su se ubrzo pridružili David i Nikola.

-“Ne idete valjda kući” rekli su nam smijajući se.
-“Ma nee, moram piškiti, ali se bojim ići sama” rekla je mama.

-“Idemo i mi, pa možemo zajedno” smijao se Nikola.

-“Momci polako, mogu vam biti mama” nasmijala se mama.

-“Ne bih imao ništa protiv, baš suprotno” uzvratio je David.

Na to se mama lagano nasmijala i vidio sam da se malo zamislila. Znala je i ona kakav utjecaj ima na muškarce.

-“Možeš me tu pričekati” rekla mi je i otišla nekoliko metara dalje uz kut vikendice.

Nisam je jasno vidio, no vidio sam da je čučnula. Tamo su se zaputili David i Nikola. Mislio sam im reći da ne idu tamo, no bilo je prekasno, a i alkohol me dobro udario. Vidio sam kako su stali pored mame, izvadili alatke i pustili mlaz. Nešto su razgovarali sa mamom, ali nisam dobro čuo pa sam se približio, ali da me ne vide.

-“Nije lijepo skidati se pred ženama” rekla je mama uz zavodljiv glas.

-“Ako smeta, obuči ćemo se” rekao je David.

Iako su završili sa pišanjem i dalje su stajali pored nje, a ni ona se nije obukla.

-“Nisam dugo vidjela uživo nešto takvo” rekla je mama i uhvatila je Davida za kurac. Iznenadio sam se i prikrio da me ne vide. Nikola joj je prišao s druge strane i njega je uhvatila. Nakon što ih je malo natezala, stavila je Davidov kurac u usta i počela pušiti dok je Nikoli nastavila natezati. Ubrzo ih je zamijenila. Mama je počela uzdisati, očito je bila vrlo napaljena jer sam znao da nije bila s nikim najmanje 5 godina.

Pročitajte i ...  Sine, Mogu li da Gledam? 1. Deo

-“Šta je ovo? Nas nemojte zvati”.

Bio je to Josip koji je izašao na zrak. Uzeli su mamu pod ruke i krenuli prema vikendici. Mami je i dalje imala tajice na pola bedara, a guzu i picu su svi mogli vidjeti. Ušli su unutra i David je viknuo: “Sad kreće zabava”.

Mamu su pokleknuli na sredinu prostorije i svi su je okružili, izvadili kurčeve.

Mama je svakome malo popušila, a kome nije pušila, njemu je drkala. Ubrzo je Ivan uzeo mamu pod ruku, odveo je do kreveta i rekao neka ga zajaši. Mama se samo nasmijala, svukla tajice i gaće i sjela na njegov kurac. Počela je glasno uzdisati i stenjati. Sa leđa joj je prišao Viktor i stavio joj ga u guzu. Mama je vikala neka ne staju i da će svršiti. Ostali su došli oko nje i hvatali je za sise i stavljali joj kurac u usta. Nakon što su svi izredali i svršili po trosjedu, pokupili su stvari i otišli kućama. Mama je ostala ležati razvaljena na trosjedu. Ušao sam u vikendicu nakon što sam cjelu akciju gledao kroz prozor, skinuo hlače i stavio joj ga u picu.

Mama je odmah progledala i rekla: “Ajde da još tebe rješimo” nasmijala se.

Uživao sam jebajući je, ali nisam dugo izdržao. Ubrzo sam ga izvadio i svršio na pod. Nakon toga smo uzeli svoje stvari i pošli kući.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)