Mama mi poklonila kurvu skinula nevinost

Mama mi poklonila kurvu skinula nevinost

Imam 47 sedam godina i živim sa vambračnim sinom koji je skoro napunio 18. Radim kao konobarica i snalazim se za život kako znam i umem. Roditelji su mi kupili garsonjeru gde sa sinom zivim sama. Sex obožavam i nebi mogla zamisliti život bez njega. Dok je sin bio mlađi dovodila sam ljubavnike u stan i jebala se i pred njim. Bio je mali i nije se razumeo u te stvari. Kad sam shvatila da je počeo da odrasta i ulazi u pubertet morala sam prestati sa dovođenjem ljubavnika…

Pošto živimo u maloj garsonjeri nemoguće je i posle bilo kad je poodrastao da me ne viđa golu, a da iskrena budem nisam se baš ni krila, jer je on to od malena naučio i nije mi smetalo. Pretežno smo spavali zajedno jer sam u stanu imala samo jedan trosed za spavanje, a spavala sam uvek prilično obnažena, gaćice i majica.

Primetila sam kad je sin napunio 12-13 godina da mu se počeo dizati, pretežno u jutarnjim satima kad se budio.

Mama mi poklonila kurvu skinula nevinostShvatila sam da je ušao u pubertet i da su počele te lude godine. Naravno da sam primetila i da je počeo da drka. Par puta sam ga i zatekla. Nije mu bilo svejedno prvi put kad sam videla. – Nemoj sine da se stidiš mame. Ti si sad odrastao dečak i to je normalno u tvojim godinama. Od tad se nije nešto ni krio. Ako bi ga zatekla, nastavio je do kraja, nije prekidao. Nije ni meni smetalo. Neka ga. Pomislila sam. I ja sam drkala svoju pičku u njegovim godinama.

Prolazilo je tako vreme i kad je napunio 15 godina za rođendan odlučim da unajmim prostitutku i da ga iznenadim. Našla sam mladu i lepu 20-ogodišnju devojku, platila joj i sve objasnila. Pristala je bez pogovora za odgovarajuću nadoknadu. -Imam sine iznenađenje za tebe! Rekla sam kad sam oko ponoći došla sa posla sa devojkom. -Mislim da si odrastao momak i da je red da sad postaneš pravi muškarac. A u tome će ti pomoći ova devojka. Znala sam da se neće postideti jer je inače bio slobodan i rečit, takoreći i pobezobrazan. -Hvala mama. Rekao je, ne baš iznenađen.

Pročitajte i ...  Ispovjest jedne majke 3

Devojka mu je prišla, skinula majicu i farmerice i rekla da sedne.

Počela je da izvodi striptiz pred njim a i predamnom. Ja sam sela na fotelju, nasula sebi čašu vina i prepustila se gledanju. -Vaaauuu! Otelo se iz njegovih usta kad je ostala potpuno gola. Prišla mu je rekla da ustane i svukla mu gaćice. Kurac mu je bio u uspravnom položaju, čini mi se veći nego inače kad sam ga viđala dok je drkao uz porniće na kompjuteru. Kleknula je na kolena i lagano ga poljubila u glavić. Sin se samo trgao i čini mi se da mu se kurac još više propeo. Stavila ga je u usta i lagana počela da mu ga puši. -Joooj Što je lepo! Uuuh!

To su bili jedini glasovi koje je moj sin ispuštao pre nego se počeo trzati isvršavati. Ona kao iskusna devojka je svu spermu primila u usta i progutala. -Sad ću ja dušo, ništa ne brini nije još gotovo. Rekla je i otišla u kupatilo. Sin mi se obratio sav uzbuđen. -Mama! Što je ovo lepo. Hvala ti za poklonu. – Sve za tebe dušo moja.

Rekla sam sa smeškom. Po povratku iz kupatila devojka je mog sina polegla na trosed i ponovo njegov kurac stavila u usta i počela da puši. Radila je to veoma vešto, a sin je samo stenjao i vrteo guzovima. Sve sam to sa slašću posmatrala i osetila kako mi cure sokovi iz moje pičke. Stavila sam ruku među svoje noge i počela da mazim pičku i da uživam u prizoru ispred sebe.

Devojka me pogledala ispod oka i nasmešila se. -Dođite gospođo. Pridružite nam se. – Neka samo se vi deco jebite.

Rekla sam. Zatim je ona legla na leđa, raširila noge i pozvala mog sina da je zajaše. Sva ozarena sam gledala kako prodire svojim mladim kurcem u nju i kako gubi svoju nevinost i postaje pravi muškarac. Njegov kurac se izgubio u njenoj vlažnoj pički, samo su njegovi guzovi grčili se i podizali ispuštali. I ja sam počela da ispuštam neartikulisane zvuke mazeći svoju pičku pre nego što je moj sin počeo da svršava i puni njenu pičku. -Uuuu! Aaaaa! Aaah! Mamaaa što je lepo kad jebeeeem. Vikao je dok sam i ja svršavala. Svo troje smo neko vreme ćutali i gledali jedno u drugo.

Pročitajte i ...  Gradiška

Devojka je otišla, a ja sam sama ostala sa sinom. -Mama, svaka ti čast za ovo, nikad ti neću zaboraviti. -Voli tebe tvoja mama i sve ću da učinim za tebe da uživaš. -Video sam da se i tebi ovo dopalo i da si uživala.
Samo sam se nasmejala i lupila ga po goloj guzici. -Beži u kupatilo i tuširaj se ludo mamina.

Mama mi poklonila kurvu skinula nevinost

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)