deli mamu sa njenim dečkom

Zabavljam se sa ovom ludo zgodnom ženom po imenu Marija. Od prvog dana kada smo se upoznali bili smo srodne duše. Uživamo zajedno i u spavaćoj sobi i van nje. Nemamo tajni i naš seksualni život je bio neverovatan jer se ne plašimo da uradimo sve što je potrebno da ugodimo jedno drugom.

Uživali smo u igračkama, drugim partnerima, grupnjacima, javnom seksu, svim igrama uloga koje možete zamisliti, itd. Znam da je godinama bila incestuozno zaljubljena u svog starijeg polu brata tokom odrastanja. Bila je vrlo detaljna u opisivanju svojih fantazija o tome kako je on prisiljava da joj radi stvari ili kako bi mogla da ga zavede.

Već godinama kao odrasla osoba imam stalnu incestuoznu vezu sa svojom rođakom. Jednom mi je Marija učinila da nas spoji. Nas troje smo imali nekoliko zajedničkih iskustava, ali uglavnom Maki voli da stoji ispred sobe i sluša kako se njena rođaka i ja jebemo. Kada završimo, ona odmah ulazi u sobu da me povrati.

Nedavno se dogodilo nešto što nismo očekivali. Maki ima 18-godišnjeg sina Danijela. On je lepuškast, zgodan, zabavan i devojke ga vole. Jedne večeri, dok je Danijel bio napolju sa svojim prijateljima, Maki i ja smo odlučili da se kresnemo na kauču. Nije bilo kasno, možda 21:30, a Danijel obično nije dolazio pre 23-23:30.

Bio sam na stomaku između njenih nogu, sisao i ljubio njenu slatku picu. Veoma je prepoznatljiva i njeno telo će se napeti i naježiti se kada doživi orgazam. Nema lažiranja! Njene butine su se stisnule uz moju glavu i mogao sam da osetim njen orgazam dok je drhtala.

Kada se opustila, ustao sam i opkolio njene grudi kako bi mi posisala kurac. Ona je sjajna u tome i teško je ne diviti se njenom lepom licu kada to radi. Ona voli kontakt očima pa me ne čudi što nisam video Danijela kako ulazi kroz garažu. Očigledno smo ostavili otvorena vrata garaže i nismo čuli da se otvaraju. milf mu na kolenima liže kurac

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 2. Deo

Oboje smo bili zaokupljeni dok se on ušunjao u kuhinju i naslonio se na radnu ploču i samo nas posmatrao. Dok sam zatvarao oči i naginjao glavu unazad, Maki me je duboko zagrlila i ispuštala neke glasne, čujne zvuke grčenja. Otvorio sam oči i zatekao se kako gledam pravo u njenog 18-godišnjeg sina. Nisam rekao ništa. Bio je zadivljen videći nago telo svoje majke i pažljivo ju je posmatrao dok je sisala moj kurac.

Brzo sam spustio pogled da ne bih odao da sam ga video. Moj kurac je postao još tvrđi znajući da nas on gleda. Počeo sam da jebem njeno grlo dublje nego inače. Nastupila je veličanstveno. Začepljenje, dahtanje, stenjanje odzvanja kroz tihu sobu. Oslobodio sam se i strastveno je poljubio.

Volim da kušam svoju spermu na njenim usnama. Tada sam joj, kao što se često dešava, šapnuo na uho. Zamolio sam je da me zove Danijel, baš kako se zove i njen sin. Klimnula je u znak slaganja. Počeo sam da je jebem jako. Kada je prvi put izgovorila njegovo ime, morao sam da se borim da ga ne pogledam.

„Daj mi taj kurac Danijele! Daj mami!“ Skoro sam svršio samo znajući da je to čuo. Pitao sam da li me želi. „Da dušo, mama te je oduvek želela.“

Morao sam da je navodim kad sam joj šapnuo – „Bilo bi tako seksi gledati kako sisaš kurac svog sina!“ zadirkivao sam je.

Zatvorila je oči i stenjala njegovo ime. „Oh Daniele, dušo, daj mi svoj kurac. Mama želi da ga proba, molim te sine.“

Zatim me je pogledala sa ozbiljnim izrazom lica punim požude – „Voliš da me zamišljaš sa kitom mog sina u ustima?“ Upitala je.

Pročitajte i ...  Drkao sam na mamu i na kraju je jebo

Prestao sam da je jebem i pogledao sam je pravo u oči. Potrudio sam se da to izgovorim dovoljno glasno da i on čuje. „Voleo bih da sada uđe, ne kaže ni reč i izvuče svoj kurac… a potom da te zajedno izjebemo.

Gledala me je nekoliko trenutaka da vidi hoću li reći da se šalim ili ću ostati ozbiljan. Nije puno trebalo da shvati da sam mrtav ozbiljan.

„Daj mi moj telefon, poslaću mu poruku i reći mu da nam se pridruži.”

Kad god bismo bili ovako raspoloženi, često bi me ovako zadirkivala. Ona bi poslala poruku onome o čemu smo pričali o nečem nasumičnom i naterala me da verujem da im je poslala ono o čemu smo razgovarali. Ili bi ih nazvala i samo postavila nasumično pitanje dok sam je jebao dok je telefonirala.

Pružio sam joj telefon sa noćnog ormarića. Ona je skrolovala i ukucala njegov broj. Zvala je, ja sam stao i NJEGOV telefon je zazvonio u kuhinji. Podigla je pogled, a on se smejao. Bacila je telefon i nije se pomerila.

„Khm… sine… koliko dugo si tu?“ Upitala je.

„Dovoljno dugo.“ On je odgovorio.

Mahnuo sam mu da priđe. Dok je hodao oko šanka, očigledno je imao tvrd kurac za koji se nije trudio da sakrije. Stajao je blizu i rekao sam mu da ga izvuče. Pogledao je pravo u Mariju i uradio upravo to. Pogledala me je, smejao sam se sa punim ohrabrenjem. Bio je oko 15ak centimetara u skroz gladak. Deblji od mog, ali je moj bio duži.

„Zgrabi ga.“ ohrabrio sam je. Ispružila je ruku i uzela ga u šake. Nežno ga je pomazila.

„Sviđa ti se to sine?“ Upitala je.

„Uhhh… Da mama…“, odgovorio je.

Počeo sam da je jebem. Volela je moj kurac u sebi.

„Puši mu ga!“ Naredio sam joj.

Pročitajte i ...  „Ljubi me dok svršavam u tebe mama"

Pogledala me je pomalo uplašeno i ja sam se ponovio. „Sisaj taj divan kurac svog sina.“ deli mamu sa njenim dečkom

Podigla je pogled ka Danijelu i uzela ga u usta. Oči su joj se zatvorile i odmah sam mogao da osetim da to želi. U početku ga je polako sisala, uživajući u ukusu sopstvenog sina. Ubrzo ga je uvukla duboko u grlo. Sada sam je žestoko jebao, a on ju je hranio. Očekivao sam da će brzo svršiti. Za nekoliko minuta je počeo da dahće, stenje i znao sam da svršava u grlu sopstvene majke.

Marija nikada ne dozvoljava drugim momcima da joj svrše u usta. Ali ne sa Danielom. Progutala je svaku kap koju joj je dao. Postao je mekan, a ona ga je i dalje sisala i vukla za još. Kad se konačno oslobodio iz mame, odmah sam je poljubio da pokušam da ga okusim spermu na njenim usnama i jeziku. Čak i dok sam je ljubio, održavala je što je više moguće kontakt očima sa njim dok se konačno nije okrenula prema meni i pitala – „Možemo li ovo nekada ponoviti?“

Svršio sam u nju. Moj orgazam je potresao moje telo i nisam mogao ni da odgovorim. Klimao sam glavom kroz ceo orgazam. Kada sam se konačno dovoljno opustio, pitao sam ga da li mogu da ga gledam kako je jebe. Podigla je pogled prema njemu.

„Dušo, sledeći put ćeš me jebati pred njim?“

„Jedva čekam!“ Bio je njegov odgovor.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)