Sex sa rodjakom istinita prica

Sex sa rodjakom istinita prica

Tih dana sam prolazio kroz veoma težak period svog života. Bio sam u finansijskoj krizi i nisam imao ni nagoveštaj ideje kako da se izvučem iz toga. Živeo sam u Londonu, gde sam se sklonio od Slobinog “lepog života i švedskog standarda”, i dobro sam se snalazio sve do tog leta.

Povratak u domovinu jednostavno nije dolazio u obzir iako pomenuti lik više nije bio među živima. Presedeo sam čitavo popodne u jednom pabu pokušavajući da smislim neko rešenje uz pivo i cigarete ali takvo se šta nije naziralo na horizontu. Odvukao sam se u stan negde oko osam uveče. Zaključao sam vrata za sobom kada je zazvonio telefon. Nisam baš goreo od želje da se javim i učinio sam to samo zato što mi je zvonjava išla na nerve. U stvari, tih dana mi je sve išlo na nerve.

“Zdravo Aco. Nataša ovde.” Čuo sam iz slušalice.

Nisam pojma imao koja Nataša iako mi je glas u tom trenutku bio donekle poznat. Prelistavao sam osobe sa tim imenom u glavi ali niti jedna Nataša mi nije pala na pamet. Moju uzaludnu potragu prekinuo je njen glas.
“Deda Mirko je umro Aco.”

Sex sa rodjakom istinita pricaTada sam shvatio da je u pitanju moja rođaka, sestra od strica tačnije, i nisam znao šta da kažem na to. Moj dolazak na sahranu jednostavno nije dolazio u obzir, ako se ima u vidu moja katastofalna finansijska situacija.
Srećom Nataša nije čekala da bilo šta kažem već je nastavila.

“To je svakako loša vest, ali ima jedna dobra. Nas dvoje smo jedini naslednici njegove celokupne imovine. To je kuća i sedamnaest jutara zemlje. Veoma kvalitetne. Znaš, raspitivala sam se malo.”
“Kada se to desilo?”
“Sinoć. Sutra je sahrana.”

“Ne znam da li ću uspeti da stignem.”
“Nema veze i ako ne stigneš. Hoću samo da sledećeg ponedeljka budeš ovde. Imam dva zainteresovan kupca i volela bih da budeš tu kada se to bude prodavalo.”
“To je već izvodljivo. O kojoj cifri pričamo Nataša?”

“O četerdeset hiljada evra. Nije ti teško da izračunaš koliko je pola od toga.”

Naravno da nije. Dogovorili sme sve i prekinuli vezu. Bilo mi je žao deda Mirka ali tih dvadeset hiljada je rešavalo sve moje probleme. Osmehnuo sam se, sipao sebi piće i tek tada shvatio koliko sam bio napet tih dana. Zavalio sam se u fotelju i razmišljao o svemu po malo. Biće lepo videti ponovo rodno mesto. Najviše sam u stvari razmišljo o Nataši.

Nas dvoje smo bili generacija. Bila je ubedljivo najbolja riba u školi. Siguran sam da nije bilo pubertetlije u to vreme koji nije vežbao desnicu zamišljajući je. Naravno, i ja sam bio pripadnik tog plemena. Nataša je imala najveće i najlepše sise od svih devojčica u to vreme. Bila je i višlja od njih. Igrala je košarku za školski tim i uvek se nekako isticala u gomili. Pored toga bila odličan učenik.

U srednjoj školi je naletela na jaču konkurenciju među ribama, ali je i tamo bila u prvih pet bez ikakve sumnje. Zanimalo me je šta je ostalo od svega toga. Čuo sam da se udala i da ima petogodišnju ćerkicu. Nataša je bila stomatolog i koliko sam tada znao imala je privatnu ordinaciju.

U dogovoreni dan pojavio sam se u rodnom gradu.

Vrlo brzo sam primetio da se ništa nije promenilo, kako to u proviciji obično biva. Čuo sam se sa Natašom i dobio poziv da je posetim u njihovoj kući. Pojavio sam se na pragu sa cvećem, parfemom, bocom viskija i nekom lutkom za malu i vrlo se prijatno iznenadio kada mi je Nataša otvorila vrata. Kod nje se kao u gradu ništa nije promenilo. Bila je u nekoj pamučnoj trenerci, koja joj se pripijala uz telo, sjajno ističući njene obline.

Talasastu, crnu kosu koja joj je padala na ramena zamenila je duga i ravna, koja joj je dopirala skoro do polovine leđa. Sa svojih trideset i dve bila je i dalje lepa, zrelija i, imao sam utisak, izgledala bolje nego što sam je pamtio. Za razliku od nje suprug joj je bio čista katastrofa. Bio je debeo, ćutljiv i nekako smotan. Jedan od onih tipova koji gde padnu tu i ostanu. Naravno, radio je kao kacelarijskoi pacov u nekoj ubi bože firmi i to je bilo sve.

Klasičan seljober kojima uvek nekako padnu šaka dobre ribe. Devojčica je srećom bila sva na Natašu. Lepa, fino vaspitana i već tada se dalo zaključiti da će biti visoka kao mama. Proveo sam prijatno veče sa njima i pored tunjavog muža. Dogovorio sam sa Natašom pregled zuba kod nje u ordinaciji za sutrašnji dan i oprostio se od njih nešto pre ponoći. Deda Mirkova imovina je trebala biti prodata prekosutra.

Pojavio sam se u Natašinoj ordinaciji u pet popodne.

Bio je kraj njenog radnog vremena pošto je jedino tako mogla da me uglavi u svoj pretrpani raspored. Seo sam u maloj čekaonici i slušao zujanje iz ordinacije. Nekoliko minuta kasnije na vratima se pojavila neka starija gospođa u Natašinoj pratnji. Nataša mi se javila i jedva sam odpozdravio. Bio sam u totalnom šoku. Stajala je tamo i govorila nešto toj gospođi a ja nisam čuo ni reč.

Pročitajte i ...  Mi smo rođaci, to nije uredu

Beli mantil joj je bio raskopčan, crvenu košulju su napinjale njene fantastične sise, a crna, uska suknja joj je dopirala do kolena. Nosila je naočare a na golim nogama imala je crvene cipele na visokim štiklama. Noge su joj bile fantastične i samo sam nemo blenuo u njene pune usne koje su se pomerale dok je govorila. Gospođa je napokon otišla i ona me uvede u ordiaciju. Rekla mi je da sednem na onu zubarsku stolicu i otišla da zaključa vrata čekaonice.

“Tako. Sad nam niko ne smeta. Da počnemo?”
“Hajde.”

Nagnula se nad mene i istog trenutka me je prekrio miris njenog parfema. Posle pregleda rekla je će da mi skine kamenac i uradi jedan mali karijes.

“Imaš sjajne zube Aco.” Nasmešila mi se i pogledala me u oči. Tada sam osetio onu uzajamnu privlačnost mada u tom trenutku nisam to hteo sebi da priznam. Nataša je brzo završila sa mojim zubima i sela na stolicu za svojim stolom.

“Jesi li za neko piće?”, upitala me je, “Ili hoćeš da odemo negde?”

“Neka. Dobro je i ovde. Sipaj šta imaš.”
“Imam Chivas. Odgovara?”
“Naravno.”

Sipala nam je po čašu i ja joj se pridružim za stolom. Prekrstila je noge tako da joj se suknja malo zadigla ali je nije vratila ne mesto. Podigla je naočare i ostavila ih u kosi. Lomio sam se u stravičnim mukama. Svaka njena reč, pokret, uzdah bio je poziv da preduzmem nešto. A ja nisam preduzimao ništa. Razgovarali smo o sutrašnjoj prodaji ali su meni misli išle drugim smerom. Ono što nisam znao je kuda idu njene.

“Koliko sam ti ja dužan za ovo Nataša?”, upitao sam je očajan zanjući da to pitanje nagoveštava kraj naše seanse.
“Ma daj ne lupetaj. Naši smo.”
“Ma sve je to u redu ali kako da ti se odužim za ovo? Ovo bi me u Londonu debelo koštalo.”

“E Aco.”, rekla je uz uzdah i iskapila ono malo što joj je ostalo u čaši.

“Možda bi i mogao nekako. Ma ne. Nema veze.”
To je bilo to. Sve je bilo jasno i povratka više nije bilo.
“Pa reci sad. Ne volim te nedorečene fore.”

Nataša je ćutala i gledala u praznu čašu okrećući je prstima. Njeni dugi nokti su lupkali po kristalu i najednom prestali. Podigla je pogled i uprla ga u moje oči. Više ništa nije trebala da kaže. Ustali smo gotovo iste sekunde i pali jedno drugom u zagljaj. Ljubili smo se tako strasno i izgladnelo da sam se na trenutak gotovo uplašio. Strah je, ako ga je i bilo, odgnala njena ruka kojom je našla moju ukrućenu batinu.

Užurbano sam joj otkopčao košulju i izvadio joj sise iz čipkastog, crnog grudnjaka. Bile su još uvek lepe, malo spuštene ali još uvek okrugle. Velike braon bradaice su joj štrčale uokvirene širokim braon areoluma i kada sam spustio ruke na njih potpuno sam poremetio pameću. Nataša je našla rukama ono što je tražila i strasno uzdišući čučnula ispred mene. Počela je da mi ga sisa kao sumanuta.

U jednom trenutku je dohvatila naočare i bacila ih negde u stranu. Držala mi ga je u korenu i grcala gutajući ga što je više mogla. Davno mi neka riba nije priredila takvo pušenje. Uspela je da ga zguta celog na sekund i mislio sam da ću momentalno svršiti, osetivši kako joj se glavić ošešao o krajnike. Zagrcnula se malo i nastavila nesmanjenom žestinom. Izvadila ga je i počela da mi liže jaja drkajući ga. Nisam više mogao. Morao sam je zaustaviti da je ne bi pre vremena zalio spermom.

“Ustani.”, jedva sam izgovorio.

Poslušala me je i ja joj raskopčam košulju do kraja. Poljubio sam je i počeo da joj naizmenično ližem i sisam bradavice, držeći joj sise obema rukama. Okrenuo sam je i stao joj iza leđa. Ljubio sam joj i grickao vrat stiskajući joj sise, dok joj je moja uzdignuta kurčina podbadala preko suknje između guzova. Nije dugo izdržala. Izmigoljila mi se iz zagrljaja i ponovo čučnula pred mene, halapljivo trpajući moj kurac u svoja usta. Iskoristio sam to da skinem majicu i rešio da joj pružim jebanje koje će pamtiti. Nije mi bilo teško da shvatim da je onaj njen tunjavi kod kuće uopšte ne tuca.

Uhvatio sam je obema rukama za kosu i počeo da je namilosrdno jebem u usta. Grcala je i mumlala, pljuvačka joj se slivala niz bradu ali nije se ni jednog trenutak pobunila. Podigao sam je i povalio je na stolicu koja joj je obezbeđivala egzistenciju. Zadigao sam joj suknju i skinuo joj gaćice. Raširila je noge i ja zaronim između njih spuštajući usne na njenu potpuno izbrijanu, mokru pičku.

Pročitajte i ...  Jutarnje Igrice sa Mamom

Zacvilela je zabacujući glavu unazad kada sam počeo da joj obrađujem klitoris. Trzala se i buncala nešto nerazumljivo. Oslonila se na laktove i kliktala uzbuđeno i dalje nerazumljivo govoreći. Lizao sam je nekoliko minuta, uživajući u njenim sokovima i uzdisajima. Trebalo mi je to kako ne bih ekspresno svršio ali nije dugo trajalo.

“Daj mi taj kurac Aco… Ohhhh… Daj mi ga jako… Ahhhahhh…”

Zadigao sam joj nogu na svoje levo rame i smestio joj ga tako potpuno raskrečenoj. Nisam mogao u tom položaju da joj ga sjurim do jaja, te sam je obuhvatio rukama oko vrata i privukao je sebi. Njenu levu nogu sam prebacio na svoje desno rame i zabio joj ga svom silinom. Vrisnula je i počela vrlo razumljivo da priziva boga.

“O bože… Aaaaahhh…. O bože dragi…. Uuuuaaaahhh… O gospodeeee… Ahhhhaaahhaaah… ”

Uhvatio sam je za levu sisu i čvrsto je stisnuo. Vrisnula je još jače i strasnije. Tucao sam je menjajući ritam. Polako, pa sam ubrazavao. Ponovo sam vraćao u spori ritam, pa najednom nastavljao silovito i brzo. Zabio bih se u nju i kružio kukovima, da bi ga potom izvadio i glavićem joj prelazio preko klitorisa. Sjurio sam joj ga ponovo i ubrzao ritam skidajući joj mantil i košulju sa ramena.

Ščepao sam je za sise i snažno ih stisnuo. Tucao sam je sve brže isve jače joj stiskao sise dok se trzala na mom kurcu u orgazmu i glasno vrištala. Poslednji trzaji orgazma su joj potresali telo kada sam morao da ga izvadim kako je ne bih napunio. Sela je i skinula mantil, košulju i grudnjak. Okrenuo sam je i naguzio je preko stolice. Svukao sam joj suknju i počeo ponovo da joj ližem pičić, zabivši nos između njenih čvrstih guzova.

Zadigla je desnu nogu i oslonila je na rukohvat. Moj jezik je našao put do njenog anusa i ona strasno cikne, izvivši se u leđima. Lizao sam joj naizmenično razvaljenu pičku i čmarić i nekoliko sekundi kasnije se uspravio. Namestio sam joj glavić na anus i prelazio njime između guzova.

“Jesi li ikada…”

“Da… Ali davno… I samo jednom. Budi nežan molim te. Jako ti je… Baš ti je velik…”

Raširio sam joj guzove i namestio ga na ulaz. Krenuo sam da joj ga gurnem ali je bila toliko mokra da je skliznuo u pičić. Nastavio sam da je tucam tako. Nisam imao nerava da gubim vreme tempirajući ga. Tucao sam je žestoko. Pička joj je bila toliko razvaljena da je opasnost od mog svršavanja bila otklonjena u tim momentima. Jebao sam je kao ludak dok je vrištala dočekujući novi orgazam.

Uhvatio sam je za zglobove njenih ruku i povukao ih ka sebi. Noga joj je spala sa rukohvata i prućila se po stolici svom dužinom. Svršila je prskajući me svojim sokovima i urlala kao da sam je na kolac nabio. Okrenuo sam je na leđa dok se još smirivala i za noge je povukao na dole. Opkoračio sam je i smestio joj ga u usta, oslonivši se rukama o naslon iznad njene glave.

Napravio sam dva ili tri trzaja kukovima i počeo da se praznim, slušajući je kako grca ispod gutajući vrele mlazeve. Sišao sam sa nje kada ga je celog isisala i seo na jednu od stolica za stolom. Na moje iznenađenje bio mi je još dignut. Ne baš da bih mogao odmah ponovo ali u odličnoj formi. Nataša je primetila to i prišla mi. Klenula je i smestila ga u usta. Sisala ga je predano i taman kada sam bio ponovo spreman zazvonio joj je mobilni. Dohvatila ga je sa stola ne puštajući mi kurac drugom rukom.

“Da. Ne mogu ja da idem.” Obuhvatila mi je kurac usnama i vrhom jezika mi brzim pokretim prelazila preko rupice na glaviću. Izvadila ga je.

“Kažem ti da ne mogu ja da odem po nju. Zauzeta sam.”
Moj kurac joj je do polovine nestao u usnoj duplji. Povukla je snažno sisajući i izvadila ga.
“Dovezi je kući i nemoj praviti pitanje iz ničega.”
Podigla ga je i počela da mi liže jaja.

“Pacijentkinja me čeka.”, brzi pokreti jezika po mojim jajima, kurac mi se krutio u njenoj ruci.
“Doći ću za sat. Možda sat i po.”
Moj kurac ponovo nestaje do polovine u njenim ustima.

“Ne. Ne mogu ranije. Ćao.”

Bilo mi je jasno da je malopre razgovarala sa tunjavim sisajući mi kurac u pauzama. Moram priznati da me je na nekoliko sekundi grizla savest. Ali brzo sam stvorio sliku tunjavog u svojoj glavi i zaključio da je takvima prosto merak jebati ženu, pa bila ti ona i sestra od strica. Nataša se postarala svojim jezikom i usnama da ponovo budem spreman. Kako sam i dalje sedeo okrenula mi je leđa i opkoračila me, smeštajući mi kurčinu u svoju uzavrelu pičku. Jahala me je kao sumanuta dok sam ceo prizor posmatrao u velikom ogledalu na zidu pored nas. Njene sise su odskakale u ritmu njenog jahanja dok je uzbuđeno vikala.

Pročitajte i ...  Bratova kći

“Brže… Oh… Brže… To… Ah kako je lepo… Tako… Tako… Tuuuu… Ahhaa…”

Spustio sam ruku na njen klitoris i počeo da ga trljam prstima. Nataša je urlala, vrištala i uvijala se jašući kao nikada kurac videla nije. Počela je opet da svršava. Pljesnuo sam je po pičiću i ona zavrišti. Uradio sam to još tri puta, svaki put jači od predhodnog. Svršila je dižući noge sa poda i primajući ga svom dužinom. Presavila se u pojasu unapred i dahtala ali joj nisam dao da predahne. Bilo je vreme da ga dobije u dupe. Bio sam daleko od novog svršavanja i hteo sam da zapamti ovo popodne. Ustao sam sa njom na kurcu i postavio je ispred ogledala. Podigla je ruke i naslonila se na ram. Raširila je noge i ponovo se nabila na kurac do jaja.

Izvadio sam ga i namestio joj glavić na anus. Taj put nisam promašio. Osetio sam kako mi glavić prolazi kroz tesnu rupu i slušao je kako mi govori.

“Polako… Ahhh… Polako… Tako… Ah, boli… Još malo… Ooohhh… Da, da….”

Centimetar po centimetar. Prodirao sam polako i na kraju ga smestio do jaja. Nataša je je jecala oborne glave i ja ga povučem malo. Naslonila je lice i sise na ogledalo i rekla:

“Daj mi ga sad… Jako…”

Gurnuo sam prvo polako. Već tada je vrištala prilično glasno. Počeo sam da ubrzavam. Njen dah je zamaglio ogledalo ispred njene glave. Urlala je i vrištala dok sam se ja nabijao u nju sve jače i silovitije. Obuhvatio sam joj sise rukama i pritisnuo ih na ogledalo, nabijajući kurac do jaja u njeno dupe. Prikucao sam je na to ogledalo i nastavio da je razbijam svom silinom. Što zbog tesnije rupe, što zbog Natašinog vrištanja i fantastične jebačine umalo nisam svršio. Izvadio sam ga iz nje i ona okrene glavu ka meni. Nije čekala ni sekunde. Kleknula je i strpala ga u usta, sisajući ga kao sumanuta.

Uhvatio sam je za kosu na potiljku i nabijao je na kurac koji je do pre koji sekund bio ceo u njenom dupetu. U jednom momentu sam potpuno izgubio kontrolu nad sobom i zabio joj ga do jaja. Zagrcnula se i ustuknula ali ga nije ispustila iz usta. Nisam mogao više. Prikupljao sam snagu za poslednji nalet. Izvadio sam ga iz njenih usta i okrenuo je. Uhvatio sam je za slabine, grubo je pritisnuo uz ogledalo i smestio joj ga ponovo u dupe. Počeo sam da je tucam najsilovitije do tada. Urlikala je kao divljakuša, lupala šakom po ogledalu, vrištala i ponovo svršavala. Pljesnuo sam je po dupetu jako. Zatim još jače i nabijao se u nju do jaja takvom silinom kao da nameravam da je proteram kroz zid.

“JEBI ME SVRŠIĆU….AAAAAHHHHH….JEBI ME JAKO… AAJJOOJ… TUCAJ ME ACOOO…”

Mislim da u tim trenucima nisam bio naročito priseban. Potpuno sam se sludeo tucajući glavnu ulogu mojih dečačkih vlažnih snova.

Nataša je pod mojim naletima počela da jeca, uvijajući se na kurcu na novom talasu orgazma. Pljeskao sam je po guzovima jednom rukom a drugom je vukao za kosu. Zavrištala je koliko je grlo nosi i izvila se u leđima svršavajući. Zabio sam se u nju i ostao tako dok je svršavala. Izvukao sam ga malo i natakao je u kratkom, silovitom trzaju. Ostao sam u njoj i kružio kukovima. Ponovio sam to još tri puta i svršio puneći je od nazad.

Potpuno iscrpljeni smo se spustili na pod. Dahtali smo dok sam je držao u naručju i razmišljao o njoj i njenom životu. Nije mi izgledao preterano sjajno. Obukli smo se i pošli njenim autom ka mojoj kući. Pričala mi je kako odavno nije imala nikoga. Ispostavilo se da sam bio potpuno u pravu kada sam zaključio da je tunjavi ne jebe, već samo otaljava jednom mesečno.

Rekla mi je da se plaši da ga prevari jer će se to u malom gradu vrlo brzo pročuti. Nisam znao zbog čega, ali Nataši je taj brak bio zbog nečega bitan. Predpostavio sam da je dete u pitanju ali nisam išao dalje od toga, niti sam je pitao. Pre nego što ću izaći ispred svoje kuće dogovorili smo se da sutra dođe po mene i da odemo do deda Mirkove kuće koja je sad naša. Kupac će doći u dva popodne. Nisam znao kako da joj pomognem da oživi svoj seksualni život.

Znao sam samo da se radujem sutrašnjem danu i ponovnom susretu sa njom na novim osnovama. Za sve ostalo Nataša će morati sam da se pobrine.

Sex sa rodjakom istinita prica

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Podjela nasljedstva i seks sa rođakinjom”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)