seks sa rodjakom

seks sa rodjakom

Kao i svakog drugog dana ustao sam u podne i odmah otišao na tuširanje.Kad sam izišao mama mi je rekla da oni (buraz,mama,tetka,nena) idu negdje i da će se dugo zadržati. Objasnila mi je gdje mogu naći što mi treba, da jedem itd. Nisam uopšte znao da je došla i moja rođica koja je mlađa od mene 4 godine. Obradovao sam se što ću ostati sam u kući i odmah požurio na sprat gledati porniće na netu.

Baš sam počeo gledati film kad čujem otvaraju se vrata od druge sobe. Brže bolje sam minimizirao prozor i smanjio zvuk kad na moje opšte zaprepaštenje na vrata uđe Eldina. Onako zacrvenjen od navale krvi u obje glave sav sam se zbunio. Kurac mi se već dobro digao. Eldina reče:

– “Rođak kako mi stoji ova trenerka?”

seks sa rodjakomObukla je neku tanku trenerkicu iz dva dijela.Donji dio ju je utegao,a gornji dio je bio jako kratak tako da joj se vidio cijeli stomak. To me toliko napalilo da mi je kurac želio eksplodirati. Inače Eldina je izgleda jako izazovno, ima 18 godina i taman je sazrijela. Ima predivne sise, niti male niti velike, taman po mom ukusu.

Eldina je primjetila da mi se kurac digao i samo se blago nasmiješila praveći se da nije ništa primjetila. Pričala mi je nešto o trenerci ali ja sam joj uporno gledao u stomačić koji je bio otkriven a tako je seksi izgledao, onda sam neprimjetno oborio pogled na pičkicu i rekao:

– “Super je! Koliko si je platila?”

Eldina mi odgovori: “Ma nešto sitno, jel da da je super?” Onda reče: “Nisam te ni poljubila da se pozdravim.”

Pročitajte i ...  Kuća strasti

Onda se nagnu nad mene da me poljubi a sise mi ispadoše pred očima. Napalio sam se do ludila. Poljubila me u oba obraza i kad se odmicala primjeti mi mrlju na hlačama. Zbunjeno reče:

– ”Pa ti si se napalio?”

Zbunjen i u strahu jer mi je rodica rekao sam joj da ide iz moje sobe. Izišla je, a ja sam nekoliko minuta razmišljao o svemu i došao na zaključak da moram otići ispričati joj se i reći da o ovome nikome ne govori. Ulazeći u drugu sobu zatekoh je kako se presvlači. Imala je samo gačice i grudnjak na sebi i bila mi je okrenuta leđima, i još se baš u tom trenutku naguzila. Mislio sam da će mi oči ispasti. Ona se sva zbunila i pokrila rukama. Kaže:

– “Iziđi vidiš da se presvlačim.”

Izišao sam sav napaljen, a u glavi mi se motala misao da je moram jebati. Vratio sam se u sobu i rekao joj:

– “Eldina ja te moram jebati!”

Gledala me nekoliko trenutaka sva začuđena i onda rekla: “Mi smo rođaci, to nije uredu.”

Rekao sam da me to ne zanima i da je želim imati.

Mislila je nekoliko trenutaka i onda se sagnula i počela mi skidati pantalone. Čim ih je skinula iz gačica je stršio moj kurac, velik negdje oko 18 cm. Primila ga u predivna usta i počela pušiti. Mislio sam da ću poludjeti. Tako dobro je to radila, navlačila mi je kurac i primala ga u usta kao neka kurva, a to me užasno palilo. Onda sam joj rekao da i ja nju želim lizati.

Svukla je gačice a pred očima mi se pojavila predivna pička, imala je samo jednu tanku liniju po sredini što me užasno palilo. Lizao sam joj pičku kao malo dijete željno lizala. Osjećao sam njene sokove, jer je i ona izgleda bila napaljena i željela ga je napokon primiti od nekoga ko će biti pažljiv prema njoj a ko bi mogao to bolje obaviti od njenog dajdžića. Nekoliko minuta sam joj lizao klitoris i lacao je dok nije izludjela i rekla mi:

Pročitajte i ...  Jebulja

– “Jebi me, želim te unutra!”

Nije mi trebala dva puta reći već u sljedećem trenutku sam skočio i namjestio kurac na ulaz u njenu pičku. Znao sam da nije nevina pa sam obraćao pažnju da je ne boli. Ušao sam polako na početku, bila je tako vlažna, osjećao sam kao da sam u raju. Onda sam počeo ubrzavati. Nabijao sam je tako žestoko. Bila je predobra, čuvao sam je za kukove a imala je tako jebozovnu guzu da sam ludio od jebačine s njom.

Onda sam rekao da me uzjaši i ja sam legao na krevet a ona me uzjahala i primila se na njega. U tom smo položaju bili nekih 10-ak min i onda sam rekao da je želim jebati dok drži noge na mom vratu, jer sam najviše volio tu pozu. Nije joj dugo trebalo da se namjesti i ja sam kao luđak navalio na nju. Jebao sam je, ali izluđivala me misao da jebem svoju rodicu. Udarao sam sve jače i jače i osjetio sam kako se sva protresla, pomislio sam da je svršila i onda sam pomislio da je red i na mene. Ubrzao sam ritam i svršio u njoj. Spojeni mirisima i okusima uživali smo u upravo završenoj jebačini. Pomislio sam da je već dugo vremena prošlo i da se naši već trebaju vratiti.

Skočili smo oboje i otišli se istuširati. Nakon tuširanja nije prošlo ni 5 min a na vratima se pojaviše naši. Odahnuli smo oboje i očima jedno drugom dali na znak da ne smijemo nikome ništa progovoriti. Ko bi rekao da će mi ovako proći još jedan dan u nizu dosadnih…

seks sa rodjakom


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Da li zelis da lizes

Aaaaaaaa nemoj :)