sestra mu sisa i liže kurac

Imam sestru koja je nekoliko godina starija od mene. Kada sam imao oko 18-19 godina, kao mnogi momci tog uzrasta, stekao sam naviku da je povremeno odmeravam i špjuniram. I, kao što to često biva, počelo je kada sam je slučajno video golu. Bilo je samo na kratko, ali mi je ostalo u glavi. Nakon toga koristio sam svaku priliku da je vidim u takvom izdanju.

Ponekad bi me uhvatila i na kraju kada više nije mogla da trpi otišla je kod naših roditelja da nešto preduzmu po tom pitanju. Kada je to uradila, rekla je u moju odbranu da sam verovatno samo radoznao. Nisam baš ni sam znao zašto sam želeo baš nju da gledam, pa sam sebi rekao da je verovatno u pravu. Nakon toga smo se ja i ona odselili iz te kuće.

****

Sadašnjost – ja u svojim srednjim dvadesetima a ona u svojim tridesetima. Naši roditelji su se napokon preselili na selo, nešto što su oduvek želeli, i ostavili su nama veliku porodičnu kuću u kojoj smo odrasli da radimo sa njom šta hoćemo. Odlučili smo da boravimo u njoj neko vreme dok ne smislimo šta da radimo.

U kuću smo stigli popodne. Bio je vreo letnji dan i kada smo ušli, moja sestra je najavila da će se istuširati i presvući u nešto udobnije. Odlučio sam da razgledam. Dok sam prolazio pored njene sobe na putu do moje, slučajno sam primetio da su joj vrata malo odškrinuta. Zagledao sam se a neki unutrašnji impuls me je naterao da pogledam pobliže. sestrina prelepa pičkica

Pogledao sam taman na vreme da vidim kako je ispustila farmerke; majica joj je već bila skinuta. Dok sam je gledao, srce mi je počelo ubrzano lupati. Bila je onakva kakvu sam je i pamtio pre 5-6 godina sa svojom raskošnom figurom i ravnim stomakom. Počeo sam da se pitam zašto to radim, kada je moja sestra skinula grudnjak, otkrivajući svoje slatke sise, sa tim velikim, smeđim bradavicama i areolama, a zatim skinula gaćice, pokazujući svoju zgodnu guzu, i njenu prelepu ribicu.

Nije bilo sumnje – seksualno me privlači moja sestra! Tako je uvek bilo samo nisam sebi smeo priznati. Na ovo otkriće, moj penis je počeo brzo da se diže. Uprkos tome što nisam mogao da skrenem pogled, ipak sam se borio protiv loših misli, ali su se na silu uvukle u moj um; misli o stiskanju i sisanju njenih sisa, ljubljenju niz njen stomak i klizanje jezikom unutar njene vlažne pičkice.

Na kraju je ušla u svoje kupatilo, a ja sam otišao u svoju sobu, seo na krevet i čekao da mi srce uspori. Te noći, dok smo gledali TV, moj um je bio duboko uznemiren. Moja sestra je primetila da me nešto muči.

Pročitajte i ...  Bratova Ljubav 3. Deo

„Dobro si?“

„Hmm? Da.“

„Daj reci, šta nije u redu?“ – previše me je dobro poznavala i morao sam da priznam.

„Možeš li da ugasiš TV, moram nešto da ti priznam.“

„Naravno. Reci, šta te muči?“

„Sećaš se kad sam… dok smo živeli zajedno pa sam ja… zavirivao nekada i to?“

„Ha…da… sećam se naravno.“

„I rekla si tada mami i tati da sam samo radoznao? Opravdala si me zapravo.“

„Da… sećam se svega.“

„Pa… kad si se danas presvlačila…“ – zaustavio sam disanje i gledao je u oči. – „…posmatrao sam te.“

„Ouuu.“

„Tada sam pre bio klinac i… Ja nisam sebi mogao da priznam tada… ali osećam jaku seksualnu privlačnost prema tebi.“

Moja sestra je na trenutak ćutala, duboko zamišljena. „Ja… pazi, iskreno sada, deo mene je uvek nekako znao. Ili makar sam sumnjala. Nisam ništa rekla mami i tati jer nisam znala kako će reagovati, nisam želela da te izbace iz kuće da više ne bi mogao da viriš… kontala sam da je to možda bila samo neka faza. Tada mi je smetalo, ali sada… ja sam… nekako u redu sa tim.“

„Stvarno?“ – bio sam veoma pozitivno iznenađen.

„Da braco. Ne smeta mi… čak štaviše, malo i imponuje. Jeste da si mi brat i sve ali.. ti si zgodan mladić i… da ti nisam sestra verovatno bih te rado..“ – zastala je i zacrvenela se.

Bio sam u šoku! Sve mi se vrtelo dok me je ona gledala tim prodornim prelepim očima. Kao da me je pozivala. Polako i nervozno sam se nagnuo napred. Moje usne su se trzale dok su dodirivale njene, zatim su se spojile, i pre nego što sam to shvatio, njena ruka je milovala moj potiljak, moja ruka je trljala njeno rame, a naša su oba jezika bila duboko jedno drugom u ustima.

Moja ruka se pomerila dole i počela da pipa sestrinu dojku. Kroz majicu sam mogao da osetim koliko joj je bradavica tvrda. Moj penis je bio toliko tvrd da sam mislio da će mi se šlic otvoriti pod njim. Spustio sam se i počeo da ljubim sestrin vrat, a ona je počela da stenje.

„Uhhhh… tu dragi.“

Kad sam je čuo da me zove „dragi“, učinila me je još napaljenijim nego što sam bio. Moja ruka je počela da se pomera dole i gore ispod njene odeće.

Pročitajte i ...  Brižna Ćerka

„Hm, sačekaj.“ Zgrabila je donji deo svoje majice i skinula je. Odmah sam joj zgrabio sise obema rukama, i stisnuo ih, nateravši je da zabaci glavu unazad i zastenje, ovoga puta malo glasnije. Zatim sam se nagnuo i uzeo jednu od njih u usta, i počeo da ližem i sisam njenu uspravnu bradavicu, pre nego što sam prešao na drugu sisu.

„O, Bože. Sisaj ih braco…“ Moja sestra je počela da me trlja po butini, gde je naišla na moj penis koji je pulsirao. „Mmmm“, rekla je, smeškajući se, „Jebeno si… tvrd.“ Kleknula je na jedno koleno ispred mene i otkopčala mi šlic dok sam skidao majicu. Sa otvorenim pantalonama, povukla je moje bokserice, a moj penis je odskočio.

Zatim se nagnula i malo posisala moj glavić, pre nego što se pomerila dole i omotala usne oko mog tvrdog kurca. Moja sestra je nastavila da vodi slatku ljubav sa mojim kurcem ustima, usnama i jezikom. Nekoliko puta sam osetio da se orgazam približava, ali ona bi odustala pre nego što se to dogodilo. Nema sumnje – moja sestra je bila dobra u ovome, i izgledala je neverovatno seksi, dajući mi najneverovatnije pušenje ikada. sestra mu sisa i liže kurac

Odjednom sam joj stavio ruku na rame. „Seko, čekaj, uspori.“ Moja sestra je stala i pogledala u mene. „Hajde da se prebacimo na krevet.“ Moja sestra je ustala, skinula pantalone i gaćice i ponovo sela ali na krevet. Nastavio sam da ljubim njene prelepe sise i sišem njene bradavice, a onda sam je ljubio niz njen stomak, trljajući lice o njega, i ližući oko ivice njenog pupka.

Pre nego što je raširila noge, osetio sam koliko je mokra. Moja sestra je bila tako mokra da je bukvalno curila. Spustio sam se i počeo da ližem sokove sa njene mace. „Ooohh, jebote, to je dobar osećaj!“ Mogao sam da je vidim kako stiska sise i grize usnu, dok sam lizao i sisao sokove od njene pice. Zatim sam zabio prst u njenu rupu, i počeo polako da ližem oko njenog sada tvrdog klitorisa, a ona je počela da trza kukovima.

„Oh! O Bože! Baš tu bracoo!“

Povremeno sam izvlačio prst i sisao njene sokove sa njega, a zatim ga ponovo ubacio i nastavio da ližem njen klitoris koji je pulsirao. „Stavi svoj kurac u mene! Uffff… jebi me!“

Ustao sam na jedno koleno i pritisnuo kurac uz njenu pičku. Moja sestra je stenjala, pa čak i vrištala dok sam ga gurao unutra, a zatim je počela polako da se pomera kako bi ušao ceo. Nisam mogao da verujem da se ovo dešava; Prešao sam od pokušaja da krišom zavirim u sise moje sestre, do gledanja kako poskakuju gore-dole dok sam je jebao.

Pročitajte i ...  Dan Zaljubljenih kod Bake

„Ooohh, jebote!“ Njeno lice je bilo u šoku dok sam išao brže. „O, Bože, svršiću!“

Usporio sam, da joj dozvolim da dođe do daha. Teško dišući, rekla je: „Sedi. Želim da te jašem.“ Moja sestra me je opkolila, a ja sam je poveo na svoj kurac. Dok me je jahala, njene sise su mi bile pravo u licu pa sam ponovo počeo da ih sisam.

„Mmm, voliš moje jebene sise, zar ne?“ Jahala je malo brže. Opet smo sklopili usne. Nabijali smo se jedno u drugo dok moja sestra nije ponovo svršila. Naslonila je svoje čelo na moje, ponovo hvatajući dah. Oboje smo se do tog trenutka jako znojili.

„To je dva puta.“ Zastala je da udahne. „Nisi ni jednom svršio. Sad je tvoj red. Kako me želiš?“

„Na podu.“ brat je jebe na podu

Moja sestra je legla na pod, a ja sam se popeo na nju. Još jednom sam ubacio svoj kurac u nju, uhvatio je za njene sise i počeo da se zabijam u nju, polako, pa brže. Dok sam ubrzavao, moja sestra je praktično vrištala i zabijala nokte u moja leđa, tako snažno da sam mislio da bi mogla da mi ostavi ozbiljne ožiljke na koži. Na kraju sam osetio da se približavam; moj penis je počeo da se grči, a onda, konačno, svršio sam direktno u njenu pičku.

Kada je sve utihnulo, ponovo smo se poljubili, još strastvenije nego ranije. Nakon što smo došli do daha, moja sestra je rekla: „Bože, možeš li da zamisliš šta bi mama i tata rekli da uđu sada?“

„Verovatno ne bi bili srećni.“

Oboje smo se smejali, a zatim se ponovo poljubili. Dok smo bili tamo, ja i moja sestra smo se jebali još nekoliko puta, uključujući i pod tušem. Ranije sam mislio da su joj sise prelepe, ali onda sam ih video tako mokre i nasapunjane i još sam ih više zavoleo. Od tada smo postali redovni seksualni partneri, a moja sestra se kune da sam najbolji seks koji je ikada imala. I ne moram ni da joj kažem da je najbolja koju sam ja ikada imao.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)