mama voli kurac napunjena spermom duboko

mama voli kurac napunjena spermom duboko

Jebiga, mlad sam se oženio i od samog početka taj brak nije funkcionirao. Nakon godinu i pol dana došlo je do rastave. Bio sam prilično deprimiran i razjeban tih dana nakon rastave. Često sam se telefonom čuo s mamom i ti razgovori su me donekle umirivali. Moja, sad već bivša, žena se iselila iz mog stana i sada sam bio sam i u praznom stanu nisam se osjećao ni malo ugodno.

Mama je to shvatila i pozvala me da dođem na neko vrijeme živjeti kod nje. Trebalo mi je neko društvo, malo utjehe i razumijevanja pa me nije trebala dugo nagovarati. Inače mama je živjela sama. Od kada se razišla s mojim ocem nikada se nije udavala. Kažem namjerno razišla jer, nikada se nisu ni vjenčali. Živjeli su zajedno a nakon mog rođenja mom ocu nije nikako odgovaralo da ima obitelj i obveze koje to podrazumijeva.

U stvari mama i on bili su slični jer oboje su željeli puno slobode a brak i obitelj im nisu nikako odgovarali. Tako sam ja manje više odrastao s bakom i djedom. Oca sam viđao vrlo rijetko dok sam majku viđao često jer ona je nakon razilaska s ocem uspjela dobiti stan od poduzeća gdje je radila i to u novosagrađenom naselju koje je bilo vrlo blizu kuće gdje su živjeli baka i djed.

Čuo sam zajedljive susjede koji su pričali se da je mama stan dobila tako što je znala kome treba dati pičke.

Mama je inače, usudim se to reći, rasna žena. Dok smo bili klinci, tek izašli iz puberteta, i kada bi ona prošla ulicom, posječujući baku i djeda, moji prijatelji pohotno su očima gutali njezine sise, guzcu i prekrasne noge. Zastala bi i onako kurvinski svima se nasmiješila, malo popričala s dečkima i onda kada bi nam okrenula leđa odlazeći ulicom namjerno je vrtjela dupetom tako da je mojim prijateljima mrak padao na oči.

mama voli kurac napunjena spermom dubokoTko zna koliko stotina i stotina puta su drkali kao sumanuti nakon tog prizora. I ja sam sam sebe mnogo puta ulovio kako joj zurim pod suknju dok bi ona sjedila na stolici i onako nehajno prebacivala nogu preko noge otkrivajući bedra, ponekad i gaćice a posebno me palilo kada bi vidio da nosi čarape i haltere. Najviše me palilo kada bi uočio da ispod košulje ne nosi grudnjak pa su bradavice stršale kao dvije velike zrele trešnje.

Kako sam odrastao i sazrijevao sve sam se više navikavao na to da imam sexi mamu. On je voljela i znala izgledati jebozovno. Mnogo je izlazila i mijenjala ljubavnike. Navikao sam se i na to da se u stanu u mom prisustvu šeće u prozirnoj spavaćici a naši zajednički odlasci na more podrazumijevali su da se kupa i sunča u toplesu. Završio sam fakultet našao dobar posao te si kupio stančić. Kako sam krenuo na faks sve sam manje viđao mamu a kada sam se preselio u stan vrlo rijetko osim što smo se često čuli telefonom.

Ponekad bi subotom otišli na kavu ili bi nedjeljom k njoj svratio na ručak.

I tako sam evo sada nakon dugo vremena trebao maminu utjehu. Spremio sam u torbu stvari i došao k njoj u stan. Prolazili su dani i dobro mi je bilo. Ponekad bi me zamolila da odem negdje s prijateljima a ja sam znao, bez da mi išta više kaže, kako joj u posjet dolazi neki muškarac. Nije mi to smetalo. Bila je slobodna žena i meni je to bilo normalno. Jednog dana me iznenadila rekavši mi da pođem s njom na more.

Znao sam da ona svako ljeto odlazi u nudistički kamp pa me je to još više iznenadilo. Naime pouzdano sam znao da odlazi u nudistički kamp jer tamo ima sexa u izobilju. Ja osobno nisam bio baš pristalica nudizma ali pomalo me zainteresirala. Sjetio sam se kako sam mali milijun puta zamišljao mamu kako se jebe i kako mi se na te misli kurac dizao. Sada su mi se opet rasplamsala stara maštanja.

Rekao sam joj kako ću poći s njom ali neću provoditi vrijeme s njezinim nudističkim društvom već ću malo uživati na usamljenim mjestima prepuštajući se razmišljanjima, fotografiranju i čitanju knjiga. Bilo joj je drago što sam pristao poći.

Kada smo sjeli u auto i krenuli mama je bilo izuzetno dobro raspoložena mada je jutro bilo tmurno i kišovito, čak za to doba godine prohladno.

Već u autu mama je stalno govorila kako se pretoplo obukla i kako joj je vruće. Dizala je majicu otkrivajući svoje bujne sise u grudnjaku koji samo što nije prsnuo. Zamolio sam joj da to ne čini jer mi skreće pažnju dok vozim. Nju je to zabavljalo pa je uskoro izvadila jednu a potom i drugu sisu iz grudnjaka veselo se smijući. Rekao već da sam je viđao u toplesu ali sada sam vidjevši njezine, još uvijek lijepe sise, osjetio kako mi se kurac diže.

Pročitajte i ...  Mama, ćerka i sin

Stigli smo u kamp i parkirali se ispred mobilne kućice koju je svake godine unajmljivala. Kako je dan bio kišovit i prohladan u kampu nisam vidio previše golaća. Smjestili smo se i raspakirali stvari. U međuvremenu oblaci su se počeli razilaziti i sunce je bivalo sve jače. Mama se skinula i samo u gaćicama spremala stvari u ormare. Kriomice sam stalno bacao pogled na njezino dupe i prekrasne sise.

Uskoro je skinula i gaćice. Ogrnula se ručnikom i rekla kako ide do kafića u kampu pozdraviti prijatelje. Pola sata kasnije i ja sam izašao malo razgledati kamp. Uskoro sam stigao blizu kafića. To je bio kafić na otvorenom. Veliki šank natkriven bambusom te velika terasa sa suncobranima također od bambusa. Mama mi je bila leđima okrenuta i sada posve gola. S jedne i druge strane pored nje bila su dva muškarca. Nisu se libili svako malo mamu primati za dupe a ona na to uopće nije obazirala. Prošao sam dalje nastojeći da me ne vide.

Tijekom ručka mama me zamolila da nikome ne govorim da sam joj sin.

Ona je svojim znancima već rekla da sam joj ja prijatelj. Nije mi trebala dodatno objašnjavati ništa. Shvatio sam o čemu je riječ. Nije željela da njezine znance to što je tu sa sinom sputava i nisam imao ništa protiv toga. Otišla je do plaže a ja sam odlučio malo prošetati i fotogarfirati. Već je bilo kasno kada sam se vratio u kamp. Prolazivši pored kafića ugledao sam mamu za jednim od stolova.

Sjedila je u društvo četvorice mladih muškaraca, gotovo mojih vršnjaka. Naravno svi su, uključujući mamu, bili goli. Mama me ugledala i pozvala me da priđem. Upoznala me s mladićima rekavši kako smo se i dogovorili, da sam ja njezin prijatelj. Popili smo piće pa potom otišli na večeru. Nakon večere mama je otišla do kafića gdje je bila organizirana zabava pod bakljama jer bila je smjena gostiju.

Jedni su odlazili dok su drugi dolazili. Ja sam ostao u kućici. Malo sam gledao tv, čitao i zaspao a da uopće nisam čuo kada je mama stigla. U neko doba noći probudilo me glasno stenjanje. Harmonika vrata moje sobice nisu bila do kraja navučena. Provirio sam i pod slabim svjetlom ugledao mamu široko razmaknutih nogu i nekog tipa koji se žestoko zabijao u nju. Pokrio sam se po glavi i ubrzo opet zaspao.

Ujutro je mama bila izuzetno dobro raspoložena.

Pripremala je doručak i pjevušila. Na sebi je imala samo pregaču, ispod pregače bila je posve gola. Mladi muškarci koje sam jučer upoznao, a zvali su se Marin, Pero, Ivor i Nenad, prolazili su pored kućice i dozvali mamu. Izašla je i kratko s njima porazgovarala te se vratila u kućicu. Rekla mi je kako se u obližnjem gradiću povodom nečega, ne sjećam se više čega, sprema cjelodnevna fešta.

Biti će regata jedrilica, trke skuterima, nastupi folklornih grupa, trka magaraca, mađioničari, žongleri, bogat glazbeni program, luna park, a uz sve to gomila jela i pića. Nastavila je kako bi voljela da pođem tamo s njom i ovom četvoricom mladića. Naime oni sutra odlaze iz kampa pa se žele malo zabaviti. Mislio sam kako je to dobra prilika da se opustim i zabavim pa sam pristao poći.

Mama je obukla laganu crvenu suknju koja je bila dobrano iznad koljena, bijelu košulju ispod koje nije bilo grudnjaka pa su joj se lijepo nazirale sise. Na noge je obula cipele s visokom petom. Uistinu je izgledala jebeno dobro. Došli smo do kombija koji su mladići imali. Marin je sjeo na mjesto vozača a mama je rekla kako će sjesti iza jer se osjeća komotnije. Ja sam sjeo naprijed do Marina.

Okrenuo sam se i vidio mamu između Pere i Ivora. Oni su i dalje mislili da sam ja u stvari mamin prijatelj. Zaboravio sam reći da smo prije polaska u kafiću ispili bocu vina što je mamu dodatno oraspoložilo.

Ni pet minuta nakon što smo krenuli čuo sam hihotanje otraga.

Nisam se htio naglo okrenuti, pošto su mi na pamet došle prljave misli. Gledao sam Marina dok je vozio kako često pogledava u unutarnji retrovizor. Zanimalo me to što se događa otraga. Lagano sam se okrenuo i iznenadio se; mama je sjedila između Pere i Ivora, dok su joj oni otvoreno masirali sise. Sjedila je zatvorenih očiju i dopuštala im da joj to rade. Vidio sam samo dvije njihove ruke; dakle bilo je akcije i „dolje“, ali to nisam mogao vidjeti.

Pročitajte i ...  Keva, sestra i ja

Kao da su zaboravili da sam i ja u autu ali uostalom nisu ni marili jer su bili uvjereni kako sam ja samo njezin mladi prijatelj.. Gledao sam Peru kako joj otkopčava bluzu i vadi njenu lijevu sisu iz razdrljene košulje. Zgrabio ju je kao da će pobjeći. Mama je sad već tiho stenjala. Shvatio sam da je ta fešta u stvari bila samo izlika da se moja mama dobro pojebe ali nisam kontao zašto je i mene pozvala da pođem s njima.

Uspalio sam se gledajući to i nesvjesno se počeo dirati po kurcu preko hlača. Kad smo ušli kombijem na parking, a to je bila jedna velika ledina pripremljena za parkiranje automobila, okrenuo sam se, a mama je opet izgledala decentno. Izašli smo i krenuli prema mjestu gdje se održavao program. Bilo je zbilja veselo. Zabavili smo se u luna parku, kušali morske specijalitete i pili mnogo domaćeg vina. Moji novopečeni znanci uopće nisu štedjeli mamu. Grlili su je, dodirivali joj sise, štipali je za guzicu… Dok smo sjedili za stolom mazili su je po nogama zavlačeći ruke između njezinih nogu. A mama, što je više pila bivala je sve raspuštenija.

Bukvalno je uživala u tome što joj ti mladi pastusi poklanjaju toliko pažnje.

Rasprostrli smo dvije deke ispred kombija i čekali početak nastupa folkloraša, Pero mi je predložio da odemo po kokice. Marin i Ivor su otišli do wc-a. Kraj prodavača kokica je bio poduži red, tako da kad smo se vratili shvatili smo da su mama i Nenad u kombiju. Pogledao prema kombiju i primjetio da mamina glava (ustvari sam joj vidio samo dio) ide gore-dolje. Shvatio sam da puši Nenadov kurac. Potpuno sam izgubio interes za folkloraše.

Kad je nakon nekog vremena Nenad izašao iz kombija, a Pero ušao, postao sam očajan da bolje vidim šta se događa unutra. U međuvremenu je i Marin ušao u auto. Ja i Ivor ispijali smo vino i virili u kombi. Mamina crvena suknja joj je bila zgužvana oko pasa, košulja joj je bila na konzoli između prednjih sjedišta, a noge su joj bile raširene tako da je jedna bila naslonjena straga na vozačev sic, a druga preko zadnjeg sjedala. Ležala je na stražnjem sjedištu, a Pero joj je stajao poguren između nogu i snažno, gotovo divljački, ju jebao.

Dok ju je on jebao, Marin je na prednjem sjedalu natezao kurac jednom rukom, dok joj je drugom trljao bedra i guzicu, koliko je mogao dosegnuti. Nakon nekoliko sekundi koje su mi trajale kao minute, Pero je svršio u mami, uz urlike joj puneći pičku vrućom spermom. Očistio je kurac njezinom suknjom i izašao van. Otišao je prema wc-ima.

Sad je Marin prešao otraga, dok je mama još ležala u istom položaju.

Stavio joj je dva prsta u pičku i izvukao podosta sperme iz nje. Stavio joj je te prste u usta a ona ih je poslušno i pohotno lizala. Nikad prije nisam vidio mamu u ovakvom svjetlu. Osjećao sam se čudno. Istovremeno sam bio i ljut i razočaran i ljubomoran i jadan! Marin je pomogao mami da se okrene kao da će je guziti. Udario ju je po guzici par puta dok se kurcem trljao preko njezine mokre pičke iz koje je još pomalo curila Perina sperma.

Prislonio joj je glavić kurca na guzicu i upro. Glasno je zajaukala Pošto sam bio iza njih, vidio sam kako se mamin šupak i pička šire i sužavaju, kao da zijevaju. Marin je naslinio prste i žestoko trljao po maminom, šupku. Bila je spremna za Marinov kurac kad joj ga je stavio. Jahao ju je brzim ritmom, naginjući se povremeno naprijed kako bi joj gnječio sise.

Jaja su mu lupala po njezinoj pički dok ju je guzio. Mama je na momente toliko glasno vrištala da joj je Marin morao rukom pokriti usta. Svršio joj je u dupe a zatim ga je obrisao unutarnjom stranom njene suknje. Tek tada sam pogledao prema Ivoru. Bio je napaljen do boli. Izvadio je kurac i lagano ga drkao. Marin je izašo iz kombija a Ivor je uletio brzinom munje s već spuštenim hlačama.

Pročitajte i ...  Vrela majka

Mama je još bila u istom položaju glasno dahčući. Ivor se namjestio iza nje i stavio joj ga u pičku. Kurac mu je klizio sve do jaja a on se zabijao u nju kao da mu je zadnje. Mama mu je nešto rekla i na trenutak je izvadio kurac dopuštajući joj da legne na leđa. Svršio je nedugo zatim vadeći ga iz njene pičke za to vrijeme, tako da ju je sperma pošpricala i po suknji i po vratu i bradi.

Dio sperme je odletio i na njenu košulju koju je potom uzeo Ivor brišući njome svoj kurac.

Nije je to previše brigalo iako je vidjela. Samo je legla na sjedalo, a Marin preko nje. Mama je napokon izašla iz auta i otišla prema wc-ima, a Nenad za njom. Da li ju je možda on još jebao negdje u wc-u ne znam. No dugo ih nije bilo. Ivor me pitao što čekam? Zašto je nisam i ja pojebao? Kratko mu rekoh kako nisam raspoložen. Samo je slegnuo ramenima.

Mama se donekle sredila. Koliko je to bilo moguće očistila je spermu sa suknje i košulje. Krenuli smo nazad u kamp. Sad je u kombiju bila tišina. Pero je vozio, a ostali su bili u polusnu. Izašavši iz auta mama i ja smo se pozdravili s dečkima jer su oni rano ujutro odlazili

Ja sam jedva čekao da dođem do wc-a, da ga izdrkam jer sam bio toliko uzbuđen da sam pomislio kako ću eksplodirati. Krenuo sam prema zgradi gdje su se nalazili wc-i i tuš kabine. Mislio sam da će se mama zaputiti do naše kućice no i ona je krenula za mnom. Počeo sam se svlačiti kako bi se pripremio za tuširanje. I mama se pored mene svlačila. Skinula se prije mene i onako gola zaputila prema jednoj od tuš kabina.

Krenuo sam iza nje htijući produžiti dalje i ući u sljedeću tuš kabinu kada me ona pozvala da uđem pod tuš s njom.

Trenutak sam oklijevao a onda ipak ušao. Osjećao sam nelagodu jer mi je kurac stajao kao raketa. Mama je pod mlazom tople vode spustila glavu i vidjevši moj nabrekli kurac nasmijala se. Rukom me je primila za kurac lagano ga stiskajući… Počela ga je nježno drkati i trebalo je samo nekoliko sekundi da eksplodiram. Obilje guste sperme šiknulo je poput lave iz mog kurca špricajući mamu po trbuhu, pički i nogama.

Istovremeno sam se osjećao posramljeno ali i zadovoljno. Mama se ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Ispirala je vodom ostatke sperme iz pičke i guzice. Napokon smo mokri i osvježeni, držeći robu u rukama, krenuli prema našoj kućici. Bio sam polupijan i iscrpljen. Jednostavno sam tako gol i mokar legao na krevet, pokrio se plahtom i zaspao.

Ujutro sam se probudio s jakom erekcijom. Pored kreveta se pojavila mama. Bila je posve gola. Rekla kako moramo porazgovarati o onom što se jučer događalo. Želio sam joj reći kako nema potrebe ali jednostavno nisam mogao izustiti ni riječ. Podigla je plahtu i legla pored mene. Dodir njezinog golog tijela a pogotovo nabreklih bradavica dodatno me uspalio.

Napokon sam uspio piskutavim glasom izustiti kako nema potrebe da o bilo čemu razgovaramo.

Nasmijala se onako kurvinski kako samo ona zna. Ruka joj je kliznula između mojih nogu uhvativši moj nabrekli kurac. Trznuo sam se ali kada ga je krenula lagano drkati nisam imao više želje odupirati se. Samo sam joj rekao da sam jako iscrpljen. Rekla je neka ja samo mirno ležim. Uspravila se i opkoračila me. Rukom je pridržavala moj kurac i namjestila ga ispod vlažne pičke.

Nataknula se na kurac zabacivši glavu i tiho zajecala. Vrtjela je dupetom poput zadnje bludnice… Rukama sam joj stiskao nabrekle bradavice a pogled na njezine sise dodatno me palio do boli. Bedra su joj se grčila i tresla… Svršavala je a trenutak kasnije sasuo sam joj u pičku gomilu sperme. Nisam više bio pametan, nisam znao što da mislim i kako da se sad ponašam. Još je malo sjedila na meni vrteći guzom a onda se izvalila pored mene. Mazila me je po kosi i oboje smo šutjeli. Napokon je ustala govoreći kako je vrijeme za doručak. Sada sam bio više nego siguran da će ovo biti izuzetno buran odmor i ljeto koje ću jako dugo pamtiti.

mama voli kurac napunjena spermom duboko

One thought on “Moja sexi mama i redaljka na njoj”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)