sisa bratov nabrekli kurac

Napolju je bilo užasno kišovioti i Marija je bila mokra. Prešetala je samo tri ulice, ali jak pljusak ju je natopio celu. Nosila je svoju omiljenu crnu kožnu suknju, kao i svoje omiljene crne cipelice sa kopčom, koje su se škljocale dok je hodala u njima ne uspevavši svaku baricu da izbegne.

Navukla je kaput oko sebe, a pljusak je učinio njenu kremastu bluzu prilično providnom. Inače njen šef je taj dan bio pravi smarač. Možda mu je devojka ponovo uskratila pičku kako se pričalo po firmi, no Marija mu nije ostala dužna i uzvratila mu je pa skoro i obrusila. Imala je sreće što je bila pravi mozak kompanije – svi su to znali – inače bi bila otpuštena na licu mesta.

Njena obično kovrdžava, kestenjasta kosa lepila se za nju u mokrim uvojcima. „Jebena prognoza… vedro i sunčano malo sutra!“ Nadala se da će makar neki sladak momak proći pored nje i da će mu prirediti šou usled odeće koja se lepila za njene sise. Zakikotala se, predugo je bila bez dobrog jebanja. Čak je i njen sastanak za to veče bio otkazan – ceo dan je bio sjeban.

Otključala je vrata malog stana koji je iznajmljivala i dozvala mačku koja joj je došla u susret, mjaučeći za večeru. Otišla je do frižidera da uzme mačju hranu i sranje! – frižider se ponovo pokvario.

„Drži se Pufnice!“ rekla je, stavljajući smrdljivu konzervu na pult, dok joj se nos nije naborao od gađenja zbog mirisa. Pozvala je servis za popravke koji su koristili njeni vlasnici i iznenadila se kada se na telefon javio glas njenog brata. Potpuno je zaboravila na novi posao svog mlađeg brata.

Luka je obećao svojoj starijoj sestri da će odmah doći, pa je Marija otišla u kupatilo kako bi skinula mokru odeću i uredila se. Presvukla se u bluzu i šorts i upravo je pila čašu finog merloa kada je brat pozvonio na vrata. Pustila je brata unutra i zagledala se u njega. Nije videla Luku neko vreme, a on je, očigledno, vežbao.

Pročitajte i ...  Pomoć Mojoj Trudnoj Sestri

Bio je divan. Sladak, neodoljiv, predivnan! Uprkos tome što joj je bio brat, osećala je trnce po telu. Nedostatak seksa je bio i više nego problem za inače veoma seksualnu osobu kao što je Marija bila. Zagrlio je svoju sestru i pozdravio je, ali je to jedva primetila.

Bila je u transu dok ga je gledala kako menja pregoreli motor u frižideru. Pitala se šta se dogodilo – ona ​​i njen brat su nekada bili tako bliski, ali otkako se odselila iz porodične kuće, njih dvoje su retko razgovarali.

„Gotovo seko, ali moram ti reći da je totalno sjeban motor bio!“

„Ma ni blizu kakav je meni sjeban dan bio!“, nasmeja se Marija. „Hoćeš li čašu vina kao zahvalnost za tako dobru i brzu uslugu?“

Luka je prihvatio i seo preko puta nje. „Bože, to telo“ – pomislila je Marija. „Da mi nije brat, izjebala bih ga u roku od odmah!“

Marija je prišla kauču na kojem je sedeo njen brat, mrdajući kukovima preteranim pokretima. Gurnula je svoje dupe prekriveno šortsom u njegovo krilo, vijugajući u ono što je očigledno bio početak prilično lepe erekcije.

„Baš se dugo nismo videli. Mnogo si se promenio… nekako si razvijeniji i.. Uhhhh… Znaš Luka, imam još jedan način da ti se zahvalim…“

Nežno ga je liznula po uvetu a on se povukao zaprepašćen.

„Seko! Zaboga, ja sam ti brat! Šta me ližeš?!“

„Jebote… uvek si bio glas razuma. Ti i tvoja moralna načela… potrebno ti je da se malo opustiš. Hajde lepi, koliko dugo nisi kresnuo hm?“, upitala je Marija i bukvalno iščupala odeću sa svog brata. „Sviđaće ti se moj bakšiš braco!“

Pročitajte i ...  Mamino i Sestrino Rivalstvo

Počela je strastveno da ljubi Luku, iznenada veoma srećna što je njen sastanak otkazan. Jednom rukom je vukla nokte po njegovom mišićavom torzu, drugom mu je čupala kosu boje peska. Odvela je još uvek skamenjenog Luku u spavaću sobu. Gurnula ga je na svoj krevet prekriven jorganom i počela pohlepno da mu proždire kurac. sisa bratov nabrekli kurac

Njen jezik se vrteo i vrteo oko nabrekle pečurke, sišući i srkajući, mameći jauke i stenjanje svog mladog brata, a ipak koristeći sve svoje seksualne veštine da ga spreči da svrši.

„Marija, Uhhhh, da, to je takoo jebeno dobro…,“ Luka je stenjao dok je njegova požudna sela radila svoju magiju na njegovom kurcu. Uprkos činjenici da je znao da ovo nije u redu, Luka je voleo svaku sekundu ovog pušenja. Mogla je da čuje kišu, munje i grmljavinu napolju i zaključila je da nema boljeg načina da provede kišno veče u zatvorenom prostoru od jebanja.

A činjenica da je u pitanju bilo jebanje njenog dobro obdarenog mladjeg brata učinilo je da njena pička curi i luči velike količine tečnosti. Bio je red na Luku da joj uzvrati erotsku pažnju. Zgrabio je njeno vijugavo telo svojim moćnim rukama i privukao je k sebi, zarivši lice u njenu pičku koja je curila.

Lizao ju je kao muškarac koji je gladan, kušajući njene sokove i ljubeći joj mekana bedra gore-dole. Luka ju je doveo do orgazma za nekoliko minuta. Luka nije razočarao svoju nastranu sestru. Obmotao je njene noge oko svoje glave penisa i počeo da je tuca, krećući se dovoljno brzo da podstakne strast, ali dovoljno sporo da zadrži njena čula upaljenim i na ivici.

NJen mlađi brat je očigledno bio iskusan ljubavnik, pitala se gde je naučio svoje veštine. Incestuozni dvojac jebao se u savršenom ritmu dok su razrađivali zajedničku strast. Marija je predložila da promene pozicije, a Luka je pristao, smešeći se. Dozvolila mu je da je jebe kao kučku s guza, povremeno joj udarajući po guzici dok ju je jebao, što je obožavala! jebanje svoje napaljene sestra doggy

Pročitajte i ...  Sestra mi pusi

„Jebi me, jebi me, jebi me jako, moj prelepi brate!!“, vikala je Marija.

„Ti voliš bratov kurac, zar ne kurvice?“, prosiktao je Luka kroz stisnute zube.

„Jebi me… da, volim tvoj kurac! Jebi moju pičku, jebi moju vruću pičku, samo za tebe Luka!“, vrisnula je Marija.

Lupala je dupetom o njegov penis i njegovo čvrsto telo dok je kiša udarala po njenim prozorima. Sledeći put – a znala je da mora da bude sledeći put – dozvoliće mu da je jebe u dupe, on ju je tako napalio!

„Svrši u mene! Napuni mi vrelu pičku, slobodno braco“, zacvilela je, a Luka je uradio upravo to.

Njen sopstveni orgazam stigao je samo nekoliko sekundi kasnije. Dok su njih dvoje pili još jednu čašu vina, Marija ga je češkala po grudima i šaputala: „Znaš, sviđa mi se što moj mlađi brat uvek ima spreman svoj alat.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)