mama i seka na njemu

Sjedio sam pred kompom kad mi je sestra ušetala u sobu. «Miro, kaj radiš? » Renata je pravi komad, dvedesetogodišnjakinja visoka 170, super oblikovanog tijela. Kada je bilo sušno razdoblje uvijek sam zamišljao kako nju jebem.

E, baš je sad bilo takvo razdoblje. Razmišljao sam o predavanjima na faksu, konkretnije, o hipnozi s kojom smo se bavili, pa mi je palo napamet mogu li psihijatri svoje vještine koristiti za ševu? Iako sam ja još bio na fakultetu to me pitanje počelo ozbiljno zaokupljati, jer sam smatrao kako je neprimjereno da sam u svojim godinama još nevin.

Jedina cura s kojom sam mogao bez srama razgovarati bila je Renata, kod ostalih zbog svoje zbunjenosti nisam imao teoretske šanse. «Kopam nešto po netu. » «Šta? » Htio sam joj odgovoriti da je se ne tiče, ali ipak nisam. «O hipnozi.» «A zašto? » «Pa to mi je sad na faksu. Ono, zanima me šta ima na mreži. Daj odi nešto radit i ne jebi me. » «Kad te volim zajebavati… Možeš mene hipnotizirat? » Osjećao sam kako mi se karina napinje.

«Vjerojatno da. To će te jako opustiti, jesi sigurna? » Frknuila je nosom kao u svim situacijama koje su zahtijevale razmišljanje. «A oću ja onda raditi neke stvari koje inače nebi… mislim, možeš me natjerati na to? » «Pa da mogu vjerojatno bi, ali ne mogu. Ne možeš natjerati pacijenta pod hipnozom da radi nešo što inaće ne bi.»

«Ok, onda me daj, ionako mi je dosadno. » Odlučio sam da ću je probati u pravom smislu te riječi. «Dobro, Renata, sjedi na krevet i prati moj prst. Pomicat ću ga a ti ga moraš pratiti pogledom. Osječat ćeš se sve opuštenije, dok na kraju ne padneš u trans. »

Micao sam prst pred njenim očima, zatim sam joj ga polako primaknuo. Profesor nam je objašnjavao kako možeš hipnotizirati nekog ako napraviš dvije stvari. Prvo, moraš zadobiti njegovu pažnju, a drugo, moraju te pušiti.

Obadvije stvari su mi jako dobro išle. «Kada se moj prst približi tvom nosu nećeš više moći držati otvorene oči. Zatvorit ćeš ih i nećeš ih otvarati sve dok ti ne kažem. » Primjetio sam kako stvarno počinje gledati u križ.

Zaklopila ih je. «Sada si u dubokom relaksirajućem transu. Cijelo tijelo ti je opušteno, osjećaš se izvrsno. Topla si i opuštena. Kada te probudim bit će ti genijalno. Toplo, udobno i genijalno. Brojat ću do tri, i onda ćeš se probuditi. Kad god ti kažem da spavaš, pasti ćeš u još dublji trans, skroz mlohavog, bezvoljnog tijela. Jedan, dva, tri. »

Otvorila je oči, «Bila sam hipnotizirana? » «Naravno da si bila. » «Nevjerujem ti», nasmiješila mi se. Nisam znao što sada moram učiniti, ali sam htio da dobro ispadne.

«Renata, spavaj. » Zatvorila je oči i strovalila se na krevet s rukama opuštenim pored tijela. «Kako se osjećaš? » «Jako opušteno. » Morao sam isprobati dubinu transa, tj jeli somnabulist i hoće li se sjećati što se događalo dok je bila u transu.

«Renata jako je toplo. Kada se probudiš bit će ti vruće. Nećeš se sjećati da si bila hipnotizirana. Raskopčat ćeš bluzu kako bi se rashladila. Mislit ćeš kako neću primijetiti. Jedan, dva, tri. » Otvorila je oči i sjela gotovo istovremeno raskopčavši prva tri gumba na bluzi. Nije me gledala dok je to radila.

«Vruće mi je», rekla je. «Hoćeš me hipnotizirati? » «Renata, spavaj. » Ponovno se srušila na krevet. Učili su nas da se sa dobrim subjektom može komunicirati dok je u transu i da se poslije toga ne sjeća.

Tako se dobijaju najiskreniji odgovori. «Renata, jesi nevina? » Nije se ni pomaknula. «Nisam. » «Uživaš u ševi? » «O, da.» Ja sam visok skoro 190 i sportski građen. I kurčina mi je proporcionalna s tim tijelom. Nadao sam se da Renata voli velike frajere. «Renata, kada se ovog puta probudiš, bit ću ti jako seksualno privlačan. Fantazirat ćeš o tome kako se jebemo. Zamišljati moj veliki kurac i to će te napaliti. Nećeš me vidjeti kao svog brata. Jedan, dva tri.»

Sjela je i otvorila oči. Prvo se osvrnula oko sebe, a zatim me ozbiljno pogledala. Ulovio sam ju kako mi zuri u prepone. «Miro, osjećam se čudno. Mislim da bi se pod hitno trebali maniti te hipnoze. » «Kako čudno, reci mi? », već sam se ufurao u svoju buduču profesiju. «Ne mogu ti to opisati, jednostavno čudno. » Zacrvenila se.

Vidio sam kako joj se crvenilo širi do grudnjaka, čipkastog grudnjaka koji se jasno vidio kroz raskopčanu bluzu. Nosila je bluzu i pamučnu suknju. Sjeo sam pored nje. Primaknula mi se toliko blizu da sam joj osjetio bokove.

Pročitajte i ...  Moja Majka je Posebna Žena

Zagrlio sam je da vidim što će se desiti – i privinula se. Us sljedećem momentu već mi j nudila usne. Naravno da sam joj zavaljao jezik a onda se odmaknula. «Šta to radim? !… Mislim, šta ti radiš? !» «Ljubim te, to je ok, zar ne? » «Valjda. Al nekako mi je čudno. » «Renata, spavaj. » Opet je legla na krevet, no ovog puta sam je zgrabio za desnu sisu. Nije reagirala na to, ali ja bogami jesam.

Bio mi je kameno tvrd. «Renata, kada te probudim, nećeš me vidjeti kao brata. Biti ću neki Miro kojeg želiš zavesti. Napravit ćeš baš sve kako bi me natjerala da te poševim. Jedan, dva, tri. » Ponovno je sjela. Jako mi se približila, primila me za desnu ruku i stavila je na svoju sisu. «Sviđa ti se ovo, Miro? » Brzo sam joj maknuo grudnjak sa sisa i prvi oput u životu gledao u gole ženske grudi.

Primio sam je za malu bradavicu i šiljio je među prstima. Kada je zajecala nagnuo sam se i poljubio je. «Mmmm Miro, takoje fino. Sisaj je, molim te!» Bradavica joj je bila skroz ušiljena i mokra na vrhu kao da će svakog časa štrcnuti iz nje mlijeko.

Bilo mi je izvrsno, no nisam imao pojma što u ševi ide sljedeće, pa sam samo molio boga da je ona dovoljno iskusna i da će znat ovo voditi do kraja. Dosta dugo sam joj nastavio sliniti sise. Sestra je sve glasnije uzdisala i stavila mi ruku na svoju pičkicu koja je bila totalno mokra. Onda mi je raskopčala šlic i primila karu u ruku od čega sam se skoro onesvijestio.

Na brzinu sam pogledao sat i vidio da se mama vraća za sat vremena. Do onda moramo bit gotovi. Trljala mi je kurac na način kako si to i sam radim kad drkam, ali sada je bilo bolje. Mislio sam da ću svakog trenutka svršiti. sestra mu ga dudla

Renata se sagnula i poljubila ga, usisala ga je u svoja topla, prekrasna usta. Ispraznio sam se u nju dok su mi se njene usne sklapale oko tvrde batine. Samo sam pumpao i pumpao, a seka je sve stručno gutala. Nikada u životu nisam se osjećao ovako, i nisam želio da prestane.

To mi se skoro i ispunilo jer ga nije izvadila a od topline i vlage smjesta se opet dignuo. Renata ga je nastavila pljugati sve dok opet nije bio ful tvrd, a u međuvremenu i ja sam nju trljao preko gaćica. Bila je sve vlažnija i vlažnija dok konačno nije podigla guzu s kreveta. «Hoćeš mi skinuti gaćice? » Srolao sam ih namjerno usput dodirnuvši rastočenu pičku iz koje se širio oštar miris napaljenosti.

«Miro, hoću da mi ga staviš. » «Ostat ćeš trudna? » «Ne, na pilulama sam. Brzo mi ga daj, oooohhh jebi me…»

Vodila me do svoje napaljene pice. Jako je raširila noge kako bi joj što lakše moga priči, a ta ljubavna rupa bila joj je uska, topla i predivna. U pički sam izdržao duže nego prije, pumpao sam i pumpao sve dok iznenada nisam osjetaio kako se pičkine stijenke sužavaju oko kurčine. Batrgala se i vriskala, «Svršavam, svršavam!!!» Ispalio sam metke u sestru i zatim se strovalio.

Ležali smo tako nekoliko minuta, a onda mi je palo napamet kako je mama na putu kući. Renata je sjela, popravila grudnjak i počela navlačiti gaćice. I dalje je bila zarumenjena. «Miro osjećam se ko da zračim, ne mogu vjeroavti da smo to napravili. To ti je bio prvi put? » «Da seka, skinula mi si jumf. » «Pa, oduvijek sam govorila da ću te naučiti neke stvari. » Nasmijala se iz srca ni jednom ne spomenuvši hipnozu. «I dalje želiš da te hipnotizitram? » Bijelo me pogledala, «Mislim da smo se dovoljno zabavljali, zašto ne hipnotiziraš mamu? » E to je bila dobra ideja!

Mama je bila građena kao Renata, samo deblja. Tata nas je napustio prije dvije godine, jednostavno je izašao i više se nikad nije vratio, a mama poslije njega nije ni spominjala druge muškarce. Kada nisam maštao o Renatinoj pičkici drkao sam na mamu. Zašto ne? Nekoliko minuta poslije mama je došla kući. To je uvijek bio mali događaj, predstava.

Daljinskim bi otvorila vrata garaže i potrubila. Htjela je da je dočekam na vratima i ponesem stvari koje je kupila. Ni danas nije bilo iznimka. Čuo sam trubu i spustio se niz stepenice.
«Miro, imam dvije vrečice, nosi ih», nikad je nisam odbio. Renata se spustila sa mnom i namignula mi.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 3. Deo

«Mama baš smo na faksu učili hipnozu, mogu vježbat na tebi? » Sestra je kimnula, «Daj mama, biti ćeš jako opuštena od toga. » Pogledao sam je i prošaptao, «Od kud znaš? » Odšapnula mi je, «Pa ti si mi rekao!» Ulazio sam u kuhinju s vrećicama kad mi je stara odgovorila, «Naravno sine, zašto ne? Al poslije večere.

Renata dođi mi pomoć skuhat. » Razgovor za stolom bio je uobičajeno dosadno čavrljanje. Bio sam nestrpljiv no nisam htio prestrašiti staru. Nosila je kostimić sa suknjom i bluzom, samo je skinula sako kada je kuhala večeru.

Ona je pravnica u poznatoj kancelariji gdje je zadužena za privredno pravo. Poslije večere pomogao sam joj oprati suđe i spremit tanjure. «Možemo poslije onda u boravak… da ti pokažem kako hipnoza funkcionira? » «Prvo bi se presvukla. »

«Ma daj, samo nekoliko minuta. Onda ćeš biti opuštena pa je logično da se poslije obučeš u udobniju odjeću. » Mislio sam na nešto JAKO udobno. «Dušo, znaš da ti nemogu reći ne. » Dok je išla prema boravku rekao sam Renati da nam se pridruži, «Mama ti sjedi na kauč, a Renata će u fotelju.»

Smjestile su se, a onda sam stao iza mame i stavio joj ruke na čelo, «Zaklopi oči i dopusti tijelu da utone u dubok san. » Zažmirila je i stvarno djelovala opušteno. Stajao sam kraj Renate, a kako sam htio i nju kontrolirati neprimjetno sam procijedio, «Spavaj, Renata. »

Odmah se srušila. Kurac mi je nezaustavljivo rastao dok sam zamišljao što bi sve mogao raditi mami i seki. Odlučio sam da ću na staroj primjeniti još jednu tehniku koju sam naučio na medicini; pritiskati joj čelo. «Dok ti stiskam čelo, osjećaš kako toneš u duboki trans. Tijelo ti je mlohavo.»

To sam joj radio još nekoliko minuta sve dok se nije u potpunosti predala. Govorio sam joj iste stvari kao i sestri; kada joj budem rekao da spava zaspat će. Sada sam ju morao probuditi da vidim kako napredujemo. Sjela je i pogledala me, «Miro kaniš ti mene hipnotizirati ili ne? Jer ako ne, idem se presvući.»

Bila je ista ko Renata, prekrasan subjekt. Gotovo sam zaslinio piljeći u nju – čvrste noge, oblinasto tijelo, sise još veće od Renatinih. Barem su se tako činile, a to sam nestrpljivo planirao što prije provjeriti. Već sam bio iskusan ljubavnik, a vodeći se iskustvom sa sestrom, odlučio sam malo ubrzati stvar.

«Mama, osjećaš se jako napaljeno. Užasno, al stvarno užasno želiš voditi ljubav samnom. » Tu sam zastao gledajući je kako trlja prekrasna bedra jedno u drugo. «Jako sam ti privlačan i želiš da te pojebem.»

Znao sam da se stara pali na grublju spiku. «Nećeš me vidjeti kao svog sina, pred tobom je samo jako atraktivan mladi muškarac. Ustani i skini se. » Zadržao sam dah. Stara se dignula i počela raskopčavati bluzu. Yes! Imala je vrlo konzervativan bijeli grudnjak i iste takve gaćice. Ponovno sam počeo njušiti isti mošusni miris kakav se širio i među sestrinim nogama. Krenula je rukama prema kopćici od grudnjaka i skinula ga.

Sise su joj malo visile, i da, bile su veće od Renatinih. Kada se skroz skinula krenula mi je u zagrljaj, a ja sam je oboružan iskustvom sa sestrom, dočekao i odmah joj zavaljao jezik u usta, dok sam jednom rukom već mijesio zrelu guzu i prstićima kretao prema pički. Kada sam jagodice prislonio na skroz mokru rupicu stara je zajecala i počela se nabijati. «Mama, i dalje ćeš ostati u hipnotičkom transu ali ćeš biti skroz budna. Želiš li biti moja hipnotizirana seks robinja? Radit ćeš sve što ti kažem. »

«Oh, da, Miroslave, hoću. » «Želiš li se sjećati toga kad te probudim? » «Ne, sine, ne želim. Hoću da me ševiš dok sam pod tvojom kontrolom, a onda želim zaboraviti.» «Mama, jesi na pilulama? » «Odavno su mi zavezali jajnike. » «Popuši mi ga. » «Da, Miroslave.»

Primila je moj nabrekli kurac u ruku i strpala si ga među usne.Bez problem ga je cijelog skliznula niz grlo. Nisam mogao vjerovati kako ga je dobro sisala, no obzirom da sam taj dan već nekoliko puta svršio, dobro sam se kontrolirao. Postajao sam sve tvrđi i tvrđi. «Mama, dosta si bila na pljugi.»

Izgledala je razočarano dok se odmicala od njega. «Sad ću te pojebat. » Kita mi je stajala kao kolac. Podigao sam je ispod ruke i namjestio na njega.

Pročitajte i ...  Mama i sin

jebe mamu hipnotisanuZavaljao sam joj ga do jaja. Mmmm kako je dobro bilo ševiti mamicu… Stara se omotala nogama oko mene, a ja sam je trošio stoječki, pomičući je za guzu gore dolje. Nije loše za drugi put. Bila je sve napaljenija, osjetio sam kako joj se pizda grči na mojoj kiti, a i zabacila je glavu uz sve glasnije uzdisaje.

Ispraznio sam se u nju, kleknuo na pod i pustio je da se otkotrlja kraj mene. Izgledala je kao krpena lutka. Činilo se da je tek sada zapazila Renatu. «Skinuo sam jumf na Renati.Ti si mi druga pička u životu. Jesi se kad lezbala sa ženom? »

«Jesam sine, predivno iskustvo. » «Hoću da to sad ponoviš sa Renatom. » «Da, Miro.» «Renata, dođi ovdje. » Renata se dignula i prišla mi. Izgledala je kao zombi. «Reci seko, voliš svoju mamu?» «Da Miro.»

«Hoću da se skineš i vodiš ljubav s mamom. » «Da, Miro» Brzo je strgnula krpice sa sebe. «Stani pored mame tako da vas obadvije mogu gledati. » Bila je strašno slična staroj, ista visina i isti oblik.

Kao što sam već rekao, mamine sise bile su nešto veće i malo su visile. Obje su imale prirodno plavu kosu i bile u izvanrednoj formi. I obje su imale ušiljene bradavice i skroz mokre pičke. «Renata, ti lezi na pod, i raširi noge kako bi ti mama mogla lizati pičku.»

Renata se postavila na sve četiri kao kuja, a mama je dopuzala iza nje i izvukla jezičinu. Kčer joj se sve više nabijala na facu. Od tog prizora mali mi je ponovo počeo poskakivati, tako da sam se nastavio iza mamine guze i stavio joj ga u pičku. Bila je razvaljenija, šira nego prvi put, ali je i dalje bilo super.

Pumpao sam staru dosta žestoko, a ona je istim tempom lizala sekin pičić. Jebali smo se u vlakiću sve dok stara prva nije počela svršavati, pa se s glasnim vriskanjem oglasila Renata, i tek na kraju ja. Ispalio sam sve iz jaja u mamu i strovalio se na njih dvije. Ležali smo tako na gomili nekoliko minuta. mama i seka na njemu

«Renata, mama, idemo pod tuš. » Nakon tuširanja naredio sam mami da se obuče i siđe u boravak, a Renaticu sam odpeljao u svoju sobu, pokupivši usput odjeću. U sobi smo se obukli, i naravno, tek onda sam joj dao znak da se smije probuditi. Blinknula je očima i pogledala se.
«Miro, kako sam dospijela ovdje… i šta si mi radio? !» Smijala se. «Hipnotizirao sam te. » «Isuse!» uskoro se i stara spustila. Imala je razvučenu kučnu haljinu i šlape.

«Bok mama, kako se osjećaš? » «Zakaj me to pitaš? Baš čudno… Osječam se čudno. Osjećam se kao da te želim dodirivati i … neznam…», glas ju je izdao. «Dodirivati gdje? » Nikada nisam vidio da se mama zarumenila, no sad je bila sve crvena, «Ne mogu ti reći. » «Mama, spavaj.
» Istog trena srušila se na pod. Podigao sam je i stavio na kauć. «I dalje me želiš dodirivati? » «Oh da, Miroslave. Želim držati tu tvoju kurčinu.
Sine, poludit ću! Molim te, napravi nešto da ne razmišljam o tebi kad nisam hipnotizirana. » Posegnula je za mojim šlicem i izvukla ga. Malo ga je držala pa stavila glavicu u usta. Renata nas je gledala.
«Miro, ljubomorna sam na mamu!» Opet sam bio spreman za svršavanje. Mama je zbog godina iskustva bila izvrsna pušačica; znala je pravu mjeru drkice, sisanja i lickanja, a time je zaslužila i porciju sperme u usta. Progutala je svaku kap. Opet sam staru bacio u trans.
«Renata, što možemo učiniti za tebe? » «Da mi bude lijepo…» «Renata, spavaj. Kada te probudim osječat ćeš se super. Nećeš biti ljubomorna na mamu, radit ćeš sve što te budem tražio a to će te uvijek iznova usrećivati. Mama, kada te probudim, osječat ćeš se predivno i nećeš se ničeg sjećati.
Budna nećeš imati seksualne fantazije o meni. Samo ćeš htjet ispunjavat sve što budem tražio od tebe. Mama, kad nabojim do tri, probudit ćeš se. Jedan, dva, tri.
» I sve do danas imam dvije poslušne seksualne robinjice…

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Obiteljska Hipnoza”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)