razvaljuju mu seku

1.

Zovem se Zoran, imam 22 godine. Moja sestra Ana ima 19.

Mi živimo zajedno sa roditeljima u Nišu. Oduvek smo se lepo slagali i imali otvoren odnos u porodici, bili smo uvek iskreni jedni prema drugima. Čak smo modernijeg shvatanja, tako da ne skrivamo tela jedni od drugih; iz kupatila izlazimo bez ičeg na sebi…

No, da se vratim mojoj priči. Seka i ja se slažemo toliko dobro da znamo sve jedno o drugom, izlazimo zajedno, idemo u šoping, idemo na more… Prošle godine smo odlučili da sami, bez roditelja, odemo na letovanje.

Prvog dana, kada smo stigli, raspakovali smo se i dogovorili se ko će prvi pod tuš. Naravno, to je bila seka. Kada je izašla, naravno gola, ja sam se bio skinuo, ali kada sam je video, uzbudio sam se i brzo sam ušao da ona ne primeti.

Kasnije tokom večeri smo se dogovorili da izađemo u neki disko. Tamo smo malo više popili, plesali… U tom momentu ja sam krenuo da je poljubim, ona se nije bunila, čak mi je uzvratila. Tu se to tako završilo, ostali smo do u kasne sate, i tako smo otišli da spavamo.

Ujutu u hotelskoj sobi, na doručku me je seka čekala i počela da priča o onome što se sinoć desilo. Pričala je da to nije ok, da me voli kao sestra brata, ali da mi nismo par…

U jednom trenutku se videlo da se ponaša čudno… kada sam joj prišao, odmah me je ščepala i počela ljubiti, i skidati odeću sa sebe. Ja sam to prihvatio i skinuo odeću sa sebe.

Posle toga je počela da mi puši kurac koji je počeo da raste i narastao do 19 cm, na šta se ona prijatno iznenadila. guta bratovu spermu

Nije joj dugo trebalo da me dovede do vrhunca, svršio sam veoma obilno, ali je s lakoćom sve progutala.

Tu nije bio kraj, odnah sam je bacio na sto i prišao joj od pozadi. Naglo sam uleteo u nju odmah je zaječala i zamolila da budem nežniji, što sam i učinio.

Pročitajte i ...  Jebala sam se sa polu bratom

Jebao sam je tako 15-ak minuta i osetio sam da ću opet svršiti, ali mi je ona rekla da želi da je napunim, što sam i učinio.

Ispraznio sam se do kraja u njoj… U tom momentu je i ona svršila, tako da je jecala od zadovoljstva.

Ja sam otišao da se istuširam, tj. zajedno smo otišli.

Posle tuširanja smo otišli na plažu…

Tako se završio naš prvi dan, a svaki sledeći je bio sve lepši…

 

2.

Ja sam se sutradan posle plaže probudio osetivši da me nešto dodiruje..

To je bila Ana koja mi je uveliko pušila kurac. Primetivši da sam budan rekla je samo: „Dobro jutro batice, jel’ ti se jebe?”.

Odmah sam je ščepao i nabio joj ga do jaja u usta. Jebao sam je silovito i jako, osetivši da ću svršiti, pa sam ga izvadio iz njenog grla i svršio joj po licu, što joj je prijalo. Rekla je da joj je ionako nestalo kreme, pa joj je ovo dobra zamena.

Posle toga sam joj skinuo crne tange i počeo lizati klitoris. Lizao sam joj ga, a u isto vreme sam je jebao prstima u pičku. Ubrzo se sva stresla i grčila – svršila je po mom licu, ja sam se uzdigao te me je olizala.

Meni se u tom trenutku kurac digao, te sam se namestio na ulaz. Polako sam glavićem prelazio po usnama njene pice, a onda sam počeo prodirati lagano. U tom zanosu smo se strasno ljubili a ona je sama određivala ritam odozgo.

Nakon par minuta smo promenili položaj: ona je legla na leđa, a ja sam je zaskočio odozgo. Tako sam mogao prodirati duboko u nju. To nije dugo trajalo, ovoga puta sam ga izvadio pre vrhunca i dao joj da ga posisa.

Pročitajte i ...  Ja Mama i Prijatelji

Iscedila je zadnju kap iz njega, na kraju ga je poljubila i otišla pod tuš. Ja sam ostao da ležim.

Posle tuša mi je donela kafu i doručak u krevet. Posle doručka smo otišli do grada u šoping po nekim sexy šopovima za donje sexy rublje.

Posle šopinga smo se vratili u hotel i otišli na neku zabačenu plažu gde nikog nije bilo. Skinuli smo se potpuno goli, namazali smo se kremom i legli da se sunčamo. Posle izvesnog vremena nam je bilo prevruće, pa smo otišli da se rashladimo.

seka se nabija na kituU vodi smo u tom momentu počeli da se ljubimo. Meni se digao, ona je to osetila i skočila mi u naručje, te je počela da me jaše. Kada sam se umorio, jer nisam nešto preterano jak, odveo sam je u plićak, gde sam ja legao a ona me je ponovo zajahala tako.

Jahala me je skoro 20 minuta. Na kraju sam svršio u njoj. Ona se nije sklanjala sa mog kurca koji je ostao u njoj da se cedi, nego je legla na moje grudi dodirujući me njenim.

Ležali smo još 10-ak min u vodi. Posle toga smo izašli, obrisali se i vratili se u sobu. Tako se završio moj drugi dan na moru sa seka Anom. Preostalo nam je jš 8 dana na moru, te sam ja jedva čekao sutrašnji dan..

 

3.

Treći dan je uveliko osvanuo. Mi smo doručkovali i dogovorili se da odemo na jednu sexy žurku koja je trebalo da se odvija na privatnom posedu.

Kako je dan proticao, ja sam bio sve uzbuđeniji, jedva sam čekao da odem… Tek je bilo 17h, a žurka je počinjala u 21h, tako da sam morao da vidim seku, što sam i uradio. Već je počela da se sprema, tuširala se. Ja sam ušao, ona se pozdravila sa mnom, ja sam joj prišao i krenuo da je mazim. Odgurnula me je i rekla mi da se strpim do večeras, i nasmejala se.

Pročitajte i ...  Poveo sam Sestru na Poslovnu Večeru

Došlo je vreme za polazak, ona je bila utegnuta u beloj haljini i s maskom na licu i crvenim štiklama.

Ja sam bio u crnim cipelama, crnom odelu.

Tamo nas je dočekalo prijatno osoblje, seli smo u separe. Kasnije se ispostavilo da smo mi glavna atrakcija, tj. moja seka, jer je ona jedina pička na zabavi sa još 12 muškaraca koji će jebati samo nju.

Parti je počeo tehno muzikom, sa brdo alkohola, duvanja…

Polako su počeli da izvlače kurčeve i da se ređaju po redu, a ona je počela da im puši.

Ja sam naravno bio prvi. Nije mi dugo pušila jer su tu bili još 12 muškaraca, tako da sam legao na pod, ona me je jahala odozgo, a drugima je pušila.

Dok je svakom pomalo ispušila kurac, ja sam svršio i napunio je, tako da sam se posle toga sklonio i posmatrao sa strane. razvaljuju mu seku

Oni su je posle jebali i u dupe i u pičku i usta, tako da su joj sve tri rupe bile zauzete. Ja sam sve to snimao, tako da i dan-danas imam taj snimak koji povremeno gledamo.

Jebali su je oko sat i po, i svi su joj svršavali u pičku, valjda je to takva žurka i bila, kako sam kasnije saznao.

Posle toga su joj dali posudu da joj iscuri sva ta sperma iz pičke, te je sve to progutala.

Negde oko pola tri, kad su svi otišli, ostali smo ja, sestra i gazda, koji nam je dao 500 evra, i rekao nam da smo bili fenomenalni i da ako smo slobodni sledeće nedelje, da možemo da se javimo njemu koji će nas povezati s njegovim prijateljem, gde ćemo, ako se pokažemo, zaraditi duplo!

Ja sam bio šokiran, ali i zainteresovan, što se ispostavilo i sa mojom sestrom. O tome smo pričali u hotelskoj sobi pre spavanja… ali bilo je vreme da spavamo, zaslužili smo odmor 😉

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

hot devojke

Aaaaaaaa nemoj :)