mama liže ćerkinu pičku

Zavalila sam se, osećajući kako trnci postepeno popuštaju. Nakon tog dana masturbacija je uvek bila otvorena tema i bilo nam je prijatno sa potpunom golotinjom. Videla je da se s vremena na vreme dodirujem, a viđala sam sve češće i ja nju. Istina je bila da sam se mnogo uzbudila dok me je Milica gledala i moja pica je od tog dana uvek bila u plamenu kada bih bila gola pred njom.

Aroma moje pičke redovno je bila u vazduhu. Jednog dana dok sam ležala gola u dnevnoj sobi počela sam da razmišljam o Milici. Postala je tako lepa mlada žena. Sa 18 godina još uvek je imala prizvuk nevinosti, ali je postojala i prirodna senzualnost kojom je odisala. Bila je sitnija od mene, nije nasledila moje sise, ali jeste moj ten i oči.

Znala sam da je seksualno aktivna sa momcima jer smo nekoliko puta pričale o tome.Takođe mi je rekla da je bila i sa devojkama. Kao što rekoh, bile smo otvorene za priče o seksu, masturbaciji i golotinji.

Što sam više razmišljala o onome što se dogodilo i o pogledu u njenim očima dok me je posmatrala, pička mi je više gorela. Milovala sam svoje grudi i bradavice dok sam u mislima prolazila kroz celu scenu i razmišljala o tome šta ona trenutno radi. Znala sam da je u svojoj sobi pa sam ustala, popela se uz stepenice i otišla niz hodnik u njenu sobu. Vrata su bila odškrinuta puštajući blagi sjaj svetlosti, tako da sam znala da je budna.

Takođe sam mogla da čujem tihe prigušene zvukove koje sam prepoznala jer sam u poslednje vreme počela sve češće da ih čujem po kući, a posebno iz kupatila i njene sobe. Duboko sam udahnula, otvorila vrata i ušla u njenu sobu. Naravno da je ležala raskrečena i trljala svoju ribicu.

Videla me je ali nije ni pokušala da se prikrije, niti je sklonila ruku od svoje mace. Samo mi se nasmešila kao da je očekivala da uđem. Nismo u tom trenutku progovorile ni reč. Sa osmehom i podignutom obrvom prišla sam i sela na ivicu njenog kreveta. Milica se opustila i noge su joj se malo više otvorile pa je ponovo počela da pomera prste na svojoj pičkici. Sedela sam zagledana u njenu ruku koja je milovala svoju prelepu, glatku picu. Polako sam ispružila ruku i pomilovala je po obrazu i kosi.

Pročitajte i ...  Fetiš Gaćice

„Duša moja… tako si lepa… tako te volim.“

„I ja tebe volim mama.“

Njeno disanje je sada bilo malo brže i mogla sam da vidim crvenilo na njenim obrazima i vratu. Srce mi je lupalo od uzbuđenja gledajući svoju ćerku kako uživa. Odjednom, obuzeta požudom, ispružila sam ruku i položila je na njene malene grudi. Mogla sam da osetim kako joj se bradavica stvrdnjava dok sam nežno prelazila prstom preko jedne a zatim preko druge dojke.

„Ohhhh mama!“ Milica je uzviknula i izvila leđa.

Mogla sam da čujem mokre zvukove koje je pravio njen prst dok se jebala. Polako, pustila sam da mi ruka klizi nadole preko njenog malog stomaka sve dok mi se ruka nije odmarala tačno iznad njene pičke. „Mamice“, promucala je Milica dok je klimala glavom u znak odobravanja. Spustila sam ruku niže između njenih nogu i stavila sam prst pored njenog i zajedno sa njim ušla u njenu usku ribicu. mama i ćerka masturbiraju

Milica je samo uzdahnula i zaljuljala kukove napred kako bi pokušala što bolje da primi oba naša prsta duboko u sebe. Uživala sam dok sam masturbirala sopstvenu ćerku. Cela ideja o tome me je toliko napalila da mi je druga ruka ponovo bila dole u gaćicama. Moje gaćice su bile natopljene i moja pica je bila tako mokra i klizava. Mogla sam da osetim aromu naših genitalija koja se širila i ispunjavala prostoriju.

Počela sam da je jebem prstom brže i dublje. „Svrši za mene dušo… pusti se. Oseti moj prst u svojoj pički i svrši svuda po njoj… da da!“ Milica je ispustila zvuk koji nisam ranije čula od nje – zvuk njenog orgazma. Glava joj je ležala u jastuku i izvila je leđa. Njeno celo telo je drhtalo i bukvalno sam mogla da osetim njen orgazam kako počinje dole u njenim nogama i pomera se gore po celom telu…

Pročitajte i ...  Jednostavno se desilo

Kapljice znoja su joj izbile preko čela i malih sisa. Nasmejala se, stavila ruke oko mog vrata i povukla me do sebe. „Volim te mama“, rekla je i usne su nam se srele za meki dugotrajni poljubac. Usta su mi se lagano otvorila i očešala sam jezik o njene usne. Ubrzo smo bile u strasnom poljupcu dok su nam jezici plesali u ustima.

Naglo sam ustala i izmigoljila se iz mokrih gaćica a potom dopuzala na njen krevet. Moja ruka je kliznula gore i stisnula njenu malu dojku dok sam se spuštala na nju i ponovo je poljubila. Moje noge su se zakačile oko njenih, čvrsto stežući, počela sam da klizim klitorisom o njenu butinu.

Sisala sam njen jezik i pokušavala da gurnem jezik praktično niz njeno grlo, stenjući u njena usta. Njena butina je bila mokra i klizava od mojih lepljivih sokova. Moj klitoris je bio toliko osetljiv trljajući se o njenu nogu da je pucao strujni udar kroz moje telo. Prsti su mi štipali i trljali njenu tvrdu malu bradavicu i mogla sam da osetim kako njene ruke pipaju moje telo, gnječe moje sise i hvataju me za dupe. Bile smo kao tinejdžerke u jebenom ludilu.

Ovo je bilo deljenje intimnog porodičnog trenutka ljubavi sa mojom ćerkom. Polako sam se spuštala niže niz njeno telo, malo golicala pupak, a onda se pomerila još niže. Milica je instinktivno raširila noge, potpuno mi verujući. Rukama sam joj još više razmaknula noge i sa ljubavlju gledala u njenu prelepu picu. Bila je zajapurena i blago natečena, a usne su joj blistale na mekom svetlu. mama liže ćerkinu pičku

„Milice, imaš najseksi pičku koju sam ikada videla.“ Ispustila je tiho stenjanje kad sam se nagnula i širom otvorila usta kako bih mogla da ih stavim preko njene cele pičke. Polako sam počela da sisam i jezikom prelazim po spoljnim ivicama njenih usana, zalazeći sve dublje i dublje sa svakim lizanjem. Milica se migoljila na dodir mojih usta i jezika na njenoj pici, njene ruke su otišle do moje glave i povukle me čvršće.

Pročitajte i ...  Mama i Njene Sisetine 1. Deo

Sisala sam jače i pritisnula jezik dublje, ljuljajući ga gore-dole i sa strane na stranu u njoj i osećala sam kako mi njeni sokovi pokrivaju lice. Milica je iznenada izvila leđa i duboko zastenjala, a ja sam osetila isti orgazam koji sam osetila pod prstom, samo što sam ga sada osetila pod jezikom. Pritisnula sam lice uz njenu pičku što sam jače mogla i lizala je kao da umirem od gladi. Milica je sada skoro vrištala dok se njen orgazam širio njenim telom.

„Liži me mama… liži meeeee!“

Lizala sam ćerkinu pičku dok nije postala toliko osetljiva da mi je odgurnula glavu. Polako sam puzila uz njeno telo, ljubeći je celim putem, sve dok nisam legla na nju i poljubile smo se na dubok i strastven način, uživajući u ukusu njene sperme na našim usnama.

„O Milice, toliko te volim.“

„I ja tebe volim mama.“

KRAJ!

Za Prvi Deo klikni OVDE!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Orgazam pred svojom ćerkom 2. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)