nabijanje u svoju unuku debeli kurac

Marijana je izašla iz predvorja svoje zgrade tog ranog prolećnog jutra. Prošetala je do mesta gde joj je bio parkiran auto i stavila svoju torbu na zadnje sedište. Sela je u auto i odvezla se u posetu svom dedi za vikend. Marijana je mnogo volela svog dedu. Odlično su se slagali i ona je uživala u tim posetama iako su se veoma retko dešavale. Poslednji put ga je posetila pre skoro 2 godine.

U poslednjih godinu dana otkrila je seks i shvatila da što je perverzniji, to joj se više sviđa. Bila je sa nekoliko muškaraca i svi su bili prirodno dominantni. Ona je bila jaka i samostalna devojka u dvadesetima, ali u spavaćoj sobi je volela da bude krhka i bespomoćna, pokorna.

Bilo je oko 9:30 ujutro kada je stigla kod deke, tako da je znala da je već budan. Marijana je pozvonila na vrata i posle nekoliko sekundi deda je otvorio vrata. Njegov osmeh je bio momentalan i širok. Bio je zadivljen koliko se razvila za dve godine koliko se nisu videli.

„Izgledaš sjajno dušo“, uzviknuo je deda. sa dekom u krilu

„Hvala deko. Ti si macan kao i uvek.“ Nasmejala se prišla i poljubila dedu u obraz. Ušla je unutra, spustila torbu na pod i skinula kaput. „Imaš li kafe deda?“

„Naravno dušo, ti se istuširaj i osveži se od vožnje, a ja ću ti skuvati. Srednja beše?“

„Gorča. Život mi je dovoljno sladak.“ – namignula mu je, zgrabila svoju torbu i krenula gore u kupatilo da se brzo istušira.

Kao i svaki put, i ovo tuširanje nije moglo da prođe bez dodirivanja njene osetljive ribice. Marijana je bila veoma mlada i njena seksualna energija je bila neopisivo jaka. Dok se tuširala počela je da trlja macu sve jače i brže. Želela je da joj dan počne sa orgazmom ali: „Marijana!“ deda je viknuo odozdo: „Peškiri čisti su ti na veš mašini!“

Njegove reči su je izbacili iz maštanja pa je bez orgazma završila tuširanje. Obukla je bade-mantil i krenula dole. „Ne znam da li sam ti rekao ali izgledaš prelepo princezo“, rekao je deda kad je sela pored njega. Nije shvatila da joj se ogrtač malo otvorio što je privuklo dedinu pažnju. Njene grudi su bile i dalje malene ali su počele da dobijaju na punoći. Osetio je da mu kurac postaje tvrđi samo pri pogledu na nju.

Pročitajte i ...  Intiman razgovor sa svojim Sinom 2/2

On je bio samac i mnogo je vremena prošlo od kada je imao seks iako je i dalje bio veoma zgodan i da se malo potrudio mogao bi da pojebe neku od prijateljica bez problema. Iz nekog razloga njegovo očigledno buljenje bilo je veoma uzbudljivo za unuku koja je pila kafu i diskretno merkala njegov pogled.

Pomerivši se namerno, njena bradavica je postala vidljiva. „Khm… Dušo, tvoj ogrtač je otvoren.“

„Oh, izvini deko.“ rekla je dok je zatvarala ogrtač i kretala ka kauču dok su joj rumenili obrazi.

Sela je tako na kauč da je bila potpuno izložena za njega i ponašala se kao da nije imala pojma da on može da vidi njeno međunožje. Nije mogao da odvoji pogled od potpuno obrijane mlade pičke ispred sebe.

„Dugo nisi bio sa nekom, zar ne deko?“

„Hm.. da… ovaj… misliš sa nekom ženskom?“

„Da, sa ženskom.“

„Nisam draga… nisam godinama…“ – govorio je i polako prilazio svojoj unuci koja je ležala na kauču.

„Sviđa ti se ono što vidiš?“ upitala je Marijana.

„Pitaš me kao moja unuka ili?“

„Pitam te kao odrasla devojka, kao seksualno biće.“ Počela je polako da trlja svoju picu dok je on gledao. Mogao je da vidi da joj je pička mokra.

„Ufff… svo ovo vreme… nisam znao da mi je unuka tolika drolja!“

Marijana je bila u šoku. Ne samo da ju je reč „drolja“ dodatno ovlažila, već je delovalo da je deka bio jedan od onih dominantnih tipove na koje se jebeno ložila. Volela je da sluša takve reči, volela je ponižavanje i brzo je nabila prst u svoju veoma vlažnu rupu. Stenjala je i jebala sebe, a on je mislio da će svršiti u pantalonama od količine uzbuđenja.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 3. Deo

„Znaš deda, osećam se kao kurva što radim ovo za tebe.“

„Za mene?“

„Da… uffff… jebeno me koristi kako god želiš!“

Deda je stezao svoju nabreklinu preko pantalona dok je gledao i slušao prostote svoje mlade napaljene unuke. „Ti si moja mala prljava kurva i koristiću te kako god hoću. Je li to jasno?“

„Daaaaa… da gospodine…“

Sklonio je njenu ruku od pice i počeo da trlja njen klitoris. Stenjala je veoma glasno, a kada je kliznuo prstom duboko u nju, vrisnula je usled čega joj je deda rukom začepio usta. Počela je da se nežno podiže i nabija na njegove prste. Voleo je koliko je topla i vlažna, i voleo je osećaj njene pice na njegovim prstima. Izvukao je prste i počeo da ih liže kušajući unukine divne tople sokove. jebanje unuke u usta

Nije mogao više da čeka. Ustao je i skinuo pantalone, a kurac mu je bio ogroman. Najdeblji penis koji je ikada videla. Zakoračio je pored njenog lica i zahtevao da mu popuši kurac. Uzela je njegov veliki kurac u usta, nateravši deku da započne stenjanje: „Uffff… prljava mala kurvo, popuši dedin debeli kurac.“

Nije mogla da veruje koliko je veliki njegov penis, usta su joj bila razvučenija više nego ikada ranije. Bio je grub, čupao ju je za kosu i duboko je tucao u grlo. Sisanje velikog tvrdog kurca njenog dede činilo je da se oseća kao prljava kurva, a kao što smo do sada naučili – volela je da se tako oseća.

„Ustani i nagni se za mene kurvetino jedna prljava… Pokaži dedi tu guzu i tvoju razjebanu pičku!“

Marijana je uzbuđeno uradila kako joj je rečeno, i nagnula se pokazujući deki svoju picu i guzu. Išamarao ju je grubo i snažno po guzi a onda joj na brzinu nabio prst u dupe. Koliko god volela da je koriste i da bude drolja, ona nije imala previše iskustva, i anal svakako nije bio nešto što je ikada probala. Nastavio je da joj prstima razvlači anus.

Nakon nekoliko minuta nelagode počela je da uživa u tome. Osećaj je bio neverovatan ali ona je želela još. „O da, jebi me deda, molim te! Nabij mi ga u guzu!“ Sada ga je molila.

Pročitajte i ...  Unuka želi nova Kola 2. Deo

„Uhhh… misliš da si spremna za dedin veliki debeli kurac?“

„Da gospodine.“

Zakoračio je iza nje i polako uvukao svoj veliki kurac u njenu mokru pičku. Ali nežnost nije dugo potrajala jer je ubrzo počeo žestoko da je buši svojom kurčinom. Stalno joj je udarao i šamarao po guzici, dok joj je tucao u pičku.

„Posedujem te i jebaću te u guzu.“ nabijanje u svoju unuku debeli kurac

Čuvši kako deda kaže da je poseduje, svršila je prvi put tog dana. „Da daaaaa gospodine…“ vrištala je dok je svršavala na dedin kurac.

Pljunuvši joj na zjapeći čmar deda se nagnuo i uz otpor njenog nevinog anusa ipak uspeo da se probije i da joj izazove još jedan orgazam. Bila je to najuža i najmoćnija guza u kojoj je ikada imao čast da boravi sa svojim debelim kurcem. Drhtao je i jedva se održavao dok je tražio pravi ugao i tempo.

„Jebote…“ – govorila je unuka gubeći dah i uživajući u za nju potpuno novim senzacijama.

Spontanost i taboo bili su prosto neodoljivi, kao da je sve bio san, toliko se dobro osećalo. Imala je starijeg iskusnog dominantnog ljubavnika duboko u guzi a on je posle toliko vremena tucao ženu, i to ne bilo koju nego mladu lepu zgodnu … i svoju unuku.

Uz takve misli deda je svoju vruću spermu upucao duboko u njeno dupe, obeležavajući svoju teritoriju. Osetila je kako njegov penis eksplodira duboko u njoj. Sada je znala – on je zaista poseduje.

„Ti si tako prljava kurva.“

„Da gospodine. Da deko.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)