mama i kašikanje

Dok ovo pišem, još uvek ne mogu da verujem da mi se ovo desilo. Mislim, ja sam tipičan tip mame domaćice konzervativnog izgleda, za koju se nikada ne bi sumnjalo da prolazi kroz nešto nestašno, a kamoli skandalozno. Sa 165cm, i oko 60kg, imam plavu kosu i plave oči, pokušavam da se brinem sebi i povremeno vežbam kako bih uklonio stres koji je uobičajen za samohrane roditelje.

Moj bivši je otišao ne tako davno jer jednostavno nismo mogli da prestanemo da se svađamo. Došlo je do tačke u kojoj je moj 21-godišnji sin morao da reaguje i nagovori ga da se iseli. Ubrzo se dogodio sporazumni razvod. Onda je moja ćerka otišla na fakultet, a moj sin Miroslav je ostao u gradu i pohađao je neke kurseve vezane za kompjutere.

Nas dvoje smo uglavnom išli u različitim pravcima, ali sada kada je on stariji, čini se da se lakše povezujemo i pokušavamo da radimo nešto zajedno barem jednom nedeljno. Toliko smo se zbližili da je čak pristao da pođe sa mnom na prazničnu zabavu koju je organizovala moja firma u susednom gradu.

Žalila sam se da moram da idem sama, a on je pokušao da mi podigne raspoloženje govoreći da ne moram da idem sama, da će ići on sa mnom ako želim. Zahvalila sam mu se i rekla da bi to bilo sjajno. Taman sam planirala da malo popijem i opustim se pa bi on mogao da vozi.

Sama zabava je bila u redu. Radim za veliku korporaciju i ceo jedan sprat u toj višespratnoj zgradi je korišćen kao plesni podijum. Bilo je plesa, hrane i dosta pića, u čemu sam veoma uživala. I Miroslav takođe, odlučio je i on da popije nekoliko pića. Činilo se da je jedna od mojih koleginica želela da impresionira Miroslava, ali ko bi mogao da je krivi. žurka žurka

Sa dobrih 190cm i preko 100kg čistih mišića, Miroslav je atraktivan, u formi i naravno veoma mlad. Ona mu je ostvoreno rekla da je (citiram) macan, a on je samo pocrveneo i odmahnuo glavom. Njih dvoje su plesali i uživali ali zaista me iznenadio kada je poslednji ples sačuvao za svoju mamu.

„Bojim se da sam se previše opustila“, priznala sam.

„Neka si, i ja sam“, odgovorio je.

Kada smo shvatili da je đavo odneo šalu i da nema smisla da vozimo kući, odlučili smo da je najbolja ideja da prenoćimo u hotelu. Dok smo rezervisali sobu u jednom prelepom hotelu u centru, razmišljala sam o celoj toj situaciji. Osećala sam se malo čudno. Moj sin više nije bio dete. Bio je stariji, odrasla osoba. Zajedno smo plesali. Moja prijateljica je pričala o njemu na način koji me je malo poremetio.

Ali, on je bio moj sin, i nisam smatrala da je loše da ostanemo preko noći i delimo sobu umesto da rizikujemo i vozimo. Bilo je tiho u sobi dok smo se oboje spremali za spavanje. Uvek je bio kavaljer, insistirao je da prvo ja odem u kupatilo i osvežim se. A kada je posle mene on ušao u kupatilo, bila sam zapanjena jer nisam znala u čemu ću spavati!

Pročitajte i ...  Jebao sam Svoju Zagorelu Majku 2. Deo

Na sebi sam samo imala donji veš i preko toga veliki peškir. Brzo sam skinula ogrtač i zavukla se pod pokrivač, osećajući se toplo i prijatno i zadovoljno što ću spavati na isti način kao kod kuće. Izašao je iz kupatila u boksericama i takođe je bio zbunjen. Pogled mi je otišao na njegove grudi i ramena koja su bila vrhunski razvijena.

Bez razmišljanja, pogled mi je odlutao tamo gde se njegov uski stomak spajao sa boksericama i trag dlaka koji je nestao ispod pamučne tkanine. Tada sam primetila da je zastao i stoji mirno. Podigla sam glavu i videla da je imao osmeh na licu dok mi je uzvraćao pogled. Mislila sam da ću umreti. Shvatila sam da me je uhvatio kako buljim u njega, u grudi i stomak… čak i u međunožje.

Odmah sam skrenula pogled, postiđena. Ali nisam dugo izdržala. Čula sam ga kako šetka po sobi i slaže svoje stvari, tako da sam morala opet pogledati. Donji veš nije učinio da zaista sakrije izbočinu koja je pulsirala niz levu nogavicu uskih bokserica.

Opet sam ga pogledala u lice, a on mi je uzvratio pogled. Ništa nismo rekli. To je bio prvi put da sam ga gledala na drugačiji način. On više nije bio samo moj sin, već odrastao zgodan šarmantan čovek.

„Khm, trebalo bi da spavamo, duga je vožnja nazad“, konačno sam rekla.

„Slažem se mama“, složio se i otišao do prekidača za svetlo, ugasivši ga. Ležala sam i slušala kako ulazi u krevet.

„Hvala ti Miroslave. Bio si tako divan večeras.“ rekoh mu u mraku.

„Drago mi je da sam išao sa tobom, ekstra sam se proveo.“

„I ja isto.“

Soba je bila tiha neko vreme, a mene je savest grizla zbog očigledno neprimerenog načina na koji sam ga posmatrala. Osećala sam užasnu krivicu. Želela sam da kažem nešto, ali nisam znala šta. Tako da sam ćutala i pokušavala da zaspim, ali me je prekinulo njegovo okretanje u krevetu i glas: „I inače spavaš samo u donjem vešu?“ Pitao me je iznenada.

„Da dušo.“ – odmah sam odgovorila, ne želeći da ispadne da sam nervozna, želela sam da zvučim mirno i sabrano.

Čula sam potom kako je ustao iz kreveta počeo da se kreće. Okrenula sam se leđima od njega da bi mu dala privatnosti i pokušala da oslušnem šta radi. A onda sam izgubila dah! On se penjao na moj krevet! Bila sam šokirana. mama u donjem vešu

„Ne mogu da spavam.“ rekao je tihim glasom.

Bila sam okrenuta leđima od njega ali bila sam i potpuno svesna svoje praktično golotinje jer donji veš koji sam imala na sebi bio je sve samo ne običan i prikladan. Mogla sam da osetim njegovu toplinu iako me nije dodirnuo. Pokušala sam da smislim šta da uradim da mu nežno kažem da to nije primereno jer smo oboje odrasli i praktično goli.

Dok sam tražila prave reči, osetila sam kako mi njegova ruka dodiruje rame. Nežno je masirao gornji deo mog ramena i osetila sam kako mi se rame lagano opušta uz njegov dodir. Šta se ovde dešava? Pojačao je pritisak ali je to činio na utešan i umirujući način. I dalje nisam rekla ništa.

Pročitajte i ...  Mamin Vibrator 1. Poglavlje

Nakon par minuta, pomerio je ruku tako da su mu samo vrhovi prstiju bili na mojoj koži. Zatim je vrhovima prstiju pratio moja leđa, kičnu, sve do donjih leđa. Bilo je umirujuće, a istovremeno i erotično, i ponovo sam u sebi pokušavala da smislim nešto da zaustavim sve. Ali tešila sam se (i pravdala ga) da je samo fin i brižan.

Ali osetila sam kako mu se ruka spustila na moj kuk i tek tada sam shvatila da su mi se gaćice snažno uvukle među guzove i verovatno mi je guza izgledala ili golo ili kao u majušnim tangama. Duboko sam udahnula i osetila kako mu ruke preko kuka ide ka mom stomaku. Kada je njegova ruka bila ravna uz moj stomak, nekontrolisano sam zastenjala.

Nije rekao ništa. Nije se pomerio. Njegova ruka je bila na mojoj goloj koži. Osetila sam kako mi bradavice reaguju kao i moja ribica, dok sam pokušavala da predvidim šta će sledeće uraditi. Polako je pomerao ruku kružnim pokretima kao da me pomiluje po stomaku. Treći ili četvrti put, radijus se širio i poslednja dva njegova prsta očešali su vrh mojih gaćica.

A onda mi se primakao. Osećaj je bio čudan… i trebalo mi je neko vreme da shvatim – njegova gola kita je bila naslonjena na moju guzu!! Skamenila sam se. Morala sam da zaustavim ovo! Šta se dešava ovde? U kom trenutku će stati? Razmišljala sam o tome kako bih mogla da prebacim svoju ruku na njegovu i da ga odmaknem. Ipak. Ja nisam ništa uradila. Ruka mu se podigla, ušla ispod mog grudnjaka, a kurac mu se smestio između mojih guzova.

Čvrsto sam stisnula oči u mraku i uživala u njegovim dodirima, stezao je bradavicu među prstima i gnječio moju dojku. Nisam ništa rekla a sve što treba da uradim je da mu kažem da prestane. Kad ode predaleko reći ću mu, odlučila sam. Ali instinktivno, moja desna noga se pomerila malo unazad i nežno se izdigla. Ja sam se bukvalno smeštala u pozu za seks!!! mama i kašikanje

Oboje smo znali efekat ovog malog pokreta mojom gornjom nogom, izlažući me još više njegovom dodiru. Sa ovom mišlju, njegova se ruka pomerila dole, pa u gaćice, i obuhvatio je velikom šakom moju pičku. Ovo je bio otvoren i nepogrešivo seksualni dodir! „Ohh“, prošaputala sam.

Njegova dva srednja prsta su me džarali u kružnom pokretu sve dok nisu zaronili duboko u mene. Ponovo sam znala da treba da preduzmem neku akciju da ovo zaustavim, ali nisam učinila ništa da se oduprem, čak sam i dodatno podigla nogu i sada sam je držala stopalom na krevetu i sa savijenim kolenom visoko.

Jeste bio tako mlad ali veoma je iskusno manipulisao mojim međunožjem. Vešto je telom gurao moja leđa i osetila sam kako mi torzo lagano ide napred, pomerajući me dok nisam bila savijena u kukovima, dok sam ležala na boku. Bila sam nagnuta sa svojim dupetom okrenutim prema njemu. Nastala je pauza dok sam pokušavala da se orijentišem na ono što se dešava. Bila sam mu izložena!

Pročitajte i ...  Letnji Raspust kod Bake 2. Deo

Pomerio je ruku sa mog međunožja kako bi izvukao gaćice iz mojih guzova. Osetila sam njegovu toplu tvrdoću i odmah pomislila na njegovu debljinu. Glava mu je bila naslonjena na moje usne, on ju je pomerao tako da se trljao o moju pičku. Pička mi je zjapila, bila je napaljena i mokra, spremna za sinov kurac.

„Miroslave“, rekla sam slabašno, „ja sam tvoja majka.“

Njegova ruka na mom kuku povukla me je i veoma grubo je nabio pola dužine svog kurca u moju dugo netaknutu pičkicu. „Ooohhh,“ uzviknula sam, zvučeći kao da sam povređena. Lagano se povukao unazad, a zatim se još jednom snažno zabio u mene, ovaj put unoseći celu dužinu u mene.

Bila sam nabijena na njega, bio je duboko u meni, rastežući moje usne do novih nepoznatih granica. Brzo je povukao kukove unazad i moje usne su se priljubile za njegovu kurčinu dok se kretala. Zaustavio se, rekao tiho – „Znam mama… znam i želim te još više zbog toga!“ svršio u mamu

Vrisnula sam kada je počeo da se kreće napred-nazad u meni. Orgazam me je ODMAH potresao dok me je uzimao s leđa. Mogao je da oseti kako ja, njegova majka, drhtim dok me ljuljao na dušeku,nabijajući kurac duboko u moju toplu pičku koja se prilepila za njega.

„Miroslave“, slušala sam sebe i nisam mogla da verujem da sam mu uzvratila, „dušo, jebi me.“

Nakon tih reči počeo je da me jebe tako snažno i grubo da je delovalo kao da se prvi put tucam sa nekim. Tako me je izjebao da sam na kratko izgubila daj i ponovo sam osetila orgazam. „Daaa… razvali me sine!“ uzviknula sam i osetila da kreće da svršava. „DA, da, daj mi sve sine. Svu spermu mi daj!“ Sada se tresao dok se čvrsto držao uz mene i punio mi pičku svojom mladom plodnom spermom.

**

Probudila sam se dezorijentisana. Gledala sam okolo pokušavajući da se setim svega. Pored mena bio je on. Moj sin. Moja ljubav i sreća. Zakikotala sam se jer je tiho hrkao. Bio je potpuno go. Njegov penisa nežno je spavao. Prvo sam ga poljubila u obraz, potom u stomak, a na kraju u kurac. Mirisao je na spermu, na seks. Miris za koji se nadam da ću osetiti svakog narednog jutra.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Sa Sinom na proslavi Firme”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)