sisanje maminih sisetina

Ležala je na kauču licem nadole. Na sebi je imala spavaćicu koja joj se spustila do pola butina, ostavljajući izložene većinu njenih seksi dugih nogu. Ni jedan materijal odeće nije mogao da sakrije njeno masivno dupe. To dupe je ponosno ležalo gotovo kao da me zove.

Bila je prošla ponoć i shvatio sam da je bila tamo jer su se ona i moj otac posvađali oko seksa. Koliko sam čuo, nije bio zainteresovan i ona je praktično molila za seks. Nisam mogao da razumem ovo jer sam mislio da će biti obrnuto. Moj otac se opustio i imao poveći stomak od toga što je previše jeo i pio mnogo piva.

S druge strane, moja mama je bila skoro boginja. Sa zelenim očima i dugom crnom kosom odavala je utisak predivne milf. Njene sise su bile umetničko delo, ali njeno dupe bilo je zapanjujuće. Dva masivna jastuka od mekog meso koje je toliko ispunjavalo sve što je nosila da nijedan muškarac koji ju je video nije mogao da ostane ravnodušan. guzata sexy mama

Samo sam stajao i gledao je kako spava želeći da je dodirnem. Sa samo 20 godina i sa činjenicom da sam joj sin, priznajem da sam bio kukavica… pa čak i pičkica. Moja iskustva sa suprotnim polom bila su ograničena. Pored toga, ne bi sinovi trebali da se nabacuju sopstvenim majkama.

Pobego sam u svoju sobu i napravio ono što bi učinio bilo koji napaljeni momak – izdrkao sam kurac.

Očigledno je već sledeće noći pokušala opet da zavede mog oca. Kad sam ušao u dnevnu sobu, ponovo je ležala u spavaćici. Video sam svaki centimetar njenih nogu sve do njenih svilenkasto ružičastih gaćica. Gaćice su joj bile jako pripijene i sjajno su joj uokvirile masivno dupe. Pre nego što sam shvatio šta radim, prišao sam bliže kako bih bolje pogledao.

Što sam se više približavao, postajao sam sve više napaljen. Mogao sam da osetim kako se u mojim jajima stvara požuda. Odlučio sam se da, ako je moj otac ne može zadovoljiti, prokleto sigurno to mogu JA učiniti! Osim toga, ako ništa drugo, morao sam barem taknuti to dupe, čak i ako se mama naljuti na mene.

Pročitajte i ...  Žmurke sa Tatom 1. Deo

Pažljivo sam seo na ivicu kauča. Nisam mogao da verujem kako je divno mirisala. Polako sam joj stavio ruku na butinu i dobio trenutni naboj seksualne energije, jer je koža bila glatka poput satena. Prebacio sam potom ruku na vrh dupeta. Učinio sam to brzo, kako se ne bi ponovo uplašio i pobegao u sobu.

drka misleći na svoju majkuOsećao sam njen čvrst, ali mekan guz u mojoj ruci. Ali, baš kad sam razmišljao o tome da spustim gaće, ona se izvila u snu. Ovo me uplašilo, skočio sam i ponovo otrčao u svoju sobu. Kad sam stigao tamo, počeo sam da psujem sebe, shvatajući da se ona nije ni probudila. Smirivši se, ponovo sam se poigrao sam sa sobom.

Bio sam razočaran jer je sledeće noći moja majka očigledno uspela da vodi ljubav sa ocem, dok sam iz njihove sobe čuo zvukove jebanja. Prirodno, mama se te noći nije pojavila na kauču. Ali, još gore, nisam je našao tamo narednih nedelju dana. Konačno, moja prilika se ukazala jedne noći nakon što sam čuo kako se svađaju. Čak sam je čuo kako ga naziva „kurvinim sinom“.

Dobrih sat vremena kasnije bila je u onoj seksi spavaćicii, raširena na kauču. Osećao sam se kao čovek u misiji; sloboda celog sveta zavisila je od toga da li ću probati nešto sa majkom ili ne. Ovog puta došetao sam do kauča i seo pored tog velikog dupeta i stavio obe ruke tačno na njega.

Za nekoliko trenutaka nežno sam gnječio oba guza. Pokušavao sam da odlučim kako dalje odatle kad se ona ponovo pokrenula. Sklonio sam ruke, ali sam ostao tamo. Pre nego što sam shvatio šta se dešava, prevrnula se i pogledao sam je u uspavano lice. Pregledao sam njeno seksi telo i rastopio se pri pogledu na njene sise koje su padale iz spavaćice.

Pročitajte i ...  Kod Brata u Ordinaciji

Gledajući dole u njeno međunožje, video sam mokro mesto koje se stvorilo tamo gde su joj se susrela butine. Uveren da još uvek spava, stavio sam ruku na obe dojke i osetio kako se bradavice ukrućuju. Ne gubeći vreme, odgurnuo sam materijal u stranu i nežno milovao sise vrhovima prstiju trzajući bradavice.

Dok sam ih vukao samo malo jače, mogao sam da čujem kako joj disanje postaje sve izraženije. Podignuo sam pogled i video kako joj oči trepću dok se tek počinjala buditi. Izgledala je pomalo izgubljeno kao da nije sigurna ko sam. Naslonila je ruku na moju ruku i zastenjala: „Oh, da, ne zaustavljaj se. O, o….. O? Sine ti si? Šta to pobogu radiš? Ja sam ti majka jebote.“

Očigledno je sada znala ko se igra sa njenim sisama, ali, začudo, samo je ležala tamo dok sam ja nastavljao da joj stišćem dojke u čudu. „Mama, zaslužila si seks kad god ga želiš. Veoma si seksi i voleo bih da imam seks sa tobom bilo kad.“

Još uvek se nije pomerila. Jasno joj se sviđalo ono što sam radio s njenim sisama. Bez daha je odgovorila: „Ali, ja, ja sam tvoja majka. Nema šanse da to učinimo.“

„Mama, već jesmo“, nasmešio sam se sagnuvši se i uzeo bradavicu u usta dok mi je stavljala ruku na rame.

„Pobogu, sine, ne. U redu, možeš da mi poljubiš grudi, ali to je to. I, možeš to samo jednom, razumeš!??“

„Da mama“, željno sam se složio dok sam punom snagom ulazio u zadatak. Glava mi je lepršala od jedne do druge sise dok sam se prilagođavao, štipao i navlačio ih. Prelazila mi je prstima gore-dole po leđima dok je stenjala od oduševljenja. Okupao sam joj prsa u pljuvački dok sam vežbao jezik na njoj. sisanje maminih sisetina

Pročitajte i ...  Šaputala sam - "Tatice" 3. Deo

To su bile ubedljivo najveće sise koje sam ikad dodirnuo; nijedna devojka mojih godina nije mogla da se uporedi sa mojom majkom. Ali, avaj, nakon nekoliko minuta uživanja u tim savršenim sisama odgurnula me je, ustala i vratila se u svoju sobu ostavljajući me tamo da se sam zadovoljim. Iako sam bio razočaran, znao sam da ovo neće biti moj poslednji dodir sa majčinim telom.

**

Sledećeg dana ništa nije rečeno o našem susretu; gotovo kao da se to nije dogodilo. Ali stekao sam utisak da me ona gleda drugačije. A ja sa druge strane, morao sam učiniti sve što je u mojoj moći da ne buljim u njene sise sa kojima sam se tako lepo zabavljao prethodne noći.

Dok sam se spremao za spavanje te noći, ponovo sam čuo kako se svađaju. Moj otac je vikao da je jednostavno prokleto umoran. Na to je moja mama odgovorila da poznaje puno momaka koji ne bi bili preumorni za seks sa njom. Svađa se nastavila još nekoliko minuta pre nego što sam čuo mamu kako izlazi i zauzima svoje uobičajeno mesto na kauču.

Čekao sam u svojoj sobi da se uverim da je svađa završena i da mama spava. Ovog puta kad sam stigao u dnevnu sobu, oči su mi iskočile iz duplji, imala je prekratku spavaćicu sa podvezicom i čarapama, ali bez gaćica! Očigledno je pokušala svaki seksi trik za mog oca, ali ipak nije uspela, bar ne sa njim. Srce mi je ubrzalo dok sam se kretao ka njoj.

 

Kraj 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Nedojebana Mama 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)