Hotovanje porukama zgodna

Hotovanje porukama ili popularni Sexting je savršena predigra. To je zabavan, koketan način da ostanete seksualno povezani sa svojim partnerom. Ali isto tako dobar alat za flertovanje sa nepoznatim osobama ili ljubavnicima. Ono drži seksualne misli u vašem mozgu ceo dan uz dodatak avanture, intimnosti, erotičnosti. Evo nekoliko načina da začinite vaš hoterski život.

Hotovanje porukama treba da počne polako, lagano. Hotovanje porukama brineta

U pitanju je nagomilavanje seksualne tenzije. Započnite kuckanje uvodom koji pokazuje da ste spremni da se igrate, bez da otkrivate previše. Idite pet puta sporije nego što zapravo želite. Ne želite da skočite pravo u seksting bez zagrevanja. Dakle, umesto da odmah krenete sa 18+ stvarima, počnite naizgled nevini razgovor. A potom podignite temperaturu sa – „Pitam se šta imaš na sebi.“

Tako je i kada zaista vodite ljubav, nikada ne trebate žuriti. Naravno, postoje situacije kada nemate mnogo vremena, ali to je druga tema. Ako nekoga tek upoznajete, obostrana privlačnost je prisutna, odvojite svoje vreme. Namestite sebi tako da oboje imate vremena, da ne morate žuriti.

Igranje uloga.

Lepota hotovanja preko poruka je u tome što možete biti bilo ko. Trebate biti kreativni, pustiti mašti na volju, osloboditi svoje fantazije. Svaka osoba voli različiti roleplay, tj različite uloge, pa na osnovu toga eksperimentišite. Neko voli da je vezan i bespomoćan a neko dominantan. Neko voli klasiku tipa učitelj-učenica. Neko je ljubitelj taboo-a. Istražujte, unesite se, uživajte.

Uložite malo truda u vizuelni prikaz za Hotovanje porukama.

Kao što znate, poruke su sjajan vid komunikacije, ali ne postoji visuelni aspekt. Vizuelni elementi su veoma važni slanja poruka jer ih NEMA. To znači da morate sve da opisujete kako bi partner imao mogućnost da stvori tu sliku u svojoj glavi. Morate biti veoma kreativni i jasni u svojim opisima kako bi se održala nit dopisivanja. Opišite gde su vam ruke, u kom ste položaju, kako se osećate, šta zamišljate, opišite i okruženje oko sebe. Ne zaboravite da emocije pretočite u reči. Vaše reči takođe daju uputstva o tome šta želite da vaš partner radi sebi dok mašta o vama. Vi vodite put ka njihovom orgazmu.

Pročitajte i ...  Baka Traži Uslugu na Venčanju

Zabavite se prljavim rečima. Hotovanje porukama zgodna

Prljave vulgarne napaljive reči su svetlo vodilja za seksting. Reči koje koristite u svojim porukama daju vizuelni prikaz fantazije koja se odvija. Hotovanje je virtuelni seks, a u seksu partneri su bezobrazni, nestašni, vulgarni. Nema razloga da budete fini i kulturni dok masturbirate i maštate o seksu sa osobom sa kojom se dopisujete. Vaginu i penis nazovite narodnim izrazima, pišite rečima koji se koriste u erotskim pričama ili filmovima.

Zabava je ključna za Hotovanje porukama.

Seksting predstavlja trenutak kada oslobađate svoje fantazije. To je uživanje i zabava u punom smislu tih reči. Tu nema stega, nema osuđivanja. Šta god da se dešava u vašim životima, kakve god brige da imate – tokom hotovanja porukama to sve nestaje. Nema ni jedne jedine brige na svetu, samo vas dvoje, spojeni, uzbuđeni, napaljeni. Dajete im sebe, prepuštate se nagonima, emocijama, požudama. Otkrivate neke delove sebe za koje možda drugi ni ne znaju. Podižete intimnost na mnogo veći nivo.

IZVOR: https://www.smschat.biz

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)