jebe mamu u čmar

Sklanjajući donji deo spavaćice počeo sam da je milujem po guzi. Postajući malo odvažniji, razdvojio sam guzove i prešao prstom gore-dole po njenoj pukotini. Iskočio sam iz kože čuvši mamu: „Sine, sviđa li ti se moje guza?“

Trebala mi je sekunda da se malo priberem pre nego što sam odgovorio: „Da, mama, vrlo je seksi.“

„Možeš da je poljubiš ako želiš, ali samo ako mi zabodeš prst u čmarić.“

Zabio sam joj prst u rektum na njeno zadovoljstvo i poljubio je u guzu. Kako je ljubljenje postajalo strasnije, njeni kukovi su se počeli pokretati. Posle nekog vremena njeni pokreti postajali su sve izraženiji dok mi nije zabijala taj masivni zadnji deo u licu. Zaista je bila naložena.

Dok sam nastavljao napad, pokušavao sam da odlučim šta ću sledeće pokušati kad se odjednom mama podigla i sela naspram mene. Pustila je naramenice da joj padnu s ramena i nasmešila mi se. Dala mi je znak da ustanem i gotovo u transu, pitala je: „Da li voliš da me ljubiš u guzu?”

„Da mama, naravno da volim da te ljubim… svuda… posebno u tu sočnu guzu“, iskreno sam odgovorio. Posegnula je za mojim šlicom i počela da ga otkopčava.

„Kladim se da znam nešto što će ti se još više svideti!“ Gurnula mi je pantalone i donje rublje niz noge, uhvatila je kurac u jednoj ruci, a u drugom mi je stezala jaja. Nagnula se napred i liznula moju glavu penisa jedva je dodirujući, ali me je ipak naježila duž cele kičme.

Njena ruka je nežno počela trljati gore-dole, dok je njeno jezičenje postajalo agresivnije. Poslala je još jedan šok kroz moje telo kada su joj usne zahvatile ceo glavić. Očigledno je uživala u sisanju i drkanju mog kurca. mama mu sisa kurčinu

Duboko je udahnula dok je čvrsto stiskala moja jaja i uvlačila kitu celom dužinom u gladna usta. Sad sam glasno stenjao. Bila je neverovatna dok me uvlačila i izbacivala; ruke i usta radili su u savršenom ritmu. Mislio sam da će mi progutati celi penis niz seksi grlo.

Još jednom me čvrsto stisnula, a ja sam eksplodirao ogromnu količinu vrele sperme u njena vruća usta. Čak i nakon nekoliko hitaca nije prestala jer je izgledala kao da je gladna moje sperme. Napokon, pustila je moj penis da joj ispadne iz usta. Oblizala je usne i nasmešila se poput mačke koja je upravo pojela kanarinca.

Rekla mi je da se spustim na pod, naređivala je, bila je iskusnija i držala je kontrolu i dominaciju. Ustala je i pustila da spavaćica padne na pod. Nije gubila vreme i legla je preda mnom i raširila noge. Spustila je ruku i razdvojila svoju picu pokazujući ženstvenost iz koje sam pre 20 godina izašao.

Pročitajte i ...  Mama Branka

lizanje mamine pičkeGotovo da je zapravo pitala, „Sine, šta kažeš na to da dođeš i pojedeš maminu pičkicu?“ Moj kurac za kojeg sam mislio da je mrtav – odmah je oživeo. Nisam gubio vreme, a glavu sam joj stavio među noge tako brzo da nije mogla da preispita činjenicu da je upravo tražila od sopstvenog sina da je pojede.

Lizao sam koliko sam znao i umeo, nadajući se da radim dobar posao. Bila je jebeno ukusna, mokra, vrela! Bila je toliko napaljena da joj nije trebalo puno da svrši. Grozničavo sam lizao i sisao dok mi je prizemljila kukove u lice. Nikad mi nije rekla koliko je puta svršila, ali iz uzdaha i psovki koje je ispuštala znam da ih je bilo nekoliko.

Nekoliko puta mi je natopila lice svojom prelepom tečnošću i nastavila da traži još. Šutnula me nogom u guzu dok sam se punio njenim sokovima. „O, Bože, sine moj, trebaš da me pojebeš. Hajde, želim tvoj prokleti kurac u mojoj pički.“

Ne samo da me je moja majka želela kresnuti već je to i zahtevala. Bilo je to mokro ostvarenje sna.

„O da, mama uffff, želim da te jebem“, odgovorio sam i počeo da se penjem uz njeno telo.

Snažno me je gurala dok nisam legao na leđa. Dala je mom penisu žestoko drkanje govoreći: „Na vrhu sam ti – kučkin sine. Osim toga, tako ćeš se više uživati s mojim sisama i guzom.“ Sagnula se i dala mi seksi poljubac u usta dok je širila moje bokove. Spustila je ruku i smestila mi penis između usmina.

Počela se polako kretati gore-dole svojim klitorisom o moj kurac. Brzina joj se povećavala, dok su joj ruke počivale na mojim grudima. Ovo je bila senzacija koju nikada ranije nisam osetio. A onda se odjednom podigla na par centimetara i moj je kurac skliznuo ravno u njenu svilenkastu pičku.

Izgledalo je kao da me je ogrnula toplim pokrivačem oko kite. Bio sam čvrsto u njenim rukama. Kretala se gore-dole po mom penisu kao da joj život ovisi o tome. Naši kukovi su se međusobno susreli potisak za potisak.

Stavila je moje ruke na svoje divne sise, a ja sam nastavio da je maltretiram bez milosti rekavši: „O, mama, jebi me, nabijaj se… tako si jebeno vrela.“

Pročitajte i ...  Uz Vino najbolje ide Mamina Pička

„To sine, jebi me, prokleti kurvin sine, hajde, daj mi taj jebeni kurac, hajde, napuni me.“ mama mu jaše kurac

Sagnula se i zabila mi jezik u usta. Poljubili smo se strastveno dok su nam bokovi nastavili zajedno plesati, a moj penis se zabijao nemilosrdno u nju. Moje ruke su joj sada pokrivale guzicu prstom koji joj je bio u šupku. Sad smo se oboe približavali vrhuncu. Naša brzina se povećala. Koristila je vaginalne mišiće da mi stisne kurac još jače nego ranije.

Oboje smo sada ostali bez daha i teško smo dahtali. Znoj se izlivao iz svakog dela mog tela. Konačno, ispalio sam prvo jedan mlaz, a zatim još jedan, pa još jedan duboko u njenu slatku malu pičku.

Ležali smo tako na podu nekoliko minuta. Nekoliko puta smo se lagano poljubili dok sam je milovao po leđima, guzi i sisama. Na moje veliko razočaranje rekla mi je da moram da se vratim u svoju sobu dok je ona zauzela svoj položaj na kauču. Znao sam da je u pravu, ali to mi nije bilo lako učiniti.

Sledećeg jutra sam se probudio vrlo svež i pun energije; osećajući se bolje nego što sam se ikad osetio u životu. Pronašao sam mamu u kuhinji koja je još uvek nosila onu seksi spavaćicu, ali dodala je gaćice kako bi se učinila donekle pristojnom. Otišao sam do frižidera po piće i ona me tad zaustavila i uputila mi najseksi poljubac, čak i pritiskajući usput svoje međunožje uz moje.

Pobrinuo sam se da je dobro stisnem za guzu kao deo poljupca. Prekinuvši poljubac zgrabila me za erekciju i rekla mi da moramo da razgovaramo. Bila je to čudna scena gde je ona mene držala za kurac ja nju za sise, ali nismo radili ništa drugo nego razgovarali. Rekla mi je da sam dobar jebač i da mora opet imati moj kurac. Ona je bila nedojebana, znala je da je sve to pogrešno, ali hormoni žene u srednjim godinama nisu zaustavljivi.

Rekao sam joj da je osećaj obostran. Na kraju smo odlučili da ću zbog oca morati sačekati dok ona ne dođe kod mene tj sve radimo na njenu inicijativu kako ne bi bili uhvaćeni. Obećala je da će me obradovati prilično često. Razgovor smo završili još jednim sjajnim poljupcem.

Mama je održala reč i dolazila je u moju sobu najmanje dva puta nedeljno. Nikad je više nisam video na kauču. Kad god je bila uspešna u zavođenju oca, ostajala je u njihovoj sobi. Ali, kad god bi bila napaljena, a tata nije bio voljan, našao bih je kako se tuca sa mnom pre nego što se vrati u svoj krevet.

Pročitajte i ...  Mama Plaća Cijenu

Moja mama je bila prilično napaljena. Ponekad je na večeri s tatom koji je sedeo tamo posegnula ispod stola i pomilovala mi penis, čak sam znao i svršiti tako nekoliko puta. Prikradao bih se brzim osećajima njenih sisa kad bi otac bio van sobe. Ali najdraže mi je bilo kad je tata bio van grada. Tokom ovih prilika preselio bih se u maminu sobu i jebali bismo se celu noć.

Otprilike šest meseci nakon što sam počeo da se jebem sa mamom, saznali smo zašto tata nije bio zainteresovan za mamu. Imao je 22-godišnju devojku koju je sa sobom vodio na službena putovanja.

Nakon razvoda i velikodušne nagodbe mama je imala puno vremena da se posveti mom penisu i njenoj vrućoj maloj pički. Sledeće tri godine smo se jebali skoro svake noći. To je zaista bio raj na zemlji. Sve smo pokušali. Nešto nam se nije svidelo kao npr vodeni sportovi. Ali ispostavilo se da su drugi fetiši bili divni.

Jedan od njih je bio anal! U početku je to odbijala, ali je nakon nekog vremena popustila. Kad je moj penis prvi put upao u njen šupak, tražila je da ga izvadim. Ponovo je razmislila i pustila me da ostanem i pre nego što smo to shvatili, glasno je stenjala i molila me da to učinim jače i brže i zvala me svakakvim imenima. jebe mamu u čmar

Nikada se nismo umarali jedno od drugog, ali oboje smo shvatili da ne možemo dalje ovako. Morali smo da pronađemo odgovarajućeg partnera izvan porodice. Dakle, oboje smo krenuli u potragu za najboljom osobom suprotnog pola koju smo mogli da pronađemo, pa čak i pomogli jedno drugom u potrazi.

Godinama Kasnije
Nepotrebno je reći da je moj seksualni život divan, jer danas imam divnu osobu za ženu, a kad nije dostupna, nimfomanka mama će me rado pojebati. Život je zaista dobar.

 

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Nedojebana Mama 2. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)