tetka mu sisa kurac u kolima

Sranje. Videla sam rotaciona svetla koja trepću iza mene, pogledam dole i vidim da idem 50 u zoni škole gde je dozvoljeno 20 km/h. Ima da mi lupe kaznu da gori! A onda zamislite moje olakšanje kada vidim svog sestrića kako u uniformi izlazi iz auta i kreće ka meni. Tek nedavno je postao saobraćajac u našem gradu. Možda će mi malo smanjiti kaznu.

„Gospođo, znate li koliko ste brzo išli?“

„Izvini Filipe, žurila sam da pokupim Damira sa treninga.“

„Tetka!? Pobogu, što tako ludo voziš ovuda, znaš da ne mogu da tek tako da te pustim. Tek sam dobio ovaj posao jebote.“

„Razumem Filipe, sve mi je jasno. Kakva je šteta?“

„Ma ne znam ni sam. Ajde sa mnom u auto da popunimo kaznu.“ – Potpuno posramljena zbog svoje odeće, pratim ga do njegovog patrolnog automobila. Nosila sam polu prozirnu haljinu. Na brzinu sam je nabacila preko sebe tog jutra i morala sam da žurim sinu na trening. Srećom, zgrabila sam jaknu na izlazu. „Sranje tetka. Gde baš danas da te uhvatim i to 20 minuta pre kraja smene. Zakasniću kući, a bila je ovo duga nedelja. Taman su klinci kod tvojih za vikend.“

„Tako mi je žao Filipe. Nisam želela da prebrzo vozim ali malo kasnim na taj usrani trening kod sina. Molim te pusti me bez kazne. Neću to više nikada ponoviti… gospodine policajče.“ – rekla sam umiljato i tiho.

Dok sam sedela u patrolnom autu, Phillip je proveravao i skupljao moje podatke. Bože, bilo je baš hladno u njegovom autu. Bradavice su mi pucale koliko su nabrekle. Hvala Bogu, vrh haljine ih je kolko tolko sakrio. Ili sam bar mislila da jeste. Pokušala sam da se pokrijem jaknom. „Um, Filipe, možeš li malo pojačati klimu. Ovde je baš hladno.“

Kad se okrenuo očigledno je video moju tvrdu bradavicu i malo se posramio. „Khm.. Naravno, nema problema. Izvini. Sa svom ovom opremom ja se topim ceo dan.“ Sledio je neugodan razgovor o porodici i deci. Konačno se odvaja od razgovora da pogleda izveštaj o mojim kaznama.

„Nikakve kazne nisi imala do sada?“

„Ne gospodine. Ovo će mi biti prva.“

„Voleo bih da mogu nešto da uradim, ali nisam siguran. Znaš kako je to kad si nov na nekom poslu. Pokušavam da ostavim dobar utisak.“

Osmehujem se, nevino stavljam svoju ruku na njegovu. „Razumem Filipe.“

Pročitajte i ...  Moja Bucka Tetka

Tada kreće promena u njegovom ponašanju. Imajte u vidu da je on iako formirana ličnost, oženjen i sa dvoje dece, bio tek u kasnim dvadesetima. Njegove oči su mi pokazale izraz napaljenogh tinejdžera.

„Znaš, možda ćeš moći da me ubediš.“

„Da te… Izvini ali ne razumem.“

„Tetka.. Ne mogu a da ne primetim kako ukusno izgledaju tvoje grudi u toj haljini.“

Stresla sam se. Hvatajući jaknu za strane, zaklanjam mu pogled na moje bujne sise. U redu, kako da se oporavim od ove neprijatne situacije? „Slušaj Filipe… jako mi je žao zbog svega. Ali nije mi bio cilj da te.. zavedem ili nešto. Samo sam želela da probaš nešto da mi središ za kaznu.“

„Saro, molim te, nemoj da se foliramo. Pusti me da ih vidim i kazna će nestati. Godinama se pitam kako izgledaju te divne sise.“

„Ti si moj mali sestrić pobogu!“

„Tetka molim te samo jedan pogled i pustiću te sa upozorenjem. Znaš da se kazne udvostručuju u ovoj zoni, zar ne?“

„Zoni? Ne razumem.“

„Ovo je školska zona. Brzina je bila više nego duplo veća od dozvoljene. 100 evra minimum. Samo jedan pogled. Niko nikada neće saznati. Brzi bljesak to je sve. Daj bre zar nikada nisi maštala o ovakvoj situaciji?“

„Sve žene maštaju o policajcima, ali ne i o sinu svoje sestre!“

„U redu. Jebiga. Pokušao sam.“

Tada sam se već uzjebala. Može sto puta da bude pandur al ja sam mu tetka a on me tako ucenjivao! „Sranje Filipe, jesi li ozbiljan?“

„Da. Jebeno mrtav ozbiljan.“

Moje oči skeniraju njegov auto, nervozno tražeći a ni sama ne znam šta.

„Saro, ne moraš da brineš. Ovo je mali grad. Još nemamo kamere i ta sranja. Znaš da niko nikada neće saznati. Molim te, pokaži mi svoje neverovatne sise. Samo jedan pogled i ideš sa usmenim upozorenjem.“ tetkine sisetine u kolima

Izgubila sam bitku. Oprezno, polako, hvatam gornji deo svoje haljine, spištam nadole otkrivajući grudi. Bože, priznajem da je bilo pomalo uzbudljivo. Niko ih sem mog muža nije video godinama… ma decenijama! Zatvorim oči i duboko udahnem, izgubljena u trenutku. Skoro sam zaboravila gde sam. Sranje. Vraćajući se u stvarnost, podigla sam haljinu.

Tišina. On prepaljen. Ja zapanjena onim što sam upravo uradila.

„One su jebeno slatke kao što sam zamišljao. Uhhh tetka.. treba mi više..“ upravo tada je njegova ruka spustila moju haljinu hvatajući jednu od mojih sisa. Njegova cela ruka mi je stisnula dojku, a onda je prstom uhvatio moju bradavicu i počeo da je štipa. Okrenuvši se prema meni, povukao mi je haljinu do kraja i počeo da se igra sa obe moje sise. Njegove velike mlade ruke stežu i vuku moje bradavice.

Pročitajte i ...  Neplanirani prvi put sa mladom tetkom

Bože, osećalo se tako jebeno dobro. Uzdišem, grizući usnu. Bilo je tako erotično i tako pogrešno. Nisam znala šta da radim. Moj sestrić pandur maltretirao je moje grudi. Bio je tako prljav dečko. Njegove ruke su bile svuda po meni. Bože, dobar je u ovome. Kako se dođavola ovo dogodilo? Kako je eskaliralo? Čula su mi eksplodirala dok je spuštao ruku do moje pice. Ne. Ovo se ne dešava. Šta da radim?

„Tetka, samo se opusti. Gaćice su ti jebeno natopljene. Znam da želiš ovo.“

„O bože Filipe, ne smemo ovo da radimo. Dovoljno sam stara da ti budem majka! Ti si moj sestrić za ime Boga. Moraš prestati sa ovim odmaaahhh…“ upravo tada je njegov prst okrznuo moj klitoris. O sranje, o sranje, o sranje. Kako sam ovo želela. Moje noge su se instinktivno raširile želeći još.

Nisam mogla da se kontrolišem dok su njegovi prsti istraživali moj klitoris. Bila sam natopljena. Nikada nisam želeo ništa više. Na sporednom putu odmah pored škole mojih sinova sa slobodnim grudima, širom otvorenih nogu i rukom mog sestrića zakopanom u mojoj pički. Htela sam da dođem sebi kada je jedan od njegovih mesnatih prstiju zaronio u moju vlažnu rupu za jebanje. tetka mu sisa kurac u kolima

„O Bože“ zastenjala sam. „Jebi tu pičku Filipe.“ Njegov prst ulazi i izlazi iz mene i vraća se gore da zaokruži moj klitoris pre nego što ponovo zaroni sa dva prsta. „OHHHHHHHH da. To je tako jebeno dobro…“ On me je jebao sa tri prsta sada, rastežući moju malu pičku.

U tom trenutku vadi prste i dok ih oblizuje preda mnom, drugom rukom otkopčava šlic. Iz pantalona izlasi debeo mesnati vreli kurac čiji miris mi je odmah zaokupio čula. Nisam imala vremena ni da ga lepo pogledam jer me je uhvatio tom mokrom rukom za potiljak i nabio mi kurac u usta!

Kad je to uradio ja sam eksplodirala, prskajući sokovima po policijskom autu i sedištu. Jebote. Nisam mogla da dišem dok mi je držao glavu i gurao me sve dublje i dublje. Gušila sam se ali nisam mogla da prestanem. Kad me je pustio ja sam prodisala i počela da mu drkam kurčinu dok sam mu pljuvala i sisala glavić.

Pročitajte i ...  Diranje maminih i tetkinih nogu i stopala (incest u vidu fetiša na ženske noge i stopala)

„Tetka… ni u najvećim fantazijama… nisam očekivao da ovako dobro… pušiš kurac.“

Drkala sam mu kurac, podigla se i počela da ga ljubim musavim snama. Jezikom sam masirala njegov jezik, sisala ga, znala sam šta sledi. „Policajče… bila sam mnogoo nevaljala… vreme je da me kaznite. Vreme je da zajašem ovaj vaš divan kurac.“ – kučka je oslobođena iz mene. tetka jaše sestrića pandura

Opkolila sam ga nogama ni ne razmišljajući da pogledam da li je neko pored auta i da li može da nas vidi. On me je uhvatio za sise dok sam ga ljubila i polako sedala na njegov nabrekli kurac. „Aaaahhhhh…“ – uzdahnula sam kad sam sela do kraja i odmah bez pripreme počela da ga jašem kao da nikada kurac nisam osetila u sebi.

Životinjski sam ga tucala ne razmišljajući o tome da sam na kiti sina svoje rođene sestre! Bio je tako čvrst i topao, pun energije koju je preneo na mene. Ništa više nije bilo bitno osim da svršim na ovaj savršeni mlad kurac… što se ubrzo i desilo.

„Aaaahhhhh… Svrši u mene Filipe… napuni me… jebeno me NAPUNI!“

Kada je krenuo da izvršava moja naređenja, ugrizao me je snažno za sisu! Logično, sa obzirom da je od sisa sve i počelo. Mlaz za mlazom vrele sperme je završavao u mojoj nezaštićenoj materici. Kao što rekoh, o posledicama zaista nisam razmišljala.

Kada smo došli sebi sredili smo odeću i uredili se. Auto je mirisao na seks i spermu. Filip je uzeo napisanu kaznu pocepao je i bacio kroz prozor. Poljubila sam ga i rekla – „vidimo se u nedelju na ručku.“ Izašla sam iz i šetala do mog auta dok su gaćice upijale spermu mog sestrića saobraćajca.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)