incest stopala fetis

… Nastavak..

Na stoliću kraj kauča zazvonio je Nadin telefon i pisalo je „suprug“.
Boban se ustade sa kauča dohvati Nadin telefon i preda ga njoj dok su njena malena ženska stopala milovala njegov mlitav mokar i lepljiv kurac od pičkinih sokova i njegove sperme Nada se javi suprugu.
Nada: hej ljubavi
Nadin Suprg: gdje si? Zvao sam te na kućni telefon ne javljaš se, zvali su me iz crkve da se požale na tvoje neprikladno oblačenje danas u crkvi gdje si ti?
incest stopala fetisNada ne prestaje drkat Bobanov kurac sa svojim ženskim stopalima gledajući kako on ponovno raste i postaje sve više tvrđi pod njenim stopalima grize se za jezik dodiruje si sise i dok joj pička ne prestaje važiti odgovara.
Nada: kod Bobana sam ljubavi da imali su pritužbe na moje oblačenje danas ali to je manje bitno ljubavi znaš li za mog rođenog brata kojeg sam davno izgubila i imala samo njegovu sliku? To je Boban! Ljubavi našla sam svog rođenog brata bio je tu celo vreme blizu!
(uzbuđeno je govorila Nada drkajući sa svojim stopalima bratova kurac)
Nadin suprug: oh stvarno? To je divno drago mi je da si konačno saznala šta ti je sa bratom ne želim da ti kvarim trenutak sreće zbog brata ali morat ćemo pričati zbog tvoje neprikladne odjeće kada se vratim pozdravi Bobana i reci mu da mi je drago što je baš on tvoj rođeni brat.
Bobanov kurac ponovno postade tvrđi nego ikad prije dok je gledao kako potpuno gola žena leži na njegovom kauču i drka njegov kurac sa svojim stopalima dok razgovara sa svojim suprugom plus to je njegova rođena sestra to je bilo tako grešno što rade ali tako je bilo uzbudljivo i tako je bio dobar osjećaj.
Nada: naravno ljubavi evo pozdravlja i on tebe, dobro se provedi i ništa se ne brini Boban je već preuzeo odgovornosti brata i već mi je i sam pokazao posledice ne kršćanskog oblačenja mnogo toga mi je objasnio!
(dok je Nada pričala na telefon sa svojim suprugom Boban je uhvati za njene tanke nožne članke i počeo da jebe njena stopala sa svojim opet tvrdim kurcem)
Nadin suprug: nadam se da će te brat kojeg si konačno pronašla dobro naučiti posledice neprikladnog oblačenja sva sreća pa ti je rođeni prat i neće biti posledice budi dobra i čujemo se sutra pozdrav!
„prekid poziva“
Nada: pozdravio te moj suprug i rekao je da mu je drago što sam konačno upoznala rođenog brata da mi pokaže posledice mog današnjeg neprikladnog oblačenja u crkvi!
Sa stenanjem i uzdisajima pričala je Nada ispuštajući telefon iz svoje ruke igrajući se sa svojim sisama i gledajući kako joj rođeni brat jebe stopala sa svojim velikim debelim tvrdim kurcem.
Boban: posljedica je dizanje kurčine i primanje istoga nemoral i uživanje u incestu moja davno izgubljena i ponovno pronađena sestro

Pročitajte i ...  U zagrljaju brata vojnika

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)