napaljena mama drka mladom decku kurac

napaljena mama drka mladom decku kurac

Često sam se družio sa jednim tipom koji je bio stariji od mene tri godine. Zvao se Mladen. On se strašno palio na moju mamu i to mi je otvoreno priznao. Čak mi je jednom prilikom rekao da je kojim slučajem on njezin sin da bi je, bez obzira na sve, poševio.

Bio je dosta živahne naravi, brz na jeziku i otvoren. Ljudi su govorili da je zvrkast. Jednom prilikom igrali smo košarku. Igralište je bilo udaljeno od moje kuće kojih desetak minuta hoda. Bilo je kasno proljeće. Nebo se zacrnjelo i bilo je evidentno da će pasti kiša. Društvo se zaigralo i nismo baš marili za kišne oblake. Napokon smo završili i žurno krenuli kućama. Ja i Mladen potrčali smo kad su pale prve kapi. Bili smo možda stotinjak metara od kuće kada je krenuo pljusak.

Trčali smo kao ludi no ipak smo pošteno pokisli. Kako je Mladen živio još dalje, tj. možda kilometar dalje od moje kuće, bilo je normalno da idemo k meni.

Na vratima nas je dočekala mama. Korila nas je zbog naše gluposti jer bili smo mokri kao miševi.

Ušli smo u sobu i mama je izvadila dva velika ručnika. Dok se saginjala kako bi dohvatila ručnike iz ormarića, suknja joj se zadigla i na trenutak su joj se mogle vidjeti gaćice i halteri.

Mladenu to naravno nije promaklo. No samo me diskretno pogledao i nasmiješio se. Sjeo je na krevet. Mama je sjela do njega i prebacila nogu preko noge. Mladen je očima gutao njene butine. Siguran sam da je ona to primjetila.

Pročitajte i ...  Putovanje sa mamom 5

napaljena mama drka mladom decku kuracVjerujem da je uživala rajcajući ga. Ali ne samo njega nego i mene. Mladen je na sebi imao samo sportske gaćice i vidio sam kako mu se kurac uzbudio. Vidjela je to i mama. Mama mi je rekla neka se idem otuširati i skinuti mokru trenerku. Ušao sam u kupaonicu. Vrata od sobe ostala su otvorena. Ja sam vrata od kupaonice samo pritvorio. Dok sam se skidao čuo sam kako mama Mladenu govori da će se prehladiti te neka skine mokru majicu.

Čuo sam ga kako se nećka no ona je bila uporna i napokon je Mladen skinuo majicu. Pustio sam vodu da teče ali nisam ušao pod tuš. Samo sam navukao suhe kratke hlaće i virio iz kupaonice u sobu. Sa tog mjesta mogao sam vidjeti samo mamu. Vidio sam kako Mladenu pomaže skinuti majicu.
No nije tu stala.

Nagovarala ga je neka skine i gaćice koje su također mokre, i neka se omota ručnikom.

Mladen je očito bio totalno zbunjen.
Mama se smijala i govorila mu kako nema smisla da se stidi jer ga neće gledati dok se skida. Raširila je jedan veliki ručnik i okrenula glavu na stranu. Iza ručnika Mladen je skidao mokre gaćice. Tiho sam prišao bliže vratima. Mladen se na brzinu omotao ručnikom. Htio je sjesti no mama mu je kazala neka ostane stajati kako bi mu kosu i leđa istrljala ručnikom.

Stajao joj je okrenut leđima.
Mama mu je trljala kosu i leđa. Rukom mu je prelazila po leđima govoreći mu kako je lijepo građen.

Nisam mogao vidjeti Mladenovo lice ali znao sam da gori poput vatre.
Dok mu je trljala kosu mamine sise češale su se o njegova leđa i znao sam da mu kurac pulsira kao lud. U jednom trenutku mama mu je jednom rukom trljala ručnikom leđa a drugom rukom pošla naprijed mazeći ga po trbuhu hvaleći njegove mišiće.

Pročitajte i ...  Mamina Vruća Guza

Uzgred ga pitala ima li djevojku?

Kad je odgovorio da nema ona se kao jako začudila…takav dečko…pa nema cure?!
Prišao sam još bliže i sada sam u ogledalu na drugom kraju sobe (to ogledalo se zvalo psiha. Veliko ogledalo sa dva ormarića sa strane), mogao vidjeti kako mamina ruka klizi naniže. Prešla mu je rukom preko uzdignutog kurca i glasno rekla:

Oho…što je ovo? Mladen je bio skamenjen. Od uzbuđenja nije mogao izustiti ni riječi. Mama je zavukla ruku ispod ručnika i uhvatila ga za kurac. Mladen se počeo vrpoljiti ali je i dalje stajao na mjestu.
Dok mu je mama mazila kurac i jaja govorila mu je da nije očekivala nešto takvo kod njega.

Ručnik je kliznuo na pod. Mladen se trgnuo ne bi li ga dohvatio no mama ga je zadržala govoreći mu neka ga ostavi dolje na podu. Priljubila je svoje tijelo uz njegova leđa…obje ruke su joj bile među njegovim nogama. Desnom mu je drkala kurac a lijevom mazila jaja.

Mladen je počeo teško disati kao da mu nedostaje zraka.
Mama ga je nekoliko puta poljubila u leđa, a kad je u jednom momentu lijevu ruku stavila na Mladenovo dupe i očito mu srednjim prstom protrljala šupak Mladen je svršavao kao lud.

Sperma je štrcnula sve do ormara. Mama mu je i dalje mazila kurac istiskujući iz njega zadnje kapi sperme.

 

Tada se sagnula, dohvatila ručnik govoreći Mladenu da se ogrne. Dok je još bila sagnuta spustila je usne na njegov kurac i poljubila ga. Mladen je očito bio u sedmom nebu. Povukao sam se prema kupaonici pa glasno koračajući krenuo prema sobi.
Ušao sam a mama je sa ormara ručnikom brisala ostatke Mladenove sperme. Naravno, pravio sam se da ništa nisam primjetio. Mladen je u licu bio crven. Tada je mama rekla kako je kiša stala te da ide na kavu kod prijateljice. Ostali smo sami.

Pročitajte i ...  Mama pomozi

Mladen je samo vrtio glavom i smiješio se. Nije znao da li da mi ispriča ili ne. Riješio sam ga muka priznajući mu da sam sve vidio. Prije nego što je otišao kući kazao sam mu kako neka nikome ne govori o tome.
Jer ako bude držao jezik za zubima ima šanse da se to ponovi, a ako se bude hvalio nema teorije da se nešto slično opet dogodi.
Naravno shvatio je i šutio. Jedino smo ja i on o tome govorili kada bi bili na samo. Nakon nekog vremena šutnja mu se itekako isplatila. No o tome u nekom od idućih javljanja.

P.S. priznajem da sam u početku bio na neki čudan način čak i ljubomoran na Mladena.
No ipak je prevladalo uzbuđenje kad god bi se sjetio kako mu je mama drkala.

napaljena mama drka mladom decku kurac

One thought on “Kad se mama napali”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)