Brat jebao sestru oral anal seks

Brat jebao sestru oral anal seks

Moja sestra je tada imala 18, a ja 19 godina. Sve se dešavalo jedne noći kad sam prespavao kod njih. Tog dana sam bio došao iz Beča i bio sam poprilično umoran. Svratio sam kod tetke i teče jer su mi oni bili bliži od moje kuće. Oni su imali ćerku po imenu Maja.

Tetka mi je ponudila da se okupam i uđoh u WC. Skinuh svoju odeću i počeh se kupati u kabini. Pošto sam bio umoran rekoh sebi ‘ajde da ga izdrkam jednom, da se opustim malo. Kad mi se već ukrutio i dostigao veličinu od oko 20 cm u tom trenutku u WC je ušla moja sestra Maja jer nije znala da vrata nisu zaključana i videla me je kako držim veliku kurčinu u ruci i drkam ga.

Pošto je tetka bila blizu, Maja uđe i pita me na sav glas: „Imaš li peškir?”.

Ja sam bio prebledeo kao krpa jer me je uhvatila u toku drkanja i odgovorih joj da imam. „Uh, izvini”, odgovori ona i brzo izađe napolje.

Ubrzo nas tetka pozva na večeru. Bio sam bled k’o krpa i mislio sam da ću se ugušiti od one hrane jer nikako nije htela da prođe kroz grlo.

Legoh da spavam sav umoran i tamo negde oko 20 do 2 po ponoći osetih da je neko ušao u moju sobu. Iz prve mislio sam da sam pospan ali sam kasnije osetio blago drkanje kurca. Bila je to moja sestra Maja.

Mom kurcu malo je falilo pa se odmah podigao. Kako su tetka i teča bili u drugom kraju stana, nisu bili u mogućnosti da nas čuju. Pošto mi ga je snažno drkala ja joj rekoh da mi ga malo popuši.

Pročitajte i ...  Jebala sam se sa polu bratom

To iskustvo mi je bilo najbolje u mom životu. U ustima mi ga je stavila celog i počela da ga sisa. Ja sam mislio da ću da eksplodiram.

Reko sam joj da ću ubrzo da svršim ali je ona odbijala da ga pusti i odgovorila mi je: „Mmmm, kako slatka kurčina !!!” „OOOOHHHH!”, svršio sam joj u usta, a ona mi reče: „Mmmmmmmmmm… najslađa sperma koju sam ikada okusila”.

Posle toga skinuo sam joj spavaćicu i one njene roze gačice. Pošto nije imala brus, nisam se mučio skidajući ga, i izašle su joj sise, koje su bile veoma velike, čak najveće u njenom razredu, kako ona to kaže.

Spustio sam glavu i počeo sam da joj lickam njene krute bradavice, kad odjednom mi se  kurac ponovo digao.

Zamolila me je da joj ližem pičku jer, kako ona kaže, dosadilo joj je da sama dira klitoris. Pičkica joj je bila potpuno obrijana i skroz mokra i napaljena, a ja sam joj gurao jezik u pičku što sam dublje mogao. „Mmmmmmmmmm dublje, dublje ”, stenjala je ona gurajući mi glavu još niže.

Pošto mi se već digao pitao sam je koji bi stil želela. Ona reče: „Hoću da sednem na tebe”.

Brat jebao sestru oral anal seksJa sam se ispružio na krevetu i odjednom njena pica se nalazila iznad mog kurca. Glavić je prodro u pičku kao nož kroz sir.

Počela je da meša kukovima i videlo se da joj se sviđa ovo jebanje. Često je moju glavu pritiskala uz grudi i ja sam joj lizao njene već krute bradavice.

Pošto sam je tako tucao jedno 5 minuta, rekoh joj da sada ona legne na krevet i da digne noge u obliku slova V.

Pročitajte i ...  Moj Ostvareni San

Polako sam joj ga nabijao u pičku dok je ona stenjala od zadovoljstva.

I tako jedno dva minuta dok nije rekla da bi ona htela da je kresnem u bulju.

Natrtila mi se i ubrzo sam bio iznad njene guze.

Imala je božanstvenu guzu. Polako sam ga uglavio onako mokrog. Nije bilo problema jer sam ga nakvasio u njenoj vlažnoj pičkici. Jednom je rekla da stanem jer je čula teču i tetku da su budni (inače su i oni radili isto što i mi) i da stanem kada sam joj ga nabio do kraja u trtu da se malo privikne.

Posle oko 20 sekundi počela je da meša kukovima i rekla je da ga polako izvučem i uvučem.

I tako sam je trtio jedno 3 minuta, kada sam joj rekao da ću da svršim. Ona je brzo posegla za fiokom i dala mi jedan kondom. a sam pitao šta će mi to a ona je rekla: „Hoću da me još jebeš u pičku i evo ti kondom za svaki slučaj, ako svršiš u meni”

Ja sam navukao konodm i počeo da je karam. Ona je mešala kukovima, gurala prste u usta i šta sve nije radila. Kada sam joj reko da sam pri kraju ona mi ga je izvukla, brzo skinula kondom i počela da ga liže masirajući nežno moja jaja. Svršio sam joj svuda po licu i nabreklim bradavicama.

Ona mi je odgovorila: „Ovo mi je bilo najbolje jebanje do sada, obožavam tvoju kurčinu, ovo moramo da radimo češće, važi?”, a ja joj odgovorih: „Važi!!!”

I tako je prošlo moje drugo po redu jebanje u životu (ali najbolje od svih). Od toga dana često sam navraćao kod tetke i teče na ručak. Malo me je stid od svega ovoga sa sestrom, ali kada sam je pitao koji sam joj bio po redu ona mi je odgovorila da sam joj šesti. Od tada smo se stalno jebali.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 2. Deo

Brat jebao sestru oral anal seks

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Moja sestra nezasita droljica”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)