svršio u maminu obrijanu pičku

Moje ime je Dejan. Pre par nedelja sam proslavio osamnaesti rođendan, pa su moji roditelji odlučili da me počaste. Iznajmili su celo imanje pored jezera za produženi vikend da bismo mogli da provedemo vreme zajedno. Moj tata je „biznismen“ i uvek je na nekom putu. Međutim tog vikenda je obećao da neće biti ometanja. Ali pogodite šta se desilo? Naravno, pojavio se neki „iznenadni“ posao pa je moj tata rekao mojoj mami i meni da krenemo bez njega, a on će doći kada sve obavi.

Moja mama Barbara i ja smo se vozili četiri sata kolima do prelepog imanja pored jezera u planinama. Nije bilo drugih ljudi, bilo je izolovano i netaknuto. Zdrav vazduh, voda, hrana. Divna promena od smrdljivog velikog grada u kojem živimo. Mama i ja smo se smestili i raskomotili. Prvo što sam želeo je da se okupam u tom divnom jezeru. Krenuo sam u kupatilo da se presvučem, kada sam video mamu kako se skida kroz odškrinuta vrata.

Moja mama je imala tamno crnu kosu i vrelo telo, to mora priznati svako ko je iole iskren. Znao sam da ne treba da gledam, ali nisam mogao da se suzdržim. Pokupila je donji deo bikinija, pa potom gornji deo i brzo ih obukla. Namerno sam se zakašljao da bi znala da sam ispred, pa je munjevito namestila kupaći kostim. Ubrzo sam i ja na sebi imao speedo gaćice, spreman za plivanje. seksi mama u bikiniju

Sišli smo do obale i oboje smo odmah zaronili. Letnja temperatura vazduha učinila je jezero divno toplim i plivali smo u krugovima u jezeru koje smo imali samo za sebe. Proveli smo možda sat vremena u vodi kada je moja mama rekla da je gladna i da je spremna da se vrati u kuću. Dok smo se vraćali, stalno sam gledao u mokri bikini pripijen uz telo moje majke. Sa nepunih 40 godina, ona je bila mladolika i zategnuta. Činilo se da su joj bradavice bile uspravne i pomislio sam da su dosta velike.

Njen prorez između usmina se takođe nazirao kroz mokri materijal. Hteo da priznam ili ne, ali moj kurac se meškoljio u mojim kupaćim gaćama. Dok smo se vraćali, mama se šalila sa mnom. Govorila je kakav sam postao pravi muškarac sada kada imam osamnaest godina. Bocnula bi me u ruku i ja bih joj uradio isto. Smejali smo se i kikotali dok smo ulazili u kuću na jezeru.

Pročitajte i ...  Folder za drkanje

Iz nekog razloga nastavili smo da se dodirujemo u šali kada smo ušli. Možda sam u ovom trenutku osećao da sam se baš napalio pa sam šaljivo dodao: „Da li stvarno misliš da sam sada veliki momak?“ Pitao sam mamu. Stao sam tačno ispred nje i potpunoj spontanosti spustio svoje mokre gaće. Moj kurac je iskočio, kontam da sam bio napola uspravan.

„Bože Dejane, šta to radiš?“ Mama me je pitala: „Navuci gaće pobodu dete.“

Ali ja sam bio u nekom svom neprikladno napaljenom svetu pred rođenom majkom. Ispružio sam ruku i uhvatio je. Zatim sam brzo povukao njen gornji deo koji je lagano spao. Ispustila je uzdah kao da nije sigurna šta se dešava u tom trenutku. Zatim sam gurnuo ruke u njene gaćice i skliznuo ih sa njenih nogu na pod.

Da, dobro ste čuli – Moja mama je stajala gola preda mnom!

Njene grudi su bile ogromne sa bradavicama krutim, a pica joj je bila obrijana tako sveže da se dlačice nisu ni nazirale. Stajali smo u tišini i gledali se. Ja sam čekao nju a ona je čekala da ja napravim prvi korak. Tišina je bila previše bučna i morao sam da reagujem. Ispružio sam ruku i uspeo sam da povučem mamu na sebe. Pali smo na krevet goli.

„Zaustavi se! Ovo je tako jebeno pogrešno!“ – govorila je ali joj je telo govorilo totalno obrnuto.

Mamine sise su mi bile pravo u licu. Mogao sam da osetim vrh svog penisa u erekciji među maminim nogama. Znao sam da ne smem gubiti vreme jer je svakog trenutka ipak mogla da se predomisli, mada osim reči nije pokušavala da se udalji. Namestio sam se i moj penis je skliznuo u otvor mokrr pičkr moje mame. mama prima sinovu kurčinu

Pročitajte i ...  Mama Branka

Prvo samo glavić, ali ona je zgrabila moju guzu i nabila se do kraja! Bio sam potpuno uronjen u maminu pičku. „O Bože!“ To je bilo sve što je moja mama mogla da kaže u tom trenutku. Podigao sam kukove i počeo da hranim mamu svojom debelom mladom kurčinom. Mislio sam da će se jače boriti protiv mene, ali to se nije dogodilo, naprotiv, počela je da uzvraća. Oči su mi zasvetlele dok smo majka i ja ušli u ritam.

Mama je imala zabačenu glavu i stenjala je. Ispružio sam ruku i zgrabio joj sisu. Sad sam podivljao. Nisam mogao da verujem svojoj sreći i nisam imao nameru da stanem. Ispružio sam ruku i počeo da trljam njene bradavice, a zatim sam prstima uzeo bradavice i počeo da ih štipam. „Jače Dejane“, moja mama je stalno govorila. Nisam znao da li je mislila da je jače jebam ili da joj jače štipam sise, pa sam radio i jedno i drugo.

Zabio sam kurac u nju što sam jače mogao. Podigao sam dupe sa kreveta i nabio svaki centimetar u nju. Naše sudaranje je proizvodilo mokre zvukove dok smo se jebali na krevetu. Nakon nekoliko minuta, prevrnuo sam mamu na leđa. Ona me je samo čudno pogledala, a onda je zabacila noge oko mojih leđa i čvrsto stisnula. Shvatio sam to kao znak da stvarno počnem da je razvaljujem.

Bio sam uronjen sve do korena sa svakim udarcem koji sam zadao mami. Moram reći da joj je pica bila neočekivano uska. Stiskala me je i govorila mi da je jako izjebem. Činilo se da smo potpuno izgubili pojam o vremenu. Voleo bih da mislim da smo se jebali satima, ali naravno sumnjam da je to bila realnost. Moja mama je rekla da se približava orgazmu. Prstima je posegnula dole i počela da trlja klitoris. „Oh, jebote, svršavam!“ Vrištala je na mene. svršio u maminu obrijanu pičku

Pročitajte i ...  Kako me Brat Jebe

Činilo se da me to gurnu preko ivice. Poslao sam svoje vrelo seme u mamin stomak. Nikada nisam toliko svršavao kada sam drkao. Biće da to što si mlad ima neke prednosti. Nakon nekoliko minuta moj penis je konačno skliznuo iz mamine pice. Pogledao sam dole i gledao kako naši ljubavni sokovi teku iz mamine istrošene rupe. Mama je samo ležala. Telo joj se treslo i molila me da je držim u naručju. Onda smo se držali ne govoreći ni reč.

***

„Ono što smo uradili je bilo pogrešno sine… tvoj tata nikada ne sme da sazna da se ovo dogodilo.“ Nisam imao nameru da kažem, nisam želeo da bilo ko od nas upadne u nevolje.

Sat vremena kasnije, dok smo oboje bili zajedno u krevetu, moj tata je pozvao na mamin mobilni. Rekao je da će biti zauzet još jedan dan. Neki poslovni dogovor se raspao i on tada nije mogao da ode. Rekao je mojoj mami da uživamo i da će doći sledećeg dana.

Taj dan me je mama naučila svim trikovima seksa. Naučila me je kako da zaista ugodim ženi. Čak je rekla da je moj kurac veći od tatinog ali sasvim je moguće da je samo želela da mi nahrani ego. Ali rekla je da moj tata nije obraćao dovoljno pažnje na njene potrebe i to je delimično bio razlog zašto se nije previše borila sa mnom kada sam je povukao na krevet. Da li ćemo voditi ljubav posle tog vikenda kad se vratimo kući? Ja se iskreno nadam.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)