nabijanje kite u tetku

Sve ovo se dogodilo kada sam imao 18 godina, na prvoj godini fakulteta. Našao sam se kod kuće igrom slučaja, a ne po ličnom izboru. Kod nas je nekoliko dana boravila tetka, rođena sestra moje majke. Ona i moj teča su gradili kuću u gradu i svratila je da proveri napredak. Kako nismo živeli nedaleko od mesta gradnje, ona je logično boravila kod nas.

Moja tetka je bila zaista prelepa. Nije bila visoka, nešto više od 160cm, vitke, zgodne figure, bujne zlatne kose, slatkih napučenih usana. Bila je relativno mlađa od moje mame, u kasnim 30-ima. Oblačila se lepo i elegantno sa dekolteom koji je bio dovoljno nizak da muči um svakog tinejdžera.

Neću da lažem, mama i tetka nisu bile preterano bliske, posebno jer je do tada živela udaljeno nekoliko kilometara. Naravno da sam je viđao u nekoliko navrata na slavama i ponekim okupljanjima, ali nisam je video već nekoliko godina i bilo je lepo ponovo je sresti. zgodna jebozovna tetka plavuša

Raspored spavanja je bio ovakav: moji roditelji su spavali gore u svojoj sobi, a moja tetka je birala da li će spavati u sobi moje sestre koja je već tada odselila, ili u gostinjskoj sobi. Gostinska soba se nalazila daleko od moje sobe, preko puta trpezarije, dok je sestrina bila pored moje. Rekla je da nema potrebe da prebacujemo posteljinu i sve te stvari pa je odlučila da ostane u sobi moje sestre.

***

Sledeći dan je bio prilično spor i dosadan bez nekih događanja. Tetka je bila uglavnom odsutna i tek smo se sreli predveče. Tetka i ja razgovarali smo samo nakratko pre nego što se povukla u svoju sobu. Posle večere svi smo zajedno seli da razgovaramo. Pričala je na svoj uobičajeni, živahni način o kući koja će biti predivna i onome kako je provela dan.

Sedeo sam pored nje, mirisao njen parfem i sanjario, kada me je uhvatila za ruku. Pogledala me je, smešeći se, i prešla rukom gore-dole po mojoj ruci govoreći mojim roditeljima koliko sam veliki i jak momak postao. Znate već, uobičajene stvari koje se govore tinejdžerima od strane rodbine. Ali sve je bilo veoma neprijatno jer je dolazilo od nje koja je ipak bila u mojim prljavim snovima, ali sam se smeškao govoreći da sam u treningu.

Pročitajte i ...  Ples sa mamom

**

Baš te noći, kao i svake druge, bio sam budan do kasno vežbajući sa tegovima. Obično sam to radio u dnevnoj sobi jer je bilo više prostora za vežbe. Bio sam u majici i šortsu i iako je bila prilično hladna noć, bio sam potpuno obliven znojem. Oko ponoći čuo sam da se tetkina vrata otključavaju i ona je izašla iz sobe. Izgledala je prijatno iznenađena što me je videla.

„Hej lepi“, primetila je tihim glasom. „Koliko dugo vežbaš?“

Nosila je belu spavaćicu koja mi je omogućila da vidim mnogo više dekoltea nego što je moja napaljena mašta mogla da podnese.

„Počeo sam pre oko 4 meseca.“

Prišla je blizu i opet sam osetio taj zavodljivi parfem. Ponovo me je uhvatila za ruku, ali ovaj put je bilo sasvim drugačije… Pritiskala ju je uz bočnu stranu svojih grudi i moje srce je počelo divlje kucati dok su moje mišićave podlaktice pritiskale tkaninu na mekoći njenih grudi. „Vežbe zaista donose rezultate. Zavidim tvojim prijateljicama“, rekla je sa sjajem u očima.

Promucao sam neki odgovor na šta se ona nasmejala i rekla da mora da uzme vodu iz frižidera. Pre nego što sam stigao da saberem misli i konačno udahnem, pokazala mi je rukom iz pravca kuhinje. Spustio sam tegove i otišao niz hodnik. „Nisam mogla da nađem prekidač za svetlo“, prošaputala je jebozovnim glasom. „Hoćeš da mi pomogneš?“

„Naravno tetka“, rekao sam i počeo da petljam oko ivice zida. Kliknuo sam prekidač i dao joj flašu vode iz frižidera.

„Moj heroj.“ rekla je sa oduševljenjem i čvrsto me zagrlila.

Brzo sam se povukao jer sam bio siguran da će osetiti erekciju koja se stvarala u mom šortsu. Kada sam je pogledao, bilo je nešto drugačije na njenom licu: divlji gladan pogled, zacakljene oči zagledane u moje. Ugasila je svetlo i, bacivši svoje vitke ruke oko mene, povukla moja usta na svoja. U divljem trenutku životinjske strasti naše usne su se stisnule jedna o drugu, a jezici su nam se isprepletali.

Pročitajte i ...  Vesela Matorka Upoznavanje i Druženje

Kada smo se konačno razdvojili, nasmešila mi se i uvela me u svoju sobu. Prvo što je uradila bilo je da izađe iz spavaćice. Poljubili smo se i osetio sam njene grudi bez grudnjaka uz moja prsa dok su njene ruke istraživale moj ravan stomak i leđa.

„Da li si ovo radio nekada?“ prošaputala je.

„Ne… nisam…“, odgovorio sam iskreno bez stida.

„Uhhhh… Ne brini. Ja ću ti sve pokazati…“, rekla je sa osmehom.

Odmaknula se i skinula spavaćicu koja joj se zgužvala pod nogama. Njena koža je bila svetla i skoro blistava na slabom svetlu. Grudi su joj blago visile sa strane, završavajući se ružičastim bradavicama koje su sada bile tvrde i nabrekle. Pozvala me je kažiprstom i otišao sam ka njoj kao poslušan pas.

„Skini se“, naredila je. svršio tetki po ustima i licu

Skinuo sam majicu i šorts. Onda sam čuo oštar uzdah kada sam skinuo donji veš i moj penis je iskočio pravo gore. „Mmmm, jebeno volim mlad kurac… a tvoj je prelep dušo..“, rekla je najzavodljivijim glasom na svetu i kleknula je preda mnom. Mislio sam da će ga staviti u usta, ali umesto toga me je gurnula nazad na krevet i obavila svoju malu šaku oko njega.

Počela je da ga drka gore-dole u sporim potezima, njene oči uprte u moje dok sam ih obožavano gledao. Brzina njenog kretanja se povećala i kada je konačno stavila pulsirajući glavić u usta, prigušeno sam zavapio i sperma je izbila iz mog kurca. Prvi mlaz je pogodio njena usta, a drugi lice. Nije delovala mnogo uznemireno što sam svršio tako rano, ali želeo sam da joj ugodim.

Ustao sam i poljubio je, naterao je da legne na pod prekriven tepihom. Poljubio sam joj nožne prste, stopala, listove i butine a ona je počela da stenje od dodira mog jezika. Njena pička je bila potpuno natopljena i kada sam ispružio jezik da okusim njen slatki nektar, njena leđa su se izvila i njene ruke su otišle do moje glave, gurajući je između njenih nogu.

Pronašao sam njen klitoris i povukao među zube. Njeni zvuci postajali su toliko glasni da sam se uplašio da će se neko probuditi i uhvatiti nas na delu. Nakon nekoliko minuta lzanja između njenih nogu, ponovo sam bio tvrd. „Jebi me“, rekla je promuklim glasom. Popeo sam se na nju i polako namestio kurac pred njenu picu punu sokova.

Pročitajte i ...  Moja sestra nezasita droljica

Priznajem da me je oduševila svojim ponašanjem, Ja nisam imao iskustva, ja sam imao želju ali sam osetio i strah. Ona me je svo vreme navodila, pokazivala mi, govorila kao i šta, koji ugao, koliko jak pritisak. Postao sam smireniji i smeliji uz njene reči i odgovor njenog tela. Nalazio sam tempo i počeo da tucam prvu pičku u svom životu, i to pičku svoje rođene tetke. nabijanje kite u tetku

Počeli smo da se brže tucamo i moja usta su se zatvorila na njenim ružičastim bradavicama. Njene ruke su me zgrabile za dupe, usmeravale moj ritam, ponekad me ubrzavale, a nekada usporavale, gurajući me sve dublje svakim drugim-trećim udarcem. Ubrzo smo bili u pomami, znojavi i mokri, tela su nam se omotala jedno oko drugog kao životinje, jebali smo se kao divlje zveri.

Hteo sam ponovo da svršim pa sam ubrzao. Činilo se da je to osetila i njene ruke su stisle moje guzove kako bi mogla da me primi kako i gde je želela. Za nekoliko sekundi video sam kako je talas orgazma prošao kroz nju dok je savijala leđa i zabijala nokte u moje meso.

Ovo je pokrenulo nešto u meni i jebao sam jakim udarcima dok nisam svršio u njenu vrelu, mokru pičku. Iscrpljeni, prešli smo na krevet i ispod čaršava. Nismo mnogo pričali, samo smo se ljubili i istraživali naša tela. Zario sam lice u njenu kosu i ponovo uzdahnuo parfem.

To je bilo moje prvo pravo seksualno iskustvo.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Tetka mi je Uzela Nevinost”
  1. Malo ko se moze pohvaliti da je imao ovako dobro prvo seks iskustvo.
    Ja nisam bio te srece iako je moja tetka bila poznata u selu kao drolja.
    Siguran sam da sam hteo mogao sam je jebati dok sam bio jos nevin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)