Moderne Devojke kafica

Moderne Devojke žele da njihovi partneri ispunjavaju određene kriterijume. Jer nije uvek lako razlučiti šta osoba koja sedi preko puta vas želi u vezi. Naravno, uvek možete da pitate ženu sa kojom izlazite šta ona želi. Ali budimo iskreni: to je lakše reći nego učiniti. Da bismo znatiželjnicima dali pogled na to šta moderne žene zapravo žele od muškaraca, evo dobrog mesta za početak.

Samo zapamtite: svaki pojedinac je drugačiji, tako da bi ovo trebala biti osnova na kojoj možete dalje graditi. Ako zaista želite da zadovoljite njihove potrebe, biće potrebno vreme, trud i poverenje.

U prošlom članku Devojke za vezu smo objasnili deo današnje teme, ali danas idemo sa malo drugačijim primerima.

Moderne Devojke traže da budete empatičan slušalac. Moderne Devojke ljubav

Ovo je zaista osnova za mnoge stvari u daljem tekstu. Razlog je jednostavan: ako želite da znate šta vaš partner želi, morate ga saslušati. U teoriji biti empatičan slušalac zvuči dobro, ali ponekad može biti teško razumeti kako to izgleda u praksi. To znači biti prisutan i biti u stanju da pratite ritam razgovora i da mu se prilagodite. To takođe znači pokupiti detalje i zapamtiti da ih kasnije iznesete. Ako ovo zvuči kao posao, to je zato što i nije svakome jednostavno. Biti pažljiv slušalac je veština koja se mora vežbati, usavršavati i redovno raditi na njoj.

Budite komunikativni i iskreni.

Kao što biste želeli da vaš partner artikuliše svoje potrebe direktno vama, on bi mogao da oseća istu stvar. Da posedujete isti stil komunikacije. Ne bi trebalo da bude odgovornost vašeg partnera da reši vaše emocionalno stanje kao neku misteriju i obrnuto. Parovi koji ne nauče da svesno komuniciraju suočiće se sa problemima kada su u pitanju intimnost, sukobi i razvoj odnosa. Razumevanje unutrašnjeg sveta vašeg partnera i njihovo razumevanje vašeg je ključno za pravu vezu.

Pročitajte i ...  Senzualna

Moderne Devojke insistiraju – Poštujte druge žene.

Moderno doba donosi i ozbiljno jačanje ženskog pola. Ako loše govorite o ženama poput bivše devojke ili šefice, može se protumačiti da ne poštujete žene u celini. Naravno, neće svi imati savršeno prijatne interakcije sa ljudima u svom životu. Međutim, to se čini upitnim kada dajete opšte izjave kao što su „ludača“ ili „debilka“. A da niste u stanju da objasnite zašto se tako osećate. Pazite kako govorite o ženama uopšte.

Cenite njen privatni prostor. Moderne Devojke par

Kada uđete u vezu, možda ćete biti u iskušenju da vaš lični život sklizne na drugu stranu. Kako razvijate vezu, vaši životi počinju da se prirodno spajaju. Rezultat? Linija između vremena za privatnost i vremena koje provodite zajedno počinje da se naginje u ovom drugom pravcu. Biti partner sa nekim ne znači da morate – ili čak trebate – da radite sve zajedno. Potreba za privatnim prostorom ne znači nužno da je vaša veza osuđena na propast. Zapravo, to može biti zdrav znak da njoj dajete prioritet kao individui i iznutra i van vaše veze. Nije bilo bitno čime se bavite u slobodno vreme, bilo da je to hobi, sporedni projekat ili grupa prijatelja. Važno je da ne postoji stega u vezi.

Moderne Devojke žele da imate emotivnu intimnost sa drugima.

Nije pogrešno posmatrati svog partnera kao prijatelja, ali sasvim je druga stvar gledati na svog partnera kao na jedinog prijatelja. Jedinog kome možete da se obratite da biste razgovarali o svom unutrašnjem svetu. To stavlja preveliki emocionalni teret na vašeg partnera. Važno je da preuzmete odgovornost za svoje potrebe. Da budete u stanju da se nosite sa njima unutar i izvan veze.

Pročitajte i ...  Misionarska poza - podignite je na viši Nivo

IZVOR: https://www.hotoglasi.com

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)