cuckold ispovesti guza

Zašto sam baš svoje cuckold ispovesti odlučila da podelim sa vama? Pa zato što smatram da je to cuckold ispovesti ridjanajveći deo mog seskualnog bića. Takođe, smatram da mnogi parovi žele ali se plaše da se uključe u cuckold avanture što je, po meni, velika šteta. Kada se iskreno želi i kada se za tim iskreno žudi – ne postoji bolja vrsta seksa!

Samo ću kratko o sebi, da biste mogli da steknete osnovni utisak o tome kakva sam i ko sam. Bavim se marketingom, znam da zvuči dosadno ali ja volim svoj posao. Fizički – zadovoljna sam. Možda imam par kilogramčića više ali to je sve namerno 😉 Otišno je većim delom u guzu bokove i grudi. Nosim malo kraću frizuru, volim seksi donji veš i mnoge perverzije. Svoj seksualni život delim u 3 dela.

Seksualno Sazrevanje – prve cuckold ispovesti.

Nisam ni kao klinka bila željna dubokih, dugih veza… više sam bila naklonjena seksu. Za to su delom “krivi“ i moji tadašnji dečki jer su bili zreliji od mene i iskusniji. Voleli su da isprobavaju razne stvari i ja sam upala u taj seksualni vorteks. Tako su počele žurke gde bi išli zajedno ali bi on muvao druge devojke i tražio da smuvam aj druge tipove.

Tako su počele moje cuckold ispovesti i ta vrsta fetiša mi se odmah dopala. Nije tu bilo ljubavi između mene i mojih partnera, to su bile nezrele otvorene veze. Trljao bi neku ribu dok ja gledam, drkala bi kite dok on uživa. Prvi seks sa drugim pred dečkom imala sam sa 18 godina i svršila sam prejako. Tada sam postala navučena na cuckold sex.

Pročitajte i ...  Matorke Srbija

Istraživanje i Eksperimentisanje.

Sa svojim odrastanjem postala sam smelija i direktnija. Tražila sam isključivo partnere koji žele da isu salje, van granica, van pravila. Igrala sam se na ivici. Nisam želela da se desi da on nešto umisli pa mu “slomim srce“. Ali pravila sam svašta… čak sa jednim, pozvala sam njegova dva drugara. Nije to očekivao i gledala sam ga u oči dok su me obojica jebala. Drkao je, besno me gledajući. Posle kada smo ostali sami izjebao me je u sve rupe i ostavio.cuckold ispovesti guzata

Neke bi se razočarale i promenile, a ja sam nastavila sa cuckold eksperimentisanjima. Izađem u klub, nađem lika, pušim mu i snimam se za dečka sa kojim sam u tom trenutku. Takođe sam insistirala na tome da on radi isto i napaljeno bi masturbirala na te slike i snimke. To je trajalo sve do trenutka kada se zaista nisam zaljubila u mog sadašnjeg muža.

Bračne cuckold ispovesti.

Da se razumemo – cuckold nije prevara. To je situacija u kojoj oba partnera saglasno žele da budu. Iskrenost je ključna, poverenje, emotivna zrelost. To dolazi kroz iskustvo i godinama, tako da smo najbolja cuckold iskustva imali kada smo ušli u brak. Tada tražite pouzdane partnere za treću osobu, bila muška ili ženska. Tražiš određeni kvalitet i kreativnost.

Naš cuckold nikada nije bio stvar ponižavanja kao što vidite u mnogim pornićima. Mada nekada moj muž proguta njegovu spermu iz mene ili sa mene. Postoje određene reči i blagi BDSM, ali za nas je to vrhunska erotska fantazija. Redovno se upuštamo u to i nije uvek stvar klasičnog rogonje. Nekada on mene verbalno ponižava dok se tucam pred njim. Igramo se, uživamo, i nećemo se zaustaviti!

Pročitajte i ...  Mama i Sin Taboo

IZVOR: mojfetis.com

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)