nabio sam mami zestoko kurac duboko

nabio sam mami zestoko kurac duboko

Moj otac oduvijek je bio težak i prgav tip. Možda je razlog tomu to što je bio jedinac koji nikada ni u čemu nije oskudijevao. Bio je uspješan u životu i u poslu. Dobro je napredovao i vrlo rano je osigurao vlastitu egzistenciju. Majka je je bila znantno mlađa od njege i iz vrlo siromašne obitelji. Udala se za njega jer je na taj način usrećila svoje roditelje a ona se riješila teškog života i siromaštva.

Nikada nije radila jer joj otac to nije dopuštao. Otac je radio, putovao, skrbio za nju i za obitelj a njoj je ostavljao dovoljno novca da si može priuštiti što želi. Kako sam odrastao sve više sam shvaćao da majka bez obzira na finacijsku i materijalnu sigurnost nije baš najsretnija. Malo po malo odavala se konzumiranju alkohola i to u sve većim količinama.

Našla je nekoliko prijateljica koje su je redovito pohodile i s kojima se doslovce opijala. Naravno, to se događalo onda kada oca ne bi bilo kod kuće a to je bilo vrlo često. Preko nekih prijatelja saznao sam da otac ima ljubavnicu u obližnjem gradu. No nije to bila samo jedna ljubavnica, bilo je njih više. Mama je također načula te priče i vrlo brzo shvatila da iste nisu bez osnova.

Ne znam zašto ali mene sve to skupa nije previše pogađalo.

Osobno sam živio vrlo dobro. Otac mi je ostavljao izdašan đeparac i to je bilo sve što sam od njega dobivao. Nikada nismo uspostavili neki prisniji kontakt. Valjda zato što sam bio mlad, i živio prilično dobro, sam odnos majke i oca nije me previše dirao. Imao sam krov nad glavom, hranu i para, i to mi je bilo dovoljno.

Kako rekoh majka se sve više odavala piću ali ni to me nije diralo. Znam samo da sam je krišom počeo promatrati jer se po kući počela šetkarati gotovo gola i nije uopće obraćala pozornost na mene. A bila je, i jest još uvijek, privlačna žena.

Vrijeme je prolazilo a moj otac silom je želio da upišem fakultet a ne da doma dangubim. Išao mi je na živce i jednostavno sam uživao u tome da ga živciram i da činim sve kontra onoga što je on želio i tražio od mene. Počeo mi je uskraćivati novac ali mama mi je bila darežljive ruke i uvijek je uletjela s kojom kintom. No to ipak nije bilo to. Shvatio sam da moram nešto u životu mijenjati.

Ubrzo sam pronašao posao što mom ocu nije bilo nimalo drago jer nikako nije mogao preboljeti to što se nisam upisao na fakultet. Potom sam se odlučio preseliti kod bake i djeda. Kući bi dolazio samo onda kada oca nije bilo a to je bilo često.

Mama je vrlo često bila pod utjecajem alkohola no ja joj nikada ništa po tom pitanju nisam prigovarao.

Onda sam od nekih prijatelja iz kvarta čuo da mama ima ljubavnika. Ne znam zašto ali na tu vijest ostao sam posve ravnodušan. No sada kada bi došao kući i vidio je onako razgolićenu počeo sam je zamišljati u ljubavnom zagrljaju ljubavnika i to me je počinjalo rajcati.

nabio sam mami zestoko kurac dubokoJednom prilikom sjedila je preko puta mene samo u kućnoj haljini. Haljina se razmaknula i mogao sam vidjeti kako na sebi nema ništa drugo nego samo samostojeće čarape. Haljina se razmaknula toliko da sam joj mogao vidjeti bradavicu na sisi. Osjetio sam kako mi se kurac diže a stekao sam dojam da je ona posve svjesna toga što ja vidim i to ju nije niti malo diralo, štoviše činilo mi se da me zavodi. Tada sam se čak uplašio tih misli.

Nakon nekog vremena do mene su doprle glasine kako moja mama ima odnos s jednim mojim znancem, Denisom. Nisam mogao vjerovati u to. Denis je bio nešto stariji od mene i živio je u susjedstvu. Radio je u jednoj geodetskoj firmi a honorano je radio kao fotograf za nekoliko dnevnih i tjednih novina. U međuvremenu je otac kupio jedno imanje u Gorskom Kotaru.

Staru kuću preuredio je i sve u svemu uložio je velike novce u uređenje čitavog imanja. Zvao me je često i molio da odemo zajedno do te kuće i imanja no ja sam uporno odbijao taj prijedlog. Meni bi bilo draže da je kupio kuću na moru ali on nije bio čovjek od mora. Napokon me nagovorio i jedan vikend zaputili smo se u Gorski Kotar. Moram priznati da sam ostao ugodno iznenađen.

Pročitajte i ...  Ispovjest jedne majke 4

Preuređene kuća i imanje bili su vrhunski uređeni.

Otac je mamu sve češće odvodio na to imanje valjda zato jer se nadao kako će se na taj način ostaviti alkohola. Mama mi je iskreno rekla kako je dolje lijepo ali njoj je tamo jako dosadno. Kako je otac bio često na putu a mama dolje na imanju, kuća je bila prazna pa me otac zamolio da češće dolazim i prespavam. Nije mi to bio problem. Često sam zalazio u lokalni kafić čiji vlasnik je bio Denisov ujak.

Denis je tamo bio gotovo svakodnevno pa smo se sukladno tomu često sretali i družili. Niti je on meni ikada spominjao da mi je ševio mamu a niti sam ga ja to pitao. No jednom prilikom dok smo nabadali pikado zazvonio mu je mobitel. Odmah, i prije nego se javio, shvatio sam da mu je neugodno. Iako se malo udaljio ja sam načuo dobar dio razgovora i shvatio sam da ga je nazvala moja mama.

To sam mu i rekao nekoliko dana kasnije. U stvari rekao sam mu da znam za vezu između njega i mame i znam da ga je nekoliko večeri prije ona nazvala. Bilo mu je prilično neugodno. Umirio sam ga rekavši kako mu ništa ne zamjeram niti se ljutim. Iako je bio pomalo začuđen vidno mu je laknulo.

Par dana poslije toga nazvala me mama.

Shvatio sam da okoliša i zaključio kako joj je Denis rekao da znam za njihovu vezu. Tih dana bio joj je rođendan i pitao sam je bi li imala što protiv da je posjetim dolje na imanju? Želio sam joj čestitati rođendan i da se malo zabavimo. Oduševila se tom mom prijedlogu. A kada sam joj rekao da ću sa sobom povesti Denisa vidno je živnula. Dan kasnije našao sam se s Denisom u kafiću i predložio mu da sa mnom pođe u Gorski Kotar.

Trenutak je šutio a u očima mu se očitavalo iznenađenje. Kada se uvjerio da se ne radi ni o kakvoj provokaciji s moje strane laknulo mu je i prihvatio je poziv. Potom sam s mobitela nazvao mamu kako bi joj rekao da stižemo u subotu. Bila je oduševljena. Rekla je neka Denis obavezno uzme fotoaparat jer dolje je priroda prekrasna i imati će materijala za fotografiranje.

U subotu rano ujutro krenuli smo put Gorskog Kotara. Moram priznati da sam se osjećao pomalo “prljavo” jer me strašno palila pomisao na scenu u kojoj Denis jebe moju mamu. Mama nas je dočekala nasmiješena od uha do uha i jako dobro raspoložena. Obojicu nas je izgrlila i izljubila, čak malo više nego je to uobičajno. Nije se libila poljubiti nas obojicu u usta a dok me ljubila lagano mi je jezik gurnula dublje nego bi to bilo normalno.

Moram priznati da sam istog trena osjetio uzbuđenje i lagano dizanje kurca.

Naravno, kupili smo joj i poklone a ona je spremila obilan ručak. Na stolu je osim obilja hrane bilo i nekoliko boca vina. Naravno da smo uz jelo konzumirali i vino u obilnim količinama. Moram reći da nas je mama dočekala prilično jebozovno odjevena. Na sebi je imala prilično kratku suknju, crne mrežaste čarape i čizme.

Dok je hodala po kući obojica smo je pasli pogeldom a što nas je vino više opijalo to smo manje krili oduševljenje njezinim sexi izgledom. Mami su godile te naše opaske i očito je uživala. Gutala je vino bez pardona i već je bila vidno opijena kada je predložila da odemo u obilazak imanja.

Krenuli smo a Denis je uzeo fotografski aparat. Dok je neumorno fotografirao predložio sam mu da fotografira mamu. Glasno se nasmijala na taj moj prijedlog i spremno je krenula pozirati. Nije dugo trebalo da Denis, oslobođen svih kočnica zahvaljujući ispijenom vinu, predloži mami da malo zadigne suknju. Diskretno, se nasmiješila na taj prijedlog pogledavši prema meni.

Pročitajte i ...  Majčine greške - III dio

Ohrabrio sam je rekavši kako bi bilo lijepo da nam malo više pokaže noge. No ne samo da nam je pokazala noge, vrlo brzo zadigla je suknju toliko da nam je pokazala i guzu. Obojica smo ostali zatečeni shvativši da ispod suknje nema gaćica. Ne moram posebno naglašavati da me je to fino napalilo ali ni upola toliko kao Denisa. Da mene tamo nije bilo Denis bi je vjerojatno pojebao odmah tu na hladnoj zemlji. Shvatio sam da su oboje žestoko napaljeni i predložio sam da se vratimo u kuću.

Kako rekoh oboje su bili turbo napaljeni i gutali su se očima.

Ispili smo po čašu vina kada sam ih odlučio ostaviti same. Rekao sam kako idem u potkrovlje, gdje su se nalazile dvie sobe i mala kupaonica s wc-om, jer sam umoran. Želim se istuširati i naspavati. Ništa nisu odgovorili što mi je jasno dalo do znanja da su to oboje jedva dočekali. Nakon tuširanja zavirio sam sa stepenica u prizemlje, tj. u dnevni boravak. Nije ih bilo. Shvatio sam da su u maminoj spavaćoj sobi.

Tiho, na prstima, prišuljao sam se vratima. Iz sobe su se čuli glasni uzdasi i naravno, sve mi je bilo jasno. Odlučio sam ne uznemiravati ih ali sam i sam bio narajcan do bola. Otišao sam u potkrovlje i ubrzo zaspao.

Probudio sam se s erekcijom. Kurac mi je stajao kao raketa. Jednostavno sam ga morao izdrkati. Istuširao sam se te s vješalice uzeo očev ogrtač i spustio se u prizemlje. U sobi za stolom sjedio je Denis samo u gaćama i ispijao kavu. Pitao sam gdje je mama? Pokazao mi je prstom prema spavaćoj sobi. Vrata su bila poluotvorena i krenuo sam prema njima.

Zavirio sam u sobu i vidio mamu. Bila je posve gola i tog trena na noge je navlačila čarape. Širom sam otvorio vrata i glasno je pozdravio. Trgnula se pogledavši prema meni… Djelovala je zbunjeno tako razgolićena. Još uvijek sam bio napaljen i jednostavno sam joj prišao bez ikakve priče. Zbunjeno me gledala a idućeg trenutka poljubio sam je i to prilično strasno gurnuvši joj jezik duboko u usta.

Nasmijala se iako je i dalje bila zbunjena. Pitao sam je hoće li nam spremiti doručak. Odgovorila je da hoće čim se odjene. – A zašto nam doručak ne bi spremila odjevena tako, samo u čarape? – pitao sam je. Razrogačila je oči široko se osmjehnuvši.

Uzeo sam je ispod ruke i izveo iz spavaće sobe u dnevni boravak.

Sada je Denis bio zbunjen ugledavši mene i golu mamu. Odveo sam je prema štednjaku držeći je za guzu. Svo vrijeme se smiješila ali taj smiješak nije mogao skriti zrno nelagode. Znala je da sve znam. Bila je svjesna da mi je jasno kako ju je prošle noći Denis jebao. Obgrlio sam je rukama s leđa i poljubio u vrat. Nije se opirala. Trgnula se tek kada sam joj rukama dodirnuo obrijanu pičku.

Kurac mi je ponovo bio poput rakete i mama ga je osjećala na svojoj guzi. Prstom sam joj klizio po pički i osjetio kako se lagano vlaži. Okrenuo sam je prema sebi i ponovo je poljubio u usta… Dok sam je ljubio njezina ruka primila je moj nabrekli kurac. U sljedećem trenutku čučnula je i moj kurac u trenu našao se u njezinim ustima. Lagano je usnama obrađivala glavić mog kurca jezikom nastojeći prodrjeti u rupicu…

Rukom mi je pridržavala jaja lagano ih stiščući… onda ga je gutala gotovo do jaja, dudlala ga je pa jezikom prelazila čitavom dužinom ne libeći se da mi jezikom obradi i jaja… Na momnente je uzimala zraka drkajući ga rukom i u trenutku kada ga je stavila ponovo u usta više nisam mogao izdržati. Moj kuronja rigao je spermu u obilnim količinama…

Pridržavala ga je rukom skrenuvši glavu u stranu. Sperma je špricala po njezinom licu, vratu i sisama.

Ustala je gledajući spermu na sebi. Razmazivala je rukama ostatke sperme po sisama govoreći kako se ide istuširati pa će nam potom spremiti doručak. Nisam želio da se istušira. Želio sam da nam takva zašpricana spermom spremi nešto za jelo. I Denisu se ta ideja svidjela. Nije imala ništa protiv ali pozvala nas je da prije jela popijemo čašu vina. Ma bilo nam je svejedno… Uostalom i nije nam bilo do jela.

Pročitajte i ...  Moja mama, moja sekretarica

Denis koji je nijemo promatrao mamino pušenje moga kurca sada se u potpunosti oslobodio svake nelagode. Dirao joj je sise, štipao je za dupe, gurao joj prste u guzu, stiskao bradavice… Polegao je na krevet potrbuške ulazeći joj prstima duboko u pičku… Jednostavno sam sjedio i uživao u igrokazu koji mi je Denis priredio. “Mrcvario” je mamu tu predamnom dok je ona hinila kako se opire.

Cvilila je, vrištala, molila ga da prestane, a u stvari bila je napaljena poput kuje. Na kraju ju je pojebao divlje i žestoko na podu nedaleko od mojih nogu. Noge je digla na njegova ramena a njegov kurac ulazio je duboko u nju dok su mu jaja lupala po njezinoj guzi. Gotovo svo vrijeme je žmirila i glasno uzdisala. Tek povremeno bi otvorila oči pogledavši u mom smjeru kao da traži moje razumijevanje, podršku ili čak oprost za to bludničenje. A

li jedino što je kod mene eventualno mogla uočiti bila je želja da je i ja pojebem. Denis je u potpunosti zagospodario njome. Nagovorio ju je da ponovo obuče one mrežaste čarape od jučer i da takva izađe u dvorište kako bi je fotografirao.

Popušila mu je kurac u dvorištu iza kuće. Zalio ju je spermom po čitavom tijelu.

Nakon što je skinula odjeću natopljenu Denisovom spermom i pošto se istuširala mama se pojavila u sobi opet gotovo gola. Kada kažem gotovo gola mislim reći da je na sebi imala samo crne samostojeće čarape. Tako odjevena spremila nam je ručak. Polako se bližilo vrijeme našeg odlaska. Sjedio sam na trosjedu dok je mama raspremala stol. Gledao sam njezino dupe dok je prala suđe i jednostavno sam osjetio žarku želju da je nabijem na svoj kurac.

Pozvao sam je da priđe. Prišla je držeći mokre ruke u zraku upitno me gledajući… Kada joj je pogled pao na moj nabrekli kurac bilo joj je jasno zašto sam je pozvao. Samo se nasmijala te okrenula želeći otići nazad prema sudoperu. Brzo sam ustao, zgrabio je oko struka i povukao k sebi u krilo. Smijala se pokušavajući se izmigoljiti no nije imala nikakve šanse.

Ruku sam zavukao između njezinih nogu i uhvatio svoj kurac usmjerivši ga prema njezinoj vlažnoj pički. Trenutak kasnije nataknuo sam je na kurac… glasno je zastenjala i izvila glavu prema nazad. Dok sam joj gnječio sise ona je znalački vrtjela guzom nabijena na moju kitu. Svršavanje je bilo dugotrajno i obilno… Sjedila je na mojem kurcu spuštene glave i trenutak kasnije kada se krenula ustajati, a kurac je kliznuo van iz pičke, po meni se obilno iscijedila sperma izmješana sa njezinim sokovima.

Došlo je vrijeme povratka.

Dok je Denis unosio naše stvari u auto mama me je zagrlila. Gledajući me u oči predložila je da se vratim kući. Rekoh joj da ne znam kako će se ta ideja svidjeti ocu. Nasmijala se rekavši neka oca prepustim njoj. Dodala je kako je otac ionako stalno odsutan a njoj samoj je jako dosadno u velikoj kući, osim toga ocu će biti drago ako vikendima u ovoj kući u Gorskom Kotaru ja budem s njom.

Dok je to govorila gledala me ispod oka kurvinski se smiješeći. Sve mi je bilo jasno i naravno da nisam imao ništa protiv toga da se vratim ali ipak rekoh kako ću razmisliti. Potom je kroz otvorena vrata doviknukla Denisu neka još malo sačeka. Uzela me za ruku i povela u sobu. Posjela me na krevet, raskopčala mi hlače, raširila noge i klekla između nogu. P

alo je još jedno pušenje za oprošataj i do skorog viđenja. Dok je rukom brisala spermu s lica i usana pogledala me u oči pitavši me ponovo hoću li se vratiti kući. Sada se više nisam dvoumio. Iako ništa nisam odgovorio ona je znala odgovor. Nasmiješila se, sagnula glavu i poljubila moj kurac. Želio sam se vratiti, ako ni zbog čega drugoga ono zbog toga što mislim da moja mama najbolje puši.

nabio sam mami zestoko kurac duboko

besplatan sms
One thought on “Mislim da moja mama najbolje puši”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)