kako sam mami svrsio po sisama

kako sam mami svrsio po sisama

Problemi u braku mojih roditelja nastupili su onda kada je otac promijenio firmu. Kako bi namaknuo više novca za dovršetak gradnje kuće prešao je u poduzeće gdje je često radio po terenima a to je značilo veću plaću i više novca. Odlazio je čak i u inozemstvo te ga nismo viđali po mjesec dana, ponekad i dulje. Moja mama je bez daljnjega oduvijek bila jako zgodna žena.

Dio problema leži i u činjenici da je bila starija od oca. Već je debelo prešla tridesetu godinu kada je upoznala mog oca. On je bio mlad i zgodan tip koji je već bio oženjen. No još uvijek u tom prvom braku nije imao djece. Mama je bila atraktivna plavuša i jednostavno joj nije mogao odoljeti. Razveo se i oženio mamu. Mama je već bila blizu četrdesete godine života kada sam se ja rodio.

Dakle, kako rekoh, brak im je zašao u krizu i to je bilo evidentno. Jednog dana otac se više nije vratio kući s terena. Ostavio je mene i majku u nedovršenoj kući te se preselio k ženi koja je opet bila znatno mlađa od njega. Upoznao ju je u nekom kafiću gdje je radila kao konobarica. Kada je zatrudnjela stvar je bila gotova. Mama je pala u depresiju. Prilično se zapustila i malo je izlazila.

No malo po malo počela je dolaziti k sebi.

kako sam mami svrsio po sisamaIako je imala lijepih godina, a uz to se i malo udebljala, još uvijek je bila komad žene. Ponovo je bojala kosu, naravno u plavo jer, uvijek je bila plavuša, posjećivala je kozmetičarku, obnovila je šminku i garderobu.

Intezivno se družila s nekoliko kolegica s posla. Zajedno su izlazile i to sve češće. Problem je bio što je onda kada nas je otac napustio počela sve više konzumirati alkohol. Tog poroka nije se riješila ni sad kada se oporavila. Ne mogu reći da je bila pijandura ili da je svakodnevno bila pijana ali, vikendom je to bilo pod obavezno, a ponekad i radnim danom, pogotovo ako bi izašla negdje sa već spomenutim kolegicama.

S jednom od njih, Darinkom, bila je posebno prisna. Najčešće se s njom družila. U jednom trenutku posumnjao sam da su njih dvije možda čak u lezbijskoj vezi.

Nije mi bio problem saznati na koja mjesta obično zalaze. Vrlo često su znale vikendom otići u jedan narodnjački klub. Jednom prilikom kada sam pouzdano znao da su otišle u taj klub odlučio sam i ja tamo poći. S prijatelejem Davorom, koji je imao auto, došao sam u spomenuti klub.

Prostor je bio prilično velik i sala je bila u slovo L. Nakon kraćeg razgledavnja uočio sam mamu i Darinku. Fakat su bile kurvinski odjevene. Dvije starke u minicama, a k tome su na sebi su imale nekakve prozirne košulje. Djelovale su jebozovno bez obzira na godine. Naravno, promatrao sam ih s distance ne želeći da me one vide.

Stajale su kod šanka i razgovarale a nije bilo teško shvatiti da su podgrijane alkoholom.

Tijekom razgovora sve više su se približavale jedna drugoj dodirujući se tijelima. U jednom trenutku dok su se veselo smijale mama je zadigla Darinkinu košulju, sagnula glavu i poljubila joj sise. Taj prizor me silno narajcao i iskreno moram priznati da sam često drkao zamišljajući tu scenu.

Davor je bio u drugom dijelu dvorane i nije to vidio. Rekao sam mu da su mama i Darinka ovdje ali ne želim im se javljati. Nakon nekog vremena otišli smo a da im se nismo javili niti su nas one primjetile. No od toga dana počeo sam mamu doživljavati u drugačijem svijetlu. Često sam zamišljao njih dvije gole u krevetu i to me strašno palilo. Kako sam već rekao, mama se oporavila i opet je bila zgodna i atraktivna plavuša što je silno palilo i većinu mojih prijatelja. Neki su to i otvoreno priznali.

Kod kuće na vratima kupaonice bilo je staklo. S unutarnje strane vrata na tom staklu nalazila se zavjesa. Lagano sam odmaknuo rub zavjese i kroz taj mali otkriveni dio mogao sam vidjeti kadu. Lukavo sam to smislio pa kada bi se mama išla kupati došuljao bi se do vrata i virio. Gledao bi je dok se skida, liježe u kadu, dok se tušira… Bila je uistinu sexi i poželjna.

Volio sam je promatrati kada bi se spremala za izlazak. Malo veća, ali lijepa guza, u zategnutoj suknji, velike sise koje je voljela istaknuti i crne čarape na nogama dovodile su me u stanje opčinjenosti. Sve sam više i češće drkao zamišljajući vlastitu mamu. Ponekad, naročito u početku, bi se doslovce uplašio tih “prljavih” maštanja.

Pročitajte i ...  Gradiška

No s vremenom je bilo kakva grižnja savjesti nestala.

A onda jednog dana primjetio sam da je zavjesa na kupaonskim vratima poravnata. Znao sam da to nije slučajno. Definitvno je mama otkrila pukotinu i znala je da sam je promatrao. Osjećao sam se grozno i nisam znao kako se sad postaviti u odnosu na nju. Međutim ona ništa nije spominjala pa sam se ponadao da se zavjesa sama pomaknula ili je mama prala staklo pa je poravnala ne sumnjajući ništa. Prolazili su dani pa i tjedni. Više se naravno nisam usudio dirati zavjesu.

Jednog dana sam s društvom malo više zatulumario. U lokalnom kafiću slavili smo rođendan jednog prijatelja. Popio sam priličnu količinu alkohola. Alkohol je naravno uzrokovao to da se osjećam hrabriji i sigurniji. Došao sam kući prilično kasno a mame još nije bilo. Znao sam da će kada dođe otići na tuširanje a s tom dozom alkohola u sebi imao sam dovoljno hrabrosti opet malko pomaknuti zavjesu.

Nakon nekog vremena mama je stigla. Čim je ušla u sobu shvatio sam da je poprilično “podgrijana”. Bila je izuzetno dobro raspoložena i lagano je zaplitala jezikom dok je govorila. Sjedio sam u fotelji a ona se sagnula i poljubila me u čelo. Košulja joj je bila dijelom raskopčana i nazirale su joj se sise u ljubičastom grudnjaku. Kada se sagnula, sise samo što nisu izletjele van.

Poželio sam ih zgrabiti i izljubiti, posisati, gnječiti…

Obzirom da je bila u stanju kakvom jest nije odmah primjetila da sam i ja popio malo više iako sam već dobrano došao k sebi nakon tuširanja. Kao što sam i pretpostavljao, otišla je u kupaonicu. Promatrao sam je dok se skidala a pogled na njezine razgolićene sise rezultirao je dizanjem mog kurca. Legla je u kadu a ja sam se nakon nekoliko minuta vratio u sobu.

Najradije bi ga odmah izdrkao ali morao sam se suzdržati jer, ne bi imalo smisla da me mama ulovi u toj radnji. Svukao sam odjeću i ostao samo u gaćama. Stalno sam se trljao po kurcu pa sam odlučio leći na trosjed i pokriti se dekom a onda ga ispod deke izdrkati. Ako mama naiđe primjetit ću otvaranje vrata i prestati ću a da ona ništa ne posumnja.

No vrata su se tako naglo otvorila, ili se to meni samo tako učinilo, da se nisam snašao. Prestao sam drkati nadajući se da ona nije ništa primjetila. No toliko sam se silno zacrvenio od srama da je, ako i nije shvatila što sam radio, nešto morala posumnjati.

Mama je na sebi imala kućni ogrtač.Nije to bio klasični ogrtač već više kao neka polu prozirna spavaćica ali ipak nije bila ni spavaćica. Gledala je prema meni rasčešljavajući kosu a sise su joj se sasvim lijepo nazirale kroz gotovo prozirno platno. Kurac mi je još uvijek bio u stanju totalne uzbuđenosti a pogled na njene sise me dodatno rajcao.

Pogled joj je kliznuo na izbočinu koja se nazirala ispod deke i ja sam bio totalno posramljen.

Bez riječi je sjela na rub trosjeda do mene gledajući me ravno u oči i smiješeći se. Došlo mi je da nestanem ili propadnem u zemlju onog trena kada je posve otvoreno rekla; “Znači opet si me promatrao dok se tuširam?”. Dakle više nije bilo greške, ona je shvatila i znala je. Što sam mogao odgovoriti? Šutio sam kao zaliven. Kako nisam odgovarao ona je nastavila.

Pitala me zašto je gledam dok se skida i dok se tušira? Sada sam napokon nešto morao reći. Crven u licu i posramljen napokon sam nekako promucao da je ona jako lijepa žena, i da se nisam mogao suzdržati, i da mi je žao… Iznenadio sam se kada je pitala da li me je osim mene još netko promatrao, netko od mojih prijatelja? Rekao sam kako nije ali znam da bi mnogi platili da je mogu promatrati.

To ju je nasmijalo. Sada ju je zanimalo što moji prijatelji misle o njoj. Želio sam nekako prekinuti ovaj razgovor ali jednostavno nisam znao kako. Inzistirala je da joj odgovorim na pitanje.

Pročitajte i ...  Keva, sestra i ja

Odgovori tipa kako misle da je zgodna nisu je zadovoljili, htjela je detalje razgovora.

Kako bilo da bilo mene je stid polako popuštao. Počeo sam pričati kako komentiraju njezino dupe i sise, kako mnogi priznaju da maštaju o njoj. Sa zanimanjem je slušala a mene je taj razgovor počeo uzbuđivati. Uporno me poticala da pričam dalje i da ne izostavljam detalje. Rekao sam joj kako većina njih priznaje da drkaju na nju a onda sam priču malo zakitio i svojim maštanjima pripisujući “krivnju” prijateljima.

Pričao sam joj kako bi neki voljeli izdrkati joj se po sisama…Što sam više pričao primjetio sam da je uzbuđenija. Lice joj se lagano zacrvenjelo što je vjerojatno bio znak njezine uzbuđenosti.

Ponovo me iznenadila pitajući me kako ju ja najviše volim vidjeti odjevenu? Malo sam oklijevao a onda ipak rekao da mi se najviše sviđa kada je vidim u crnim čarapama. Obzirom da znam kako u ormaru ima lijepi broj samstojećih čarapa strašno me pali kada je vidim u čarapama znajući da su samostojeće. Ustala je s trosjeda i izašla iz sobe gledajući me onim svojim kurvinskim pogledom. Otišla je do svoje sobe. Bio sam zbunjen ne znajući zašto je tako naglo otišla. No nakon nekoliko minuta postalo mi je jasno.

Vratila se u sobu i stala pored trosjeda na kojem sam i dalje ležao.

Raskopčala je ogrtač i ja sam zamalo ostao bez daha. Pitala je: “Jel ti se ovako sviđam?” – Na sebi je imala crne samostojeće čarape, ljubičaste gaćice obrubljene crnom čipkom ili nečim takvim, a grudnjaka nije imala. Umjesto da bilo što kažem samo sam zaklimao glavom. Pustila je ogrtač da padne na pod pa se potom okrenula pokazujući mi svoje dupe. Podbočila se rukama tražeći da čuje moj komentar. Jednostavno nisam znao što drugo reći osim da izgleda jako dobro. Opet se okrenula k meni, nezadovoljna odgovorom tražila da to malo detaljnije pojasnim.

Sada mi je više bilo svejedno. Otvoreno sam joj rekao kako izgleda jebeno dobro i nema tog muškarca koji bi joj odolio a njena guza je fantastična. Potom je spomenula svoje godine i činjenicu da se udebljala. A ja sam se posve oslobodio i dijelio joj komplimente sipajući ih kao iz rukava. Pričao sam joj kako usprkos godinama ima jebeno dobre sise, krasnu guzu i napokon sam rekao ono što sam mislio da ne bi nikada rekao ni u ludilu.

Rekao sam joj da bez obzira na činjenicu što sam njezin sin imam želju primiti je za sise. Širom otvorenih očiju pogledala me a onda nakon par sekundi stanke pitala zar samo primiti za sise? Šutio sam a ona je ponovila pitanje. Ne mogavši više izdržati iskreno sam rekao kako bi joj volio svršiti po sisama. Oči su joj i dalje bile širom otvorene ali sad je otvorila i usta kao da će viknuti, ali glasa pustila nije.

Gledajući me pravo u oči, i sa smiješkom na usnama, bez riječi je skinula gaćice.

Bio sam skamenjen. Njezina glatka, obrijana pička bila mi je tu na dohvat ruke. Netremice sam blejao u njezinu pičku ne mogavši vjerovati da se ovo događa. Naglo je strgnula deku s mene a ja sam se trgnuo te mahinalno rukoma posegnuo za dekom kako se ne bi vidio moj nadignuti kurac, no bezuspješno.

Upitala me što će mi deka? Ako je ona gola i bez gaćica mogu i ja skinuti svoje. Oklijevao sam… No, ne i ona. Rukama je potegnula moje gaće na dolje i nabrekli kurac se propeo u punom sjaju. Jedva sam se suzdržao da ga ne pokrijem rukama. Tek tada sam pogledao mamu u lice. Bila je silno narjcana i to joj se vidjelo u očima.

Kratko je rekla kako ćemo se malo pomaziti i kako u tome nema ništa loše. Dok je to govorila ruka joj je kliznula na moj kurac. Lagano ga je drkala i dalje gledajući mene u lice a uzbuđenje kod nje dosezalo je vrhunac. Napućila je usne i poljubila me najprije u lice a potom u usta. Jednom kratko potom malo dulje a onda joj je jezik završio duboko u mojim ustima. I dalje mi je drkala kurac, povremeno me mazeći po jajima.

Pročitajte i ...  Mama pomozi

Konačno sam izgubio svaki vid samokontrole i jednostavno sam joj gurnuo ruku između nogu. Tiho je zastenjala i zavrtjela guzom dok su moji prsti tražili ulaz u vlažnu pičku. Zabio sam joj srednji prst a ona je još jače zavrtjela dupetom. Pička joj je bila podatna, topla i vlažna. Glava joj je kliznula na niže i u trenu se moj kurac našao u njezinim ustima. Pušila ga je strasno uvlačeći ga gotovo čitavog. Rukom ga je pridržavala kod samih jaja pa ga lizala čitavom dužinom.

Sada sam joj rukom dohvatio jednu sisu i gnječio je.

Znao sam da ću vrlo brzo svršiti a nisam želio… Želio sam da ovo potraje što duže. Kao da je pročitala moje misli… Prestala je s pušenjem kurca, opkoračila me nagnuvši se naprijed tako i toliko da su mi njezine sise došle do ustiju. Pohotno sam joj sisao bradavice a ona je toliko glasno stenjala da sam imao dojam kako je već nekoliko puta za svršila. Bradavice na sisama su joj očito bile erogena zona jer se sva zajapurila a pogled joj se caklio.

Rukom je iza svojih leđa napipala moj kurac, malo se povukla na niže i podigla dupe. Rukom je namjestila kurac i jednostavno se natkla na njega. Kurac je kliznuo u vlažnu i toplu pičku a ona je zamiješala guzovima… O kako je to dobro radila. Na moment bi zastala pa se nabijala na njega onda opet vrtjela guzom…Nije više bilo nikakve mogućnosti da se kontroliram. Vrisnuo sam i izbljuvao svu raspoloživu spermu u njenu pičku.

Bez obzira što sam svršio ona je i dalje ostala nabijena na njega vrteći guzovima, glave zabačene unazad. Uskoro je glasno doslovce vrištala svršavajući. Skinula se s mene. Bila je znojna, vlažna i još uvijek narajcana. Nije marila što joj se iz pičke obilno cijedi sperma. Uzela me za ruku i rekla kako bi bilo bolje da odemo u njenu sobu gdje se nalazio bračni krevet.

Nisam imao ni želje a ni snage oduprijeti joj se.

Čvrsto me držeći za ruku vodila me k vratima svoje sobe. Prije nego smo ušli pitao sam je zar ne bi bilo bolje da se najprije istuširamo. Odgovorila je kako za tuširanje ima vremena te da ćemo se istuširati poslije. Upitao sam kad poslije? -“Nakon što mi svršiš po sisama.” odgovorila je.

I bilo je tako, no te noći svršio sam joj po sisama još dvaput. Potpuno me iscijedila. Jaja su me boljela, baš boljela. Nisam pojma imao koliko je nezasitna i koliko uživa u sexu. Probudili smo se prilično kasno. Goli, jedno pored drugoga. Bila je subota. Brzo je ustala iz kreveta rekavši kako mora poći ali nije rekla kamo a ja nisam imao volje pitati. Vratila se iz kupaonice i počela odijevati.

Ja sam i dalje ležao u krevetu i promatrao je kroz polu spuštene kapke. Iako posve iscijeđen opet sam osjetio kako mi se kurac diže. Istina, ne onakvim intezitetom kao prije. Mama se uredila i našminkala a na stolić je stavila komad papira i olovku. Na odlasku je rekla da imam obvezu napraviti domaću zadaću. Upitno sam je gledao ne shvačajući što priča, kakvu domaću zadaću?

Potom je objasnila kako moram na ostavljeni list papira napisati, što detaljnije i što preciznije, o čemu maštam i što bi još želio činiti s njom.

Podigao sam se oslonivši se na laktove zbunjeno gledajući u nju. Napokon sam rekao kako stvarno ne znam što bi napisao. Bila je na vratima i zavodnički se smješkala prije nego je rekla; – “Ma nemoj! Ne znaš? Da ti malo pomognem?” Namjerno se okrenula leđima prema meni lagano isprćivši dupe prema meni. Potom se okrnula licem k meni rekavši; “Nisi li jučer spomenuo nekoliko puta moje dupe?” -“E pa sad razmisli i piši”. Zatvorila je vrata iza sebe.

Znao sam da me opet čeka burna noć i nije da joj se nisam radovao mada sam, moram priznati, pomišljao kako ovo nije normalno ali prisjećanje na mamine sise i obrijanu pičku bilo je jače od toga.

kako sam mami svrsio po sisama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)