jebe mamu na stolu pored tate

Napetost za stolom dok smo večerali bila je tako velika da ste mogli da je sečete nožem. Pre tri nedelje mama je saznala da ju je tata varao. Došlo je do strašne svađe i mama ga je izbacila iz kuće. Došao je puzeći, moleći je da ga primi nazad. Mama je na kraju popustila, ali mu nije oprostila.

Atmosfera tokom naše prve porodične večere nakon oncidenta je bila u najboljem slučaju ledena. Upoznali su se – i zaljubili – u srednjoj školi. Mama je zatrudnela sa mnom odmah nakon mature i odmah su se venčali. Sada, dvadeset godina kasnije, mama je bila finansijski direktor neke firme, a tata je, u suštini, bio tata koji je bio kod kuće.

Pošto sam većinu svojih dana provodio na fakultetu, on je uglavnom bio sam i gluvario. To je ono što ga je na prvom mestu i dovelo u nevolje.

„Stefane, stvarno mi je žao zbog onoga što sam uradio, ako postoji nešto…“ počeo je tata.
„Daj začepi“, odbrusila je mama. „Već znaš šta trebaš učiniti da bi mu se iskupio.“

„Isa, molim te, mora da postoji još nešto… ja…“

„Ne“, prekinula ga je mama ponovo iznervirana. „Sve je rešeno. Pristao si na to. Pismeno.“

Tata je izgledao potpuno utučeno. Pročistio sam grlo i upitao: „O čemu pričate? Šta će tata da uradi?“

„Oh, on neće ništa učiniti. Zar ne, dragi moj?“ Zvučala je kao da razgovara sa detetom.

Tata je prebledeo i kratko odgovorio: „Tako je.“ Mrzeo je kada je mama koristila taj glas, posebno na njemu.

„Šta se dešava?“ upitao sam, osećajući se izostavljeno.

Mama je ustala i protegnula se. Nije se presvukla otkako je došla kući iz kancelarije, još uvek je nosila svetlosivu suknju do kolena i belu košulju.

„Mmm, to mi je trebalo“, uzdahnula je. „Još jedan dug dan u kancelariji.“ Prišla je i stala pored mene. „Slušaj dušo, moram da te pitam nešto.“ Ne dajući mi priliku da govorim, ona je sklonila moj tanjir sa stola. Razbio se o pod, a pribor za jelo glasno je zveckao.

„Mama, šta radiš?“

Podigla se na sto, sedeći tačno ispred mene, noge su visile na jednu stranu. Bio sam potpuno zbunjen. „Ono što želim da te upitam, dragi moj slatki Stefane, je da li želiš da mi pomogneš?“

Proučavao sam njeno lice uokvireno glatkom smeđom kosom – dok je ona gledala u mene sa svog mesta. Primetio sam njen koketni osmeh.

„Pomoć u čemu?“ Pitao sam, oklevajući.

Čitava situacija je nekako bila neobična. Nije da je moja majka imala naviku da raščišćava sto bacajući sve na pod, ali je njeno čitavo držanje danas bilo drugačije. Više zapovedničko. Podigla je noge i stavila stopala prekrivena najlonkama na stolicu, sa obe strane mojih nogu. Zatim je raširila kolena. Pogled mi je privuklo mesto između njenih nogu, a srce mi je poskočilo. Imao sam jasan i nesmetan pogled na njenu pičku. Nije nosila gaćice. Njene glatko obrijane usmine bile su naduvene i blistale su od vlage. Između natečenih spoljnih virile su njene unutrašnje usmine, iskušavajući me. mama pokazuje pičku svome sinu

Pročitajte i ...  Polizao sam mami pičku

„MAMA!“ povikao sam. Krv mi je jurnula u kurac i odmah sam postao tvrd. Telo moje majke je bilo fantastično, ali do tada je nikada nisam gledao na seksualni način. Nagnula se unazad, spljoštenih ruku o sto, ispruživši grudi prema meni, grizući donju usnu. „Vidiš, tvoj otac je sinoć došao k meni, i na kolenima molio za oproštaj.“

Moje oči su se stalno vraćale na njenu picu, a ona nije pokušavala da bude diskretna.

„Rekao je da mogu da mu uradim šta god hoću, čak je rekao da ga mogu prevariti ako želim.“

Ostao sam bez reči, a srce mi je lupalo u grudima. Sela je i počela da raskopčava košulju. Sa svakim dugmetom koje se otvori, sve više njenih grudi je dolazilo u vidno polje. Bile su okrugle i debele, apsolutno prelepe.

„Svidelo mi se kako to zvuči, pa sam pomislila sa kime da spavam.“ Njene tamne bradavice su virile, tvrde kao dijamanti. „A odgovor je bio prilično lak. To je morala biti osoba koju najviše volim na svetu .“ Nisam mogao da verujem šta čujem.

Nikada nisam razmišljao o svojoj majci na taj način, ali videvši je ovakvu, kako pozitivno curi od želje, praktično se baca na mene, pokrenula je nešto duboko u mojoj duši. Mogao sam da osetim njen parfem, pomešan sa nečim egzotičnijim, više mošusnim. U tom trenutku tata se nakašljao, a ja sam zamalo iskočio iz kože. Potpuno sam zaboravio da je bio tamo.

Mama se okrenula. „Šta kažeš? Misliš li da treba da imam seks sa našim slatkim sinom?“

Tata je spustio pogled, a ja nisam mogao reći šta mu je prolazilo kroz glavu. „Da“, promrmljao je, konačno, a mama se nasmejala. Ispružila je ruku i zbrisala sa stola sve što je mogla da dohvati. Tanjiri i čaše su se razbili kada su udarili o pod, a velika činija za serviranje napravila je glasan tresak.

„Budi srce i počisti to“, pevušila je.

Okrenula se prema meni, skinula potpuno košulju i bacila je na pod zajedno sa svim polomljenim krhotinama. Tata je ustao i izašao iz sobe. Mama se zavalila na sto i privila noge uz telo, predstavljajući mi i drugu usku rupicu. Suknja je polako klizila nagore, a ja sam sa zanesenom pažnjom posmatrao njen naborani šupak.

Pročitajte i ...  Folder za drkanje

Sokovi su slobodno tekli iz njenog proreza i kapali na sto, bila je jebeno napaljena. Skinula je suknju do kraja, a zatim je bacila u stranu. „Hoćeš da me jebeš, zar ne sine?“ pitala je mama i prvi put sam mogao da primetim tračak sumnje.

„O bože, da“, izlanuo sam, bez razmišljanja, ali bilo je istina. Iako mi je bila majka, nisam mogao a da ne poželim da je jebem.

„Onda uradi to.“

Nije mi bilo potrebno dalje ohrabrenje, i jednim pokretom sam svukao pantalone i donji veš. Moj kurac se oslobodio i osećao se dobro. Vrata su se otvorila, a tata se vratio unutra. Trgnuo se kada me je ugledao kako stojim tamo sa svojim pantalonama na zemlji, tvrdog penis na samo nekoliko centimetara od mokre pičke njegove žene. Poneo je metlu i kantu za smeće da počisti nered.

„Pogledaj koliki je njegov kurac u poređenju sa tvojim“, rekla je moja majka. Tata je stajao tamo, smrznut, očiju uprtih u prostor između mog međunožja i maminog proreza. Mama je obavila noge oko mog struka i privukla me bliže. Vrh mog penisa bio je postavljen na ulazu u raj, a ja sam fascinirano gledao kako moja glava polako otvara njene usmine, i nestaje unutar njene mokre pičke.

Bilo je tako dobro, i uzdahnuo sam od zadovoljstva. Bilo je tesno, ali mama me je stalno privlačila sve dok nisam konačno ceo ušao.

„Uhhh jebote… Ovo je neverovatno.“ Tata je počeo da skuplja neke od većih krhotina i bacio ih u smeće. „Hajde dušo, jebi mamu. Jebi mamu jako.“

Počeo sam da guram, u početku polako. Bilo je apsolutno nadrealno osećati kako moj penis klizi i izlazi iz mamine vagine. Perverznost jebanja žene koja me je stvorila bila je intenzivna. Svaki pokret je bio praćen maminim glasnim, jaucima. „Brže dušo, molim te… razvali me..“, preklinjala je, a ja sam se obavezao.

Uhvatio sam je za butine i počeo da udaram. Nekoliko preostalih postavki stola zveckalo je pri svakom ubodu. „Jebote, da, to je to. Da, da, da, da, da, da“, stenjala je, iznova i iznova. Već sam bio blizu orgazma. „Uskoro ću… završiti… mama.“ jebe mamu na stolu pored tate

„Ne zaustavljaj se, nastavi, dušo. Svrši u mene.“

Snažan nalet sirove, nefiltrirane energije odjeknuo je mojim telom, a moj penis se trzao i pulsirao, pucajući seme duboko u moju majku. „O jebote, o bože, daaaaa“, vikala je, pretvarajući se u glasan vrisak bez reči, dok joj se telo treslo od sopstvenog orgazma. Ostao sam bez daha, samo sam stajao i sve obrađivao.

Pročitajte i ...  Seka Puši Uspavanom Bratu 5. Deo

Mama je ležala na stolu i smejala se dubokim, zadovoljnim smehom. Seo sam nazad u stolicu, a moj penis koji je omekšao izlazio je iz mamine pice. Sela je i skočila sa stola u moje krilo. „To je bilo fantastično Stefane“, rekla mi je i nagnula se da poljubi. Njene usne su bile razigrane, njen jezik brz, a ja sam bio opčinjen njenom strasnom glađu.

Ona je krenula napred, a moj još uvek polu tvrdi kurac uspostavio je kontakt sa njenom vrelom vulvom. Njene vlažne usmine klizile su gore-dole po spoljašnjoj strani moje osovine, a moj kurac se ponovo stvrdnuo.

„Mmmm“, zastenjala je i prekinula poljubac. „To je ta mlada seksualna energija koja mi je jebeno trebala.“ Posegnuo sam okolo i obema rukama stisnuo njene gipke guzove. Mama je jednom rukom vodila moj kurac u njenu još mokru rupu, a zatim sela na njega. Umesto da poskakuje gore-dole, samo je ljuljala kukovima napred-nazad, vrteći se u mom krilu. Bila je to neverovatno intenzivna stimulacija mog još uvek osetljivog penisa.

Obuhvatio sam njenu dojku i počeo da se igram njenim tvrdim bradavicama, ljubeći je u obraz i grickajući joj ušnu resicu, dok sam osećao njen vreli, plitki dah na svom vratu. „Svršiću ponovo“, rekao sam joj. Počela je ponovo da me ljubi, i vrtela se sve brže i brže, sve dok nisam eksplodirao po drugi put, pumpajući svoju sluz u nju, dok su njene usne bile isprepletene sa mojima, oduzimajući mi dah.

„O bože, to je bilo neverovatno“, rekao sam. „To je bio najbolji seks koji sam imao u životu.“

Ustala je, i čim je moj penis napustio njenu pičku, nedostajao mi je osećaj topline i udobnosti koji mi je pružao, žudeći da budem sahranjen u njoj, zauvek.

„Definitivno ćemo ovo morati da uradimo ponovo i to uskoro.“

Poljubili smo se ponovo, a onda je izašla iz sobe, još uvek gola. Ponovo sam bio svestan svog tate, koji je klečao na podu i skupljao razbijene tanjire i staklo. Pošto nisam imao pojma šta bih mu u tom trenutku mogao reći, pokušao sam tiho da ustanem. Upravo sam hteo da izađem iz sobe, kada sam začuo njegov tihi glas.

„Stefane, samo… tretiraj je bolje nego ja. Nemoj da praviš istu grešku, važi?“

„Važi tata“, odgovorio sam i izašao iz sobe da potražim mamu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “Mamin Jedini Izbor”
  1. Pozdrav. Samo da kazem da je ovo lepo citati ali ipak jako tesko izvesti. Moj je mene prevario i to znam ali ja bi htela tugu da smirim sa sinom koji inace ima 29 i sportista je i znam da ima veliki ali to je nemoguce uraditi. sreca imamo price da mastamo 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)