jahanje sisa incest

Sedeći u dnevnoj sobi kasnije te večeri, nakon što sam za večerom bila kao duh ulažući veliki napor da delujem normalno, Dušan je ušao u sobu. „Mama… Leđa me nažalost još uvek bole. Mogu li da te zamolim za još jednu masažu večeras?“

Bila sam veoma zbunjena. Zar nije shvatio šta se desilo sinoć? Pogrešila sam sa dugim razmišljanjem pošto je ćutanje privuklo pažnju mog muža. „Draga? Jesi li čula šta je Dušan pitao? Draga“

„Ha? A da da. Izvini. Nisam čula, nešto sam se zamislila. Reci Dušane?“ Lagala sam naravno.

„Moja leđa. Trebala bi mi još jedna masaža?“

„Khm.. Da, naravno. Nema problema. Doći ću u tvoju sobu.“

Pokušavala sam da razmišljam unapred, ako bih ga odmah masirala, moj muž ni bio budan i stoga se ništa loše nije moglo dogoditi jer bi svakog trena mogao da uđe.

„Ne sada odmah. Usred rejda sam. Samo sam došao da uzmem piće, drugar me čeka da započnemu novu partiju.“

I u samo par sekundi totalno mi je sjebao koncept.

„Da. Dobro dragi. Javi mi kad budeš spreman.“

„U redu. Za nekih sat vremena, možda manje?“

To nije bilo dobro. Znala sam da bi moj muž do tada već bio u krevetu. Osetila sam nalet uzbuđenja kada mi je ta misao pala na pamet. Zar sam se radovala intimnom susretu sa sinom dok je moj muž u krevetu?

Satićak kasnije kada je moj muž legao u krevet, podsetio me je na moje obećanje sinu.

„Znam da ti prija kada ga masiraš. Volela si da se brineš o njemu i kad je bio mlađi. Pravi je mamin sin.“ Nasmejao se.

„Da, on će uvek biti moj sinčić.“ stidljivo sam odgovorila.

Nesigurnim koracima krenula sam ka njegovoj sobi. Dušan se upravo opraštao od svog prijatelja preko onlajn igre. Video me kako dolazim i legao je na krevet, licem nadole bez majice. „Spreman sam! Bolje je nego sinoć, ali još uvek me bole.“

Pročitajte i ...  U svatovima

Sela sam na ivicu, a onda se Dušan okrenuo na bok prema meni. Zaprepastila sam se kada sam videla jasan obris njegove erekcije preko šorca.

„Sine, ja… mislim da ove masaže nisu dobra ideja.“

Prekinuo me je, uzevši me za ruku, stavljajući je na svoj ukočeni kurac. Pogledao me je sa požudom u očima.

„Dušane, ovo nije u redu…“ Rekla sam šapatom. Rekla sam to iako sam osećala kako mi srce divlje kuca u međunožju. Kontakt sa njegovom kitom je zapalio moju požudu. Moje telo u ovom trenutku nije želelo ništa manje od žestokog jebanja, ali morala sam da se borim protiv iskušenja, kao što bi to uradila svaka moralna majka.

Dušan nije rekao ništa, ali je držao ruku na mojoj koja je čvrsto bila pritisnuta na njegov pulsirajući kurac. „Uobičajeno je da momci tvojih godina vole svoje majke. Znam to, čitala sam o tome… ali postoje razlozi zbog kojih ne dozvoljavamo da se takve stvari dešavaju.“

Čak i dok sam ga u suštini molila da me pusti, nisam mogla a da ne uživam u senzacijama koje su prolazile kroz mene i čak sam nekoliko puta „podesila“ ruku da ga bolje osetim. Bio je opasno tvrd i vreo. Tiho smo se gledali u oči dok sam ga mazila po kiti, napetost je bila osetna u vazduhu sve dok me jednim brzim pokretom nije privukao na sebe i poljubio me.

Bila sam nemoćna da se oduprem, moja glad je bila nemoguća za obuzdavanje. Dok smo se ljubili oboje smo se trljali međunožjem. Moje noge su bile potpuno otvorene i trenje preko odeće sa njegovom kurčinom bila je kao struja po mome telu. Nisam se mogla zasititi njegovih usta. Moje uzbuđenje je bilo takvo da sam za nekoliko minuta, kao i prethodne noći, svršavala jednostavno od pokreta i stimulacije klitorisa na suvo.

Pročitajte i ...  Nesreće se Dešavaju 2. Deo

Kroz naše isprepletene jezike, zastenjala sam uz orgazam. Dušan je naglo ustao, skočivši sa mene na noge. Nasilno je skinuo svoju odeću, a njegov besni kurac izbio je iz njegovih bokserica. Onda je počeo da skida moju odeću, ali oči su mi bile prikovane za njegov kurac. Duži od njegovog oca, žudela sam da osetim kako me razdire. Ubrzo sam bila gola, njegov kurac u mom vidnom polju, jebeno sam želela da ga poližem, okusim. mama ga masira i sisa mu kurac

„Mama.. želim da osetim tvoje sočne usne oko njega… molim te…“ – kao da mi je čitao misli.

I dalje nesigrna ali obuzeta seksualnom željom, nagnula sam se nad njim i počela da mu ljubim kurac. Mirisao je fantastično bio je masivan mokar i vruć kao vulkan. Poljupci su prešli u lizanje a lizanje u gutanje. Gušila sam se kao kuzrvetina sa kurcem rođenog sina koji je stenjao i mazio me po kosi, obrazima i usnama. Želela sam da ga osetim u dubinama svog grla i čak i kad sam gubila dah ja ga nisam ispuštala iz usta.

„Aaaahhh.. mama… jebote! Ako nastaviš tako… ja ću….“

Nije bilo šanse da mu dozvolim da svrši. Legla sam na njega, opkoračila sam ga i opet mu nabila jezik u usta. Uhvatio me je za guzu i stezao je dok sam ja držala njegov kurac i smeštala ga u svoj ulaz.

„Jebi me sine…“ – rekla sam i zajahala njegovu kitu!

Počela sam odmah snažno da ga jašem pokušavajući da ugušim vrisak. Počeo je da pomera kukove ispod mene, čvrsto se zabijajući u mesto iz kojeg je izašao pre toliko godina. Ta pomisao me je još više uzbudila, iako nikada ranije nisam dozvolila sebi da pomislim na to. Držala sam se za njega dok je on podizao kukove i nabijao se u mene. Svesno sam stezala mišiće svoje pičke u nastojanju da mu masiram kurac.

Pročitajte i ...  Incestuozni 18. Rođendan

Sa svakim ulaskom, osećala sam ga dublje, ali sam ipak želela više. „Jače dušo, molim te jače.“

Osmehujući se, moj sin je grubo prodirao u mene i srećom da mi je stavio ruku preko usta jer sam krenula nekontrolisano da vrištim. Ponovo sam svršavala a grčevi su mi preplavili celo telo. Dušan, sa zadovoljstvom ispisanim na njegovom licu, uživao je u onome što je radio svojoj majci. Bila sam iznenađena što je mogao da izdrži ovoliko, kakav je veliki ljubavnik bio. jahanje sisa incest

A tada – Majka i sin svršili su zajedno!

Oštro disanje, grčevi i drhtavica. Njegov kurac je pucao u mene kao vatrogasno crevo. Brzina mlaza vrele tečnosti jurila je u moju matericu, mesto gde je i sam začet. Sok naše požude je već počeo da curi iz mene, toliko je sperme bilo. Kao da oboje nismo hteli da stanemo, pustili smo da se magija rasprši, ali na kraju sam sišla sa njega i legla pored.

„Misliš… da ćemo nekada moći ovo da ponovimo mama?“

„Zavisi. Da li te još uvek bole leđa?“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)