sin puni maminu picku

Bilo je ljeto, 8. mjesec.. nas nekolicina je izašla u grad obilaziti kafiće slaviti rođendan jednog od nas, Marka.. lunjali smo okolo, obilazili kafiće, klubove, dok u jednom klubu nismo sreli moju mamu i njene tri prijateljice. Bilo je toplo i njih četiri su odlučile izaći van, provesti se dobro i izaći iz svoje rutine, posao-muž-djeca-kuća… izašle su van jako lijepo odjevene, privlačile poglede svih u klubu obučene u suknjice, minice, sve su imale štikle na nogama, izgledale su pomalo kao porno glumice koje su izašle zabaviti se.. mama je pogotovo sjajila odjevena u crnu suknjicu i kratku krem majicu sa naramenicama ispod koje se ocrtavao crni čipkasti grudnjak. Na nogama je imala crne štikle, torbicu, lančić oko vrata i narukvicu na ruci..
Vidjela je kad smo ušli, pozvala me k svom društvu, malo smo pričali, upoznala me sa svojim frendicama koje su bile već pomalo nacvrcane od kratkih pića koje su gutale… rekle su da pozovem dečke da ih upoznaju, plesali su svi skupa, bilo je tu šaputanja na uho, dodira, ali su gospođe bile pomalo suzdržane, na tim šapatima i dodirima je i ostalo.. klub u kojem smo bili se počeo polako prazniti, atmosfera je otišla skupa s ljudima, dok Marko nije predložio da svi skupa idemo kod njega u vikendicu malo van grada nastaviti tulum. Svi su se složili i krenuli smo s tri auta prema tamo, žene u jednom a mi momci u druga dva auta.. tamo se ples nastavio, cuga je išla, primijetio sam mamu kako uživa u vinu u pleše okružena dečkima, stvarno se prepustila zabavi.. Marko i još jedan su bili oko nje i grlili ju, davali joj poljupce u obraz, a i ona je njima uzvraćala, međutim valjda zbog moje blizine nisu išli dalje od toga.
Došlo je i vrijeme rastanka, mamine frendice su rekle da je dosta, da je bilo odlično i da moraju ići ali da svakako moramo ponoviti ovakav tulum.. one su odlazile a mama je rekla da bude ostala još malo s nama i da ćemo ju mu povesti doma kad budemo išli.
Nismo se ni mi zadržali još dugo, pala je još jedna kratka rundica „za put“, zaključali smo vrata vikendice, krenuli prema autima a mama je rekla da se ona bude povezla sa slavljenikom i još dvojicom u autu, taman nas je bilo za dva auta.
„Ok, mama, vidimo se dolje kad siđemo, pazi na njih kako voze“, rekao sam joj.
„Nemaš brige, budem se pobrinula za njih“ mi tada nije zvučalo nimalo dvoznačno, a njoj je već u glavi bio plan kako se pobrinuti za dečke.
Oni su bili ispred nas i dok smo prolazili kroz šumu vidio sam da njihov auto lagano krivuda lijevo-desno, nisu vozili brzo ali auto je vidljivo vrludao.. skrenuli su s glavne ceste na jednu manju sporednu, mi za njima da vidimo šta se dešava.. mislili smo da nekome nije dobro, izašli smo iz auta i krenuli prema njihovom autu, a oni su već imali otvorena stražnja vrata… skoro me dotuklo kad sam vidio mamu na stražnjem sjedalu kako Marku puši kurac, a dečko koji je vozio joj mijesi sise izvađene iz grudnjaka i majice… zato i je krivudao cestom jer se više bavio njenim sisama na sjedalu iza sebe nego volanom.. Marko me pogledao s osjećajem straha da ću ga udariti zbog kurca u maminim ustima, ali je taj strah bio prevladan osjećajem užitka koji su ta usta pružala..
sin puni maminu pickuMarko je sjedio iza suvozača i dobivao pušenje dok je dečko na vozačevom sjedalu bio okrenut između sjedala i zabavljao se njenim sisama, a treći dečki je bio iza njega na sjedalu i sumanuto prstario maminu pičku ispod podignute suknjice.. Njoj nije smetalo što stojim pored vrata i gledam kako ga puši i kako ju dečki diraju posvuda već se skroz uživjela u radnje…usta su joj bila puna kurca, nabijena na njega skroz do jaja, gutala ga je koliko god je mogla, ne znam da li je iz nje izbijalo onih par čaša vina koje je popila tijekom noći ili joj je kronično nedostajalo jebačine.. čini mi se da je to bila kombinacija oba faktora.
Izvadila je kurac iz usta, uzela ga u ruku i krenula navlačiti dok je gledala mene i rekla, „Bez brige, Danči, i ti ćeš doći na red, ali Marko je ipak slavljenik večeras i moram se prvo njemu posvetiti, ok?“… i spustila glavu dolje prema njegovoj velikoj kurčini.
Tada je vozač izašao iz auta i otvorio gepek i izvadio nekakvu dekicu i raširio je pored auta, uz riječi „Mamice, dođi van, bit će ti ugodnije na dekici nego tamo stisnuta u autu… Marko, ajde van!“
Marko je poslušao i prvi izašao iz auta, hlače napola spuštene i kurac uspravan, vidjelo se da je slinav i mokar od mamine sline.. iza njega je izašla mama, suknjica podignuta tako da se vide gaćice koje su još bile na njoj ali neuredno pomaknute u stranu, a sise su bile izvađene iz košarica… gledali smo ju tako razodjevenu i slinili, dobili instant erekciju tko već nije imao.
„Ovdje na dekicu, može?“, upitala je i sjela na guzu… sjela je tako raširenih nogu, prizor kao iz pornića, sise vani, noge raširene a ona si trlja pičku.. očito je gorjela dolje i samo čekala tko će joj prvi smjestiti kurac.. „Marko, dođi“, rekla je kratko, malo podigla guzove i povukla gaćice prema dolje… skinula ih je preko štikli i bacila ih meni, spremno sam ih ulovio i isti tren nabio na nos da osjetim miris njenih sokova… bile su natopljene, mokre, crne čipkate gaćice.
Marko je skinuo hlače i bez imalo priče se smjestio njoj među noge i krenuo nabijati. Bila je dovoljno mokra i spremna za seks da je ugurao kurac jednim trzajem, pička nikakav otpor nije pružala, samo je progutala njegov kurac.. Goran je vidio priliku, skinuo je svoje hlače i smjestio se njoj iznad glave te svoj veliki kurac stavio ispred njenih usta a ona ga je spremno krenula oblizivati dok ju je Marko trzajima gurao gore-dolje.. došao je i Mario pod Gorana, već je bio gol te je mama sad naizmjence pušila dvojici, a ja sam se također skinuo gol i rekao Marku da se pomakne… Marko se nevoljko izvukao iz pičke, a ja sam napokon dočekao taj trenutak, da ga uguram mami, da osjetim njenu pičku… uzeo sam ga u ruku, namjestio na ulaz, i jednim trzajem ga nabio. Pošto je imala kurac u ustima, samo je počela uzdisati jer drukčije nije mogla.. znala je da sam ja u njoj, ali nije ni najmanje smetalo što sinov kurac ulazi u njenu pičku..
Jebao sam, uživao u njenoj mokroj rupici kad je Goran rekao da želi i on jebati.. izvukao sam ga cijelog sluzavog, mama je vlažila nevjerojatno jako, pička se cijedila kad sam ga izvadio kao da sam izvukao čep iz nje… ali, brzo ju je Goran ponovo začepio i nastavio ispunjavati..
Ja sam preuzeo njegovo mjesto u ustima, čini mi se da ne počela jače uzdisati kad je okusila moj, sinov kurac, koji je maloprije rasturao njenu pizdurinu.
Mario je sjeo na deku i rekao, „kurvice, dođi, sjedi na mene“, Goran ju je pustio a ona se ustala bez pogovora i zajašila ga, pičkom se namjestila na kurac i krenula ga jahati, a ja sam joj za to vrijeme gnječio sisetine i lizao bradavice, ogromne su bile.. dok ju je jebao, Mario joj je pljeskao guzove i pitao „Nemaš ništa protiv da te dvojica jebemo?“, a ona je klimnula glavom i pitala šta su čekali s tom idejom dosad. Marko je došao iza nje, pljunuo na dlan i protljao kurac, i polako ga namjestio na ulaz u njenu guzu. Polako je gurao i klizio u guzu dok cijeli nije ušao, skroz je bio u njoj a Mario je objema rukama držao njene guzove raširene. Tad su se njih dvojica sinkronizirali i krenuli u ritmu tucati joj pičku i guzicu uz njene sve glasnije krikove zadovoljstva. Bili smo u šumi, daleko od ikoga, u neko predjutarnje doba, nigdje nikoga nije bilo okolo, još je bio mračak i jebali smo ju uz svjetla automobila, nismo se ni trudili začepiti joj usta rukama, što doduše nije ni trebalo jer smo se nas dvojica kurcima izmjenjivali u njenom pohotnom grlu.
Marko ju je sad već počeo propisno jebati u guzicu, uhvatio je dobar ritam i imao je silinu nabijanja.. vidjelo se da ga je to sve ponijelo kad ju je uhvatio za kosu i povukao joj glavu unazad dok se nabijao u nju, a Mario je prihvatio igru i krenuo joj jednom rukom šamarati obraze, a drugom rukom joj lupkati sise. Sve su to bili odmjereni udarci, ne grubi i nasilni već onako da malo osjeti bio i peckanje.
Goran je tada priupitao kad smo nas dvojica na redu da ju izduplamo. Marko je izvukao kurac iz guze rekavši da „kurvici treba smjena“, a onda se ona sama ustala s kurca i stala među nas. Vidio sam priliku da ju zagrlim s leđa jednom rukom sam ju uhvatio oko struka a drugu ruku sam stavio oko vrata i polako ju stisnuo, i mene je ponijelo njihovo šamaranje, a vidio sam da se ona nije bunila na njihovo postupanje. Nije se bunila ni na moju podlakticu oko vrata i hvatanje prstima klitorisa pa sam ju krenuo iz stisak ruke obrađivati po međunožju. Za to vrijeme su dečki lizali sise i čekali red. Počela se tresti jer sam joj pogodio točku na klitu i osjetio sam pod prstima nalet tekućine i njeno smirivanje nakon intenzivnog orgazma.
„čekaj, mama, nismo gotovi, sad je red da se i nas dvojica ubacimo“, rekao sam i sjeo na deku, a ona je bez pogovora znala da me treba zajašiti. Spremno ga je ubacila u pičku a Goran je istog trena ubacio kurac u guzu i krenuli smo ju ritmičnim pokretima jebati u obje rupe.. sad su to već bile rupe a ne rupice, vjerojatno ni sama nije mislila da će pušenje slavljeniku dovesti do toga da ju četvorica jebu usred šume. Ali sad joj nije bilo povratka..
Nabijala se na naše kurčine kad sam joj udario šamar po obrazu… pa drugi… stenjala je, i tiho rekla „Još!“.. tad je slijedio treći i četvrti, ravnomjerno raspoređeni na oba obraza..“Još!“ još jednom je izustila i primila treću seriju po obrazima koji su se već lijepo rumenili.
Marko je došao iznad mene i ugurao joj kurac u grlo istom onom žestinom kojom ju je do maloprije jebao u guzicu, njena usta je pretvorio u rupu za jebanje.. slina iz njenih usta je kapala po bradi, dolje preko sisa, trbuha, sve do mene i mojih prsa.. frizura joj je već bila pokvarena, sav trud frizerke kojoj je išla da ju sredi da večernji izlazak je sad nestao, a šminka oko očiju joj se razmazala… Marko je izvadio kurac i oslobodio mjesto Mariu koji je nastavio jebanje u usta svom silinom i lučenje sline iz njenih usta.
„Dečki, hoćemo napuniti pičku ove kurvice sa spermom?“, pitao je Goran koji je bio blizu svršavanja i htio je da se svi mami istovarom u pičku .
Rekao sam da može jer sam i ja bio blizu, podigao sam mamu da sebe u rekao joj neka legne dolje.
Prizor nje gole, sisa mokrih od silne sline i raširene pičke me dodatno napalio da sam svršio u nju u tri trzaja…sačekao sam par trenutaka i izvukao kurac prepustivši mjesto Goranu.. ni njemu nije trebalo puno duže i uz par urlika je napunio pičku… nakon njega je uletio Mario i kao zadnji, slavljenik Marko..
Mama je djelovala zadovoljna, spustila je ruku među noge i malo trljala klitoris a malo gurala prste u pičku iz koje se lagano cijedila bijela tekućina… bila je odlično podmazana iznutra, 4 kurca su spremila zavidnu količinu u pizdurinu.. naravno da je oblizala prste koje je maloprije izvukla iz pičke.
Rekli smo da je to to, i da moramo dogovoriti novi susret, a sad se možemo spremiti u krenuti doma…
„Može, dečki, idem samo piškiti tamo, sačekajte…“… dok je ona čučala kod drveta i puštala mlaz, Marko je uzeo majicu i gaćice i rekao „Ajmo, idemo ju malo provocirati, samo me slušajte!“. Sjeli smo u auto kako je rekao i krenuli dok je ona zbunjena čučala i gledala kako odlazimo. Gledao sam u retrovizoru kako se ustaje i viče za nama..
Ipak, stali smo nakon nekih 200 metara uz cestu i gledali kako hoda prema nama. Zgodna žena, koju su maloprije razvalila četvorica, sada je hodala prema nama obučena u suknjicu i štikle, golih sisa koje su se klatile lijevo desno dok je koračala cestom kroz šumu i vikala da nismo normalni što smo joj uzeli majicu i grudnjak i ostavili ju kao kurvicu u šumi da pješači.
„čuj, hoćeš da te povezemo doma ili budeš takva išla skroz do kuće?“, upitao sam ju a ona je zašutjela. „šta trebam uraditi da me povezete?“, upitala je
„čuj, mi smo spremni za još jednu brzu rundu ovdje na cesti prije nego krenemo, šta kažeš na to?“… „odakle vam snaga!“, pitala je, i ništa više od toga, te je došla do prvog auta, naslonila se na haubu i podigla suknjicu ispod koje su se ukazali odlični guzovi te je s obje ruke raširila guzove koliko je mogla. Pička je još uvijek zijevala spremna za trpanje, isto kao i guza. Ovaj put sam ja bio zadnji u redu za maminu pičku i mene je dočekala bijela tekućina koja joj je podmazivala iznutra, sokovi frendova koji su jebali prije mene.

Pročitajte i ...  Uplakana

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)