Majka sin incest ipovest seks uzivanje

Majka sin incest ispovest seks uzivanje

Nedelja ujutro.Budim se sa do tada nepoznatim osecajem.Osecajem sramote,nelagodnosti i potune ispraznosti.O bože,šta sam uradio… pomislih.Zurio sam u beli plafon sobe,ali ga uopšte nisam primecivao.Zar sa rodjenom mamom,konju…letilo mi je kroz glavu. Majmune – ponavljam u sebi po ko zna koji put. A, bože šta sam uradio. Pred ocima mi je letila slika mame,a ja na njoj. U stomaku mi se javi cudan osecaj, koji mi je razdirao utrobu.

Pomislio sam da odem u kupatilo,gurnem prst u ždrelo i izbacim taj osecaj u lavabo. Još mi je bilo gore kad sam se setio da sam ja zapomagao da ga stavim u njeno medjunožje. U tom trenutku, stomak mi se zgrci i poceo sam izbacivati iz sebe želudacnu kiselinu. Jedva sam uspeo da se zakrenem i na usta izbacujem kiselinu po zgužvanom caršavu. Nekoliko puta sam izbacio želudacni sok, a kad sam prestao vratio sam se na ledja i nastavio da piljim u plafon.

O bože šta sam uradio. Kako cu nekoga moci da pogledam u oci? Kako cu pred drugare?

Kako cu pred babu,dedu,…,pred familiju! Kako da jednog dana izadjem pred sestru kad sam spavao sa našom mamom?! Kako cu mami da izadjem na oci, kad sam sinoc cvileo i zapomagao, moleci da je tucam?! O bože…kako?! KAKO!!! Kako baš meni da se to dogodi? U glavi mi je odzvanjalo hiljadu pitanja na koje nisam imao odgovor. Ah,ubicu se! Zapocinjem razmišljati…da uzmem kanap i da se obesim,…da se u kupatilu isecem žiletom…

Trže me zvuk iz susedne prostorije – kuhinje.To je mama – pomislio sam, dok sam se dizao iz kreveta. Krecem ka vratima, sa namerom da se dokopam kupatila i nadom da me mama nece primetiti. Izlazim na hodnik i vec gledam u vrata od kupatila, kad me presece mamin glas:

– Dodji da jedeš.

U sekundi je zamakla nazad u kuhinju, a ja sam ostao skamenjen na sred hodnika.

– Hajde. Dorucak .- ponovo se oglasi mama.

Srce mi je lupalo neverovatnom brzinom dok sam prilazio vratima kuhinje. Pogleda uperenog u pod ulazim u kuhinju. Hodam ka stolu na kojem je vec serviran dorucak i zakrecem glavu na suprotnu stranu od mame. Dok sedam za sto osecam kako mi obrazi bride, a uši prosto gore od sramote.

– Dobro jutro. Jesi li se naspavao? – sasece me njen glas ,a srce poce još jace lupati.

Ne mogu da verujem! Pa ona se ponaša kao da se ništa nije desilo. Rekao bih joj dobro jutro, ali sam zanemeo, nepodižuci pogled sa poda. U tom trenutku mi se pojavi odredjena doza prezira prema njoj. Kako…pa kao da se ništa nije desilo…ona se ponaša sasvim normalno, odzvanjalo mi je u glavi. Ne mogu da verujem! Na silu gutam zalogaje, bojeci se njene reakcije ako primeti da mi nije do jela,…da mi nije ni do života….

Izašao sam iz kuhinje nakon par zalogaja i vratio se u moju sobu. Citavo vreme u kuhinji sam šuteo, a mamu nisam ni pogledao. Ona je sigurno shvatila situaciju pa je svo vreme u kuhinji cutala, trudivši se da me ne remeti u mojim mislima. Sad kad sam sam u svojoj sobi,ponovo mogu da iz dna duše mrzim samog sebe…..

Dani su prolazili užasno sporo, a ja sam se potpuno izolovao od ljudi, težeci da što manje izlazim iz moje sobe. Cinilo mi se koga god da sam sreo, on je znao moju tajnu. Hiljade ociju me je streljalo… Sa ukucanima sam komunicirao što je manje moguce. Obicno sam sa njima razmenjivao reci kad je trebalo da se nešto uradi, ode u trgovinu… Cak sam i drugare poceo da izbegavam, a devojke u letnjim haljinama nisam ni primecivao.

Ni penis mi se nije dizao, niti sam se samozadovoljavao, što je inace bila redovna pojava. Osecao sam se sigurno samo u mojoj sobi. Jedino tu niko nece doci pogledati me sa gadjenjem i jedinu tu, moj bol može da me na miru nagriza…

Desetak dana, nakon opisanog doživljaja, videvši šta se sa mnom dešava, mama je odlucila da popricamo. Sacekala je da padne noc, pokucala na vrata i ušla u moju sobu.

Majka sin incest ipovest seks uzivanje– Zdravo. – rece mirnim i tihim glasom.

– Zdravo. – odgovorih mrzovoljno.

Znali smo da su ostali ukucani utonuli u san, ali smo ipak težili biti što tiši.

– Htela bih da ozbiljno razgovaramo. – rece dok mi se lagano približavala.

– Važi. – gledam u pod i primecujem kako mama seda na trosed, pored mene.

– Znaš…gledam te i vidim da si..m..promenio si se… – zamucala je mama.

Vidim da joj je neugodno.

– Baš si se promenio. – rece bez mucanja.

– Ne izlaziš iz sobe, osim kad ne moraš.

– cak si i drugare zapostavio. Izbegavaš ih. – rece tiho.

– M…- krenula je da nešto izgovori, ali je zastala. Duboko udiše vazduh…

– Mislim da znam u cemu je problem. Znaš one noci… – oborila je pogled i napravila pauzu

– …ovaj…znaš…to nije…strašno bilo…neobicno – mami bi strašno neprijatno i pocela je da muca, a moje zbunjeno lice je odavalo napor da shvatim njenu recenicu. Videvši to, ona ponovo duboko udahnu:

– Desilo se,pa šta!? Svi mi pravimo greške, ali te greške ne smeju da nas koce u daljnjem životu.

– Videceš i sam da greške treba ostaviti iza sebe, a ne biti njihov rob kao ti sada.

– Uostalom, sasvim je normalno da ljudi u trenutcima požude gube razum.

– I samo još nesto.Znaj da sam i ja ucestvovala u tome i to svojevoljno. Prema tome, nema razloga da sebi prebacuješ krivicu.

– Razmisli o ovome što sam ti rekla. – diže se sa troseda i izadje iz sobe, dok su mi njene reci odzvanjale u ušima. Ko zna koliko joj je trebalo vremena da smisli ove recenice i nauc ih napamet…

Narednih dana sam stalno razmišljao o njenim recima i zakljucio da je bila u pravu. Život tece dalje.

Još je puno vremena ispred mene. Vreme je odmicalo, a ja sam malo po malo vracao se u normalu. Ponovo sam poceo da se družim sa drugarima. Cak je i škola pocela, a ja sam sve više mogao da se skoncentrišem na nastavu u školi. Sredinom septembra mi se i digao penis,a ja sam ponovo poceo da se samozadovoljavam. Divno. Opet sam snimao žene na ulici, a pogotovo Zoricu iz škole. Sa drugarima sam cesto komentarisao devojke, a moj drug Marko se stalno hvalio kako se tuca sa devojcicom i kako je strašan u krevetu. Pricao je lovacke price, a ja sam znao da lupeta, samo sam šuteo. Vreme je lecilo moje rane….

Medjutim,recenica moje Jelene da je ona svojevoljno spavala sa mnom, cucala je u mom mozgu i tražila odgovor. Rešio sam da razgovaram sa mamom i stvari isteram do kraja.

– Želeo bih da sa tobom razgovaram. – odapeo sam unapred naucenu recenicu.

– Pa,reci. – uzvrati mama.

– Ma ne sad. Veceras u mojoj sobi – odgovorih, a mama po mom odgovoru zakljuci šta je tema razgovora.

– Uredu.-odgovorila je.

Do veceri sam mnogo puta ponavljao unapred naucene recenice, koje sam spremio za mamu… Noc je odavno pala, ukucani spavaju, a mama lagano ulazi u sobu. Seda na kauc poped mene tako da me ta scena podseca na raniji razgovor.

– Reci .- izgovori mama, dok mi je srce silno lupalo i vec me je hvatala trema.

– Ovaj… znaš ono kad smo prošli put pricali… ovaj… – vec sam zamuckivao, a tek sam zapoceo

– rekla si da si svojevoljno… ovaj… sa mnom. – pocrvenih od stida.

– Pa? – pogleda me mama.

– Pa… m … kako … zašto – kao da u zemlju propadam – … objasni mi.

– Hm… – pogleda me mama – … dobro.

– Vidi. Mama je normalno bice, koje ima, normalno, svoje nagone.

– Kad me vec pitaš, malo me je uzbudjivao nacin na koji gledaš moju dojku – to rece, a ja zacrvenih.

– Pogotovo me je uzbudjivalo tvoj podignuti penis za vreme dojenja, kao i tvoj trk do kupatila. Znam zašto si išao tamo. A ono vece…mislila sam samo da te ceškam po stomaku, bez zadnje namere … ali me je uspalio tvoj uzdignuti penis. Ostalo ti je poznato….

Bio sam postidjen, a koncepcija razgovora razbijena u komade. Ostao sam bez teksta.

– A sad spavaj. Moraš sutra u selo da pomogneš babi i dedi, pa kad se vratiš možemo da nastavimo razgovor – poljubi me u kosu i izadje napolje. U sobi sam ostao sam i zbunjen. Nijedno od pitanja koja sam postavljao sam sebi nije dobilo odgovor.

Naprotiv, doza zbunjenosti se višestruko povecala. Još dugo sam razmišljao o predjašnjem razgovoru, dok me pred zoru san nije oborio. Sutradan sam se jedva probudio i otišao na selo. Cim smo tamo stigli bacio sam se u krevet i odspavao par sati. Kuci sam se vratio tek navece. Citavim putem me muce sinocnja pitanja, pa cak i sad dok ulazim u kucu. Spremam se da postavim mami gomilu pitanja, koje ucim kao recitaciju.

Pročitajte i ...  Mamek i sinek

Ulazim na sprat i cujem televizor u dnevnom boravku. Prolazim kroz hodnik i ulazim u dnevni boravak. Na TV-u nekakav americki film, a na kožnom dvosedu ležala je mama, odevena u kratku, crnu poluprozirnu spavacicu. Auuu…baš joj dobro stoji… pomislih.

– Došao si. Vec sam pomislila da ceš prenociti kod babe i dede. – pridiže se u sedeci položaj.

Pomakla se na kraj dvoseda da mi oslobodi mesto i rece da sednem. Sedam pored nje i nakon dugo vremena primecujem njeno zgodno lice … njene ruke … velike grudi… Srce mi sve jace lupa, a jezik se zaplice.

.- Znaš … ovaj … ono što si rekla …

– Mislim da sam ti sve rekla – prekinula je moje zamuckivanje

– Ovaj… nisi … Nisi mi rekla … a …

– Pa šta misliš kako je meni. Tvoj otac me je ostavio… – u oku joj se pojavi suza, a glas postade nekako otužan – …osim tebe i sestre nemam nikoga …

– Izvini mama! – osetih svoju krivicu. Cutali smo neko vreme, a onda prekinuh tišinu:

– Samo jedno me interesuje .. .kakav sam … ovaj … bio … ono vece… – propadam u zemlju, a gorim od radoznalosti.

– … Kratko je … trajalo… – i mama je zamucala.

Užas! Grozno! … pomislio sam ….. da li je mogla nešto gore da mi kaže. Razocaranje je bilo ogromno,a ona ga je primetila i rece:

– … ali sam uživala. Diže se sa kreveta i na izlazu sobe mi se obrati:

– Volim te kao sina i… i.. kao muškarca. Jedino na tebe mogu da se oslonim. – izgovori na brzinu i još brže ode u svoju sobu. Ostao sam sam u sobi i bio sasvim zbunjen. Zbunjenost me je totalno ukocila. Sedio sam tako u sobi, a želja u meni da se obratim mami je bila sve veca i veca. Morao sam da joj se odužim za njene reci. Dižem se i krecem ka njenoj sobi. Otvaram vrata i vidim je skupljenih ociju, leži na krevetu.

– Hocu samo… još da ti kazem da … – zastadoh gledajuci je kako spava. Izadjoh lagano i odoh u moju sobu. Dugo nisam mogao da zaspem. U neko doba cujem mamu kako ide u kupatilo. Pomislih da je presretnem u hodniku i dovršim recenicu. Odustao sam od toga. Reci cu joj sutra.cujem mamu kako izlazi iz kupatila… Odjednom, otvaraju se vrata i mama ulazi, zatvarajuci vrata. Prilazi do kreveta, zastade…

– Bio si kod mene u sobi. Hteo si da mi nešto kažeš – rece nežno.

– … pa i meni… lepo … znaš … – jedva izbacih iz sebe.

– I još … volim te mama … i kao…

– Znam – prekide me, videvši da ne uspevam da sklopim recenicu. Podiže prekrivac i udje kod mene u krevet  Ležao sam na desnom boku, okrenut ka njoj, koja je ležala na boku i gledala me.

– Eto to sam hteo da kažem – rekoh dok je gledam u lice.

Oci joj se zasijaše, a usta razvukoše u blagi osmeh. Nagnula se, nežno me poljubi u obraz i rece:

– A sad spavaj…. Okrenuo sam joj ledja i legao na levi bok. Cim sam se namestio,ona se pripila uz moja ledja i prebacila ruku preko moje ispruzene desne ruke duž desnog boka. Njena šaka je u visini mog stomaka, na 20-30.cm od mog pupka … Ležimo tako vec pola sata. Razmišljam… ako se pomaknem ispašcu odbojan prema mami… A mama se pripila uz mene. Osecam njene grudi na ledjima i pokušavam da ne mislim na njih. Samo tek poneki njen uzdah nabija mi grudi još jace, a meni oduzima dah i stvara neugodnost. Lagano cujem njeno disanje.

Mama napravi mali trzaj telom i svojim desnim laktom gurnu moju desnu ruku unazad, tako da mi je šaka pala na njezinu ogromnu desnu butinu. Dlanom naslonjenim na njenu kožu, osecam još vecu nelagodnost, pogotovo jer sad njena desna podlaktica leži na mom golom boku.

Šta da radim? Kako da prekinem ovu situaciju? U stomaku mi se skuplja blaga mucnina koja mi sve više nagriza razum.

Nakon minut – dva, mama pravi još jedan trzaj, ovog puta desnom nogom. Moj dlan pada sa desne butine pravo na unutrašnju stranu leve butine i odmah biva poklopljen desnom, tako da se moja šaka našla u sendvicu izmedju njenih mesnatih nogu. Osecam ogromnu toplotu na dlanu, dok mi se celi mali prst upetljao u njene dlake. Osecam nekakav procep… Pa to je njena ……….. pomislih. Mucnina mi puni stomak, a moj penis se polako ukrucuje.

Neprijatan osecaj me momentalno parališe. Osecam na ruci kako mama opušta i steže butne mišice. Moju šaku natapa svojim sokom. Njeno disanje na mom potiljku postaje sve glasnije, a trzaji nogama i bokovima sve jaci. Samo što ne povratim. Kroz noge mi prolazi struja, a penis se podigao i u jednom momentu dodirnu njen dlan. Desna šaka mi je skroz mokra. Bespomocno gledam kako mi njena šaka sklanja lastež bokserica i uzima penis u šaku. Nateže ga par puta, a palcem mazi glavic. U glavi mi je oluja i prosto neverujem u prizor kad njena ruka nateže i miluje moj penis.

– Jaoj! – viknuh, izvih se u kukovima, a desnu šaku gurnuh što jace u mamino medjunožje.

– …ah…. – lomim zube pokušavajuci da ne pustim krik.

– .. hoceš da uradiš … nešto svojoj mami, a? – cujem kako dahce meni na potiljak

– .. hocu.. – cedim kroz zube.

– Hocu… da mi … poližeš … sad … – dahce mi u vrat, ispušta moj penis iz ruke, skida spavacicu i leže na ledja. Kurac mi je nedodrkan i strašno me boli. Mama širi svoje mesnate noge i otvara mi svoju maljavu i mokru picku. Gledao sam pornice i tamo oralni sex, ali mi se pomutilo u glavi i nisam bio siguran da cu to dobro uraditi. Krecem ustima ka sve vecoj picki, a oci hoce da ispadnu gledajuci taj ogroman, dlakav i mokar trougao.

Tresem se kao prut,a moje pokrete ne osecam. Krecem glavom ka njoj i bojim se da cu od silne mucnine u stomaku, pomešane sa bolom u preponama da se ispovracam. Nos mi prvi dodiruje dlacice, a potom prislanjam usta na njen procep i osecam njenu vrelinu na ustima. Izbacujem jezik u procep i njime kruzim iznad njene rupe. Leva ruka je na njenoj butini.

– … mmmm …. liži mi … mmm – cujem uzdahe odozgo. Malo dižem pogled, ali osim njenih dlaka na mom nosu i dveju ogromnih sisa ne vidim ništa. Pola lica mi je mokro i nekoliko njenih dlaka mi se vrte po ustima. Desnu ruku spuštam na njenu sisetinu i jako je stežem.

– … ah … ah … to … –  cujem mamino sve jace dahtanje i to me još više uzbudjuje.

– ah, ah … – jednom rukom hvata moju ruku koja gneci njenu sisetinu i steže je.

– to … to … ah … – drugom rukom mi nabija glavu.

– ah to … liži … mami … – mamini oznojeni kukovi me u svom zanosnom transu nekoliko puta udaraju pickom u usta i nosu. Najzad shvatih … ovo ispupcenje je onaj kliktoris. Levom rukom sam pritiskao njen stomak i poceo da sisam i ližem mamin kliktoris.

– ah… ah … to … ah … – sve se glasnije cula mama, dok se neartikulisano tresla.

– ah, ahh… jjjj … – ludacki mi je nabijala glavu medju svoje noge

– … ja .. ahhh … aaaah …. aaaaaaaa …. – tresla se u transu, dok je svršavala…. Pritisak na glavi je popusto, zabacila je glavu u jastuk, ispružila noge i opustila telo. Usta i lice su mi bila puna njenog soka, a prstima sam se rešavao njenih dlacica, dok sam gledao golo telo moje majke.

Nekakvo cudno osecanje je strujalo kroz mene. Mešavina požude, straha i nelagodnosti prema mami. Mama malo podiže glavu i rece:

– Dodji… Klekni iznad mene…. Ne tako. Jedno koleno tu, drugo ovde i okreni se ka meni. Stojao sam na kolenima, opkoracivši je u visini njenih sisetina koje su mi dodirivale bedra. Mama uze u ruku moj vlažni polu-dignuti penis i polako ga nateže. Gledam maminu ruku kako mi nežno nateže kurac, koji postaje sve veci i cvršci, a moja požuda sve veca. Dok ga polako drka gleda me u oci.

– Mmmm. Kako ti je sve veci – šapuce, dok mi penis luci sekret.

– Uh,koliki ti je. Stavi mi ga izmedju sisa – gleda me u oci, a rukama sa strane zbija svoje sisetine oko moje kurcine.

Pročitajte i ...  ČUDNA PORODICA

– Jebi me medju sise – šapnula je. Rukama sam se oslonio na zid iznad kreveta i poceo da je tucam izmedju toplih i vlažnih sisetina, koje su podrhtavale pod mojim udarima. Mama me je konstantno gledala tek ponekad bacivši pogled na svoje grudi. Nisam mogao da verujem šta radim. Svoj kurac nisam ni video, vec samo te sisetine sa ogromnim bradavicama, koje poskakuju u ritmu mojih naleta. Moja kurcina je bivala sve veca, a ja sam pocinjao sve brže i jace da se zabijam.

– ahhh … mama …. svršicu – zabijao sam ga u njene sisetine.

– svrši mami u sise – šaptala je, hvatajuci moj pogled.

– jebi me u sise … hajde, jebi me .. – rukama ih je pridržavala, dok su poskakivale pod njenim prstima.

– aaajjj … svršaaaa …. – zabijam ga i spermom punim njen razdeljak. Sa par naleta cedim ga, ali mama pušta svoje grudi i desnom rukom ga uzima, nateže i cedi preostalu spermu, ne skidajuci pogled sa njega.

– Mmmm, baš si se ispraznio – šapuce, dok gledam gomilu sperme razmazanu po njenim sisetinama. Bacam se u desno i ležem pored mame, dok se ona igra sa spermom, razmazujuci je po sebi prstima. Levom rukom me gladi po stomaku.

– Kako ti je bilo – pogleda me u oci.

– Super … – ne verujici svojim ušima šta izgovaram.

– I meni je. – rece, a oci joj zablistaše. Osecaj olakšanja mojih jaja je nadvladavao nelagodnost i moral. Iako sam bio u cudu šta smo uradili u meni je još uvek provejavalo ono moje veliko pražnjenje.

 

Ležimo tako vec 5-6 minuta. Naša oznojena tela u mraku sobe odaju iscrpljenost… U glavi mi odzvanja … vec drugi put sam imao odnos sa mamom. To nije normalno…

letelo mi je kroz glavu, a ipak moja požuda, moj orgazam … nikad nisu bili jaci. To saznanje me ucini vrlo nervoznim…. Mamina ruka je nežno kružila po mom stomaku. Njeni nežni dodiri su mi stvarali nelagodnost u utrobi … koja mi je dodatno uzbudila i moj penis je poceo da daje znake života. Videvši to mama pocinje da naizmenicno mazi moj stomak i moj penis. Ponovo gubim moc govora, a penis mi je sve veci. Ona bez izgovorene reci polazi glavom ka mom stomaku i pocinje ga ljubiti dok joj kosa pada po mom stomaku. Kruženje njenog jezika dok u ruci drži moj penis, mi pojacava erekciju. U jednom trenutku… ne mogu da verujem… mama prinosi usta mom glavicu, dok svoje telo spušta ispod mojih nogu…

– Gledam kako joj glava leti gore dole u skladu sa njenom desnom rukom na mom kurcu.

– …. aaaahhh …. tooooo … – zabacujem glavu unazad i kukovima se izdižem nabijajuci joj gurac dublje u usta.

– … ah ..-  oglasi se mama, a ja kao da pocinjem padati u nesvest.

U ušima mi odzvanja mljackanje njenih usta, koja je napunila mojom kurcinom.

Lagano podiže pogled ka meni i gleda me u oci. Levom rukom mi masira jaja, a desnom stišce moj penis. Gleda me u oci i pocinje da mi zubima gricka glavic.

– …. ajjjjjjjjjjj ….. aaaaaa …. – puštam glas iz grla, dok me grebe zubima po glavicu.

– … mmmmm …. koliki ti je ….. – uzdiše.

– .. jel` ti se svidja .. – mama me gleda u oci, dok gricka moj nabrekli glavic koji je poprimio neverovatne dimenzije.

– ….. aaaaaaaaaahhhhhhhhh ……. – grcim se u kukovima, a rukama iznad glave kidam kauc.

– …. mmmmm …. kako je lep ….. da li ti se dopada ovo …….. – šapuce mama i još uvek me gleda u oci.

– .. puuušššš … aaaa …… dopada …. mmm … – svaki mišic na mom telu se grci.

– … hoceš da ga …. daš mami ….. – polako izgovara.

– …. hocuuuuu ….. – uzdišem u grcu.

U jajima sam osecao strahovitu bol, dok se mama strašno polako pridizala sa kreveta. Bili su to užasno spori pokreti i poceh da je preklinjem da požuri. Ona me je opkoracila, klekla i lagano se nadvidla iznad mene. Njene teške grudi su pale po mom licu. Osecam neko meškoljenje njenih kukova, a odmah zatim i njenu ruku na mom penisu.Uzela ga je i namestila sebi u picku. Strahovito jako se nabila na moju kurcinu i glasno jauknula:

– ….. aaaaahhhhh ….. – pocela je da se nabija na moj kurac.

– … uh … – ote mi se jak i kratak uzdah.

– … mmm … mmmm …. mmmmm …. – uzdisala je mama zatvorenih usta.

Njene sisetine su mi bile na licu i ja sam grceci se u kukovima gnecio te ogromne lopte, ludacki joj sisajuci bradavice. Mislio sam da cu ih raskidati.

– .. ah … ah … ah … to … kako ti ……. dobarrrrr – uzdisala je mama, sad vec puno glasnije.

Osecam kako nabija svoju toplu, maljavu picketinu na moj nabrekli kurac.

– ..ah .. ah … kako …. ti …. je dobar … – uzdiše, a meni se nekakva silna energije skuplja u bedrima.

– … to …. to … to .. ttttt … jaššššiiiii … mmmee … mama – jaucem.

Ona se zabacuje unazad, pridržavajuci se rukama iza ledja. Otvara mi neverovatan pogled na svoje sisetine, svoj stomak koji podrhtava od strasti. Oci su htele da mi ispadnu kada sam ugledao njenu ogromnu maljavu picketinu i njen ružicasti prorez u koji ulazi moja ogromna kurcina. Kao da sam gledao nekakav pornic. Mama pocinje da se izvija kukovima gore dole, a ja osecam bol od njenog lomljenja mog penisa. Gledam kako se njena picketina pomera gore dole,dok se moj kurac cas vidi više, cas manje. Na taj prizor mucnina stomaku mi se povecala, a kurac toliko ukrutio da me svakim njenim trzajem boli.

 – … mmm .. ah … ah – stenje mama sa svakim svojim trzajem.

– … ajj .. aaaa … nabiii … gaa …. jooojjjj …. – stenjem od bola pomešanim sa užitkom.

– … ah … ah … ah …. – stenje mama dok nabija picku.

– … aaaa ….. hocu …. da …. te …. – jaucem.

– .. ah … joooj … šta ….. hoceššššššššš. … – jedva izgovara mama.

– ….. raaazva …. liiimmmmmm ……. – a njen sok mi natapa bedra.

– ….. kako … ah …. ah …. želiš – nabija mi se sve jace.

– aaahhhh …. hocu …. odozadaaaa …… – gledim moj penis u neverovatnoj velicini kako joj širi usmine.

Mama se polako pridiže, sva mokra i zadihana i gleda me u oci, a usta joj odaju smešak zadovoljstva. Strašno polako cetvoronoške hoda po krevetu krecuci se ka zidu, dok joj se sisetine njišu. Zauzima pozu i govori mi hajde. Dižem se sa ledja i krecem na kolenima ka maminom ogromnom, mokrom dupetu, dok mi penis stoji uspravno. Gledam joj ogromno dupe i mokru, razvaljenu picketinu izmedju njenih polutki, a u stomaku mi se pojacava pritisak.

Ne mogu da verujem da idem tucati moju majku, a pokreti se odigravaju sami, bez moje kontrole.

Prislanjam se uz njeno dupe,a rukom držim moj kurac tražeci ulaz.cak i tad kroz glavu mi struji neverica da cu da tucam mamu. Pokušavam da nadjem ulaz, a mama mi svojom rukom ote kurac i stavi ga u picku. Zabih se kao lud. Celo mamino telo se trznulo kad sam ga jako zabio. Pocinjem da ga divljacki zabijam mami, sabijajuci njeno ogromno dupe i praveci nekakve cudne talase po njemu.

– mmm…mmmm…hhhhh… – stenjala je mama, dok sam ga zabijao.

– … uuuhhh … aaahhh …. – odgovarao sam joj uzdasima, gledajuci njena mokra ledja, rukama stezajuci njeno dupe.

– ..to … to … ah … to ….. – bacala je uzdahe u jastuk.

– …. to … to …. ahhhhhh ….. nabiiiiii ….. miii …. – njeni se uzdasi mešaju,sa šljapkanjem mojih bedara i njene zadnjice.

– … ah…ah…kakooo…ti….dobraaaa…. – uzdišem, a u glavi mi odzvanja konstantna škripa kreveta, šljapkanje i naše stenjanje.

-….ah…ah…jojjj…..nabi mi….svoj….kurac…. – zapomaže, a šljapkanje odzvanja sobom.

-…ahh….još….maloooooo…..svršiiii…. – jaucem i osecam da mi se približava vrhunac.

-….ne…ne….nemojjjjjjjjj……još….. – cvili mama,a krevet škripi sve jace i brže

-….ne…moguuuu….mmaaammmmaaaa. – u glavi mi je oluja, a u kurcu atomska bomba.

Mama mi uzima desnu ruku, podvlaci ispod sebe i stavlja je na njenu picku.

Prstima je mazim po mokroj vagini, zabijajuci se u nju. Nakon par sekundi mama pocinje da jace pomera zadnjici, a ja pod prstima osecam ono ispupcenje i mazim ga.

Pročitajte i ...  Među maminim nogama

-…aaaaa…..aaaaaa…….jebbbbb……meeeee – glasno zapomaže mama, dok mi nabija svoju zadnjicu u bedra i nabija se na sinov kurac.

-….jjjjaaaaaa……..ooojjjjj……. – ispuštam krike suzdržavajuci se da ne svršim.

-….ne vadi….gaaaa….molim….teee….. – preklinje me mama, dok joj ludacki zabijam kurcinu i pomeram je ka zidu.

-….aaaaaaah……. – pocela je da vrišti,dok je svršavala, a celo telo joj se grcilo, a zadnjicom strašno energicno mešala.

-……..aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh………..ahhhhhhhhh….. – izbacujem silnu kolicinu sperme u njenu picketinu, zabijajuci se koliko god sam mogao jace.

– …ah…ah….ahh….ah… – smirivao se njen orgazam, samo sam ja još cedio svoj kurac u njenoj picki.

Oznojen i zadihan izvlacim ga napolje i gledam kako se iz mamine ogromne picketine cedi moja sperma.

Prelazi preko cele vagine i natapa dlacice sa kojih kaplje na caršav. Opet se zabacujem udesno i ležem na ledja. Zabacujem pogled udesno gledajuci mamu kako se ispravlja u krevetu. Gleda u mene i osmehuje se. Lezimo na ledjima oznojenih tela i još uvek zadihani,gledamo se u oci.

– I…..kako ti je bilo? – pita me mama malaksalim glasom

– Uh..super. – jedva odgovaram od malaksalosti.

– Mmmmm.Drago mi je. – zadovoljno odgovara.

– ….a,tebi? – iznenadjujuce lako izgovaram tako teške reci.

– Super…. – nasmeja se mama – … stvarno super.

Još malo smo se gledali u oci, pomalo mazili rukama,ali smo previše bili umorni da bi razgovarali. Ubrzo smo zaspali….

Zaspao sam neverovatno lako, uživajuci u maminom milovanju. Ujutro me je probudio mamino užurbano dizanje iz kreveta. Užurbano oblaci spavacicu i tek tad primecujem sestrin plac koji dopire iz spavace sobe. Mama izlazi, polako zatvarajuci vrata za sobom da me ne probudi. Medjutim, u glavi mi se poceše javljati secanja na sinocnji doživljaj, a u stomaku sad vec dobro poznati teret.

Žmirim i kroz glavu mi prolecu slike,a teret u stomaku sve teži.U meni je zavladala nepoznata mešavina neprijatnosti, srama i bola sa jedne strane i telesnog zadovoljstva sa druge strane… Iznenadi me otvaranje vrata, koje sam neprimetno otvorenim ocima registrovao. Mama je ušla u sobu i tiho zatvorila vrata. Nameštala je spavacicu, ciji krajevi su se preklapali na sredini, a tanki kanap ih pridržavao. Primetih da to nije spavacica od sinoc, iako su bile iste dužine tj. do sredine butina. Predhodna je sigurno završila u veš mašini…pomislio sam.

Laganim koracima je došla do kreveta, legla na svoj desni bok i zaspala. Sigurno je došla da bude pored mene kad se probudim … da eventualno popricamo, da se ne bi ponovila moja patnja… razmišljao sam u sebi…

Pokrivac je bio prebacen preko njenih kukova, tako da su se videli njena ledja, zadnjica i noge.

Taj prizor mi je rasterao do tad prisutne misli. Poceo sam da je posmatram, a kroz glavu mi je letela suluda ideja, koja je budila znatiželju u meni i bila jaca od svi normi….

Približio sam se tik uz njena ledja, a srce je lupalo sve jace. Leva ruka mi je podrhtavala dok sam kretao da je zavucem ispod spavacice. Krecem pa je vracam nazad. Iz ko zna kog puta, dok srce ludo bije, uspevam da je zavucem ispod spavacice i naslanjam dlan na njenu golu zadnjicu. Mmmm … bas je obla, mekana i velika… razmišljam dok joj mazim dupe.

Uživam i razmišljam kako da doprem do njenog medjunožja. Spuštam ruku na dole, polako,nežno sve do polovine njenih mesnatih butina. Guram ruku izmedju nogu, ali me zaustavlja njen stisak nogama. Mazim je po butinama, zadnjici i sav zbunjen, razmišljam šta da radim. Da li da odustanem…, ali nešto u meni mi ne da… Ponovo guram ruku izmedju butina, ali opet mi nedozvoljava.

Pokušavam jace da gurnem ruku, ali me sprecava njen još jaci stisak i kao da cujem njen tihi glas neodobravanja. Tek sad ne znam sta da radim. U meni se bore dobro i zlo… ipak… Obaram njenu levu ruku koja pada izmedju nas, dlana okrenutog ka meni. Vadim moj mlitavi penis i stavljam ga u njenu šaku,ali ona ne reaguje. Ne znam šta da radim i pravim zadnji pokušaj pre nego odustanem. Brzo zabacujem ruku na njen goli stomak i cudim se da nije odbila taj potez. Milujem je po stomaku, penis u njenom otvorenom dlanu polako raste, a ona još ne reaguje.

Kružim po stomaku, na mahove spuštajuci ruku na dole, ispitujuci dokle mi dozvoljava da idem.

Ne buni se. Kratak trzaj i osetih pod prstima njene dlacice … vracam ruku na stomak i cekam njenu reakciju. Osim njenog kratkog uzdaha nije se ništa desilo. Guram ruku … osecam dlacice, koje pocinjem da mazim. Srce mi jako toliko jako lupa, da otkucaje cujem u glavi. Mamin uzdah me ohrabruje. Guram ruku dublje, a penis mi se ukrucuje i udara u njen dlan. Guram ruku još dublje, osecam njen prorez koji mazim prstima ,a ona pocinje da uzdiše.

Skuplja šaku i pocinje da nateže moj penis,koji postaje sve veci. Dlanom pritišcem njene dlacice, a prstima uzbudjujem maminu vaginu. Cujem njeno isprekidano disanje, podrhtavanje, a njen stisak na mom kurcu se pojacava i raspaljuje me. Guram mokre prste sve jace i brže, mama stenje i diže levu nogu u vazduh. Levom rukom napuštam njenu picku i prihvatam je odozdo, spuštam kukove i moj kurac.

Nameravam da ga gurnem u maminu raspaljenu picku i tucam je sa strane. Videvši da se mucim i šta želim, mama se namesti, podiže nogu i rukom stavi moj kurac u svoju vlažnu picku. U pornicima sve je to izledalo veoma jednostavno, ali ja sam se namucio. Osim par naleta ….. Jednostavno mi nije išlo. Mama je to uvidela, legla na ledja, raskopcala spavacicu i rekla dodji. Krenuo sam medju njene noge. Vec sam skoro zalegao na nju,kad ona desnom rukom uze moj kurac:

– Cekaj…-rekla je dok smo se gledali u oci.

– Hocu ga u punoj snazi… – gledali smo se, gotovo dodirujuci nosevima, a mama je drkala moj kurac.

– Poljubi me … u usta – tiho rece.

Moje skupljene usne su se naslonile na njene. Malo je otvorila usta i ubacila mi svoj jezik, dodirujuci moj. Otvaram usta, jezici mam se preplicu dok mama drka moju kurcinu, a ja gnecim njenu sisetinu. Osecam da ce mi kurac puci u njenim rukama…. Sve jace joj guram jezik u usta i sve jace milujem njen jezik… Zabacujem glavu unazad:

-…aaa… – stenjem,a celo telo mi se grci

-…daj mi… – molim je da ga stavi u njenu picku, kukovima se nameštam da joj zbijem, ali ona ne misli tako.

-…daj mi…moooolim teeee… – zabijam glavu iznad njenog ramena

– cekaj…mmm…koliki ti je – govori mi.

-…molimmm te….mammmaaa – jaucem i zapomažem.

-…uhhh…evo…sad – ugurala je moj ogroman glavic u svoj otvor i zastenja.Pomakla je ruku i zavapila:

-…jebi me… – raširila je noge što je više mogla

-…aaajjjjjjj…..mamaaa…. – poceo sam da zabijam moj neverovatno velik kurac.

Mama je dahtala pod mojim žestokim naletima, uživajuci u mojoj ogromnoj kurcini koji joj je trgao utrobu. Nije to bilo kao u pornicima gde žene vrište od pocetka pa do kraja snošaja, ali …. ipak … davala mi je do znanja da joj se dopada.

-…ah…to…..mmmmmmm – uživala je,dok sam ja pokušavao da joj uguram i jaja.Nabijao sam je žestoko.Mislio sam da cu da je rastrgnem u preponama.Krevet je toliko škripao da sam mislio kako ce se raspasti.

– ah..ah…rasturi……meeee – lomila se u kukovima.

– …mmm…toooo….aaaa……razbi…..cuuuuu……te…. – stenjem,gledam je u oci.

– ……….jaccccc….ee….daj mi…….ga….. – zapomagala je, dok je moj veliki kurac prodirao i širio njene usmine.

– ….uhhhh….kako…ti…..je…..dobra……..pickkkkaaaa… – stenjem i razvaljujem maminu picketinu

– …….zabiiiijjjj…ajjjjjj…mi…..tvoju….kurccccinuuuu… .- mama vrišti, kukovima me pomera i remeti moj žestok tempo.

– …aaaaaaa……jebiiii….mi…pickuuu…aaaaaaaahhhhh…..svršššša…..vammmmm – pocinje da svršava, a ja više ne znam da li zabijam u pravo mesto.

– …aaaaaaaaaaa….aaaaahhhhhhhhh….. – glasno je ispustila krikove, svršavajuci, dok sam se i dalje zabijao u nju.

Malo se opustila i gledala me u oci. Podižem se na ruke i gledam kako se pod sve jacim mojim naletima pomera ka naslonu kreveta.

Sistetine lete na sve strane, kao kese sa vodom, a bradavice…..kad sam ih ugledao, prepao sam se kolike su. To ni na filmovima nisam video….. Još nisam mogao verovati da je doživela orgazam pre mene…. I dalje sam ga nabijao u maljavu i mokru, maminu picketinu, a vreme je uveliko prolazilo.

– …ah…ah….mmmmm – poceo sam da stenjem.

– ..svrsi u…meni….imam…….spiralu… – lagano je dahtala moja Jelena.

-..mmmm…napun…cu…te.. – zabijam se sve jace i jace, sve do momenta erupcije, kada joj punim utrobu mojim sokom.

– …aaaaaa…….aaaaa….. – nabijam i praznim se. Moje nabijanje kurca je toliko žestoko da se mama u par momenata zgrcila i jauknula od bola. Gledam maminu glavu kako se savija ka ramenu.Konstatujem da nema više mesta na krevetu.Onako punacku, svojim naletima, pomerio sam skroz do kraja kreveta odnosno, naslona.

One thought on “Mama pohotnica”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napaljene nevaljale

Aaaaaaaa nemoj :)