jebanje mame u krevetu

Moja mama je žena sa oko 90 kilograma i ima lijepo lice. Često sam se samozadovoljavao zamišljajući da vodim ljubav sa njom. Nekoliko puta sam znao slučajno ući u sobu kad se ona presvlačila i vidjeti joj grudi u grudnjaku i čak jednom gole. Grudi su joj bile velike. Pretpostavljam najveći grudnjag možda broj 5 ili veći.

Jednom sam gledao kako se tušira vireći kroz ključaonicu kupatila. Tad sam je prvi put vidio komplet golu. Posmatrao sam je prilično dugo. Gledao sam je kako pere sapunicom svoje velike sise i kako pere onu njenu stvar. Ne trebam spominjati da sam kasnije nebrojeno puta izdrkao zamišljajući kako vodim ljubav sa njom. gleda mamu dok se tuširala

Dok sam bio u pubertetu koristio sam svaku priliku da drkam. Znao sam svršavati i po deset puta na dan. Sad kad imam 15 godina više i sam se čudim svom tom potencijalu.

Drkao sam ja zamišljajući i druge žene ali najviše mi je u mašti bila moja mama. Postala mi je to opsesija. Razmišljao sam kako da postignem taj svoj cilj. Smišljao sam razne planove.

Najprivlačniji mi je bio onaj da pokvarim bravu na vratima, naravno neprimjetno, kad mi nema oca kod kuće i kad se ona tušira i da ja uđem kao slučajno. Tako bi je vidio golu ispred mene. Nadao sam se da bi moglo biti i nešto više od toga.

Međutim bio je problem što mi je to majka i bojao sam se da bilo šta konkretno ne pokušam.
Tako je bilo sve do jednog dana kad sam imao 18 godina. Otac je otišao na deset dana u banju. S obzirom da sam jedinac, ja i majka smo ostali sami u stanu. To je bila jedinstvena prilika da nešto pokušam i drugo veče sam se odlučio na to.

Pročitajte i ...  Zlatna mama

Bilo je veče. Oko 21 sat. Majka je gledala televizor na bračnom krevetu u spavaćoj sobi. Ja sam došao kod nje u sobu. Imala je na sebi spavaćicu ispod koje su se nazirale lagano velike bijele dojke i velike bradavice. Od ranije sam primijetio da nikad ne nosi gaće kad spava. Ja sam bio u pidžami. Bilo je toplo ljetno vrijeme i nije bila pokrivena.

Ja sam legao kod nje na krevet. Znao sam i ranije kod nje gledati televizor tako je sve izgledalo uobičajeno. Barem za nju. Međutim ja sam je, svaki put kad bi bio blizu nje, osjećao kao ženu sa kojom bi vodio ljubav. Tako je bilo i to veče. Odlučio sam se da pokušam da pričam sa njom o seksu a nadao sam se da će doći i do odnosa između nas.

Počeo sam sa pitanjem o kontracepciji. Pogledala me je iznenađeno. Pitala me je zašto je to pitam. Rekao sam da mislim da bi trebao znati te stvari. I ona mi je počela objašnjavati. Otvoreno. Ja sam joj stalno postavljao nova pitanja. Rekao sam joj da nisam još nikad vodio ljubav.

Ona me je nježno rukom pomilovala po obrazu i rekla da ima još vremena. Dok me je milovala ja sam se usudio spustiti joj ruku na bedro preko spavaćise. Ona nije ništa rekla. Ja sam nastavio držati ruku na njenom bedru i počeo sam je pitati dalje o tome u kojem je položaju najbolje voditi ljubav. Počeo sam joj polako milovati po bedru. Zatim sam joj zavukao ruku ispod spavaćice i krenuo na više.

Ona je i dalje pričala i nije me u tome sprečavala. Kad sam stigao rukom do prepona okrenula se prema meni i počela me je lagano ljubiti u usta. Ja sam se uslobodio i krenuo sam rukom da joj milujem stražnjicu pa zatim preko spavaćice i njene sise. Ljubili smo se sve žešće. Pošto mi je otac imao problema sa kičmom očito da nije dugo vodila ljubav. Gurnula mi je glavu u njedra. Kroz raskopčanu spavaćicu sam joj ljubio žestoko grudi.

Pročitajte i ...  Božićna Čarolija 1. Deo

jebanje mame u krevetuUzdisala je. Zatim me je na tren prekinula, skinula pidžamu sa mene i skinula svoju spavaćicu. Ostali smo potpuno goli. Legla je na leđa a ja sam se našao među njezinim nogama. Svo vrijeme smo se ljubili. Njezin jezik je stalno bio u mojim ustima. Ja sam osjećao da mama želi da uđem u nju sa svojim penisom koji je odavno bio ukroćen. Nije mi odmah uspjelo pa ga je ona rukom namjestila na ulaz. Ja sam samo laganu gurnuo kukove i već sam bio u njezinoj natopljenoj pički.

Prvi put sam doživio taj osjećaj topline i nježnosti kad uđeš u drugu ženu. Počeo sam micati kukovima ali bio sam poslije par poteza pred svršavanjem. Mama me je ohrabrivala. Samo svrši u meni. Ja sam odmah poslije tih riječi svršio. Doživio sam predivan osjećaj ugode dok sam svršavao u njoj. Nastavio sam još neko vrijeme da ulazim u nju poslije svršavanja uz zvuk šljaptanja sperme u njenoj pički.

Osjetio sam se klonuo. Mama je to osjetila i dok sam bi na njoj lagano mi pritila glavu prema sebi da se opustim. Poslije malo vremena izašao sam iz nje. Ležao sam kraj nje a ona je prebacila nogu kraj mene. Poslije stanke od par minuta uz povreme lagane poljubce ponovo je počela igra.

Mama je očito željela da i ona svrši. Spustila je svoju desnu ruku do moga penisa i počela ga je lagano masirati. Poslije par poteza ja sam ponovo bio uzbuđen. Počeo sam je ljubiti u usta ali ona mi je lagano počela glavu pritiskati niže. Ljubio sam joj sise, pa se polako počeo spuštati prema stomaku. Pošto je bila punija stomak joj je bio mek. Zatim sam se spustio jezikom na njezina bijela bedra.

Pročitajte i ...  Majkama je Najteže 2. Deo

Ljubio sam je. Ona mi je glavu sa svoje dvije ruke vodila ka međunožju. Ja sam u početku malo oklijevao a onda jezikom počeo da ljubim onu njenu stvar iz koje sam izašao na ovaj svijet. I ona je bila punija sa svjetlo smeđim dlačicama. Ljubio sam joj klitoris, usne velike i male.

Počeo sam joj turati jezik u picu. Tu su bili pomiješani vaginalni sokovi i moja sperma. Ona je prvo liže maminu pizdulagano kružila kukovima a kasnije sve više i sve mi jače stiskala glavu na njeno međunožje. Poslije nekom vremena počela je ječati i grčiti se. Osjetio sam kako joj vagina počinje ritmički da se steže i opušta. Svršila je.

Poslije toga smo ležali jedno kraj drugoga zagrljeni i pomalo se ljubili dok nismo zaspali. Ujutro smo ponovo vodili ljubav i još svih tih deset dana. Bilo nam je predivno. Naučila me je mnogo stvari koje bi svaka majka trebala po mome da nauči svoga sina.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Moja Mama”
  1. Da tako je, svaka mama bi trebala dati picku svom sinu i da ga nauči kako se jebe.Ti si imao tu srecu.Da sam na tvom mestu i ja bi jebo svoju mamu, Sviđa mi se sto si je punio spermom i sto si uzivao u njoj 10 dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)