mama sin pozuda strast uzivanje sex

mama sin pozuda strast uzivanje sex

Vlak je polako ulazio na kolodvor, a ja sam zamišljeno gledao kroz prozor. Vraćao sam se iz Splita gdje sam posljednjih mjeseci bio na odsluženju vojnog roka. Bio je petak, i nestrpljivo sam čekao da dođem kući, da zagrlim svoju majku i konačno da legnem u svoj krevet i zatvorim se u svoja 4 zida. Trebao mi je mir, malo privatnosti i nekoliko dana da smislim šta i kako dalje.

Otac je radio u inozemstvu na terenu, dolazio bi svaka dva – tri mjeseca, a mama je bila sama kod kuće.
Nije bila zaposlena, ali imala je oko kuće uvijek dovoljno posla. Stoga sam nerijetko i ja pomagao kada bi vidio da joj je potrebna pomoć. Sa navršenih 19 godina i završenom srednjom medicinskom, nisam imao previše izbora. Sada kada sam se riješio glupe vojske, plan je bio položiti vozački, upisati faks, poslije i kupiti nekakav auto, jer živjeti bez auta, na periferiji grada, bila je noćna mora. Otac je svoj mercedes vozio sa sobom u Njemačku, eh kad bi ga barem jednom ostavio kod kuće, meni i mami bi puno značilo imati auto doma.

Uz škripu kočnica vlak se zaustavio na peronu, trgnuo sam se iz razmišljanja i uzeo svoju putnu torbu te se uputio prema izlazu.

Izašao sam, i smireno se probijao kroz putnike kada sam je ugledao. Nekih 20 metara dalje stajala je moja mama. Moram priznati da sam ju jedva prepoznao, sunčane naočale su joj pokrivale pola lica, svoju dugu smeđu kosu je malko skratila, obojala u crveno i svezala u rep. Stojala je tako prekriženih ruku, u uskoj košulji iz koje su kipile njene bujne grudi, i uskoj suknji koja je naglašavala prekrasnu figuru rasne žene u najboljim godinama. Nekoliko putnika iz vlaka se i okrenulo za njom.

Stao sam nekoliko metara ispred nje i u nevjerici gledao, srce mi je zakucalo brže a mama je, vidjevši da sam stao kao ukopan, razvukla osmijeh od uha do uha Neznam šta je bio razlog njene transformacije, iz obične kućanice u jebozovnu gospođu, ali nije me to previše ni zanimalo. Ta promjena je bila više nego ugodna i ja sam bio oduševljen.

– Dobar dan gospođo, kao prvo recite mi tko ste Vi i što ste uradili sa mojom mamom ???

Rekao sam to pokušavajući izrazom lica odglumiti zabrinutost.

– Šta je frajeru, nije valjda da ti se ne sviđa ? Ajde dolazi ovamo i daj svojoj mami jednu veliku pusu.

Raširila je ruke, a ja sam pustio torbu, i poletio mami u zagrljaj. Čvrsto me je zagrlila i poljubila kraj uha. Njena pojava, miris, ali i velike grudi čvrsto priljepljene na moja prsa, izazvale su u meni kemijsku reakciju.
Njen dodir je bio poput udarca struje i sve skupa je rezultiralo iznenadnom i neočekivano trvrdom izbočinom koja se u trenu pojavila u mojim hlačama.

Ipak mislim da ti sviđa, pustila me je iz zagrljaja, podigla naočale i na tren,krajičkom oka pogledala prema dolje. Na licu joj je bio zadovoljan smješak, a svojim krupnim crnim očima, namignula mi je i rekla:

– idemo vojničino, taksi je ispred, a doma te čeka tvoje omiljeno jelo.

Sjeli smo u taksi i uputili se kući, mama me je držala za ruku a ja sam se zadovoljno smješio, napokon se riješivši vojske skinio sam veliki teret sa svojih leđa. Ali usprkos svemu, i dalje mi je misli zaokupila moja draga majka. Gledao sam ju krajičkom oka, polako spuštajući pogled na njene teške grudi, koje kao da su molile da ih se oslobodi iz okova čvrstog grudnjaka i uske košulje. A mama, kao da mi je čitala misli,
kao da me je promatrala kao gledam, i dok me je ispitivala kako sam provodio vojničke dane, jednom rukom je otkopčala gornje dugme, a kada su njene raskošne grudi dobile zraka, ja sam spontano prestao pričati sa njom i zagledao sam se tamo gdje nebi trebao.

Pročitajte i ...  U autu sa mamom

Mama me je nježno zagrlila i primakla k sebi, još jednom me je poljubila u obraz, i rekla:

– Nek si se ti meni vratio živ i zdrav. Da znaš kako mi je bilo dosadno bez tebe…

– dobro je mama, sada je to gotovo…

rekao sam joj poljubivši je u vrat, i prebacivši jednu ruku oko nje da je zagrlim. Namjerno sam to uradio kako bi joj obujmio grudi, a mama je samo nježno uzdahnila. Dalje smo vožnju nastavili u tišini, svako malo pogledavajući jedno prema drugome, ja prema njenim grudima na kojima su se počele ocrtavati krupne bradavice., A ona prema meni, i prema mom krilu, u kojem je nastajao spontani šator.
Nakon 10-ak minuta ugodne vožnje stigli smo doma, izašavši iz taksija otišao sam iz prtljažnika izvadit torbu, dok je mama plaćala taksi. Taksist joj je otvorio prozor i ona se nagnula i pružila mu novce, primjetio sam da je taksist prvo pogledao u retrovizor pa u mamu, i složio zadovoljnu facu, a zatim je pogledao u mene i namignuo mi. Mamu je pritom upitao :

mama sin pozuda strast uzivanje sexGospođo jel imate sitnog ? Danas svi sa 500 kn

I opet je pogledao u mene i nasmješio se. U tom trenutku mi je bilo sve jasno, mama je bila nagužena kroz prozor od auta, njene velike grudi su mu bile na izvol’te, a ja sam stajao iza nje i pogledao u maminu guzu. Eh, kakav je to prizor bio, suknja se zategnula i pokazala svu raskoš maminih kukova, a nadzirale su se i tangice. Mama mu je ponovo izvadila 200 kn i okrenula se prema meni, pogledi su nam se sreli i samo se nasmješila, a kad joj je taksist vraćao kusur, zahvalila mu se i rekla :

– zadržite ostatak, sin mi se vratio iz vojske pa sam dobro raspoložena.

On joj se ljubazno zahvalio, a meni na sav glas poručio :

– mali dobro pazi na mamu, takvu zgodnu mamu bi svako poželio ukrasti, barem na sat vremena i dobro se provesti sa njom. Uostalom i ti bi zar ne, vojska je vrag, sjećam se kad sam je ja odslužio…

Privikavajući se polako na kućnu atmosferu, sve više sam vremena provodio promatrajući svoju mamu.

Nakon nekog vremena, i ona je primjetila moje poglede i odmjeravanja, te se i njeno ponašanje, počelo mijenjati. Nije to više bila ona dosadna kućanica, nego je postala prava nevolja…Jednog popodneva dok sam ležao na trosjedu i čitao knjigu, mama je sišla iz svoje sobe te iz kuhinje uzela čašu crnog vina, i sjela na fotelju koja se nalazila nasuprot mene, dijelio nas je samo niski stakleni stolić ispod kojeg su se nalazile kojekakve stare novine.

Pročitajte i ...  Mama u Kuhinji

Ipak, pozornost mi je zaokupila njena suknja. Bila je kraća nego inače, otprilike malo iznad koljena i nekako se preklapala po sredini. Na nogama je imala ljetne natikače, sa malom potpeticom, upravo dovoljnom da na njenim prekrasnim nogama još više istakne listove, stvarajući tako prizor kojeg muško oko ne može promašiti. Uzela je neki časopis sa vrha i prebacila nogu preko noge, otvorila stari časopis, koji je vjerovatno sto puta prelistala i tiho uzdahnula, pa izdahnula. Njene bujne grudi su uporno pokušavale slomiti otpor zadnjeg dugmića na košulji, međutim sreća pa je bilo dobro ušiveno.

Otkako je ušla i sjela, ja sam je promatrao jednim okom, drugim sam „ kao „ čitao knjigu.

Pogledom sam prelazio preko njenih nogu, pa polako uzvodno prema brdima i dolinama, i dok sam tako zjakao, sjetio sam se da već dugo nisam okrenuo stranicu na svojoj knjizi. Nespretno sam to i u nepotrebnoj žurbi napravio, i kada sam pogledao natrag mama mi je ulovila pogled. Na njenom licu se pojavio, doduše samo na sekundu, poznati vragolasti osmjeh na jednom kutu njenih usana. Kroz glavu mi je prošla missao da je možda bolje da zapalim nazad u svoju sobu jer je njena pojava uzrokovala još nešto, pretpostavljate šta. Zaklopio sam knjigu , ustao se i krenuo u pravcu svoje sobe kad me njen glas vratio nazad.

Sine !
Da, mama ?
Hoćeš li biti ljubazan i natočiti mi malo vina ?

Nakon što se nagnula i prema meni pružila praznu čašu, malčice je raširila noge što je uzrokovalo da se njena suknja rastvori, otkrivajući tako njene gole noge još malo više iznad koljena. Meni se naravno pogled zakucao u tu novonastalu prazninu te sam svim mentalnim sposobnostima poželio vidjeti još dalje, skroz do maminih gaćica. Ipak, to se nažalost nije dogodilo. Primio sam čašu i krenuo do kuhinje a mama mi je uz smješak dobacila:

Pazi gdje gledaš, imaš otvorenu butelju u hladnjaku.

Nakon što sam natočio vino i sačekao da prođe crvenilo u licu, ali i iznenadna erekcija.
U glavi su mi odzvanjale njene riječi, dali je sa onim „ pazi gdje gledaš „ mislila na vino ili na moj pogled prema njenim gaćicama. Moram priznati da sam bio totalno zbunjen, sa tri male riječi, razbila mi je koncentraciju i samopouzdanje kao da su od stakla….Kada sam se vratio, vidio sam da je popravila suknju, ali nešto drugo ipak nije bilo isto. Pružio sam joj čašu i kada se nagnula, pred očima mi se ukazala naljepša dolina koju sam ikada vidio. Otkopčala je jedno dugme na košulji, omogućivši tako svojim bujnim grudima da dođu do zraka, a meni spektakularan pogled koji mi se urezao u pamćenje….

– sine, ostani još malo sa mamom dok popijem vino. Mrzim piti sama

Sjeo sam nazad na trosjed, ali sam odigrao lukav potez. Nisam opet legao nego sam dohvatio knjigu i ostao sjediti točno nasuprot mame. Jabuka ne pada daleko od stabla hehe, pa sam bio u odličnoj prilici da je opet krajičkom oka odmjeravam, praveći se da čitam knjigu, i da strpljivo čekam trenutak kada će mama opet prekrižiti noge. Mama je nastavila čitati svoj časopis a ja sam se pravio da čitam knjigu. Nakon nekoliko minuta lagano je i polako digla jednu nogu i prebacila ju preko druge, u tom kratkom ali slatkom trenutku uspio sam vidjeti snježno bijelu boju majčinih gaćica. Srce mi je udaralo u ušima, a shvatio sam da nebi bilo loše da počnem disati. Tu neobičnu situaciju prekinula je mama riječima:

Pročitajte i ...  Braca i seka

– molim te hoćeš mi dodati čašu ?

Smrzao sam se , shvativši da me mama promatra, svog sina kako joj pokušava zaviriti pod suknju i svoj pogled prikovati na njene bijele gaćice.

Međutim, na njenom licu nije bilo ni traga ljutnje ili neugode, samo zadovoljan osmjeh, kao da je upravo postigla ono što je htjela, pa sad mirno može popiti preostalo vino iz čaše.

– čašu sine, hoćeš li mi ju dodati ?
– naravno mama, uvijek !

Rekao sam to u dahu, glumeći gospodina, iako su moji postupci bili sve samo ne gospodski. Ustao sam se i dodao joj čašu, i dok ju je prinoslila ustima, spazio sam kako je malo razmaknula noge, dal namjerno ili slučajno, opet mi je otvorila put prema svome međunožju i bjelini svojih gaćica. Sada sam se malo hrabrije zagledao, procesuirao sam sliku koja se ukazala pred mojim očim, dok je majka polako ispijala vino, ne mareći za činjenicu da joj se suknja rastvorila, pa joj sin jedinac gleda ravno među noge. Mama je popila svo vino iz čaše, i spustila ju na stol, a ja sam sjedio kao ukopan, uživajući u neočekivanom pogledu.

Pogledao sam je u oči, a ona me sva ozbiljna upitala:

– reci mi sine, kako je bilo u vojsci ?Jeste imali vremena za izlaske i djevojke ?
Ili ste samo pumpali sklekove i držali stražu ?

Dok je to govorila, stavila je jednu nogu preko druge, ali ih nije skroz spojila kao sve žene, nego onako kako to rade muškarci. I dok me gledala u oči u isčekivanju mog odgovora, još malo je rašilila noge, i sa osmjehom na licu čekala moju reakciju. Ja sam je prvo pogledao u oči, a zatim, sam pogled prikovao za mamine gaćice i dok sam opčinjen gledao u njenu gaćicama prekrivenu pičku, koja je naburila od uzbuđenja, nekako sam izustio:

– a znaš mama kakva je danas vojska. Po cijele dane smo na predavanjima i vježbama, navečer odmaramo i tako u krug. Jedva smo čekali vikend da nas puste u grad da se zabavimo i gledamo kako se splićanke i strane turistice preko rive prešetavaju, kao da su na modnoj pisti. Ništa se tu nije promjenilo, osim vjerovatno stila odijevanja…

A zatim sam digao pogled prema mami, koja je pobjedonosno skupila noge, i sa širokim osmjehom upitalja me sljedeće:

– možda bi nas dvoje mogli otići u kupovinu, da mi pomogneš izabrati malo modernije garderobe, pa kada dođemo kući ja ću isprobavati novu odjeću, a ti ćeš mi reći koja kombinacija mi bolje stoji. Ti voliš gledati a ja volim pokazati…

One thought on “Mama i ja nakon vojske”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napaljene nevaljale

Aaaaaaaa nemoj :)