mama i sin

Jovan je tiho stajao ispred vrata spavaće sobe svoje majke. Mogao je da čuje tiho ali jasno zujanje vibratora. U svom umu zamišljao je kako igračka prelazi preko njene klizave pičke. Čuo je tiho stenjanje dok je svršavala. A onda tišina. Slavica je bila građena za posao kao što je najava vremenske prognoze na TV-u, što je bilo dobro, jer je to upravo i bilo njeno zanimanje.

Veoma mlada je rodila Jovana, a za njim je godinu i po dana kasnije došla i njegova sestra Tijana. Sa dugom kestenastom kosom i blistavim očima boje lešnika, izgledala je kao zgodna samohrana majka koja naporno radi da održi svoju porodicu na okupu, što je i uspevala. Jovanov tata je bio upravnik skladišta i poginuo je u nesreći na poslu.

To je jako pogodilo Slavicu. Prošlo je nekoliko godina pre nego što je uopšte pomislila da ponovo počne da izlazi. Koliko god da je bila zgodna, a udvarača nije nedostajalo, ali iz nekog razloga tri ili četiri izlaska sa istim momkom su bila maksimumu pre nego što bi ona prekinula. Jovanu je bilo teško da je gleda za stolom sa čašom vina svako veče. Ili vikendom kada bi izašla sa ‘sledećom žrtvom’, kako je Jovan video njene udvarače. mamica udovica

Jovan je imao dobar posao. Odlučivši da ne započne fakultetski put, krenuo je u svet trgovine gde se dobro snašao. Nakon što je završio srednju školu, uhvatio se prve poslovne prilike i stalno je napredovao. Došao je do pozicije pomoćnika direktora lanca prodavnica.

Tijana je studirala. Oboje su imali prilično aktivan društveni život, ali su stvari držali na tihoj strani, uglavnom zbog mame. Ipak, tema se pojavila jednog petka uveče kada oboje nisu imali ništa planirano.

„Ne znam. Jednostavno nisam našao pravu kombinaciju.“ Slavica je rekla.

„Kako to misliš mama?“ upitao je Jovan.

„Tvoj tata je bio jedini momak sa kojim sam izlazila a koji je želeo nešto više od mene, a ne samo da mi uđe u gaćice. Teško je to objasniti, ali većina momaka sa kojima se viđam imaju još par žena u rezervi.“ Ona je objasnila.

„Možeš li da ih kriviš? Mislim, ti si veoma atraktivna žena. Većini momaka će to biti prva želja.“

„Lepo od tebe da kažeš da sam zgodna.“ Rekla je samosvesno. „Ali oni ne pokušavaju da gledaju dalje od toga. Iako ja imam mnoge druge stvari da ponudim. Tvoj tata je to razumeo. Učinio je da se osećam posebno. Kao da sam više od običnog trofeja i recke. Želim da budem više od šeme. Zar je to toliko pogrešno?“

Pročitajte i ...  Mislim da moja mama najbolje puši

„Naravno da nije.“ Jovan je priznao.

**

Nedelju dana kasnije Slavica je imala sastanak ali došla je kući veoma rano i delovala je uznemireno. Stvari nisu išle dobro i Jovan je postepeno od nje izvukao da je dotični bio svuda po njoj od trenutka kada su se sreli, pa je morala da insistira da je odvede pravo kući. Bio je to katastrofalan dejt, a on ju je čak na kraju nazvao raznim ponižavajućim imenima.

Taj razgovor ga je naveo na razmišljanje. Njegova mama je bila inteligentna, osetljiva i imala je intuitivnu ljubaznu dušu. Jovan je razumeo zašto se osećala kao „parče mesa“ u očima tih likova koji je očigledno nisu zasluživali. Ali, takođe je mogao da vidi, da sa njenom kosom za večernji izlazak, kako je njena haljina prikazivala njene obline, kako su joj se grudi ljuljale i lagano poskakivale dok se kretala u štiklama, niko ne bi ostao ravnodušan.

Čak je i on morao da prizna u sebi da je ona snažno odisala seksipilom. Sa 19 godina imao je dovoljno iskustva sa devojkama da bi mogao da prepozna razliku između devojke i žene, a njegova mama je bila vrlo seksualna žena.

Nekoliko nedelja kasnije sa drugim tipom, ista stvar se dogodila. Tresla se, bila je jako uznemirena. „To je to, završila sam sa izlascima i sastancima.“ Rekla je sedeći na kauču. „Nikada neću naći nekoga kao što je bio tvoj tata.“

Jovan je seo pored nje i utešno je zagrlio. „U redu je mama. Ali ne smeš da odustaneš. Bio je to samo loš sastanak.“

Sedeli su tako neko vreme dok Jovan nije osetio kako se mama smiruje, opušta. Ustao je, otišao u kuhinju i sipao joj čašu vina. Zahvalila mu se, uzimajući čašu. Zaista je bila zahvalan što je bio uz nju u takvom trenutku. Zamišljala je kako bi izgledalo vratiti se u praznu kuću nakon takvog sastanka. Na neki način, imati Jovana u blizini je bila neka vrsta sigurnosti.

Pročitajte i ...  Majčine greške - XI dio

Pored svega toga, Slavica je sve više počela da primećuje Jovana. Nije se folirio, uvek se prema njoj i Tijani odnosio sa punom pažnjom i sa poštovanjem. Uvek je bio tu da sasluša kada je neka od njih imala probleme. I da – bio je zgodan. Zašto nije mogla da nađe momka poput njega, pitala se ponekada u sebi. mama i sin

To nije ostalo neopaženo od strane njenog sina. On je počeo da primećuje njene poglede na sebi. U početku je bilo malo čak i jezivo, ali nakon nekog vremena, dopalo mu se. Tih dana je i počelo njihovo maleno ali otvoreno flertovanje. Slavica je bila ponosna mama. Njen muž je imao dobru genetiku, i njihova deca su bila zdrava i prelepa.

Oboje su nasledili tatinu tamnu kosu i vitku, ali mišićavu građu. Iako Tijana nije bila tako bujna kao njena mama, ipak je imala sjajnu figuru. Slavica i Jovan su nastavili sa flertovanjem koje je uključivalo prisne reči, komplimente, i dodire koji su trajali duže nego ranije poput poljubaca, grljenja i maženja.

Tijana je bila kod kuće tih dana usled pauze na fakultetu i jedne večeri saterala je Jovana u ćošak. „Šta se dešava sa tobom i mamom?“ Pitala je direktno.

„O čemu pričaš?“ Pavle je odgovorio pitanjem.

„Hej, ne zajebavaj me! Jao mico, jao maco, mama lepa si, sine sladak si bla bla bla! Flertujete bez prestanka. Više zvučite kao dečko i devojka nego mama i sin.“ ogorčeno je rekla.

„Smiri se. Nisi stalno tu i ne znaš šta se dešava. Mama je imala niz sastanaka iz pakla, i to ju je mnogo poremetilo i rastužilo. Rekao sam joj da je nisu vredni i da je ona sjajna osoba. Uostalom, to deluje. Mnogo se bolje oseća.“ Pavle je objasnio.

„E pa preterujete. Smiri malo doživlja Ili iznajmite sobu. Jezivo je.“ Tijana se nasmejala.

„Jebi se ti znaš!“ Jovan je uzvratio osmeh.

Majka i sin ublažili su flert. Bar dok se Tijana nije vratila na fakultet ali onda se sve vratilo jače i smelije nego ikada. Postali su toliko otvoreni u tome da se nazirala čak i seksualna tenzija. „Hej lepi, hoćeš li da pokosiš travu u dvorištu ovog vikenda?“ Rekla bi zavodljivo.

„Sve za moju mamicu. A mogu li svojoj lepotici da sipam čašu vina? Šta kažeš na malo masaže?“ – On bi ponudio.

Pročitajte i ...  Masirala sam Sina 1. Deo

Koristili su svaki mogući izgovor da se ‘slučajno’ dodirnu ili pomaze. Sve savršeno nevino. Sve u duhu dobre, čiste zabave i podizanja atmosfere. Ipak, Slavica je morala da prizna da se dugo nije osećala tako seksi. Jovan je jednostavno imao način da joj podigne samopouzdanje. A flert i zafrkancija bili su način da mu pokaže da ceni sve to od svog sina. Barem je tako govorila sebi.

Problem je bio u tome što bi, kada on nije bio u blizini, ona otišla u svoju spavaću sobu i izvadila sočan vibrator iz ormarića. Masturbirala bi satima, dovodila se više puta do orgazma… a njen sin bi neretko bio deo njenih fantazija dok je silovala svoju frustriranu pičku. Bila je to moćna fantazija i donela joj je moćne orgazme. mama i sin

Stalno je naručivala nove seks igračke, nije mogla da se zaustavi. Bio je sličan svom tati na mnogo načina. Dok je masturbirala, sve više je mislila na sina, umesto na svog pokojnog muža. Ali nije uvek bila tako razigrana. Određeni datumi su joj bili posebno emocionalno teški. Posebno njihova godišnjica braka.

Slavica je sedela u zamračenoj dnevnoj sobi i sve vreme je bila između sna i budnosti. Osećala se prazno iznutra. Biti udovica u tim, još uvek mladim, godinama nije bilo lako. Jovan je izašao iz svoje sobe i krenuo u kuhinju da popije vodu. Ugledao je mamu kako sedi na kauču u mraku. Znao je zašto. Uvek je bila takva na godišnjicu.

Promenivši kurs, tiho je seo pored nje i zagrlio je. Ona je suvo tiho jecala, lagano drhtala, pa ju je čvršće zagrlio. Postepeno se jecanje stišalo. Lice mu je smestila u podnožje vrata. Njene ruke su se omotale oko njega, uzvraćajući mu zagrljaj. „Hvala sine. Hvala što postojiš. Hvala što si uz mene.“ rekla je tiho.

Kraj 1. Dela

Deo Drugi klik OVDE.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Mama – Mlada Udovica Deo Prvi”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)