majhka i ćerka gutaju spermu

Zadrhtao je od tih reči, držeći i osećajući majčino telo uz svoje. Njene grudi uz njegovo nemirno telo. „Znaš da te volim mama i da sam uvek tu za tebe.“ On je tiho prošaputao. Polako su se povukli, gledajući jedno drugo u oči. Slavica je imala blagi sjaj u polumraku, lice joj je bilo pomalo zbunjeno kao da je vodila veliku unutrašnju debatu.

Jovan je očarano gledao i govorio u sebi koliko je lepa, ali imala je i tužan pogled u očima. Nešto u njemu je htelo da to popravi, da je usreći… ali on nije imao pojma kako to da uradi, čak ni da kako počne. Ali način na koji ga je gledala… sa čežnjom, dodirnulo je nešto u njemu. Njene reči, kada su došle, bile su mekane, ali nepogrešive: „Jovane. Povedi me u krevet.“ rekla je nesigurno.

Poljubac koji je usledio bio je vrh senzualnosti. Njena usta, slatka i topla, njen jezik je bio neverovatan dok ju je ljubio. „Umorna sam od čekanja. Vodi ljubav sa mnom sine.“

Problem sa fantazijom je što joj prečesto nedostaju mnogi suptilniji detalji. Kao slatki mali mladež sa strane njene butine. Tačna veličina i tekstura njenih bradavica. Tačan oblik njene vagine, snaga njene topline. Način na koji se njeno telo kretalo sa takvom fluidnošću i prirodnom gracioznošću kada ju je dodirnuo. Način na koji joj je kosa uokvirila lice kad se naslonila na jastuk.

Proveli su dugo vremena istražujući tela jedno drugog. Jovan je hteo da dodirne sve. Da okusi sve. Poljubi sve. Zatvorila je oči i nasmešila se. Zašto je čekala tako dugo da mu prizna kako se oseća? Njena pica bila je tako mokra i vruća, ali nije bilo potrebe da se žuri. Jovan je bio između njenih nogu i pronašao je njen klitoris.

Posle samo jednog minuta oralne magije – svršavala mu je na lice. Bio je gladan za njom na način na koji nijedan muškarac nikada nije bio. Tekla je kao reka i sijala kao fenjer u vrelo letnje veče, a Jovan je bez prestanka pljuskao jezikom i gutao njener sokove čineći da joj bedra drhte pri svakom sledećem orgazmu. Ustao je i prvi put ga je videla u punoj snazi. Imao je lep kurac. Veoma, veoma lep kurac. I bila je toliko mokra da je sa lakoćom skliznuo pravo unutra, ispunjavajući je. jebanje mame u pičku

Pročitajte i ...  Jedan mi nije dovoljan

Osećala je kako joj se pička steže i oslobađa u radosti. Osećaji koje nije doživela godinama, preplavili su njeno biće. Ponovo je počela da svršava. Ubrzo i Jovan je zastenjao. Svršiće, znala je. „Napuni me dušo. Svrši u mene. Napuni me svojim darom. Daj mi ono što mi treba.“

Njegovo oslobađanje je bilo vruće i snažno. Mogla je da oseti kako mlazovi sperme udaraju o zidove njene pice. Stvari su postale maglovite i tihe dok se grčio od orgazma. Ipak, nije se zaustavio. Samo je nastavio da je jebe gledajući dole u njene sise koje poskakuju, a zatim u njene oči. Veoma brzo doživeo je još jedan orgazam i napunio maminu pičku.

**

I tako su svoju prvu noć proveli zajedno kao ljubavnici. Srećom, vikend je bio pred njima. Slavica je oduvek sumnjala da ima malo čudnu, perverznu stranu, a Jovan je učio kako da to okrene u svoju korist. Njene oralne veštine, koje su uvek bile veoma dobre, sada su bile neverovatne zahvaljujući dodatom uzbuđenju.

Jovan je takođe otkrio da je lizanje njenog šupka dovodilo mamu do ludila i teralo je da moli za njegov kurac. Nije oklevao da istraži to. Volela je da bude na sve četiri dok joj sin puni pičku od pozadi. Jovan je imao višestruke orgazme sa mamom. Mogao je da svrši dva ili ponekad tri puta zaredom bez hlađenja.

Kada bi ga Slavica bezobrazno zavodila satima, jebao bi je tako jako i tako dugo da bi joj pička gorela. Nije joj smetalo. Volela je osećaj njegovog muškog soka koji curi iz nje, i malu ljubavnu bol koju je dobro jebanje ostavilo za sobom. Zbog toga se osećala seksi.

**

„Znaš mama, mnogo smo se seksali. Skoro redovno svršavam u tebe. Samo je pitanje vremena kada će se zakačiti. Možda bi trebalo da razmislimo o tome?“ – pokrenuo je temu jednog popodneva.

„Znam Jovane. Ali taj rizik me tako jebeno loži. Od same pomisli na to klitoris mi trne. Znam da to nije pametno, ali ja ne mogu da odolim.“ Slavica je priznala.

Bili su u spavaćoj sobi te večeri i jebali se kao da se čitav razgovor o potencijalnoj trudnoći nikada nije dogodio. Slavica je stenjala i svršavala, prskajući po čaršavima. Jovan se takođe približavao vrhuncu… kada su začuli nepoznate zvukove.

Tijana je sa otvorenim ustima i sa koferima koji su pali sa strane stajala pored otvorenih vrata. Nije trebalo da se vrati još tri dana, ali je završila ispite ranije i kolega se ponudio da je poveze. Nije mogla ni da zamisli da će je kući dočekati scena u kojoj njen brat puni pičku njihove majke!

Pročitajte i ...  Cyber Mama 2. Deo - Sex u Autu

„Pa da! Sada je sve jasno… Ovo mnogo toga objašnjava.“ – ušla je u sobu i sela na krevet. „Sumnjala sam, naravno… ali da ću vas ovako uhvatiti na delu!?“

Slavica je pogledala svoju ćerku i pritom crvenela od stida. Ipak – biti uhvaćen na licu mesta iz nekog razloga je bilo super napaljivo za perverznu mamu. „Dušo, mi… mi… mi smo..“

„Da mama, vi ste MENE odbacili! Osećam se kao podstanar u ovoj kući pored vas dvoje. Ni ne primećujete da sam tu, boli vas briga. A ti kretenu jedan..“ – okrenula se ka golom bratu – „..kada sam te pitala LAGAO si me u oči!“

„Nisam, zaista… ovo se desilo tek kasnije.. tek kada si ti otišla.“

„Pa da, čekali ste da odem jer me ne prihvatate. Vas baš briga za mene i moje želje.“

„Ali to nije tačno dušo. Mi te volimo…“ – rekla je mama brižljivo.

Jovan nije mogao da veruje u ono što se sledeće desilo. Sestra ga je ljutito odgurnula, spustila je lice i zavukla jezik duboko u maminu napunjenu pičku! Skupljala je bratovu spermu, gutala je i ponavljala: „Pokažite mi da me volite…pokažite mi.. pokažite mi..!“ jebanje seke i lizanje mame

Kurac mu je nabrekao dok je gledao sestru kako liže maminu šokiranu ali napaljenu pizdu. Krećući se iza svoje sestre, osetila ga je i podigla bokove kako bi se namestila za njega. Bila je u suknji tako da ju je veoma lako podigao i sklonio gaćice u stranu. Bio je oduševljen koliko su joj gaćice bile natopljene. „Ko zna koliko dugo nas je gledala.“ – pomislio je Jovan dok je klizio u njenu pičku.

Tijana je priznala: „Znala sam… gledala sam vas pola sata… uffff… dok ste se tucali. Mamina pička preukusna… a tvoj kurac bato je jednostavno neverovatan.“

„Sveže kremasta mamina pička. Voliš moju spermu?“ – pitao je sestru i još jače joj nabio kurac.

Tijana se nasmejala: „Obožavam tvoju spermu. Jedva čekam da mi svršiš u jebena usta.“ – rekla je prljavo i nabila prste u mamu i jezikom okružila njen klitoris.

Pročitajte i ...  Ona traži njega

Brat ju je sada šamarao po guzi i pojačavao ritam dok je jela maminu pičku. Sve se tako brzo odigralo a opet se osećalo tako prirodno da pridruže sestru svom zabranjenom jebanju. U jednom trenutku se Jovan izvukao iz sestre i prišao im napaljeno pred lice. Tada su se mama i ćerka spojile i počele ztajedničkim snagama da mu puše kurac i ližu jaja.

„Uhhhh… da da… pokažite mi šta znate…“ – stenjao je Jovan odlažući orgazam koliko god je mogao.

„Od prvog trenutka kada sam ga okusila – ja sam postala navučena! Tvoj brat ima predivan kurac… tako dušo, primi ga u grlo, dublje.“ – mama ju je ohrabrivala.

Tijani je bilo teško da se izbori sa njegovom debljinom, posebno što nije pušila previše različitih kurčeva, ali snagom volje uspevala je iako se par puta nezgodno zagrcnula. Pljuvačka se slivala svuda, mama se igrala sinovim jajima i usisavala ih u svoja usta. majhka i ćerka gutaju spermu

„Mama… Tijana… ja ću…“ – drhtao je i upozorio ih.

Udaljile su se tek toliko da brat može da drka i da cilja na njihova lica. Želele su njegovu tečnost, bile su žedne njegove sperme… i nakon par sekundi erupcija je krenula. Mlaz za mlazom vrelog semena padali su na lica i u usta majke i sestre. Bio je to prizor koji nije mogao da zamisli ni u najluđim snovima.

**

Devojke su počele da paradiraju po kući gole, a Jovan je retko nosio više od svojih bokserica. Ništa nije bilo šokantno. Dolazak sa posla i pronalazak Tijane i mame u vrućih šezdeset devet, samo je značio da će večera kasniti jer bi se on pridružio zabavi. Bili su nezasiti.

Nakon dva meseca desilo se ono neizbežno – mama i sestra su zatrudnele! Njih troje nisu mogli biti srećniji. Vodili su ljubav čak i u dubokoj trudnoći. Njih troje su stvorili vezu koju su bebe pojačale. Slavica je pronašla pravu kombinaciju u svojoj deci.

KRAJ!

Deo Prvi klik OVDE.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “Mama – Mlada Udovica Deo Drugi”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)