mama mu sisa kurac na ulici

Bilo je čudno, i više nego čudno. Ali to je bila i najduža, najnajseksi konverzacija u mom životu. Tada sam imao tek 18 godina i, iskreno, jedva se sećam kako je razgovor uopšte počeo. Mama i ja smo pričali o školskim obavezama, učenju itd… Onda je počela da priča o nagradama i stvarima koje bi mi mogle pomoći da se fokusiram. Ponudila mi je keš, karte za bioskop, čak mi dozvolila da pozajmim auto ako bi me ispitivala i ako bi sve znao nakon učenja. Znate, prilično standardne roditeljske stvari.

Onda u potrazi za još ideja, mama je rekla nešto smešno poput, „pa, znam da su tinejdžeri opsednuti devojkama i seksom i tim stvarima… možda bi nam i to bilo od koristi.“ U tom trenutku, uradio sam nešto što niko nikada ne bi trebalo da uradi, nasmejao sam se, i to onako zadovoljno. Pobesnela je. Iako nisam to mislio kao uvredu, ali kada sam video njeno lice kako postaje ozbiljnije, smeh u meni je užasnom smrću umro i počeo je da ga zamenjuje „o sranje, najebo sam“ osećaj.

Uspeo sam da se priberem i da okrenem na šalu: „Ma daj mama, nije kao da mi nudiš… pušenje ili tako nešto. Uostalom, tata to nikada ne bi odobrio.“ Ali mama je samo sedela ozbiljna, mada ne više besna, i odgovorila: „Ohh, stvarno… misliš da on može da sve određuje a?“

Znam da nije u redu, ali način na koji je to rekla mi je delovao opasno seksi. Bili smo sami u mojoj sobi, a mene je vrelina obuzimala. I kako je napetost rasla, počeo sam da se plašim da će primetiti liniju ispupčenja koja je počela da podiže moje pantalone. Mama je zgrabila duksericu sa obližnje stolice i rekla: „Prošetaj sa mnom.“ Ona je krenula ka vratima, a ja sam ostao da tražim patike i svoju jaknu.

Dok se mama kretala kroz dnevnu sobu, pozvala je tatu da mu kaže da ona i ja idemo u šetnju kako bismo mogli ozbiljno da razgovaramo o mom ponašanju i školskim zadacima. Bacio sam pogled na svog tatu, potpuno zbunjen onim što se dešava, ali on je samo uzvratio pogledom koji je rekao da mu je drago što nije on taj koji mora da vodi razgovor sa mnom, i odmah se vratio gledanju televizije.

Kada smo izašli napolje, mama nije usporavala, hodala je… negde. Mislim, gde ide? Jebeno nisam imao pojma, ali izgledalo je da je bila prilično odlučna da brzo stigne i trebalo mi je minut da je sustignem u brzom hodanju. Bila je to jedna od onih noći u kojima je bilo pomalo kišno, pomalo hladno i pomalo usrano, a istovremeno nije padala kiša i nije baš hladno. Baš po kakvom vremenu ti mama ne bi dozvolila da izađeš iz kuće bez jakne.

Pročitajte i ...  Mala Nevaljala Zavodnica

Sustigao sam je i žustro hodao uz nju, a ona je ćutala. Pokušao sam da je pitam gde idemo, ali ona je samo rekla, „znaš ti vrlo dobro šta radimo ovde…“ i nastavila da hoda. Ta rečenica me je ponovo naterala da pocrvenim, jer poslednja stvar o kojoj smo mama i ja razgovarali bilo je da sam rekao da se ona nikada ne bi… znate, obrusila dole na mene…

Dakle, eto nas, hodali smo ulicom da bi ona mogla, šta… da dokaže da grešim? Znam da nije trebalo da bude vruće, ali hladan vazduh je odjednom bio prijatan jer sam goreo. Nisam mogao a da ne primetim koliko je mama odjednom ispunila prednji deo moje dukserice. Ili kako su joj bile ljupke oči, ili kako je hodala sa malim vrckanjem u bokovima zbog čega mi je bilo sve teže i teže hodati, što sam više gledao u nju.

Odjednom me mama uhvatila za ruku i povela kroz uličicu. Osećao sam se kao da gorim, ali na čudno dobar način. Kao najbolja groznica na svetu od koje čovek može da umre. Ali ubijala me je i neizvesnost što nije htela reći gde idemo i šta radimo. S druge strane, bilo je toliko intenzivno da sam se plašio da je ponovo pitam.

Pred kraj uličice, mama me je zaustavila sa rukom na grudima, a ja znao da je osetila kako mi srce ubrzano lupa od tog dodira. Zatekao sam sebe kako razmišljam da sam iznenada primetio kako je jebeno zgodna, ili da se divim što ima zaista pune i seksi usne. Stvarno sam se mučio. Deo mene je toliko želeo da ona NE pogleda dole i primeti da mi je ona, moja mama, izazvala erekciju. Ali drugi, gluplji deo mene koji je gledao previše pornića, želeo je da pogleda dole i da bude super impresionirana i napaljena.

Umesto toga, mama me je pogledala sa udaljenosti svega nekoliko centimetara i rekla; „U ovom delu grada, u ovo doba noći… niko ne bi primetio ženu koja puši zgodnom mladiću kao što si ti. Dakle… ako vredno učiš i završiš sa prosekom makar 4.50, dovešću te ovde , a onda ću kleknuti… i popušiti kurac.“

Zaustavila se, pogledavši me oštrim pogledom kao da želi da se uveri da je pratim. „Ali ako završiš sa 4.85 ili bolje, za šta i dalje imaš šanse…“ rekla je mama, ponovo me uhvatila za ruku i izvela samo pola ulice bliže glavnom delu centra grada, i tu me, odmah pored puta, ponovo gurnula uza zid. „…ako ti to bude prosek, onda možemo da uradimo nešto malo rizičnije, malo zabavnije i uz potencijalne gledaoce.“

Pročitajte i ...  Sa Sinom na proslavi Firme

Ljudi, ja nikada nisam bio toliko napaljen svom životu! Osećao sam se kao da ću odmah eksplodirati u gaće! Uspeo sam da kažem nešto poput, „ma ti se šališ mama, zar ne? Kada sam to rekao, mamino lice se ozarilo prelepim, srećnim osmehom, rekla je: „Nadala sam se da ćeš reći DA.“ A onda je moja mama, veoma dramatično, polako kleknula dole.

Prelazak u klečeći položaj ispred mene bio je totalno opušten i nonšalantan. Pogledala je u oba smera niz ulicu, (na šta sam i ja uradio isto), a onda je počela da mi otkopčava pantalone. Činilo mi se kao da je provela 10 minuta otkopčavajući me, a kada je završila, istim tim sporim, senzualnim i promišljenim tempom, gurnula je ruku u moj donji veš, omotala svoju hladnu ruku oko mog penisa i iznela ga na noćni vazduh. mama mu sisa kurac na ulici

Onda je pogledala u mene i rekla. „Sada, ako nisi znao, tvoja mama je prava kurva kada je u pitanju prljavi dijalog tokom bilo čega seksualnog… što je prljavije to bolje. Ali… ovo je javno mesto, tvoj tata je kod kuće i čeka nas… razumeš.“ Pritom se malo nasmejala sopstvenoj šali i namignula mi. „Možda sledeći put dobiješ i prljave mamine reči… ali za sada.“

I tada, te prohladne večeri, osetio sam njene tople usne kako se obavijaju oko glave mog kurca, ona ga nežno povlači iz hladne maglovite noći, u svoja vrela i usta! Što se tiče pušenja, to je bila bizarna mešavina prljavog i nevinog. S jedne strane, mama je bila slatka, nežna i tiha. Odvojila je vreme i nežno klizila rukama, usnama i jezikom gore-dole duž mene. Gradila mi je orgazam polako i postojano, bez prevelike žurbe, držala me je na ivici mnogo duže nego što bih želeo da priznam.

Ali kao što je bila fina sa nežnom pažnjom i tempom, bila je i nekako drolja. Zato što je mama pomerala jezik, usta i ruke kao što bi trebalo da rade samo najbolji profesionalci. Jedva se pomerala, ali njen jezik je bio svuda po mom kurcu i jajima dok je plesala sa stručnom gracioznošću. Svaki njen dodir bio je intenzivan i strastven, stvarajući neverovatno zadovoljstvo u kratkom vremenskom periodu i nikada nije dozvolila da nivo zadovoljstva sklizne. Ukratko, bila je jebeno neverovatna.

Kada sam joj rekao da ću da svršim, nije ni trepnula, a prilično sam siguran da sam svršio TAČNO kada je ona to htela. Samo se slatko nasmešila oko punih usta tinejdžerskog kurca i nežno zajecala, „Mmmm Hmmm.“ Morao sam da se ugrizem za ruku da ne vrištim, a mama nije odustajala. Prešla je na brži tempo. Napala je moja čula brzim, glatkim i ujednačenim drkanjem, dok me je primala niz grlo. svršio mami po licu i u usta

Pročitajte i ...  U autu sam jebao mamu

Svršavao sam dugo, obilno, nestvarno. Kada je sve bilo gotovo, mama je samo ustala, progutala duboko, ponovo pogledala u obe strane, potapšala usta krpom koju je izvukla iz moje jakne i krenula kući. Morao sam da trčim da bih na kraju stigao… jer se ispostavilo da mi je trebalo nekoliko minuta da ponovo naučim kako da hodam nakon orgazma koji mi je dala. Ali kad smo se približili našoj kući, pokušao sam da kažem nešto drugo osim „vau!“ Pitao sam je: „Mama, šta ako budem baš baš dobar??“

Tada je mama konačno prestala da hoda. Okrenula se ka meni, još uvek veoma „mama“ u svom držanju (valjda se neke stvari nikada ne menjaju, bez obzira na sve), i na trenutak je izgledala zamišljeno. Na kraju je rekla, „Dušo, ako upišeš dobar fakultet, možeš imati sve što tvoje mlado, napaljeno srce poželi. Bilo šta. Guza na primer?“… Mama je dozvolila da koji trenutak te njene reči vise u vazduhu, uveravajući se da razumem šta je govorila.

„Ili“… nastavila je mama. „…neka žurka sa tvojim prijateljima?“ Mama me je posmatrala kako ponovo crvenim, njen osmeh mi je govorio da je očigledno uživala u mojoj reakciji jer sam upoznao ovu njenu drugu stranu, ali naravno da nije bila iskrena, nema šanse.

Nažalost… nikada nisam saznao. Propalitet jebiga… sjebao sam prosek, upoznao alkohol i druge poroke… faks ni na vidiku. Mogao sam upisati neki bezveze ali sam se bacio na zanat. U svakom slučaju, tek tako, neverovatna noć se završila.

Mama se okrenula tada i vratila u kuću, vičući preko ramena, „uči dušo, pa da slavimo…“, neposredno pre nego što je zatvorila vrata, a mene ostavila da stojim u dvorištu, očajnički pokušavajući da se ohladim.

Bio je to prvi i poslednji put da sam išta seksualno radio sa svojom mamom.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)