mamica i sin u jebanju

Petljala sam po ključevima da otvorim vrata sa sve prtljagom. Još uvek sam bila u uniformi stjuardese, na visokim potpeticama, u suknji i sa šalom oko vrata u bojama avio kompanije. Bila sam umorna i spremna da se opustim na kauču uz piće. Nisam videla svog sina nekoliko dana i iako smo se redovno čuli telefonom želela sam da se uverim da je dobro. Setila sam se onih povrataka kući kada me je čekao muž, ali više toga nije bilo. Usamljenost je počela da uzima danak.

Konačno sam otključala vrata i ušla u stan. „Dušo? Jesi li kod kuće?“

„Zdravo mama!“

Delovao je uzbuđeno što me vidi, što je bilo osvežavajuće. Polako je krenuo prema meni da me zagrli. Zagrlio me je, dajući mi veliki poljubac dok su mu se ruke spustile do mojih bokova tik iznad zadnjice. Zagrljaji su postajali sve ljubazniji svaki put kada bih došla kući nakon letova, ali uživala sam u dodatnoj pažnji.

„Milane, možeš li da mi napraviš piće i doneseš pepeljaru? Iscrpljena sam. Želim da se opustim uz cigaretu i jedan dupli viski.“

„Naravno mama, sedi i opusti se.“

Pogledala sam se u ogledalo. Za svojih četrdeset godina sam i dalje izgledala sjajno. Imala sam vitku figuru, moje grudi sam malo uvećala još dok sam bila u braku. Kosa prljavo plava duga i zdravog volumena. Sa tom mišlju krenula sam ka kauču sećajući se onog mladog stjuarta koji me je muvao prethodne noći u hotelu. seksi mamica

„Trebalo je da spavam sa njim.“ pomislila sam.

Imao je samo 28 godina, veoma zgodan. Bilo je laskavo znati da me mladić želi, iako je tražio samo vezu za jednu noć. Sela sam na kauč i prekrstila noge, pokazujući malo butine ispod tamne čarape. Milan mi je doneo piće i seo pored mene. Stavljajući glavu na moje rame i ja sam se naslonila i pomazila ga po kosi. Viski je bio dobar, a isto tako i ljubaznost mog sina.

Pričali smo o stvarima koje smo radili dok sam bila odsutna. Pomerila sam ga na trenutak da zapalim kubanku i uzmem još jedan veliki gutljaj viskija. Kada je ponovo seo, spustio je glavu niže, bradom dodirujući moje grudi. Bilo mi je malo neprijatno, ali me je takođe podsetilo na noć koju sam propustila sa stjuartom.

Alkohol je počeo da deluje i osećala sam se dobro, uz naklonost svog sina. „Kako je ljubazan moj sinčić.“ pomislila sam, okrenula se i poljubila ga u čelo. Njegova ruka je krenula preko mene i protrljala mi butinu, a zatim se pomerila do mog stomaka. Osetila sam trnce, njegova ruka se podigla i pomazila me po rebrima. Poljubila sam ga u čelo ali on je iznenada podigao glavu i poljubio me u usne.

Stajali smo par sekundi tako, samo smo disali sa spojenim usnama. Bila sam zbunjena, nisam znala šta da radim, ali on je znao. Otvorio je svoja usta i krenuo jezikom ka mojim snama. Bila sam u šoku, disanje mi se ubrzalo… refleksno sam otvorila usta i pustila da njegov jezik dodirne moj. Stavila sam ruku na njegovu dok je dodirivao moje grudi i ljubio me. poljupci mame i sina

Pročitajte i ...  Besplatne porno slike

Odjednom sam shvatila koliko je ovo pogrešno i prekinula sam neprimerene dodire. „Milanee… malo si previše ljubazan večeras.“ Bila sam oprezna, trudeći se da ne povredim njegova osećanja. Poljubila sam ga u obraz. „Let je baš bio dug i naporan. Moram u krevet.“

Samo me je pogledao, nasmejao se i rekao – „Volim te mama. Odmori se, zaslužila si.“

**

Ležala sam u krevetu i razmišljala. Svetla su bila ugašena. Šta se dešavalo? Da li sam uradila nešto da ga isprovociram? Ja sam mu bila majka. Kako sam mogla da ga pustim da ode tako daleko? Osećala sam se krivom. Tada sam čula kucanje na vratima sobe.

„Mama, mogu li da uđem na sekundu?“

„Naravno dušo.“ Glas mi je zadrhtao.

Uplašila sam se kada sam ga videla jer nosio je samo svoje preuske bokserice. Puzao je po krevetu i postavio glavu na moje grudi. Nisam mogla da se pomerim, ne znajući šta da radim ili kažem. Počeo je da me ljubi u vrat ali nisam ga odgurnula. Krenuo je dole ka mojim grudima, osetila sam kako povlači moj svileni gornji deo i jezik obavija oko moje bradavice. Osetila sam zadovoljstvo.

„Milane, molim te… ja sam tvoja majka. Treba ovo da uradiš sa svojom devojkom, a ne sa mnom, molim te.“

„Mama, ja nemam devojku, a ti si tako lepa. Ti si sjajna majka koja se žrtvuje za mene… a znam da si usamljena.“

Duboko sam udahnula. „Hvala ti dragi, ali ovo nije način… moraš da odeš u svoju sobu. Razumem da želiš da učiniš da se osećam lepo i voljeno, ali ovo nije u redu, ovo nije način. Laku noć.“

Otišao je ali me je pre toga poljubio u usne kao pravi ljubavnik.

**

Odletela sam sledećeg dana rano ujutru na kratak let dok je on još bio na predavanjima, a vratila sam se tek sledećeg dana. Nastavila sam da razmišljam o tome šta se dešava sa Milanom i kako mi zapravo nedostaje njegov tata. Njegov otac je bio dobar čovek, ali nije mogao da se kontroliše. Pio je, trčao okolo i nisam mogla da trpim njegovo varanje. Ali pored svih nevolja, nedostajao mi je. Bio je dobar čovek, ali bez kontrole. Da ni ne pominjem kakav je majstor bio u krevetu.

**

Popila sam piće u restoranu hotela, ali onog kolege stjuarta nije bilo nigde. Bila sam spremna da spavam sa mladim kolegom da bih zadovoljila svoje naloge. Ali nije bilo suđeno. Kada sam se vratila kući nervozno sam otvorila vrata, ali on me nije čekao.

Pročitajte i ...  Čari incesta

„Dušo, jesi li kod kuće?“ Nema odgovora. Pokucala sam na njegova vrata.

„Zdravo mama.“ – reče pomalo mrzovoljno.

„Hajde ustaj i napravi mi piće mladiću.“ – rekla sam sarkastično uz osmeh. „Nedostajao si mi.“

„U redu.“ – opet mlak odgovor.

„A šta kažeš na zagrljaj?“ zagrlio me je ali ruke su mu sa poštovanjem ostale na mojim leđima.

Sedeli smo na kauču dok sam ja ispijala svoje piće. „Milane, želim da pričam sa tobom o onome što se desilo ono veče. Želim da ti kažem da je u redu, ne ljutim se. Znam kako je biti mlad… a neke kolege kažu da sam i dalje sam privlačna.“ nasmejala sam se i uštinula ga za obraz. „Ne brini zbog toga, biće to naša mala tajna.“

„Samo sam želeo da se ti osećaš dobro. I slažem se sa svotim kolegama, izgledaš božanstveno.“ Raširila sam ruke i prinela njegovu glavu svojim grudima. Nisam trebala to uraditi ali sam se nekako sažalila na mog sina tinejdžera.

„Izvini mama… još uvek me voliš, zar ne?“

„Naravno da te volim.“ Mazili smo se a ja sam ga tada pogledala u divne smeđe oči. „Ja sam tvoja majka. I ti vrlo dobro znaš šta je u redu a šta nije. Ali, kada već pričamo otvoreno, šta si zapravo hteo?“

„Želeo sam samo malo da te… dodirnem?“

„Samo malo?“

„Da… samo malo mama.“

„Samo jednom, i to je to! Obećavaš?“ sisa maminu sisu

Znala sam da ne treba to da radim, ali izgledao je tako željan. Otkopčala sam košulju, gledajući ga u oči. Imala sam lep polu proziran grudnjak. Gledao je širom otvorenih očiju, kao da je u šoku. Spustio je glavu i poljubio kožu iznad grudnjaka a rukom je mazio donji deo čipke. Njegov prst na mojoj pokrivenoj bradavici, njegova ruka na mojoj butini. Počela sam ubrzano da dišem. Nosio je trenerku i osetila sam njegovu izbočinu na drugoj butini. Počeo je da je trlja po mojoj nozi.

Bez mog znanja, brzo je povukao grudnjak niz jednu dojku i stavio usne na moju golu bradavicu. Osetila sam trnce, njegova ruka se sada pomerila između mojih nogu. Bože, šta to radim? Spuštam ga na leđa i bezobrazno mu nabijam sisu u usta! Dok sam ga hranila bradavicom gledala sam kako mu se kurac sve više napinje o trenerku.

Prstima sam prelazila oko same izbočine a on je zatvorio oči. Njegove usne su tražile moje i popustila sam. Stavila sam mu jezik u usta i počela jače da mu maim skriveni kurac. Njegov uzdah je postao baš glasan. Moj mali sin očigledno nije imao previše iskustva, i na moju šokiranost to me je dodatno napalilo. Mogla sam da osetim kako se povija, kako vrelina prolazi kroz njegovu trenerku.

Kada sam osetila prste na mom međunožju – ja sam mu dozvolila zatvorenih očiju. Jednim pokretom skinuo je moje gaćice a zatim stavio ruke na moje sada vlažno međunožje. Znala sam da nema bekstva, nema nazad. Njegovi prsti su bili na vagini iz koje je izašao pre 19 godina. Spustio je trenerku i tada sam ugledala predivan mirišljav kurac. Polako je drkao jednom rukom dok je drugom ulazio u moju mokru pičku.

Pročitajte i ...  Plava, bez morala

Počela sam da uživam u tome, gubeći se u strasti. Sada smo se strastveno ljubili a ja sam njegovu ruku zamenila svojom i počela da mu nadrkavam kitu. Počela sam da preuzimam odgovornost i kontrolu. Odvojila sam se od njega i legla na leđa. Raširila sam noge maksimalno, počela da trljam pičku i gledam ga u oči.

„Ovo si želeo? Ovako si želeo da usrećiš svoju mamicu.“ – slušao me je, približavao se i besno drkao kurac. „Hajde, budi veliki dečko i usreći svoju mamicu, hajde…“ koristila sam seksi glas i izazivala ga. mamu jebe u usta

Tada je zlokobno osmehnuo i na moje zaprepašćenje nabio mi je svoj organ u usta! Bio je vreo, tvrd kao kamen, mokar i imao je divnu aromu. Nisam mogla da verujem šta radim. Sisala sam kurac svoga sina, i ne samo to – jebeno sam uživala!! Mesila sam mu nabubrela jaja i davila se u debeloj kurčini. Posle toliko vremena konačno sam bila seksualno prepuštena… iako je moj ljubavnik bio moj rođeni sin.

„Daj mi ga sine… gurni ga u mene… tako mi jebeno trebaš!“

Samo se spustio niže i zabio se u mene veoma oštro i grubo! Počeo je da me tuca a rukama je grabio moje grudi. „Da, da da….“ – stenjala sam i primala ga duboko i brzo. Tada sam počela da mislim da sam ga podcenila i da on zapravo ima mnogo više iskustva nego što sam mislila. Svoje mokre prste sam mu gurala u usta a on ih je sisao i sve žešće me tucao.

Izgubila sam se u prostoru i vremenu kada sam svršila na sinov kurac koji je neprestano zaranjao u moju vaginu. Stezala sam ga svojim zidovima i mučila ga tako da je veoma brzo i on dostigao vrhunac. Nogama sam ga obgrlila i uživala dok se vrela sperma slivala u moju matericu. Nakon orgazma on je iskliznuo iz mene i pao pored. Zagrlila sam ga i poljubila.

„Zapamti, ovo se samo jednom desilo i nikada više. Niko ne sme da sazna za ovo!“ – naredila sam mu… mada ni sama nisam verovala da će tako i da bude.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)