svršio mami u pičku

*** Nekoliko meseci kasnije, vikend ujutru.
Sišao sam niz stepenice na miris majčine kuhinje. Video sam je u kuhinji kako meša nešto u činiji. Bila je okrenuta prema prozoru, pa me nije videla. Ali ja sam nju jasno video. Bila je gola, osim male kecelje. Uživao sam u njenoj goloj zadnjici. Bio je to prizor od kojeg se nikada nisam umorio.

Posebno sam voleo njene pune bokove i butine. Njeno dupe je bilo puno i slatko. Prišao sam iza nje, zagrlio sam je i poljubio u obraz. Nastavila je da meša testo spremajući se da ispeče kolače.

„Jutro mama. Odlično miriše.“

„Mogao si da ostaneš u krevetu još malo“, odgovorila je, i dalje mešajući „Klopa još nije gotova“.

Dao sam joj poljubac u vrat. „Smetam li ti?“

„Pomalo. Ali nemam ništa protiv. Uvek si dobra smetnja.“

Okrenula je glavu i poljubila me u usne. Zatim još jednom. Tada su nam se jezici sreli. Poljubac koji smo delili bio je i razvratan i ljubavan u isto vreme. To je bilo potpuno neprikladno, ali je za oboje imalo savršenog smisla.

„Izgledaš seksi u toj malenoj kecelji“, rekao sam, pomerajući ruke da joj milujem obe gole grudi.

„Mislila sam da me voliš potpuno golu?“

„Naravno. Ali ima nešto zaista seksi u goloj ženi koja takođe uzima vremena da bude pristojna.. makar delimično.“

„Vrlo tačno. A kecelja je neophodna. Poslednje što mi treba je da mi vruće ulje prska po grudima.“

Uštipnuo sam je za bradavice. „Ne možemo dozvoliti da se to dogodi. Pogotovo jer su ti grudi tako osetljive.“

„Znam. Ali sigurna sam da bi me dragi moj komša Duško radije gledao bez nje.“

„Još te špijunira?“

„Kortisti svaku priliku koja mu se ukaže“, odgovorila je. „Posebno vikendom kada zna da sam gola u kuhinji.“

„Ne mogu ga kriviti za to. Uvek izgledaš neverovatno. Da li te je jutros špijunirao?“

„Itekako jeste. Kao i uvek, pretvarala sam se da ga ne vidim kako bi imao lep šou. Zašto pitaš? Da li si ljubomoran?“

Pročitajte i ...  Goca i sin

Moje ruke su joj ponovo stisnule grudi. „Zašto bih bio ljubomoran ako svakodnevno imam tvoje telo? Osim toga, mislim da gospodin Duško ima odličan ukus za žene kada špijunira nekoga poput tebe.“

„Presladak si… laskavče“, odgovorila je. „Sada me izvini, imam mnogo posla oko pečenja. Za nekoliko sati je rasprodaja dobrotvornih kolača, sećate se?“

„Naravno da se sećam. Ali to ne znači da ne možemo da se zabavljamo.“

Erekcija mi je rasla i stisnuo sam majku još jače, pritisnuvši prepone uz golu zadnjicu tako da je znala da sam uzbuđen.

„Molim te, zar ovo ne može da sačeka popodne?“ zamolila je. „Želim ovo isto koliko i ti. Ali svu ovu hranu moram staviti u rernu.“

Ruka mi se spustila do njenih prepona, i počeo sam da joj džaram vaginu. „U redu. Ja sam kriva što sam te razmazila. I još ti dugujem za one naše sesije“ terapije „.“

Poljubio sam joj stranu lica. „Terapija je skupa. Vreme je da platiš ceh.“

Kad sam dobio dozvolu, spustio sam šorc do članaka. Moj kurac je pulsirao. Istrćila je dupe prema meni, što mi je omogućilo da svoj penis usmerim direktno prema njenoj pičkici sa leđa. Raširila je noge kako bih imao lak pristup njenoj zreloj pizdi. Navodio sam svoju kitu i ušao u nju. jebanje mame s guza

Moja majka je jednostavno nastavila sa pečenjem. Dodala je još sastojaka mešavini dok sam ja polako ulazio u nju. Gledao sam kako je dodavala suvo voće i orahe u testo za muffine i stenjala dok je mešala.

„O bože“, uzdahnula je. „Hvala bogu da sam skoro završila ili bi ovo bio pravi haos.“

„Nešto bi smislila već aaahhhh…“

Gurnuo sam svoj penis do kraja unutra, a zatim sam se polako izvukao, pre nego što sam se ponovo vratio. Formirao se ritam koji je bio srednjeg tempa.

Zastenjala je. „Uhh … ja … Radim dva svoja omiljena hobija odjednom.“

Pročitajte i ...  Ispovjest jedne majke 2

Moja majka je brzo umešala testo u činiju dok sam je jebao sa leđa. Ustima je ispuštala različite zvukove, što je pokazalo koliko uživa u ovome. Nakon još nekoliko nabijanja, prestala je da meša testo.

Spustila je obe ruke na kuhinjski pult i uživala u našem spajanju. Maca joj je bila topla i uska. Brzo je postala jebeno mokra. To je jedna od stvari koje sam voleo kad sam imao seks sa majkom- koliko je mokra bilai. Uvek je bila dobra u skrivanju emocija, posebno kao iskusna advokatica, ali njena pica nikada nije lagala.

Ona je uvek otkrivala njena prava osećanja. I u tom trenutku sam znao da je moja majka bila neverovatno napaljena što sam je ovako razvaljivao u kuhinji. Cepao sam najbrže i najjače što sam mogao. Naša kuhinja je bila okružena prozorima. Da je naš komšija ponovo odlučio da špijunira moju majku, video bi da je jebem kao pravi ljubavnik.

Da je neko od naših komšija pogledao kroz naš prozor, naša reputacija bi bila potpuno uništena. Bili bismo kažnjeni, odbačeniod zajednice. Možda je to uplašilo moju majku. A možda ju je veliki rizik samo dodatno uzbudio, zbog čega joj je pička bila tako mokra.

„Nateraj me da svršim“, zastenjala je svojim izopačenim glasom. „Treba mi jebeni orgazam. Dodirni mi picu. Trljaj mi klitoris. Jebeš me bolje nego što je to moj brat ikada učinio.“

Prljavo je pričala samo kad je bila dobro raspoložena. Njene fantazije o incestu i gola šetnja po kući uvek su joj se vraćale kad joj je bilo veoma veliko seksualno uzbuđenje. Trljanje klitorisa obično je bio najčešći način na koji je postigla orgazam, jer je to bilo najosetljivije područje njenog tela.

Upotrebio sam dva prsta da joj protrljam ispupčeni klitoris. Trljao sam ga kružnim pokretima dok sam je tucao od pozadi.

„Tu sam“, prosiktala je. „Bože, svršiću. Tako si nevaljao … radiš to svojoj majci.“

Ubrzo su mi njene tečnosti naletele niz prste. Moja ruka je postala potpuni nered. Špricala je. Njena tečnost se slivala niz moj penis i između obe noge dok sam nastavio jebati. Glasno je plakala dok je svršavala. Da je kuhinjski prozor bio otvoren, komšije bi čule da moja majka doživljava snažan orgazam. svršio mami u pičku

Pročitajte i ...  Dnevnik moje majke

Ubrzo sam i ja svršio. Čvrsto sam stisnuo majčine bokove i položio nekoliko mlazova sperme u njenu mokru pičku. Moja majka nije rekla ni reč dok se naslanjala na kuhinjski pult. Čuo sam je kako teško diše. Video sam kako joj se na ramenima stvaraju kapljice znoja.

„To je bilo neverovatno“, dahtala je, sa glavom na kuhinjskom pultu. Poljubio sam je u rame i izvukao svoj mlitavi penis.

„Uvek si neverovatna mama.“

„Trebalo mi je ovo. To je moj omiljeni način da započnem dan.“

„Tačno. Sada ćeš biti još više oduševljena prodajom peciva.“ Okrenula se i poljubila me u usne.

„Treba mi još jedna stvar od tebe.“

„Šta to?“

Nasmešila se: „Još nisam dobro doručkovala.“

Moja majka je ležerno pala na kolena i unela spermiv penis u usta. Ona je olizala svu spermu sa njega i progutala. Pojela mi je spermu zajedno sa vaginalnim sokovima. Uvek je govorila kako je ukusna ta mešavina. To joj je postao novi omiljeni obrok u proteklih nekoliko meseci i uvek je jela našu mešavinu tečnosti pre nego što je otišla na sud.

Čistom slučajnošću, gospodin Duško je izašao napolje i zalivao travnjak. Siguran sam da je bio razočaran što je video mene, umesto moje gole majke koja je bila zauzeta na kolenima. Uspostavili smo kontakt očima i mahnuli jedno drugom. Nije ni znao da je moja majka na kolenima, sa mladim kurcem u ustima.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Ispovesti Voljene Majke 7. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)