debela, matorka, mama, jebanje

Nemate pojma koliko uživam kada je žestoko pljusnem po debeloj, goloj, guzi i kada jo kažem da je drolja. Tjeram je da oblači haltere, samostojeće čarape i da se razgolioćena i seksi odjevena šeta po kući i dvorištu. Ona šuti, trpi i samo se smješka. Očito uživa u ulozi pokorne kuj i da bude drolja pokorna. A da ste me prije koju godinu i pol pitali što mislim o svojoj mami zasigurno vam ne bi isprčao ovu priču jer da nije bilo mog prijatelja Tibora ja vjerojatno nikada ne bi saznao da je moja mama perverzna i pokorna kurvetina.

Moja mama sasvim sigurno nije neka ljepotica. Nije baš ni atraktivna. Oduvijek sam je doživljavao kao ženu koja se previše zapustila. Dosta je debela, velikog dupeta i velikih sisa koje su se prilično objesile. Bez obzira što je prevalila pedesetu godinu mogla bi i morala izgledati bolje. Žena je to koja radi na poslu, doma kuha, sprema, pegla, pere i još dva do tri puta u toku tjedna odlazi honorarno čistiti i pospremati tuđe stanove. Iskreno nikada nisam spram nje osjećao ništa u seksualnom smislu. Davno se razvela od oca i od tada ona i ja živimo sami. A onda se dogodilo to što se dogodilo. Jedan kratki izlet na more u njoj je probudio živu vatru.

Tibora sam upoznao na jednom turniru u bilijaru. Naime, obožavam bilijar mada nikada nisam postao neki veliki majstor. Za razliku od Tibora ja sam bio i ostao pravi amater. No da ne duljim previše s detaljima koji i nisu toliko bitni za ovu priču. Tibor i ja zbližili smo se i često smo se nalazili na piću ili na partijama bilijara. Rado mi je pokazivao određene udarce i savjetovao me. Tibor inače živi sam u lijepom i komfornom dvosobnom stanu. Slučajno je jednom prilikom spomenuo kako bi trebao angažirati neku ženu da mu barem jednom tjedno počisti i pospremi stan. Predložio sam mu da to bude moja mama jer ona to ionako radi. Pristao je i tako je mama počela jednom do dva puta tjedno odlaziti u stan kod Tibora kako bi čistila ili mu glačala rublje. On je uredno plaćao i sve je izgledalo normalno.debela, matorka, mama, jebanje

Kako se bližilo ljeto Tibor je spomenuo svoju kuću u jednom malom mjestu, ili bolje rečeno selu, nedaleko od Zadra. Naime, tijekom ljeta bavio se iznajmljivanjem soba. Kuću suizgradili njegovi roditelji ali oni su tamo rijetko boravili i već su imali namjeru tu kuću prodati ali Tibor ih je odgovorio od te nakane rekavši kako će on kuću srediti pa potom iznajmljivati sobe. Tako je i učinio. On je došao na ideju da odemo zajedno dolje jer kuću treba provjetriti i temeljito očistiti. Predložio je da moja mama pođe s nama i da ona preuzme taj posao na sebe a on će joj za to platiti. Mama se u početku nećkala ali onda je ipak pristala jer honorar koji joj je ponudio Tibor nije bio za odbaciti. Tako je mama uzela slobodandan na poslu i u petak smo krenuli put mora. Tibor je želio da pođem s njim jer dolje je u ovo vrijeme prilično dosadno. Ako želiš nekakav provod moraš potegnuti do Zadra.

Relativno brzo smo stigli i raspakirali se. Dan je bio prekrasan i Tibor je
odmah predložio da odemo na kupanje. Pozvali smo i mamu no ona je odlučila odmah prionuti poslu a usput će spraviti nešto za jelo. More je bilo još prilično hladno i kupača gotovo da nije ni bilo. Vrativši se nazad u kuću obojica smo se iznenadili jer mama je već odradila dobar dio posla. Nakon jela odlučili smo malo obići to malo mjesto. Zadržali smo se u lokalnoj konobi gdje je Tibor već bio svima poznat. Prilično pripiti kupili smo kanister crnog vina i vratili se kući. Bilo je prilično kasno i mama je već spavala. Mislili smo je pozvati da nam se pridruži i s nama popije čašu vina. Iako sam Tiboru pojasnio kako mama zasigurno tvrdo spava i nema je smisla buditi inzistirao je da odemo do njene sobe. Pokucali smo ali nije bilo odgovora. I dok sam se ja već okrenuo u namjeri da odem Tibor je otvorio vrata sobe i upalio svjetlo. Mama je uistinu spavala. Bila je okrenuta na bok i plahta se pomaknula toliki da joj otkrije veliku guzicu okrenutu k nama. Tibor je, gledajući mamino dupe, tiho ispustio glas:-Opaa!-… Tiho se približio krevetu i sagnuo se gledajući joj isprćenu guzu. Potapšao sam ga po ramenu i glavom mu dao znak da izađemo. No on je napravio nešto što me je iznenadilo. Pružio je ruku i vrhovima prstiju dotaknuo mamino dupe klizeći prema međunožju. Uhvatio sam ga za ruku jer se mama počela meškoljiti. Izašli smo iz sobe zatvorivši vrata. Nisam se ljutio na Tibora. Ta njegova gesta mi je čak bila zabavna. Potom smo se popeli u potkrovlje gdje se nalazio stol za bilijar. Odigrali smo jednu partiju, popili malo vina i odlučili otići na spavanje.

Probudili smo se idući dan negdje iza deset sati. Mamu smo zatekli u prizemlju gdje pere prozore. Bila je dobro raspoložena i pjevušila je. Na stolu nas je dočekao doručak. Bili smo malo mamurni od sinoć pa smo zaključili da bi nam godilo kupanje. Opet smo pozvali mamu da nam se pridruži no rekla je da će kada završi s pranjem doći. Tibor je bio izuzetno zadovoljan s poslom koji je mama napravila pa nas je odlučio častiti ručkom u jednom restoranu koji se nalazi nekih desetak kilometara dalje uz samu cestu.

Bili smo u vodi kada smo primjetili korpulentnu priliku kako se spušta prema plaži. Bila je to mama. Na sebi je imala dvodjelni kupaći kostim, sunčane naočale, i nekaav šešir na glavi a preko ruke je nosila veliki ručnik. Naguzila se dok je spuštala ručnik na šljunčanu plažu i Tibor se šeretski nasmijao rekavši kako mora priznati da mi mama ima raskošno dupe. Nasmijao sam se na to ne vidjevši u tome ništa loše. Mama je skinula naočale i šešir… Podbočila se rukama i pogledala prema nama. Tibor joj je mahnuo i ona mu je uzvratila. Spustila se prema vodi i oprezno gurnula vrhove nožnih prstiju. Brzo je izvukla nogu uz primjedbu kako je more hladno. Tibor joj je prilazio hodajući kroz vodu jer bilo je dovoljno plitko. Objašnjavao joj je kako se samo treba smočiti pa neće ni primjetiti koliko je voda hladna. Mama je vrtjela glavom dajući na znanje kako ipak ne bi. Tibor je već bio blizu nje i voda mu je dopirala do gležnjeva. Pružio joj je ruku a mama se malo nećkala no ipak je prihvatila ponuđenu ruku. Išao je leđima prema nazad povlačeći mamu za sobom. Ona je glasno ciktala i stiskala se od hladnoće. Već joj je voda bila iznad koljena kada se predomislila rekavši kako ipak nema hrabrosti ući do kraja. Tibor joj je pustio ruku i u dva koraka se našao iza nje. Obujmio ju je rukama oko pozamašnog struka i počeo doslovce nositi u dublju vodu. Mama se vrišteći opirala ali Tibor je bio uporan. Uskoro je bila u vodi do bujnih sisa. Smijala se proklinjući Tibora. Čak je u šali zamahnula kao da će ga ošamariti. Stekao sam dojam da joj je godilo Tiborovo stiskanje.

Pročitajte i ...  Jebajuci kevu

Sad je već bila prilično duboko u vodi i objasnila je Tiboru kako dalje ne želi ići jer nije baš najbolji plivač. On ju je ostavio i doplivao do mene. Nagnuo se prema meni i tiho rekao: -Stari moj, pa tek sad vidim kako velike sise ima tvoja stara. Nisam uopće obraćao pažnju na to ali sad kada ih vidim u kupaćem kostimu moram ti iskreno priznati da sam se napalio.- Pitao sam ga da li se on to zajebava? Bio je ozbiljan. Uistinu je mama imala kupaći koji joj je možda bio koji broj premali i njene sise su opasno prijetile da izlete van. -Znam da ti je mama ali jako bi se volio poigrati s tim velikim dudama.- Rekao mi je Tibor. -Ti si lud.- Bilo je sve što sam mu uz smiješak odgovorio.

Mama je uskoro izašla napolje a Tibor je odmah i bez riječi zaplivao prema obali ostavivši me u moru. Gledao sam iz vode i nisam mogao vjerovati. Tibor se upucavao mojoj debeloj mami. Nešto joj je govorio i oboje su se smijali. Uzeo je ručnik iz njenih ruku i obrisao joj je leđa. Legao je pored nje i upustio se u razgovor. Izašao sam i ja. Sad me već ova situacija počela zabavljati. Uokolo nas nije bilo drugih kupača. Tek stotinjak metara dalje desno od nas bio je neki stariji par. Lijevo do nas gotovo na istoj udaljenosti bila je grupica mlađih kupača. Njih pet-šest. Tibor ih je pozorno promatrao a onda se raširivši oči nasmijao rekavši kako se to društvo kupaju posve goli. Mama i ja pogledali smo u tom smjeru i uistinu… Svi su bili goli. Slavko je pogledao prema meni predloživši da se i mi skinemo. Mama ga je iznenađeno pogledala raširivši oči. Odbio sam taj njegov prijedlog ali Tibor je bio uporan govorivši mi da se valjda ne stidim zbog mame. Ustao je i jednostavno svukao gaćice. Mama je stavila ruku na usta i zahihotala se. -Hajde, skidaj se idemo se okupati goli.- Mama je okrenula glavu u stranu a lice joj se blago zarumenjelo. Komentirala je kako nismo normalni. Ipak je diskretno bacala oko na Tiborov kurac. A onda sam i ja odlučio skinuti gaćice. -Ti si lud!- Ciknula je mama. Goli smo odjurili u vodu ostavivši mamu koja se još čudila našoj ludosti.

Izlazeći iz vode gledao sam prema mami. Držala je ruku na čelu ali ipak je ispod oka pogledavala naše kurčeve koji su nam se klatarili između nogu. Sjeli smo goli pored nje. Mama nije mogla skriti zagonetan smiješak na rubovima usana. Omotali smo se ručnicima i krenuli prema kući. Ostatak dana morao sam primjetiti da je mama nekako živnula. Obrazi su joj se lagano crvenjeli a smiješak joj nije silazio s lica. Zaključio sam da ju je uzbudilo ono što je vidjela. Čak je bez problema prihvatila čašu crnog vina što je rezultiralo time da joj se obrazi još više zarumene. Dotjerala se pa čak nabacila malo šminke. Krenuli smo na ručak u restoran. Izlazeći iz auta Tibor je mami ponudio da ga primi ispod ruke što je ona bez problema prihvatila. Svo vrijeme u restoranu Tibor se mami lagano nabacivao i to joj je vidno godilo. Ipak je svako malo pogledavala prema meni očekujući moju reakciju. Pravio sam se da ništa ne primjećujem. Nakon ručka otišli smo u susjedno mjesto. Odlučili smo malo prošetati i još negdje u kafiću popiti kavu. Na moje iznenađenje mama je u restoranu na Tiborov nagovor popila dvije čaše vina i to ju je već lagano opilo. Šetali smo mjestom a Tibor je objašnjavao gdje smo i gdje se što nalazi… Pričajući tako i pokazujući mami neku ruševnu građevinu u daljini stavio je ruku oko njenog struka. Nije se uopće ni trznula.

Popili smo kavu u jednom kafiću i zaputili se prema kući. Iza kuće u dvorištu Tibor je od starog bojlera napravio tuš. Voda u spremniku se tijekom dana zagrijala i Tibor je predložio da se istuširamo tu vani. Mamu je zamolio da nam na stol donese čaše i vino. Dok je mama bila u kući Tibor se svukao i to opet do kraja. Slijedio sam njegov primjer. Kada nas je ugledala mama je zakolutala očima rekavši kako ne može vjerovati da smo opet goli. Točila je vino u čaše sa smiješkom na licu trudeći se da ne gleda prema nama. Željela je već otići u kuću kada joj je pritrčao Tibor primivši je za ramena. Nije joj dopustio da ode. Doslovce ju je silom posjeo na stolicu. Sjeo je pored nje zamolivši mene da odem po još jednu čašu za mamu. Vrtjela je glavom odbijajući više piti. Ipak sam donio čašu. Tibor je natočio ali mama nije željela piti. Zagrlio ju je oko vrata i privio k sebi prinoseći joj čašu ustima. Bukvalnu ju je natjerao da otpije pola čaše. Govorila nam je da se odjenemo jer joj je neugodno. Nama takvo što nije padalo na pamet. Mama je ušla u kuću kako bi obukla kupaći kostim i također se istuširala. Tibor je već bio dovoljno pripit pa joj je predložio da se i ona skine gola na što mu je rekla da nije normalan i kako joj takvo što ne pada na pamet.

Pročitajte i ...  Mamino Mleko 2

Ispili smo po još jednu čašu vina a Tibor je na stol iznio pršut i sir. Svo vrijeme je bio gol i evidentno je sve više palio mamu podgrijanu crnim vinom. Obukli smo suhe gaće i odlučili otići u potkrovlje kako bi odigrali koju partiju bilijara. Mamu smo zamolili da nam skuha kavu. Dok smo bili sami u potkrovlju i igrali bilijar Tibor me bez ikakvog stida pitao bi li ja imao nešto protiv da mi on poševi mamu. Iako me fakat iznenadio tim pitanjem odgovorio sam kako nemam ništa protiv ukoliko ona pristaje. Tibor mi je namignuo rekavši kako dobro zna da je stara zrela. Potom je izašao iz sobe i spustio se do kuhinje. Znao sam da je otišao do mame. Nije ga bilo gotovo pola sata. Vratio se sa širokim osmijehom na licu. -Stari moj, ona gori. Živa je vatra i jedva čeka da joj ga ubodem. Ti se nemoj ljutiti, molim te.- Rekao sam mu da se uopće ne ljutim i da me sve ovo zabavlja a pomalo i rajca.

Napokon je u sobu ušla mama noseći kavu na tacni. Uistinu, ja se nisam mogao sjetiti kada sam je vidio ovakvu, ovako napaljenu. Na njoj se jasno vidjelo da je napaljena. Na sebi je imala nekakvu trenirku i majicu ali doslovce je zračila uzbuđenjem. Slavko je udarao kugle na stolu ne obračajući pažnju na nju. Onda se okrenuo prema njoj pitavši je bi li željela da je naučimo igrati bilijar. Mama se nasmijala poput kakve šiparice rekavši kako ona o toj igri pojma nema. Tibor joj je dao rukavicu objasnivši joj da je to protiv znojenja ruku i čvršćeg držanja štapa. Mama se smijuljila navlačeći rukavicu. Okrenuo ju je prema stolu i nagnuo se iza nje. Namještao joj je ruke a kurcem se upro o njeno dupe. Mama je nespretno udarala kugle a Tibor joj je uporno namještao ruke stiskajući se uz nju. U jednom trenutku Tibor ju je pitao kako je tu u kako može na sebi imati tu trenirku jer tu u potkrovlju je prilično vruće. Ništa nije odgovorila. Bila je koncentrirana na kugle… Slavko joj je počeo svlačiti trenirku. Nisam mogao vjerovati. Mama uopće nije reagirala. Tek kada joj je trenirka spala do gležnjeva okrenula se, glumeći da je ljuta, prema Tiboru pitajući ga što to radi. No poslušno je digla jednu pa drugu nogu kako bi joj Tibor do kraja svukao trenerku. Ostala je u gaćama i opet se naguzila. Nemalo sam se iznenadio kada mi je Tibor predložio da ja malo pomognem mami. Prišao sam uhvativši je za bokove. Nije reagirala. Nagnuo sam se naprijed priljubivši svoj kurac uz njeno veliko dupe. Kurac mi se dignuo i nije bilo šanse da ona to nije osjetila.

Tibor mi je prišao spustivši svoje gaće do koljena. Glavom mi je dao znak da se maknem u stranu. Pogledao sam njegov kurac koji se već gotovo dignuo do kraja. Nadignutim kurcem priljubio se uz njeno dupe. Sad je bilo jasno da je mama bila spremna i željela je biti pojebana a ni ja joj nisam bio problem. Dok se ona naginjala oko stola i molila Tibora da je ne dekoncentrira on se uporno kurcem trljao o njeno dupe. Ugurao joj je kurac između debelih butina. Okrenula se prema njemu ali pogledavši i mene. Zamolila nas je da se suzdržimo od perverzija i pustimo ju da igra. Obojica smo se nasmijali. Tibor je uzeo štap i gurnuo joj ga s leđa između nogu trljajući njime po njenoj pički. Nisam mogao vjerovati da mama šuti i uopće ne reagira. Opet joj je prišao i prislonio glavić kurca na dupe drkajući ga rukom. Nije mu trebalo dugo i uskoro je sperma iz njegova kurca špricala po maminom dupetu.

Tek tada mama se kao iznenadila. Rukom je popila gaćice i pogledala prste na kojima je bilo ljepljive sperme. -Pa vi niste normalni!- Pravila se ljuta ali definitivno to nije bila. No izašla je iz sobe i spustila se stepenicama. Tibor i ja otpili smo nekoliko gutljaja kave i odlučili krenuti za njom. No mama je zaključala sobu. Lupali smo tražeći da otvori. Odgovorila je kako je bilo dosta perverzija za danas. Vrata su bila ona obična sobna i Tibor je zaprijetio kako će provaliti vrlo lako ukoliko ne otvori. Napokon je popustila. Rekla je kako ide na spavanje. Promijenila je gaće. Tibor joj je odmah rekao kako će i te gaće morati promijeniti. Zamolila nas da sad izađemo van iako nije djelovala ljutito. Tibor ju je primio oko struka i počeo vući prema krevetu. Opirala se uz glasan smijeh. Pomogao sam mu i bacili smo je na leđa. Tibor ju je odmah zajahao. Sjeo joj je na sise okrenuvši joj prema licu svoje dupe. Mama je jaukala, glasno stenjala i tražila da se skine s nje. Tiboru to naravno nije padalo na pamet. Zavukao joj je ruku između nogu i preko gaćica počeo trljati pičku. Mama je prestala negodovati i umirila se. Uskoro je rukom potražila Tiborov kurac i počela mu ga drkati.

Pročitajte i ...  Postala sam drolja i zavela sina

U jednom trenutku Tibor je ipak sišao s nje. Rukama je primio rubove njenih gaćica ali ona nije dozvoljavala da joj ih skine. U tom hrvanju okrenula se potrbuške držeći rukama gaćice. Sada sam već i ja bio napaljen do daske. Prišao sam gurnuvši ruku između maminih nogu. Prstima sam malo odmaknuo gaćice i napipao vlažnu pičku. Tog trenutka njezin stisak je popustio Uhvatio sam je za bokove i povukao prema nazad. Prstima sam malo odmaknuo rub gaćica i ugurao svoj kurac. Vrh glavića već je ušao u pičku kada je mama glasno zavapaila:-Nemoj, nemoj… Molim te…!- Ali više nije bilo nazad. Ugurao sam joj kurac dok je ona mišićima pičke nastojala spriječiti dublje prodiranje. Meni je bilo i to dovoljno. Slavko joj je za to vrijeme nastojao ugurati svoj kurac u usta. Svo vrijeme žestoko se vrpoljila nastojeći izbaciti moj kurac iz pičke a njegov iz ustiju. U jednom momentu se i iskobeljala ali tog trenutka ja sam već svršavao. Mama je i dalje rukama odgurivala Tiborov kurac od sebe. Odlučio sam mu pomoći. Primio sam je za ruke i savio ih na leđima. Zajaukala je a to je bilo dovoljno da joj ga Tibor ugura u usta gotovo do jaja. Mama je izbečila oči i glasno mumljala dok ju je Tibor rukama čvrsto držao za glavu. Stisnula je usne i zažmirila dok je Tiborov kurac rigao spermu po njenom licu.

Napokon smo je pustili. Psovala nas je i nazivala pogrdnim imenima. Izbacila nas je iz sobe i ponovo zaključala vrata. Tibor i ja popili smo po još jednu čašu vina i otišli smo na spavanje. Ujutro sam izašao iz svoje sobe i otišao u kupaonicu na tuširanje. Pitao sam se kako će mama danas reagirati. Vrata njene sobe bila su širom otvorena. Nje nije bilo. Pronašao sam je u Tiborovoj sobi. Tibor je sjedio na rubu kreveta raširenih nogu. Mama se sagnula i pušila mu kurac. Vido me na vratima i mahnuo mi rukom da uđem. Odmaknuo joj je glavu sa svog kurca i primivši je za ruku povukao ju je na krevet. Za razliku od sinoć mama je sad bila posve mirna i krotka. Sjeo sam na stolac i promatrao kako ju Tibor guzi. Napokon smo joj uspjeli skinuti gaćice. Pokrila je lice rukama dok smo joj širili noge. Ne znam zašto ali ona se stidjela svoje gole pičke. Ostatak dana proveli smo jebući je u svim mogućim pozama. Posve nam se predala i dozvolila da joj radimo što god želimo. Pa čak i kada joj ga je Slavko stao gurati u šupak nije se protivila. Jest da je glasno cvilila a to je u pojedinim trenucima sličilo skvičanju no primila ga je u dupe ne protiveći se. Uvjeren sam da već godinama nije bila ovako pošteno izjebana. Nisam mogao prepoznati mamu. Bila je to neka sasvim druga osoba. To više kao da nije bila moja mama kakvu sam poznavao. Bila je to sad posve poslušna i podatna seksualna robinja koja nam se skroz predala i prepustila dozvoljavajući nam da joj činimo što god želimo. To što sam joj ja sin više joj ništa nije značilo. Bila je krotka, poslušna i posve mirna. Tek kasno navečer krenuli smo za Zagreb.

Mama i dalje odlazi kod Tibora jednom do dva puta tjedno. Znam da ju Tibor
jebe i da joj to godi. I ja volim svoju debelu mamu koja sad više drži do svog izgleda pa je čak malo i smršavila. Promijenila je frizuru, pustila je kosu što mi se baš ne sviđa posebno ali meni za ljubav kosu veže u rep ili ju smota na zatiljku. Sad se redovito šminka što mi se jako sviđa. Volim kada mi tako našminkana puši kurac. Volim kada na sebi ima samo samostojeće čarape i štikle pa se tako gola šeće po kući. Uživam kada je tjeram da mi skoro gola, samo u čarapama i halterima poslužuje piće ili kavu. Volim svršavati po njenim velikim sisama a volim je pojebati i u to njeno veliko dupe. Ponekad Tibor navrati kod nas. Ostane na večeri a i prenoći. Ne moram vam pričati da su to burne noći i da mama tek sada pokazuje koliko je uistinu pervezna i nezasitna u seksu. Sama je kupila umjetni kurac pa joj sada bez problema, uz pomoć umjetnog kurca, zatvorimo sve tri rupe. Jest da pod naletima naših nabreklih kurčeva stenje, jauče, ponekad viče da ju boli ali pristaje na sve i bez pogovora. Uistinu jako volim svoju debelu mamu. Volim je gledati dok se tušira, dok piša ili dok se samozadovoljava s umjetnim kurcem.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Moja debela mama postala mi je seksualna robinja”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)