Prvi analni seks guza napunjena spermom

Prvi analni seks guza napunjena spermom

Od detinjstva sam odlazila kod rođaka u selo. Tamo bih provodila svoje raspuste, ali kako su godine prolazile sve mi je manje bilo zanimljivo da odlazim tamo. Radije sam ostajala u Beogradu gde mi je bilo društvo. Ipak, na kraju jedne školske godine nisam imala sve petice, pa su me moji kaznili i zabranili mi letovanje na moru.

Jedino mi je ostalo da ponovo odem kod rođaka. Nisam baš bila srećna zbog toga, ali su mi se probudile stare uspomene. Setila sam se prijatelja tamo, jezera koje je predivno, šuma i prirode koju inače obožavam. Setila sam se da je tamo i najlepši crni, debeli kurac.

Imala sam i dosta prijatelja, ali jedan se posebno izdvajao. Bio je to Danijel, dečko romske nacionalnosti, pet godina stariji od mene. Nekako sam se sa njim od malena najviše igrala. I on je voleo da se druži sa mnom i bio pomalo navalentan. Prema njemu sam gajila posebne simpatije, valjda zato što je često demonstrirao snagu nada mnom. Bio je niži ali krupniji od mene.

Znao je često, dok bismo se šetali šumom, ili posle fudbala u selu, da me jako obuhvati rukama od pozadi, stegne i podigne.

Nertko bih tada osetila na svojoj guzi njegov, nekad poludignut a nekad skroz dignuti, kurac. Uglavnom bih bila u kratkom, letnjem šortsu pa i nije bilo teško osetiti ga.

Imala sam neki čudan osećaj, interesovala me je veličina tog kurca, ne znam zašto… Delovao je previše moćno kao i njegov vlasnik.

Ponekad bi znao da me obori na zemlju i sedne mi na grudi tražeći od mene da se predam, a kada to ne bih uradila, spustio bi se svojim međunožjem na moje lice i tada bih ga jasno osetila.

Pomerala bih glavu, ali bih ga time još više nadraživala. Znao je i da me obori na stomak i legne preko mene. Tada bi me čvrsto držao i zabijao mi kurac u guzu preko šortsa. Oboje smo se pravili ludi, niko nikada nije komentarisao, a ja sam postajala sve radoznalija. Ponekad sam i sama tražila sve to. Imala sam možda 13 godina tada.

Jednom prilikom dok smo se vraćali sa jezera, stala sam da piškim i nemam pojma zašto, sakrila se iza nekog drveta i čučnula, ali tako da je moja glatka guza virila.

Video ju je i prišao mi. Ubrzo sam ispred sebe videla njegov crni, debeli kurac. Rekao mi je da mora i on da piša, tako da je iz te debele kurčine potekao žuti mlaz na svega nekoliko centimetara od moje glave.

Bila sam zapanjena njegovom veličinom i oblikom. Sve mi se sviđalo. Delovao je jako moćno. Ustala sam tada i stala pored njega ne skidajući pogled sa njegove kurčine. Gledala sam ga zapanjeno i upitala da li je moguće da je toliki. On se samo nasmejao, pogledao u moj kurac i rekao mi da će i moj biti takav kada budem imala njegove godine. Nekako sam znala da nije u pravu.

Pitao je želim li da ga pridržim.

Samo sam pružila ruku i uhvatila ga dok je izbacivao poslednje mlazeve mokraće. Osećaj je bio neverovatan. Držala sam tu, za mene predebelu kurčinu, iz koje je samo malo izvirivao glavić. Završio je i rekao mi da ga malo protresem. Kao hipnotisana sam to odmah uradila. Tresla sam ga dok su kapi mokraće padale po mojoj ruci. Nije mi smetalo, skoro da ih nisam ni primećivala.

Posle toga sam ga vratila u njegov šorts, brzo navukla svoj i krenula žurnim korakom kući. Skoro da je trčao za mnom. Posle toga nisam iz kuće izlazila nekoliko dana. Bilo mi je užasno glupo. Bojala sam se da ga ne sretnem, jer nisam znala šta bih mu rekla ako bi pomenuo to što se desilo

Na kraju sam ipak morala da izađem. Rođaci su me poslali u prodavnicu, pa sam ga srela na samoj kapiji. Delovalo mi je kao da me je čekao. Krenuo je za mnom, ali na moje iznenađenje nije pominjao ono što se desilo. Predlagao je gde bismo sve mogli da idemo i pričao nešto bezveze.

Od tog dana nisam prestajala da se odvajam od njega.

Provodili smo dane zajedno i ostatak društva sam zapostavila. Išli smo zajedno na pecanje i kupanje. Često sam ja išla kod njega, jer moji rođaci nisu bili baš za to da se družim sa njim pošto je rom. Inače, imao je sasvim normalnu porodicu, brata i roditelje koji su vredno radili, ali i pored toga moji nisu bili za to da se družim sa njim i stalno su mi prebacivali. Zbog svega toga sam uglavnom ja išla kod njega i to sam uvek dolazila sa zadnje strane dvorišta. Kod njega bismo igrali karte i često odlazili na tavan njegove kuće i kao lovili ptice koje su se tu krile.

Pročitajte i ...  Kod moje ujne i ujaka

Na tavan nije bilo lako popeti se, pa mi je on uvek pomagao ali tako da me je gotovo uvek hvatao za guzu i gurao. Jednom prilikom je zavukao ruku kroz nogavicu mog šortsa, a ja sam se pravila luda. U tom trenutku ruka mi se omakla i samo što nisam pala, pa sma se sputila i tada je u moju usku, od znoja mokru, guzu uleteo njegov prst.

Vrisnula sam i kao oparena se nekako popela. Odmah je došao i on za mnom vidno uzbuđen, što se i videlo na njegovom šortsu.

Naravno, pravila sam se luda, ali sam kraičkom oka gledala u tu izbočinu.

Seo je, a ja sam se vrtela oko svoje ose u potrazi za nekim mestom. Okrenula sam se ka njemu i upitala ga:
– Pa gde ja sada da sednem?

Dođi kod mene.
– Nema potrebe, stajaću…

Insistirao je pa sam na kraju prišla i pokušala da mu sednem u krilo. Ali, on je pomerio nogu tako da sam sela pravo na njegovu kurčinu koja se preko šortsa zabijala u moju guzu koja je sada po malo svrbela, verovatno od onog momenta kada mi je uleteo njegov prst.

Pokušala sam da ustanem ali me je čvrsto obgrlio rukama i samo rekao da ostanem još malo u tom polažaju. Govorio mi je da ne treba da mi bude glupo i da niko ne može da nas vidi. Sedela sam i ćutala dok se on lagano pomerao i duboko disao. Na tavanu je bilo toliko vruće, osećao se miris njegovog znoja. Nije mi mnogo smetalo. Posle nekog vremena me je pustio i ustala sam. Pogledala sam ga i rekla mu:

Stvarno nisi normalan! Šta ćemo da radimo sada ovde?

– Da li si se ikada ljubila? – upitao me je držeći se za kurac.

Te reči su me pogodile kao strela. Srce je počelo jako da lupa. Želela sam da pobegnem. Rekla sam da se nikada nisam ljubila, a on se ponudio da me nauči. Naravno, odbila sam. Bio je jako uporan govoreći da će kratko trajati, da niko neće znati i tako dalje. Uporno sa odbijala, ali onda me je pitao:

Kako misliš da siđeš sa tavana?
– Kao i do sada, uz tvoju pomoć.
– Pa pomoći ću ti ako se budemo ljubili.

Samo što nisam zaplakala, ali znala sam da bez njega ne mogu sići. Prišao mi je i prislonio svoje na moje usne, a onda mi je tako jako zabio jezik u grlo. Uhvatio me je za glavu i rovario jezikom po mojim ustima. Meni se sve vrtelo.

Osećala sam njegov kurac na stomaku sve vreme dok me je ljubio.

Kada je prestao, pogledao me je u oči i rekao mi da se ne plašim i da nikome neće reći. Ipak mu nisam verovala i pitala se šta ako nekome kaže.

Konačno smo krenuli. Sišla sam sa tavana i brzo otrčala kući osećajući grižu savesti. Bila sam dugo pod tušem pokušavajući da sperem sve sa sebe. Zube sam prala nekoliko puta, ali uzaludno. Nekako bih stalno osećala njegov jezik u ustima.

Već taj dan sam mojim rođacima rekla da želim da se vratim kući. Otišla sam bez pozdrava i danima nisam izlazila iz stana u Beogradu. Neprestano sam bila u strahu da će nekome reći.

Ipak, vremenom je strah počela da zamenjuje čežnja. Počeo je sve više da mi nedostaje. I on i njegov crni debeli kurac…

Škola je ponovo počela i nikako nisam mogla da se vratim u selo. Svaki dan sam mislila na njega i jedva sam čekala raspust. Ali, uzalud. Kada sam ponovo otišla u selo, nije bio tu. Otišao je u vojsku. Tada sam čula i priče o njemu, kako je počeo da krade po selu. Naravno, u to nisam verovala, ali sam ipak volela da ih slušam jer su bile o njemu.

Tog leta sam se brzo vratila za Beograd, nije bilo više potrebe da budem tamo.

Već sledeće leto sam upisala gimnaziju. Nisam htela da idem u selo. Imala sam društvo u Beogadu, a i iskreno plašila sam se. Ponovo me je sve više grizla savest i znala sam da to nikada više ne bih ponovila. Ipak, brinulo me je zašto i dalje mislim o njemu, odnosno o njegovom kurcu i zašto po glavi ređam sve slike sa onog tavana, zašto se svega sećam.

Pošto ponovo nisam imala sve petice u školi, moji mi nisu dozvolili da odem na more tako da mi je ostalo samo selo. Već prvog dana sam ga srela. Nije se puno promenio, osim što je delovao još krupniji. Ne onako nabildovan, ni debeo, jednostavno krupan, a i ja sam samo porasla i bila skoro za pola glave viša od njega ali i dalje mršava. Pohvalio me je kako sam porasla, ali je nekako bio na distanci sa mnom. Nije me zvao kod sebe.

Pročitajte i ...  Zabranjeno voće – II

Dani su prolazili, sreli bismo se ponekad i samo se pozdravili. Maštala sam o njemu svako veče. Jedne večeri sam se vraćala iz centra sela sa odbojke. Ušla sam u dvorište i videla nečiju senku. Potrčala sam ka njoj i tada sam videla da neko beži i preskače ogradu.

Potrčala sam i brzo shvatila da je on.

Probudila sam ceo komšiluk vičući:
– Lopovi! – ali nikome nisam htela da kažem da je on. Posle nekoliko dana smo se sreli i rekla sam mu: – Znam, da si ono bio ti pre neko veče u mom dvorištu i da sam tebe jurila. – On je dugo negirao, a ja sam zauzela prijateljski stav prema njemu:
– Hej, nikome neću reći. Da sam htela, rekla bih već ono veče. Zašto si bio u dvorištu? Čula sam priču da si počeo da kradeš. Zašto to radiš?
– Zato što mi je zanimljivo a i može da se zaradi.
– Kako misliš zanimljivo?
– Pa lepo. I zanimljivo i isplativo.
– Dobro, onda bi sledeći put mogao i mene da povedeš.
– To i nije baš tako pametno. Mogu da te uhvate.

Neće. Uostalom, do sada ni tebe nisu uhvatili. – Nasmejao se i samo potvrdno klimnuo glavom.

– Čekaj me večeras u deset iza moje kuće – rekao je, okrenuo se i otišao.

Prvi analni seks guza napunjena spermomMalo me je bilo strah, ali sam pre deset već bila iza njegove kuće. Bila sam nestrpljiva:
– Kuda idemo?
– Videćeš, samo budu tiha i ne pomeraj se od mene.

Išla sam za njim kao neko kučence. Posle nekoliko minuta stigli smo do kuće komšije koji je bio poznat u selu kao prek čovek. Dugo je bio i u zatvoru i imao je preko 50 godina. Mene je plašio samo kao pojava, a kamoli nešto drugo. Pomislila sam – ašto baš ovde? Ali nisam progovarala.

Ušli smo kroz zadnji deo dvorišta, prošli pored nekih obora i krenuli ka kući i nekako stigli do nje. Ispred je stajao neki motor, vespa, ali i dalje nisam verovala da će stvarno to uzeti. Sada sam se već jako uplašila. Uhvatila sam ga za ruku i onako preplašena zamolila da se vratimo.
– Nema nazad – rekao je i mahnuo mi rukom da krenem za njim.

Motor je bio ispred samog ulaza u kuću. Uhvatila sam motor sa jedne strane, a on sa druge. Trebalo je da ga podignemo, ali kako nisam imala snage motor je pao i napravio buku.

Odmah se upalilo svetlo i bahati komšija, koji se inače zvao Jovan, je istrčao iz kuće i videvši motor shvatio šta se dešava.

Sa njim je izašao još neki muškarac koji je očigledno spavao kod njega, a mi smo uspeli da se sakrijemo ispod neke terase koja je stajala uz sama vrata. Oboje smo klečali, jer drugačije nije bilo načina da se zaklonimo. Bila sam preplašena. Srce je htelo da mi iskoči. Neko vreme su tragali po dvorištu, pas je lajao kao lud, ali je Jovana na kraju prijatelj uspeo da ubedi da je motor oborila verovatno neka životinja.

Kroz mali zazor šatorskog krila ulazila je svetlost i tu sam gledala kuda nas to Jovan traži. Unutra je bilo jako usko, jedva da smo stali. Ponovo sam osetila onaj miris Danijelovog znoja i onda je usledio šok.

Osetila sam kako mi zavlači ruku pod šorts. Prst mu je bio na mojoj uskoj rupici. Pokušala sam da mu pomerim ruku, ali sam tada šušnula i shvatila da ću biti otkrivena ako se i dalje budem pomerala. Lagano je stiskao moju rupicu prstom.

Nisam smela da progovorim.

Klečala sam pored njega a on je lagano prst uvlačio u moju rupicu. Malo me je bolelo, ali je bilo podnošljivo. Stiskala sam mu prst guzom namerno, ne bi li mu bilo kako dala do znanja da prestane, ali on je umesto toga uzeo moju ruku i stavio je na svoju, kao kamen tvrdu, kurčinu koju je izvukao kroz nogavicu svog šortsa. Šakom sam jedva obuhvatila tu zver koja je na sredini bila posebno debela.Držao je svoju desnu ruku preko moje i lagano je pomerao gore dole, a levom mi je još žešće nabijao prst u guzu.

Sve je to trajalo možda deset minuta, a za sve to vreme ja sam gledala da li se komšija smirio i da li je prestao da traži… I konačno jeste, ali je seo sa svojim prijateljem za sto u dvorištu i sipali su neko piće. Pili su i komentarisali događaj, a sve se to dešavalo na možda par metara od nas.

Guza mi se prilično opustila, a on je i dalje jednim prstom rovario po njoj i konačno sam shvatila da mu sada sama drkam. Pogledala sam ga i u polutami videla njegov pohlepan osmeh. Nisam puštala njegov kurac, a on je izvadio prst iz moje guze i pokušavao da mi ga stavi u usta. Nisam se dala. Nisam želela da otvorim usta, ali je borba postala žešća i bila sam svesna da nas mogu čuti.

Pročitajte i ...  Mamine gaćice

Nekako sam otvorila usta i prst je završio unutra. Sasvim tiho je rekao:

– Sisaj ga…

Sisala sam prst koji je do malopre bio u mojoj guzi i osećala se užasno. Ali, nisam imala kuda. Ubrzo zatim me je samo uhvatio za glavu i spustio je na svoju kurčinu. Bilo mi je jasno šta hoće.

amo sam zinula i kurac je nekako ušao u moja usta. Nisam ni verovala da mogu toliko da zinem. Pušila sam ga jako lagano, nežno i pomalo nespretno. Jako sam se trudila da ga ne povredim zubima. Lizala sam ga, bio je sav umazan od moje pljuvačke. Disao je duboko dok je sada dva prsta zabijao u moju guzu.

Osećala sam slankast ukus dok sam mu pušila tvrdu kurčinu.

Bio je napaljen kao konj. Trudila sam se, želela sam da što pre svrši i da ovo stane. Imala sam osećaj da će u svakom trenutku neko pomeriti šatorsko krilo.

Čula sam ih kako pričaju, izgleda da su pili pre svega ovoga pa su sada samo dolivali. Ja sam pušila sve bolje i bolje… Onda je Jovan ušao u kuću, izneo neki stari radio i pustio muziku. Seo je i samo su nastavili da piju. Činilo mi se da je sve to trajalo satima…

I dalje sam pušila, već me je i vilica bolela.

Onda sam počela da mu drkam, znala sam da će muzika prigušiti šljapkanje vlažne kite. Imala sam osećaj da će svakog trenutka svršiti. Samo me je u jednom momentu zaustavio i nabio mi ga do krajnika. Počela sam da se davim. Oči su mi suzile. Držao me je tako neko vreme, pa pustio, pa posle ponovo. Ponavljao je to nekoliko puta, a onda mi je podigao glavu i samo mi šapnuo:

Na ovo dugo čekam. Lezi na stomak i skini šorts do kolena.

Poslušala sam ga i nekako uspela da se opružim. Legao je na mene, namestio ga na ulaz u moju rupicu i lagano počeo da ga gura. Mislila sam da ću se onesvestiti od bola, ali nisam smela ni glas da pustim. Ušao je do pola. Bolelo je kao da me seku. Lagano je počeo da me jebe, ali ga nije gurao dublje. Prislonio je usne na moje uvo i govorio mi:
– Ovo čekam jako dugo… Opusti se, znam da se i tebi sviđa… Znam da i ti ovo dugo čekaš… Dosta mi je više tvog prenemaganja. Evo ti ga sada… Razvaljuje ti guzu… Sviđa ti se, a? Nisi mi odgovorili da li ti se sviđa…
– Da… Sviđa mi se…

Ubrzo posle toga mi je taj debeli kurac napunio guzu. Čini mi se da je bilo litar sperme.

Jasno sam osećala kako me puni.

Nije se odmah pomerio sa mene, ostao je da leži na meni dok je njegova kurčina i dalje pulsirala u mojoj guzi. Osećala sam miris njegovog znoja i duboko disanje, a kurac mu nije ispadao iako je svršio pre više od pet minuta.

Sa još dignutim kurcem u guzi slušala sam komšiju kako pijan peva sa prijateljem, kao da slavi što sam jebana. Prošaputala sam:
– Ovi ovako mogu do sutra.

Mogu i ja – rekao je i nastavio da me jebe.Sada je debeli kurac lakše ulazio, jer je guza bila puna sperme koja se dosta slivala niz moje butine. Sva sam bila umazana, a on ga je nabijao polako, sasvim polako. Uživao je u meni ali ga i dalje nije zabijao skroz. Jedva je ušao malo više od pola. Jebao me je jako nežno, kao da ne želi nikada da stane.

Posle nekog vremena muzika se više nije čula. Tada se i moj jebač umirio, ostao je zabijen u meni i nepomičan. Činilo mi se da se i on uplašio. Začuo se i komšija:
– Dosta je bilo, idemo na spavanje.

Danijel me je jebao još neko vreme. Jasno je bilo koliko je uživao u meni, ali je morao da ga izvadi iz mene kako bismo što pre otišli odatle.

Gaćicama je obrisao svoju kurčinu i moju guzu, što me je posebno iznenadilo. Navukao mi je šorts i rekao mi da se što tiše iskrademo.

Prvi analni seks guza napunjena spermom

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

4 thoughts on “Njegov debeli kurac u mojoj guzi”
  1. Jasam CD i mogu reći da imam dosta iskustva sa muškarcima.Pa što se tiče veličine i debljine mogu iz mog bogatog iskustva reći par stvari.Recimo imalasam seks sa jednim šoferom brdo od čoveka ,kurac oko 15 cm ali debeo kao krastavac.Biloje pomalo bolno jer me razvalio.A jebaome jedan Mađar u Bdimpešti (mislim Mađarski ciganin) kurčina 23 cm ali debljina čajne kobasice .To je bio ekstra užitak.Alisam u Holandiji bila sa jednim crncem nisam ni slutila štaćeme snaći.Nijemi dozvoljavao da ga uhvatim za kurac.U MRAČNOJ SOBI POSTAVIOME U KUČEĆI POLOŽAJ GUZA DOBRO PODMAZANA .Ali kada mi ga je stavio očisuimi htele iskočiti .Suze su mi išle na oči.Kasnijesam tek videla kurac oko 19 cm ali debljina kao u magarca.To su moja iskustva i kažem ni mali ni eliki nisu problem samo debeli mogu biti problem za anal.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)